Skocz do zawartości
IGNORED

Metronome C8 vs.CH Precision vs. DCS Vivaldi

Gość jarek&ania

Rekomendowane odpowiedzi

Pięknie sie denerwujesz. Gdyby rzeczywiscie Ci nie zależało, nie reagowałbyś. Po raz kolejny zarzucasz mi kłamstwo. Niezbyt ładne zachowanie, jak na subtelnego audiofila, słyszącego nawet piegi harmonixa. A jak tam Twoja kolekcja naklejek na płyty CD? Zamówiłes juz kolejna partię?

Po raz kolejny zarzucasz mi kłamstwo

Bo jesteś kłamcą,jeśli się mylę możesz mnie pozwać.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Stefciu:

Szkoda mi czasu na chodzenie po sądach z powodu czyichś kompleksów. Dobrze o tym wiesz, dlatego jesteś taki odważny.

Ale widać jestem głęboką zadrą, skoro tak sie wysilasz i bezustannie powtarzasz swoje brednie.

czyichś kompleksów.

Nieustannie leczysz tutaj swoje,i zazdrościsz ludziom,że mają jakieś hobby.

jesteś taki odważny.

Jestem odważny,bo wiem,że jesteś kłamcą,od kilku lat to powtarzam,nie miałeś do tej pory jaj,by to sprostować :)

jestem głębokom zadrą

Dla mnie jesteś zakompleksionym zazdrosnym człowiekiem.

kolego bum1234 czy mozna wiedziec jaki kolega posiada system?

tylko pytam, zadnych podtekstow

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Stefciu:

Przestań zaśmiecać ten wątek swoimi urojeniami. Masz jakies zastrzeżenia, pisz na PW.

Akurat Ci uwierzę ;-)

kolego bum1234 czy mozna wiedziec jaki kolega posiada system?

Laptopa i słuchawki,powtarzam po raz kolejny :)

pytalem powaznie, moze byc na pw i obiecuje, ze nie zdradze, jezeli kolega sobie nie zyczy

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Przestań zaśmiecać ten wątek

Ty zaśmiecasz całą tą zakładkę :)

urojeniami

Prawda w oczy kole ;)

Cóż, zalazłem za skórę paru osobom tutaj i jak widac wykorzystują kazdą okazje, by sie mścić. A że nie moga i nie potrafia inaczej, to stosuja chwyty poniżej pasa.

To nic nowego.

zalazłem za skórę paru osobom tutaj

Tylko swoimi kłamstwami.

wykorzystują kazdą okazje

Jak na razie,to Ty chwytasz się każdej,by powiedzieć parę bzdur na temat firm,z którymi zetknąłeś się,co najwyżej w internecie.

Bo o słuchaniu,to nie ma mowy :)

Ale jakie chwyty poniżej pasa? Stefek konsekwentnie od lat uważa, że nie masz żadnego sprzętu. Wiele osób tak uważa. A ty w zamian schodzisz na inny temat i by go ośmieszyć pytasz czy zamówił sobie kolejne naklejki na płyty CD? Raz, że to nie na temat, dwa, że złośliwe w celu zdyskredytowania i ośmieszenia przeciwnika a trzy, że to własnie jest chwyt poniźej pasa....a może Passa... :-) i ty masz czelność komuś innemu zarzucać chwyty poniżej pasa?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Cóż, zalazłem za skórę paru osobom tutaj i jak widac wykorzystują kazdą okazje, by sie mścić. A że nie moga i nie potrafia inaczej, to stosuja chwyty poniżej pasa.

To nic nowego.

Nie pochlebiaj sobie, ale jeśli to jedyna Twoja misja to pora na kompleksowe leczenie. Jakbyś choć przez moment widział w jakich warunkach słucha stefek to byś skulił ogon i przestał bredzić o piegach, chyba że o swoich. Na koniec konsekwentnie zapytam, po co tu jesteś?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Nie bądź śmieszny.

Przestań pisać ciągle o sobie, otwórz łepetynę i wychyl się z własnego grajdoła,zobaczysz,że świat nie jest czarno-biały jakbyś chciał ale posiada mnóstwo innych barw. Twierdzenie że wszyscy do okoła to idioci i frajerzy jest mocno niebezpieczne.

Na koniec konsekwentnie zapytam, po co tu jesteś?

To mi przypomina skecz Zaorskiego i Kociniaka w 60 minut na godzinę:

dokąd idziesz

do kina

a co grają

Quo Vadis

a co to znaczy

dokąd idziesz

do kina

a co grają

Quo Vadis

a co to znaczy

dokąd idziesz

do kina

a co grają

Quo Vadis

a co to znaczy

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Siedze sobie w ogrodzie nad basenem, sloneczko przygrzewa, swierszcze graja, jakas foka wyleguje sie na sloncu ...... otwieram Ipada a tutaj jak zwykle mordobicie ;(

Ja teraz rowniez slucham na kompie ( tak jak kol. bum1234 ) i rozumem teraz o co koledze z ta kompresja chodzilo ;)

Mimo wszystko pozdrawiam i wiecej luzu ...

Jarek,

Jesli juz umiesz grac z kompa:) ,to Ci polecam nastepny krok - kupujesz za 20 zeta spotify na Ipada, do tego za 300 euro takie cos i masz fajna muze przy basenie do kompletu

Konto w trakcie usuwania

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Mariusz ja mam totalna awersje dot. Apple ( choc przyznaje ,ze w chwili slabosci kupilem kilka gadzetow tej firmy ) i na codzien tego Ipada mozna uzywac jako podstawke pod kubek z kawa.

Na urlopie jestem zmuszony pisac na tym gownie i ciesze sie ,ze Wlosi nie rozumieja polskich przeklenstw ;)

A tak na powaznie to jestem na totalnej wsi pomiedzy gorami gdzie ptaki zawracaja a soltys na noc zwija asfalt z ulicy wiec jedyna muzyka ktora slucham to odglosy przyrody.

Totalne wyciszenie po wielkomiejskim zgielku dobrze robi juz po kilku dniach.

Ale co ja Tobie bede opowiadal , przeciez Ty mieszkasz na polskiej wsi wiec masz takie luksusy na codzien.

Zazdraszczam serdecznie ;)

Przestań pisać ciągle o sobie, otwórz łepetynę i wychyl się z własnego grajdoła,zobaczysz,że świat nie jest czarno-biały jakbyś chciał ale posiada mnóstwo innych barw. Twierdzenie że wszyscy do okoła to idioci i frajerzy jest mocno niebezpieczne.

Szkoda, że większość piszących w tej zakładce widzi właśnie wszystko w czarno białych barwach, a o frajerstwie to już lepiej nawet nie wspominać.

To nic nowego.

Mnie nie zalazłeś, jednak zarzucanie Stefkowi czegokolwiek z pułapu zabawy audiofilskiej, muzycznej i w ogóle artystycznej, brzmi co najmniej kuriozalnie. Ten człowiek jest pasjonantem nie tylko dobrego dżwięku i dobrej muzyki, ale też, jak zdążyłem zauważyć, sportu i fotografii.

Parker's Mood

Co nie zmienia faktu, że kupowanie monitorków z 12 centymetrowymi głośniczkami i to w obudowie zamkniętej nie jest dobrym pomysłem.

Po pierwsze nigdy ich nie słyszałeś,zresztą tak jak Reimyo,i wielu innych firm,o których mowa w tej zakładce.

Po drugie na pewno grają lepiej od Twoich :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.