Skocz do zawartości
IGNORED

Cowon E2 jakie słuchawki do niego

Maciej444

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to mój pierwszy postu tutaj mam nadzieję że mi pomożecie ;)

Mam zamiar kupić sobie cowona E2 już na 100% ale nie wiem jakie słuchawki mam 2 sony zx-300 i creative fatality ale nie wiem czy będą dobre do tego odtwarzacza

Nowe słuchawki w cenie max 200 zł

Czekam na odpowiedź dziękuję z góry i pozdrawiam

Nie słuchałem tych słuchawek które wymieniłeś, możliwe, że są całkiem w pytkie.

Za to co ci moge powiedzieć, to jak szukałem sobie słuchawek do 200 zeta, porównywałem jakieś soniacze, akg, sennhaisery i coś tam jeszcze i dziś znów bez wachania wybrałby kossy porta pro. Mobilne, lekkie, bardzo dobrze brzmiące za tą kasę. Fajna opcja z "dożywotnią gwarancją" ale moje już są w serwisie od miesiąca (po dwóch i pół roku) i chyba wolałbym sobie już kupić drugi egzemplarz niż tyle czekać ;)

Jedyna wada to to, że w warszawski metrze czasem w jednym wagonie potrafią być 4 osoby z tymi słuchawkami, a to dziwne uczucie ;)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.