Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Jest coś w tym ,ja z telewizora zrezygnowałem 6 miesięcy temu oczywiście zdarza mi się obejrzeć internetowe wydanie Faktów ale "emisja" tylko utwierdza mnie to w przekonaniu że dobrze zrobiłem pozbywając się pudła.

mi z 3 został 1... ale jak już to tylko canal+ / hbo sporadycznie lukam TVP i TVN specjalnie na wiadomości co tam znowu wymyślili.

Kiedyś oglądałem w necie dziennik na TV TRWAM, dość sporo informacji podawali, teraz poleca TV Rebulika ale ona nie jest za free (też oglądam w necie).

Merytorycznie to wcześniej pisałem,

podaj 1 przykład. Czy znowu "wszystko było" albo Ci się "nie chce"?

Jesteście tak prości do rozczytania ...Parę pojęć jak cepy ... Epatowanie chamstwem i obrażanie - rechot z ważnych spraw - a jednocześnie atak że ktoś jest chamski ...

całkiem jak w TV......

Tylko kompletnie oderwany od myślenia człek wierzy w ględy o tym że w Europie mamy jakichś "Europejczyków" ... Mamy Polaków , Anglików , Włochów , Francuzów itd ... A mitycznych "Europejczyków" można znaleźć tylko w środowiskach biurw z Brukseli siedzących w "Wieży Baabel " czyli w środowisku darmozjadów , którym świat ukształtowali lewaccy terroryści

ale może on jest jednostką o której tak ładnie mówił Palikot... przypomnę:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fvq_Kbs49u8

o kolejny butny przygłup , ktoś nie wierzy niech przeczyta złote myśli ambient noise.

uderz w stół a nożyce się odezwą...

co tam znowu z nadgarstkiem majstrujesz , nie chcą w banku twojej spermy i jesteś zdziwiony ?

jak myślisz komu zaimponujesz wiecowym bełkotem , koleś podobnych tobie historia miliony wyrzygała . W wspomnianym 68 miałeś wsparcie PZPR i nadal ubecy tobą kierują .

mi z 3 został 1... ale jak już to tylko canal+ / hbo sporadycznie lukam TVP i TVN specjalnie na wiadomości co tam znowu wymyślili.

Kiedyś oglądałem w necie dziennik na TV TRWAM, dość sporo informacji podawali, teraz poleca TV Rebulika ale ona nie jest za free (też oglądam w necie).

podaj 1 przykład. Czy znowu "wszystko było" albo Ci się "nie chce"?

całkiem jak w TV......

ale może on jest jednostką o której tak ładnie mówił Palikot... przypomnę:

uderz w stół a nożyce się odezwą...

kolesie znikniecie jak wszelkie nawiedzone przygłupy . Możesz skakać , tupać i robić z siebie patriotę lecz poza brakiem elementarnej wiedzy nie można niczego zauważyć . Podobnych mono nawiedzonych ma każde pokolenie . Z czasem życie prostuje debili i milkną z wstydu dzieciom o swojej przeszłości nie nie mówiąc albo mamy kolejnych macierwiczów , niesiołowskich , gowinów, kaczyńskich i ... starych pierników cycusów , postkomunistycznych kolesi którym patriotyzm w łbie dziurę wypalił

A ty jesteś oczywiście całkowicie niezależny?Przyleciałeś z Kosmosu?Niezależny od czego?Od myślenia?

iwaszczukiewicz nie pisz do mnie więcej. Już któryś raz nie łapiesz prostej ironii. Kiedyś miałem siłę tłumaczyć to średnio trybiącym, obecnie mi przeszło.

<br />kolesie znikniecie jak wszelkie nawiedzone przygłupy . Możesz skakać , tupać i robić z siebie patriotę lecz poza brakiem elementarnej wiedzy nie można niczego zauważyć . Podobnych mono nawiedzonych ma każde pokolenie . Z czasem życie prostuje debili i milkną z wstydu dzieciom o swojej przeszłości nie nie mówiąc albo mamy kolejnych macierwiczów , niesiołowskich , gowinów, kaczyńskich i ... starych pierników cycusów , postkomunistycznych kolesi którym patriotyzm w łbie dziurę wypalił <br />

Oglądaj dalej TVN i żyj w ich Matrixie.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

dymany patrioto pomyśl o sobie , ja już nie muszę . W moim wieku podobnych tobie ideologicznie sterownych palantów tylko kolekcjonuję . Było tu kilku lecz z każdą nową falą patriotów idiotów dostrzegam w was coraz mniej refleksji , samodzielnego myślenia . Może wpływ gier komputerowych a nie tylko " niezależnych "

pochwal się swoją niezależnością i opowiedz czy Polska pozostanie w UE, NATO czy jak krzyczycie Polska tylko dla słusznych polaków . Pochwal się przymule jak test na prawdziwego polaka zaliczyłeś .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nick władz jak zwykle napalono i zapieniony. Wyluzuj chłopie i prostatę sobie wymasuj. Dla zdrowia fizycznego. Bo innego, jak dobrze widać dawno już nie masz.

boże jeszcze ten tutaj , dziadzie nie mam twojej zasmarkanej natury . Wyluzuj , ludzie są różni a nie twoim odbiciem w lustrze

P.S.

ciężkie słowa , nawet chamskie tacy jesteście . Gdy argumenty , fakty , zdrowy rozsądek jest pomijany nic innego nie pozostaje

<br />Było tu kilku lecz z każdą nową falą patriotów idiotów dostrzegam w was coraz mniej refleksji , samodzielnego myślenia . Może wpływ gier komputerowych a nie tylko " <br />

Hmmm będąc fanem PO i TVN zarzucać komukolwiek brak refleksji i samodzielnego myślenia to jest śmieszne.

Oglądaj dalej TVN i żyj w ich Matrixie.

Co włącze TVN to widzę Błaszczaka, Hofmana, Ziobrę i Kurskiego a teraz ostatnio jeszcze Dudę. O ziągłym zapraszaniu jakichś księży, Antoniego Dudka czy Semki nawet już nie wspominam.

To zapewne o nich myślisz pisząc o Matrixie.

Jestem Europejczykiem.

<br />Co włącze TVN to widzę Błaszczaka, Hofmana, Ziobrę i Kurskiego a teraz ostatnio jeszcze Dudę. O ziągłym zapraszaniu jakichś księży, Antoniego Dudka czy Semki nawet już nie wspominam<br />

Straszenie PISEM to stały nieodłączny element Socjotechniki stosowanej przez tę stację dodać należy że jest coraz mniej skuteczny z czego się bardzo cieszę.

A tak apropos Dudy to mi się przypomniała mina Niesiołowskiego Stefana jak im Duda na chwilę sejm zablowował. - Bezcenne!!!

Co włącze TVN to widzę Błaszczaka, Hofmana, Ziobrę i Kurskiego a teraz ostatnio jeszcze Dudę. O ziągłym zapraszaniu jakichś księży, Antoniego Dudka czy Semki nawet już nie wspominam.

pozdrowienia z Matrixa.... odpalilem sobie od 12.00 TVN24 bo chcialem zobaczyc to Pendolino..... Jakos nie widzialem hofmanow, ziobrow czy innych dudkow.... Za to mamy jakiegos czlowieka mowiacego cos o jakichs "pisiorach" (pewnie sie czul anonimowo) Schetyne okrzykujacego sukces Pendolino w Polsce, HGW z usmiechem od ucha do ucha krzyczaca, ze metro bedzie wszedzie.... Tylko jakis pacan (najgorsze, ze z dzieckiem, a przeciez

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ), przy tym Pendolino cos pieprzyl, ze po cholere to Pendolino jak nie ma infrastruktory. No ale coz ktos sie nie przygotowal, a program byl Live.... Prowadzacy probowal wybrnac.... Pewnie dostanie awans i pewna przyszlosc w TVN CNCB czy jak to sie tam nazywa...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Schetyny, Pitery, Halickiego i kilkunastu innych stałych łgarzy z PO tam nie ma. Wcale.

Straszenie PISEM to stały nieodłączny element Socjotechniki stosowanej przez tę stację dodać należy że jest coraz mniej skuteczny z czego się bardzo cieszę.

A tak apropos Dudy to mi się przypomniała mina Niesiołowskiego Stefana jak im Duda na chwilę sejm zablowował. - Bezcenne!!!

a ten jak papuga ,

straszenie pisem nie działa ,straszenie pisem nie działa ...itd

Ile jeszcze raz powtórzysz zanim zapamiętasz . O tym pisano kilka lat temu nic nowego ... co tam jeszcze nowego odkryjesz .

nadawaj kolego który nie wiadomo skąd wiedzę czerpiesz

media manipulują więc skąd cokolwiek wiesz i jeszcze posiadasz jedyną słuszną prawdę

jesteś Bogiem ?

<br />media manipulują więc skąd cokolwiek wiesz i jeszcze posiadasz jedyną słuszną prawdę<br /><br />jesteś Bogiem ? <br />

Żeby wyrobić sobie zdanie na temat rzeczywistości w naszym kraju warto wyjść na ulicę i porozmawiać z ludźmi jak oni oceniają rzeczywistość. Tylko żeby się przekonać to trzeba po pierwsze przesiaść się z samochodu na autobus.Po drugie zakupy robić nie w Galerii Handlowej tylko w lokalnym sklepiku, przespacerować się do mniej prestiżowej dzielnicy, ( no chyba że się boisz ? ).

i ludzie powiedzieli , że media manipulują . Chłopak jakie pierdoły opowiadasz trudno uwierzyć . Z uliczną wiedzą problem na jakości polega. Informację medialną możesz sprawdzić w internecie , porównać z innymi mediami informującymi o wydarzeniu a taka uliczna wiedza to zwykły wiec na którym najmądrzejszy jest najgłośniejszy i bardziej wygadany . Tobie sądząc po wpisach wystarczy dla mnie żadna wiedza natomiast ulica nadaje się do oceny nastrojów nic więcej

P.S.

oczywiście czekam na coś więcej od ulicznej wiedzy . Konkretów , faktów że tak jest . Udowodnij jak uliczna plotka może być pewniejszym zródłem informacji niż serwis informacyjny w niezależnych mediach ( nie mam na myśli opłacanych przez PiS " niezależnych " )

<br />i ludzie powiedzieli , że media manipulują . Chłopak jakie pierdoły opowiadasz trudno uwierzyć . Z uliczną wiedzą problem na jakości polega. Informację medialną możesz sprawdzić w internecie , porównać z innymi mediami informującymi o wydarzeniu a taka uliczna wiedza to zwykły wiec na którym najmądrzejszy jest najgłośniejszy i bardziej wygadany . Tobie sądząc po wpisach wystarczy dla mnie żadna informacja natomiast ulica nadaje się do oceny nastrojów nic więcej <br />

Tak szczególie jeśli ta twoja medialna informacja dotyczy " tej ulicznej rzeczywistości", jest ona tak prawdziwa jak "Tuskowa Zielona Wyspa".

10-ta strona wątku leci - oznacza to że Oskarkowi się prowokacja udała :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

doczekam się jakiegoś konkretu czy mam do czynienia z nawiedzonym niepełnosprawnym umysłowo ..

już takich jak ty tu kilku przysłali . pieprzyło to trzy po trzy i żadnego konkretu . Dokładnie jak na ulicy . A tobie czy innym z ulicy kto opowiada jak jest i jak powinno być . Napisy na murach też ktoś pisze .

urwa mać , nie obrażaj baranie czyjejś inteligencji

10-ta strona wątku leci - oznacza to że Oskarkowi się prowokacja udała :)

mam dla niego kilka propozycji a może ty skorzystasz .

wymaż się gównem z ubikacji TVN i publicznie TVN24 oglądaj . Uwierz , zostaniesz bohaterem podobnych tobie.

a może przed siedzibą TVN w gównie się wytarzaj

P.S.

jedno w podobnych tobie mono typach zastanawia . Dlaczego nie atakujecie " niezależnych mediów " mając w dłoni faktury z PiS , potwierdzające finansowanie przez partię " niezależnych dziennikarzy , gazet, portali . Wytłumacz dlaczego przeszkadzają prywatne , nie finansowane przez partię media a nie przeszkadzają prywatne , opłacane przez jedną partię media ..... coś nie tak w głowie , problemy z logicznym myśleniem czy jednak kolega typowym przykład socjotechniki

<br />wymaż się gównem z ubikacji TVN i publicznie TVN24 oglądaj . Uwierz , zostaniesz bohaterem podobnych tobie. <br />

Jak zaburzoną osobowość trzeba mieć żeby wpaść na taki pomysł?

Wysłałem Cię na ulicę żebyś człowieku zobaczył jak wygląda zielona wyspa.

Zielona wyspa jest dla kilku procent nie płacących podatków, Sobiesiaków którzy mają koneksje w Rządowch ławach. Ale takich nie spotkasz na ulicy. Sprawiedliwościu tutaj nie ma a rząd swoimi decyzjami albo ich brakiem coraz bardziej pogłębia pauperyzację społeczeństwa, jakich argumentów Ci trzeba żebyś to zrozumiał??? O czym mam napisać chcesz liczby proszę bardzo

POLSA TUSKA 2013

- 470 zł realna średnia renta netto.

- 880 zł realna średnia emerytura netto.

- 1.420 - zł - realna średnia płaca netto.

- 700 000 - osób - nie objętych ubezpieczeniem medycznym.

- 5 000 000 - bezrobotnych bez prawa do zasiłku – poza rejestrem.

- 1 900 000 - bezrobotnych pobierających średni zasiłek 534 zł netto

- 320 000 - bezdomnych.

- 2 000 000 - emigrantów wyjazdy w latach – 2007 – 2012.

- 370 000 - dzieci niedożywionych.

-13 500 000 - osób żyjących poniżej min. biologicznego–przyjęto kryteria

ONZ–dzienny wydatek na utrzymanie 1 osoby nie przekracza 2,5 $ USA.

- 93% - przedsiębiorstw państwowych „sprywatyzowanych” – zlikwidowanych.

- 98% - sektora bankowego w obcych rekach.

- 4 600 - zlikwidowanych placówek oświatowych szkoły,przedszkola,żłobki

- 100.000 nowych urzędników w latach 2007-2012r

- 56 000 - samochodów służbowych -dla naczelników, dyrektorów , krawaciarzy itp.

- 4–5 - m-cy średni czas oczekiwania na wizytę u spec. lekarza !!!

- 67 - lat wiek emerytalny.

- 2.000.000.000 zł – koszt wybudowania najdroższego w Europie stadionu w

Warszawie, który nie będzie w stanie po euro2012 zarobić na siebie. - - najdroższe w Europie autostrady i najdroższe opłaty za przejazd nimi.

- - najdroższa energia elektryczna w Europie

- - najdroższe ceny za gaz w Unii Europejskiej

- - najdroższe prowizje bankowe i najwyższy w UE % na pożyczki.

- - najdroższe w Europie opłaty za internet i połączenia telefoniczne

- - najdroższe leki w Unii Europejskiej.

- - najdroższe opłaty za naukę i przedszkola.

Euro2012: Nie dwa miliony zagranicznych kibiców, tylko nieco ponad 400 tysięcy. Nie 900 milionów zł zysku z ich obecności, tylko 450 milionów. Nie długofalowe zyski liczone w miliardy, tylko owszem, liczone w miliardach, ale odsetki od kredytów. Jeśli do tego dodać rozczarowanych restauratorów, zadłużenie miast-gospodarzy na gwałt podnoszących podatki i opustoszałe stadiony, na których nic się nie będzie działo z uwagi na koszty, to trzeba dojść do wniosku, że Euro 2012 było gorszym kataklizmem niż słynna powódź tysiąclecia z 1997 roku. W końcu kosztowała ona jedyne 4,5 miliarda tyle co nasze puste stadiony.

ROK 2013: Nowa akcyza na olej napędowy i gaz LPG zgodnie (sic!) z wymogiem UE, wzrośnie cena żywności i tak już drogiej w stosunku do zarobków większości Polaków i wszelkie usługi związane z gospodarką paliwową.

Suche FAKTY o tym nie usłyszysz w TVN.

<br />jedno w podobnych tobie mono typach zastanawia . Dlaczego nie atakujecie " niezależnych mediów " mając w dłoni faktury z PiS , potwierdzające finansowanie przez partię " niezależnych dziennikarzy , gazet, portali . Wytłumacz dlaczego przeszkadzają prywatne , nie finansowane przez partię media a nie przeszkadzają prywatne , opłacane przez jedną partię media ..... coś nie tak w głowie , problemy z logicznym myśleniem czy jednak kolega typowym przykład socjotechniki <br />

Zapytam wprost jesteś człowiekiem tej POwej nomenklatury?

<br />10-ta strona wątku leci - oznacza to że Oskarkowi się prowokacja udała :) <br />
<br />10-ta strona wątku leci - oznacza to że Oskarkowi się prowokacja udała :) <br />

Każdy temat jest dobry żeby uruchomić dialog społeczny.Może ktoś przejrzy na oczy!!

wymaż się gównem z ubikacji TVN i publicznie TVN24 oglądaj . Uwierz , zostaniesz bohaterem podobnych tobie.

a może przed siedzibą TVN w gównie się wytarzaj

Upieram się przy swoim - prowokacja się Oskarkowi udała :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Hmmm będąc fanem PO i TVN zarzucać komukolwiek brak refleksji i samodzielnego myślenia to jest śmieszne.

oczywiście , kolejnego przygłupa oddelegowali ... nadawaj ofiaro matki i ojca

Upieram się przy swoim - prowokacja się Oskarkowi udała :)

przecież nie on jeden , ciekawe jak siebie dzieciom wytłumaczy . One na tubie za kilka lat zobaczą ojca chama i prostaka . Chciałbym zobaczyć wtedy twojego bohatera , usłyszeć ten bełkot nawiedzonego ignoranta

choć całkiem możliwe , że zamieszkacie wszyscy razem w krainie chamstwa i prostactwa . Podzielimy kraj , ja zamieszkam w Polsce a ty w niezależnej od rozumu i osobistej kultury . W krainie w której uderzenie człowieka nie jest atakiem tylko słuszną prowokacją

oczywiście , kolejnego przygłupa oddelegowali ... nadawaj ofiaro matki i ojca

Za wąski jesteś żeby cokolwiek do Ciebie dotarło.

Jak już wykoszą wszystkie polskie to się będą mogli powoli w Polsce zacząć osiedlać.

skacz skacz świat naprawisz , tyle potrafisz i nie udawaj , że możesz więcej

Ukryta Zawartość

no i co , upadło a ty masz receptę jak naprawić . Pogonimy żydów , media oddamy niezależnym opłacanym przez PiS i opowiadaj dalej co jeszcze proponujesz ...

Ukryta Zawartość

Brak informacji to zanik instynktu samozachowawczego w razie czego.

Mógłbyś rozwinąć? Jak ma się instynkt samozachowawczy do braku informacji?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mógłbyś rozwinąć? Jak ma się instynkt samozachowawczy do braku informacji?

chodzi o to, że niby telewizję możesz wyrzucić, ale chociaż radia z Torunia posłuchaj. Dobrze wiedzieć, co w trawie piszczy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.