Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

ok, nie jestem lemingiem, nie rozumiem..... to ja mam sie cieszyc z tego ze lek kosztuje 20eu czyli 80zl, a niemca 50eu czyli 200zl przy tym, ze my zarabiamy 4 razy mniej, a niemaca lek kosztuje tylko 2,5 raza wiecej niz w PL??

Czy ty naprawdę głupi jesteś? Nie rozumiesz prostej rzeczy ktora napisałem? Jeżeli nie to trudno ale to nie moja wina.

Jestem Europejczykiem.

aha, czyli byle jak byle nie PiS....

niewiele rozumiesz , tak prywatnie szkoda mi czasu . Co sobą reprezentuje PiS odpowiedz zanim zaczniesz bajeczkę o straszeniu . Może nie ma prezesa , Rydzyka, opłacanych słusznych mediów , nie ma powtórki jedynej słusznej racji .

nie dzielą polaków na prawdziwych i zdrajców . Pisanie o faktach może być straszeniem ale przede wszystkim są to fakty z których wynikają konkretne działania opisane przez historię , socjologię . Tak jakoś to działa i zawsze znajdą się kolesie , którzy bagatelizują z powodu własnej głupoty czy też partyjnej taktyki zaciemnia faktycznego celu partii . Ale akurat PiS nawet nie zaprzecza swoim faszystowsko klerykalnym zapędom .... powiedz dlaczego o tym nie pisać tylko hehe straszenie PiS a nie nienawiścią na której partia buduje swoją siłę

taka jest polityka cenowa koncernów i tyle.

z koncernami sie negocjuje... a jak sie u nas negocjuje, to mamy przyklad z Pendolino...

wladz, jeszcze raz podkreslam, nie jestem pisiorem jak to nazywacie... wiec jaki to prawdziwy cel ma PiS? najlepszy ubaw mialem, jak zaprzyjaznione lemingi panikowaly, ze PiS wypowie wojne Rosji...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Obecnie sondaże na ich wyborcze zwycięstwo wskazują .

z koncernami sie negocjuje... a jak sie u nas negocjuje, to mamy przyklad z Pendolino...

wladz, jeszcze raz podkreslam, nie jestem pisiorem jak to nazywacie... wiec jaki to prawdziwy cel ma PiS? najlepszy ubaw mialem, jak zaprzyjaznione lemingi panikowaly, ze PiS wypowie wojne Rosji...

stawiasz zarzut straszenie PiS . Odpowiadam dlaczego akurat PiS uważam za zagrożenie swobód demokratycznych i praw człowieka a TY

" wiec jaki to prawdziwy cel ma PiS? najlepszy ubaw mialem, jak zaprzyjaznione lemingi panikowaly, ze PiS wypowie wojne Rosji..."

co to jest , wojnę wypowie Rosja ograniczając handel z nami . Wtedy forumowy kolego proponuję zatańczyć przed rolnikami

Czujesz już bata nad Sobą? To Cię paraliżuje ? Widocznie masz coś za uszami że się PISu boisz.

znajdz podobnego sobie idiotę , papa

wiem do czego pijesz... ale kij ma dwa konce.... np. Niemcy sa dumni z tego Made In Germany.... czy to jest nacjonalizm? To, ze rzady innych panstw wspieraja swoj przemysl, to jest nacjonalzim? Poczytaj sobie misiu jak niemcy przeprowadzili zakup skladow kolejowych w polskiej PESIE, a jak my we wloszech... Wczoraj na pokazowce o Pendolino w mediach, jakos nikt sie o tym nawet nie zajaknal....

Co do mediów - tych które jak rozumiem nic tylko kłamią i zniewalają biedne społeczeństwo:

O firmie PESA przeczytałem niedawno duży artykuł na gazeta.pl gdzie pisano o firmie w superlatywach. Krytykowano również zakup Pendolino jako bezsensowny.

W TVN24 widziałem druzgocącą krytyke zakupu Pendolino gdzie wskazywano zarówno aspekty techniczne jak i ekonomiczne. Zarówno na portalu Gazety jak i w TVN24 na decyzji o zakupie nie zostawiono suchej nitki dobitnie i bez jąkania.

Jestem Europejczykiem.

<br />W TVN24 widziałem druzgocącą krytyke zakupu Pendolino gdzie wskazywano zarówno aspekty techniczne jak i ekonomiczne. Zarówno na portalu Gazety jak i w TVN24 na decyzji o zakupie nie zostawiono suchej nitki dobitnie i bez jąkania<br />

Tak a w dniu wczorajszym w FAKTACH główne wydanie widziałem rozentuzjazmowany tłum ludzi którzy klaskali jak to całe pendolino zostało wepchnięte na dworzec. Przypominało to obrazki z KoreiPółn kiedy to Towarzysz Kim przyjeżdża,w materiale nikt się nawet nie zająknął że PKP wydało więcej na Pendolino niż Włoska kolei na składy TGV.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

<br />Tusk opłacił klakierów widać. <br />

Wystarczyło żeby były darmowe kanapki od PKPe to się ludzie rzucili taką mamy zieloną wyspę.

Odpowiadam dlaczego akurat PiS uważam za zagrożenie swobód demokratycznych i praw człowieka a TY

Dlatego wladz widze, ze rzad robi co moze by te prawa i swobody utrzymac na wysokim standardzie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do czego ten PiS prowadzi......

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

a co mnie ten rząd , już pisałem jak obca ideologicznie jest Platforma . Polska konserwatywna i katolicka . Lata ich rządów tylko w tej ocenie utwierdziły.Należało sprytnie wmówić , że nie lewica alternatywą tylko PiS i lewicy się pozbyli

Teraz już wielu środowisk nie oszukają , ja od początku nie miałem złudzeń

Dlatego wladz widze, ze rzad robi co moze by te prawa i swobody utrzymac na wysokim standardzie!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do czego ten PiS prowadzi......

doprowadził , to słowo jest na miejscu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

doprowadził , to słowo jest na miejscu

oczywiscie, juz przeciez 6lat rzadzi...

sorry.. nie jestem lemingiem... do mnie trzeba normalnie, spokojnie, z argumentami.... a nie z haslami...

a jak już , nie czapki z głów tylko zdziwienie na gębie i niedowierzanie , że kolega tak prosto sobie życie tłumaczy . PO i PiS nic więcej

jeszcze TVN z którym do łózka chodzę a ten podstępnie mój stan umysłu penetruje

potrafisz bardziej bez sensu czy to wszystko ?

A rzeczpospolita pisze że Antoni jest spoko gościu skoro wygrywał procesy wytaczane mu osobiście za raport w sprawie WSI :)

Jeszcze za Rzeczpospolitą:

...Trwa kilkanaście procesów cywilnych wytoczonych MON przez osoby z raportu. Sądy prawomocnie nakazały już MON przeprosiny m.in. b. posła SLD Jana Sieńki, b. wiceministra w kancelarii premiera Jerzego Buzka - Jerzego M. Nowakowskiego, b. szefa PKOl Piotra Nurowskiego (zginął w katastrofie smoleńskiej). W 2008 r. ówczesny szef MON Bogdan Klich przeprosił grupę ITI, Jana Wejcherta i Mariusza Waltera. Klich mówił, że resort zamierza wystąpić z "oczekiwaniami finansowymi" wobec Macierewicza. Do sądów wpłynęło niemal 30 pozwów w sprawie raportu: MON przeprosiło już kilkanaście osób. Według MON łączna szacunkowa kwota kosztów resortu wyniesie ok. 497 tys. zł.

Sam Macierewicz wygrywał procesy wytaczane mu za raport. W 2011 r. sąd cywilny nakazał mu jednak prawomocnie przeprosić ITI za słowa o związkach tej spółki z wojskowymi służbami specjalnymi PRL i o finansowaniu jej ze środków FOZZ. Kilka dni temu stołeczny sąd skazał zaś go na 10 tys. zł grzywny za zniesławienie koncernu ITI i Waltera (z ich prywatnego oskarżenia) tymi słowami. Macierewicz zapowiedział apelację...

A kto jeszcze broni postępku Antoniego? No kto? Masa :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

bohater , on właściwie był ofiarą postkomunistycznego układu ...nie zdziwię się gdy zostanie kolejnym " bohaterem niezależnych "

" Jest taka teoria, że ta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) trzepakowa była inspirowana przez służby specjalne PRL. Czy grupa „Pruszkowa” była samodzielna?

Owszem, aczkolwiek nasze interesy się splatały. „Inspirowana” to zbyt wielkie słowo. Po prostu tym ludziom pasowało, żebyśmy robili dużo hałasu wkoło siebie, żebyśmy zwracali na siebie uwagę mediów i policji, a oni stali w cieniu i zarabiali grubą kasę.

O Pershingu się mówiło, że był agentem UOP. Ty go znałeś.

Znałem, ale nie na tyle, żebym ja mu powiedział o swojej współpracy z Urzędem Ochrony Państwa, a on mi o swojej."

Ukryta Zawartość

Nieźle kooledzy mają sprane mózgi :) Najbardziej hardcorowe lemingi już się zaczynają wstydzić, że PO popierają, ale tu na forum widzę są jeszcze twardsi zawodnicy :)

Nie rozumiem, po co koledzy póbują coś tłumaczyć, skoro jedyny argument jaki mogą dostać to "żadnych pisiorów!" bo kaczor zniszczy świat. A, że tam PO robi dokładnie to o co oskarżało PIS, to przecież nie ważne, bo oni są cywilizowani a kaczor nie jest. Nawet jak podniosą podatki do 80% i zadłużenie o 100% to przecież to będzie wspaniałe, bo dogonimy w statystykach kraje cywilizowane albo i samą japonię :) A kaczor to by tylko lustrował, armagiedon k**wa! :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

zasrańców

co to jest "zasraniec"? to cos takiego jak "pisior"?

Ujemny ma rację.Pytanie czy macie legitymację PO czy tylko Sobiesiakowe rodowody?

co to jest "zasraniec"? to cos takiego jak "pisior"?

sam sobie odpowiedziałeś " co to jest " . Nie wiem , użyłem ogólnego określenia

Zasraniec

"Zasraniec" w słownikach zewnętrznych

Poniżej znajdują się linki do słowników zewnętrznych, w których znaleziono informacje związane ze słowem zasraniec:

Tagi dla hasła zasraniec

Tagi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

© 2002

Ukryta Zawartość

Ujemny ma rację.Pytanie czy macie legitymację PO czy tylko Sobiesiakowe rodowody?

milczy , coś nie tak z jego wnioskami . Czyżby Kowalski powiedział co wiedział i uciekł ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyżby Kowalski powiedział co wiedział i uciekł ?

Ale ja napisałem, że nie ma sensu z wami gadać i spodziewacie się, że będę z wami gadał? Wy napiszecie, ze kaczor jest niski, a ja, że donek jest rudy i tak sobie będziemy flamować? Jakoś nie sądzę, żebym kogoś kto 90% czasu poświęca na obrażanie pozostałych można było do czegokolwiek przekonąć.

właśnie napisałem ,coś nie tak z ujemnym

powiedział co wiedział i uciekł

ma forumowy kolega wpis z konkretnymi zarzutami i obawami związanymi z przejęciem władzy przez PiS. Może merytorycznie się do nich odnieść . W polemice udowodnić , że jest inaczej . ( warunkiem fakty nie urojenia )

czekam

przypomnę , wspominałem o klerykalizacji kraju

" Nie ma Polski bez Kościoła. Nie pozwolimy, by w Polsce, jak w innych krajach, ktoś, kto wyznaje wiarę chrześcijańską, wiarę katolicką był prześladowany, niszczony, nawet więziony, a to w Europie już się zdarza." lider PiS

" Żyjemy w kraju, który musi pozostać wyspą wolności, bo wokół Polski rodzi się coś, co wolność odrzuca, co próbuje narzucić mieszkańcom Europy nową wiarę. Wiarę, która z chrześcijaństwem, z Bogiem nie ma nic wspólnego. Która jest w istocie odrzuceniem chrześcijaństwa."

Gość cycus12

(Konto usunięte)

kilka wpisów wyżej masz konkretne zarzuty ,

aż się cofnąłem, nie znalazłem. Możesz "zacytować" ?

O firmie PESA przeczytałem niedawno duży artykuł na gazeta.pl gdzie pisano o firmie w superlatywach. Krytykowano również zakup Pendolino jako bezsensowny.

W TVN24 widziałem druzgocącą krytyke zakupu Pendolino gdzie wskazywano zarówno aspekty techniczne jak i ekonomiczne. Zarówno na portalu Gazety jak i w TVN24 na decyzji o zakupie nie zostawiono suchej nitki dobitnie i bez jąkania.

jedna Jaskuła wiosny nie czyni, twierdzisz żę niby jesteś samodzielny i inteligenty to chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego prywatna stacja musi od czasu do czasu coś puścić w świat.... jak rozumie cierpisz również na amnezję wybiórczą

Nieźle kooledzy mają sprane mózgi :) Najbardziej hardcorowe lemingi już się zaczynają wstydzić, że PO popierają, ale tu na forum widzę są jeszcze twardsi zawodnicy :)

Nie rozumiem, po co koledzy póbują coś tłumaczyć, skoro jedyny argument jaki mogą dostać to "żadnych pisiorów!" bo kaczor zniszczy świat. A, że tam PO robi dokładnie to o co oskarżało PIS, to przecież nie ważne, bo oni są cywilizowani a kaczor nie jest. Nawet jak podniosą podatki do 80% i zadłużenie o 100% to przecież to będzie wspaniałe, bo dogonimy w statystykach kraje cywilizowane albo i samą japonię :) A kaczor to by tylko lustrował, armagiedon k**wa! :)

jak dla mnie to tyle na temat, nic dodaj nic ująć.

przypomnę , wspominałem o klerykalizacji kraju

a co ich się też boisz ?

wladz - coś ci powiem - tylko sie nie przewróć z wrażenia ...

Europa jest Europą dzięki Kościołowi Katolickiemu ...

A ci co zwalczają Kościół - to spadkobiercy tych co przeprowadzali największe hekatomby w dziejach świata ...

No ta, klerykalizm. Niech się pali i wali, ale ważne, żeby aborcja była na rzyczenie, wtedy jest git.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.