Skocz do zawartości
IGNORED

Hiszpanie w Sewilli pobili polskich kibiców!

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, pewnie będąc na Euro 2012 i oglądając polskie mecze w Tv myśleli, że to polska narodowa tradycja? Chcieli aby goście poczuli się jak w domu. Hiszpanie to równie gościnny naród jak Polacy:-)

Nie słyszałem o żadnym pobiciu natomiast słyszałem o interwencji sił porządkowych które zdecydowanie wkroczyly gdy jakieś barany zaczęły na stadionie odpalać race.

Jestem Europejczykiem.

3109d30e2beb58487e8a18d251d9ef16.jpg

b3c8420baf72eb14ba68786814d6cdab.jpg

180596b4c800524c460117760a831e17.jpg

Jarosław Kaczyński

Prezes PiS.

polscy_kibice_1.jpg

Kibice wierni swojej drużynie.

bt_hyuna_off.jpg

Ocieplenie wizerunku.

bb1e794bbd58c8d4b023eea452d12f2f.jpg

Witamy w Katyniu!

- piszą na swoich stronach internetowych kibice hiszpańskiej Sewilli, opisując relację z meczu Ligi Europejskiej, w którym Hiszpanie zmierzyli się z polskim Śląskiem Wrocław.

W ten skandaliczny sposób kibice relacjonują to, co działo się na trybunach, prezentując kilkanaście zdjęć, w tym między innymi duże flagi z wizerunkiem zbrodniarza Che Guevary. Jesteśmy ciekawi, czy UEFA jakoś zareaguje w tej sprawie oraz czy polskie MSW - tak mocno zaangażowane ostatnio w sfery kibicowskie - zwróci uwagę na ten incydent.

Na boisku było 4:1, ale do skandalicznych wydarzeń doszło jeszcze przed meczem. Najpierw fani polskiej drużyny zostali dotkliwie pobici przez hiszpańskie, lewicujące bojówki, a następnie skradziono im flagi.

Biją naszych, czas szykować się do wojny, Brytyjczycy nam pomogą.

Brytyjczycy też leją naszych, podpalają im sklepy i chcą byśmy się w końcu wynieśli. Dlaczego akurat jesteśmy wszędzie na "pierwszym" miejscu? Bo jesteśmy dupowaci. Idealnie nadajemy się więc do lania.

W ten skandaliczny sposób kibice relacjonują to, co działo się na trybunach, prezentując kilkanaście zdjęć, w tym między innymi duże flagi z wizerunkiem zbrodniarza Che Guevary.

a na "Litewski chamie..." zareagowali?

Spokojnie panowie, radek z donaldem pojadą przeproszą.

Będzie za mało, wypłacą hiszpańskim bojówkarzom odszkodowania.

Hrabia bronek się pokaja, a adaś z wybiórczej napiętnuje polskich agresorów przynoszących nam wstyd w pomarańczowej europie.

Także wszystko będzie załatwione...

P.S. No chyba że to była grupa kibiców starozakonnych, wtedy to inna bajka.....

Bady

Kibice są w porządku, państwo jest niebezpieczne, zaszczuwa ludzi przeciwko sobie, organizuje w dniu święta narodowego konferencję licząc na co?

już nie , zapomniałeś " zero tolerancji "

"

Politycy PiS proponują powrót do idei "zero tolerancji" dla bandytów w związku z nasilającym się problemem z pseudokibicami. - To jest idea, która śp. Lech Kaczyński, jako minister sprawiedliwości, wcielał w życie i to jest idea, którą można wcielać w życie w obecnym systemie prawnym z pewnymi modyfikacjami - przekonywał w środę na konferencji prasowej Adam Hofman."

i sam pucowany . Niedawno na szybie objawiony

Chyba ty jesteś dupowaty.

Aj lowju tu. A teraz mi powiedz dlaczego Turek w Niemczech żyje jak u siebie, a Polakom zwraca się uwagę, by mówili tam wyłącznie po niemiecku? To częsty przypadek. Ostatnimi czasy pojawiły się też u nich nad wyraz "ciekawe" plakaty. Świeża sprawa, znajdź sobie.

wladz

Przegraliście awans Legii, w pięknym stylu, teraz będzie, a gdyby sędzia..........to..........

Czego się nie dotkniecie to spieprzycie, rok po ME, Boniek Prezesem PZPN, Mucha ministrom, Tusko-piłkarzyki kacykami i tak przegrać, do tego jeszcze napisz JAK MOŻNA PRZEGRAĆ AWANS U SIEBIE Z RRRRRRRRUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?

Trzeba być skończonym debilem, do tego regularnym.

z powodu podobnych tobie , ja się nie dziwię choćby do Turka nie tylko tobie daleko

P.S.

możesz wytłumaczyć gdzie jest problem ? Gdzie Krym a gdzie Rzym ?

wladz

Przegraliście awans Legii, w pięknym stylu, teraz będzie, a gdyby sędzia..........to..........

Czego się nie dotkniecie to spieprzycie, rok po ME, Boniek Prezesem PZPN, Mucha ministrom, Tusko-piłkarzyki kacykami i tak przegrać, do tego jeszcze napisz JAK MOŻNA PRZEGRAĆ AWANS U SIEBIE Z RRRRRRRRUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?

Trzeba być skończonym debilem, do tego regularnym.

co tam znowu ? ... czego się spodziewałeś Bereszyńskiego wystawiając a mnie obwiniasz

już nie , zapomniałeś " zero tolerancji "

"

Politycy PiS proponują powrót do idei "zero tolerancji" dla bandytów w związku z nasilającym się problemem z pseudokibicami. - To jest idea, która śp. Lech Kaczyński, jako minister sprawiedliwości, wcielał w życie i to jest idea, którą można wcielać w życie w obecnym systemie prawnym z pewnymi modyfikacjami - przekonywał w środę na konferencji prasowej Adam Hofman."

i sam pucowany . Niedawno na szybie objawiony

Zdaj sprzęt, czym się ratujesz, w następnym badaniu teraz po odejściu Murzyna, zejdziecie poniżej 20 % i tego zjazdu już niczym nie powstrzymacie, a ratunku w Europa plus zero, nie znajdziecie.

To koniec wladz.

P.S.

tak frajersko Ligi Mistrzów jeszcze nie straciliśmy

Zdaj sprzęt, czym się ratujesz, w następnym badaniu teraz po odejściu Murzyna, zejdziecie poniżej 20 % i tego zjazdu już niczym nie powstrzymacie, a ratunku w Europa plus zero, nie znajdziecie.

To koniec wladz.

przecież murzyn nie tak dawno PiS naród uzdrawiał

z powodu podobnych tobie , ja się nie dziwię choćby do Turka nie tylko tobie tobie daleko

P.S.

co tam znowu ? ... czego się spodziewałeś Bereszyńskiego wystawiając a mnie obwiniasz

Co mnie obchodzi Bereszyński, jest atmosfera żeby pieniądze w klubie zarabiali tacy a nie inni zawodnicy, więc normalni ludzie nie idą do sportu, dobre geny, bo nie posiadają układów, zapewniających im utrzymanie stypendia awanse etc, idą grać lalusie z selekcji negatywnej jak i wszędzie indziej, co widać na forum, po tym co kto tu wypisuje, jakie posiada zaplecze intelektualne, jak mało jest normalnych rzeczowych ludzi, którzy wiedzą co robią i robią to dobrze, najlepiej jak potrafią.

Żenada wladz.

Normalni ludzie z Polski wyjechali i nie wiadomo kiedy wrócą, a jedna jaskółka wiosny nie czyni..

Nawet Tuska nie macie kim zastąpić, biedactwa, co z Wami teraz będzie Panie Prezydencie Wałęsa?

P.S.

tak frajersko Ligi Mistrzów jeszcze nie straciliśmy

przecież murzyn nie tak dawno PiS naród uzdrawiał

Murzyn do PiS już jest zaproszony, obejrzyj wiadomości.

747 czytając niektórych nie ma wątpliwości , że normalni wyjechali . Poczytaj swoje słowotoki

No i to jezd prowda....oczywizda.

korzonek taka susza i przetrwałeś ?

747 czytając niektórych nie ma wątpliwości , że normalni wyjechali . Poczytaj swoje słowotoki

Słowotoki?

Wklejam zdjęcia, do kogo mam pisać?

Kto oprócz mnie na forum informował społeczeństwo, jak się to wszystko skończy, kto ostrzegał przed PO, przed Tuskiem?

Kto namawiał do popierania PiS i Jarosława Kaczyńskiego?

Po co była i komu potrzebna taka strata czasu, czy nie można od razu było wybrać PiS, tylko pozwolić zadłużyć się na dziesięciolecia i w ten sposób uzależnić od innych?

To Ty i Tobie podobni pisaliście i piszecie nikomu nie do niczego nie potrzebne oprócz Wam słowotoki, niedługo zobaczysz jaki jest ich związek z rzeczywistością.

Słowotoki?

Wklejam zdjęcia, do kogo mam pisać?

Kto oprócz mnie na forum informował społeczeństwo, jak się to wszystko skończy, kto ostrzegał przed PO, przed Tuskiem?

Kto namawiał do popierania PiS i Jarosława Kaczyńskiego?

Po co była i komu potrzebna taka strata czasu, czy nie można od razu było wybrać PiS, tylko pozwolić zadłużyć się na dziesięciolecia i w ten sposób uzależnić od innych?

To Ty i Tobie podobni pisaliście i piszecie nikomu nie do niczego nie potrzebne oprócz Wam słowotoki, niedługo zobaczysz jaki jest ich związek z rzeczywistością.

nie zmieniam zdania , prezes ponownie w wyborach dostanie wp***dol , może tym razem nie od Tuska

z powodu podobnych tobie , ja się nie dziwię choćby do Turka nie tylko tobie daleko

Dzięki, to takie... nasze :)

P.S.

Oczywiście :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

nie zmieniam zdania , prezes ponownie w wyborach dostanie wp***dol , może tym razem nie od Tuska

Nie od Tuska, ciekawa logika, masz dla niego następce, ciekawe ze Ty masz a inni nie mają, bardzo to interesujące.

To Twoje może jest bardzo interesujące, to taka furtka, na wszelki wypadek...

A co tam,jakoś dałem rade.Nie powiem,że było łatwo.Jak widać po takim czasie,bez zmian.Numerek i jego logika.

Wyczuwam grunt.

Jest twardy.

To beton.

To Wy nienawidzicie, nie mieszaj w to narodu umęczonego wojnami i okradzionego z przyszłości zadłużonego na potęgę.

Nie masz już nic ciekawego do napisania wladz, to koniec, nikogo nie porwiesz już swoją retoryką, ani nikt inny.

Pozostały tylko scenariusze nie mające wiele wspólnego nawet z tak kulawą formą demokracji, jaką zaproponowaliście po 1989 roku.

Ukryta Zawartość

Zobacz i niech każdy zobaczy, jak szczęśliwa jest młodzież w kraju gdzie nie ma PO, SLD, PSL, RP, układów, kolesiów, tylko jest armia, silna, bliska współpraca z potężnym strategicznym sojusznikiem i prawdziwy postęp techniczny wyznaczający światowe trendy technologiczne.

W dniu,w którym straci władzę Donald Tusk, w Polsce tak tańczyć i bawić się będą miliony !

Ukryta Zawartość

a ty gdzie byłeś ? za kratami bez prawa do głosowania czy w komnacie bez klamek ?

Zobacz i niech każdy zobaczy, jak szczęśliwa jest młodzież w kraju gdzie nie ma PO, SLD, PSL, RP, układów, kolesiów, tylko jest armia, silna, bliska współpraca z potężnym strategicznym sojusznikiem i prawdziwy postęp techniczny wyznaczający światowe trendy technologiczne.

W dniu,w którym straci władzę Donald Tusk, w Polsce tak tańczyć i bawić się będą miliony !

nareszcie PiS jako partię pomijasz

tam PiS w knajpie na talerzu obok psiny podają

Moja osoba indywidualna nie ma tu nic do rzeczy.

Pytanie gdzie był minister Gowin, gdzie był poseł Godson, gdzie byli inni, jak głosowano różne uchwały aby wyjaśnić katastrofę w Smoleńsku, gdzie była polska nauka,polscy prokuratorzy, polskie władze, oraz gdzie byli czytelnicy Gazety Wyborczej i widzowie TVN24?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.