Skocz do zawartości
IGNORED

Klub winylowej płyty wolny od banów.

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

... a skusiła się stara?;)

:-)

Kilka tygodni temu byłem w komisie płytowym w Dreźnie. Po krótkiej rozmowie właściciel powiedział do mnie, że jakbym chciał coś sprzedać to bez pytania o stan bierze SBB i wszystko z serii Polish Jazz. Wygląda, że jest na to wzięcie.

We Francji u handlarzy Polish Jazz - między 20 a 40 €. A widziałem też coś za 50. Ma wzięcie.
<br />We Francji u handlarzy Polish Jazz - między 20 a 40 €. A widziałem też coś za 50. Ma wzięcie. <br />
- bo to bardzo dobra muzyka i dobrze nagrana - sam nakupiłem tego sporo - większość po 20 do 40 zł...:)

excelvinyl winylmania blog szukaj

Ty kupowałeś płyty w cenie 20-40 zł?....chyba za 1kg.... :-)

Przecież wyraźnie napisał. Czemu poddajesz w wątpliwość Jego słowa. Czy masz teraz zamiar dręczyć excela we wszystkich wątkach gdzie zabierze głos i próbować go ośmieszyć? Doprawdy myślałem że rozsądniejsze z Ciebie dziecko.

Włodek.

Włodku, przecież część osób przeniosła się do TEGO wątku z powodu dyktatury Excela w winylmanii i banowania za jakąkolwiek formę sprzeciwu jedynej słusznej demoludowej fonografii :-) nie dziw się, że ktoś może być zaciekły i jechać po nim przy każdej okazji, bo zasłużył sobie na to jak nikt inny w tej zakładce.

dont-know-smiley-emoticon.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Wiem co pisał wiele razy wcześniej na temat cen i zasadności wydawania większych kwot niź kilka pln za płytę. Dlatego nie wierze w to co teraz pisze, pewnie próbując zmienić swój wizerunek, który zresztą sam stworzył.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

część osób przeniosła się do TEGO wątku z powodu dyktatury Excela w winylmanii i banowania za jakąkolwiek formę sprzeciwu jedynej słusznej demoludowej fonografii :-)

Nie tylko. Mnie zbanował za rozmowę z Thorogoodem na temat jesiennych liści, która nie nosiła najmniejszych podtekstów w stosunku do jego osoby i jego "wiary".

Facet po prostu lubi mieć te odrobinę władzy spotykanej np u siusiaków miejskich :)

A tobie Vlado mogę odpowiedzieć tym samym....myślałem, źe jesteś dużo rozsądniejszy i w końcu po wielu próbach zauważysz, że włażenie w tyłek temu audio-talibowi i poklepywanie go po pleckach odnosi skutek odwrotny od zamierzonego.

Każdy ma prawo mieć swoje idee, ma prawo mylić się ale w końcu każdy człowiek myślący wyciąga jakieś wnioski z faktów, które dostarcza nam otaczająca nas rzeczywistość. No chyba, że faktycznie tak jak wcześniej pisałeś wiesz, że talib to tylko niepełnosprawny umysłowo emeryt. Jeśli dysponujesz taką wiedzą to jest to jedyne sensowne uzasadnienie dla tej specyficznej postawy włażenia w D...i głaskania po główce za coraz większe absurdy.

Nie tylko. Mnie zbanował za rozmowę z Thorogoodem na temat jesiennych liści, która nie nosiła najmniejszych podtekstów w stosunku do jego osoby i jego "wiary".

Facet po prostu lubi mieć te odrobinę władzy spotykanej np u siusiaków miejskich :)

Ja dostałem bana za tekst poboczny dotyczący spożywania napojów wyskokowych poparty wklejenie Zjaranego Zbyszka :-))) po prostu jak stalinowskie służby, szukał czegokolwiek żeby się doj..ć i znalazł :-) za tzw. damski ch..j :-D

zjarany_zbyszek.png

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

thrak, sly30, doskonale wiem, że ten watek założył Maciek jako odpowiedź za banowanie większości oportunistów, w tym mnie, w wątku excela. Twój wizerunek mojego włażenia w dupę excelowi również jest nieprawdziwy. Nie raz zabolała dupa naszego excela od tego mojego włażenia :-) Ja tylko upominam przed szczuciem człowieka i osobistymi zemstami, a ten Twój wpis pod takie własnie objawy mi podchodzi.

Włodek.

Ależ masz prawo do własnej oceny. Może jestem trochę starodawny ale wyznaję zasadę wzajemności. Staram się traktować innych tak jak oni traktują mnie. Dla sympatycznych, miłych osób staram się jak tylko mogę być równie w porządku. Dla chamów i buraków moje zachowanie staram się dostosować do ich poziomu. Tym bardziej, że niemałe już doświadczenie życiowe nauczyło mnie, iż aby być właściwie zrozumianym należy komunikować się tym samy językiem. Tu próby używania przeintelektualizowanej kulturalnej nowomowy, która trafia na jakiś tępy łeb prymitywnego rozmówcy nic nie daje i jest nieskuteczna. Jak pisałem wcześniej, każdy zamek w drzwiach wymaga dedykowanego klucza.

A co do twojego włażenia w d…to cóż. Mam inne zdanie widząc wpisy…drogi excelku, jakiś ty fajny i tego typu dyrdymały.

Acha i jeszcze jedno, tak już na serio i bez złośliwości, choć tak to niektórzy odbiorą. Talib zbanował autora tego wątku w swoich kuriozalnym i kretyńskim wątku(nazywajmy rzeczy po imieniu) zupełnie bez powodu bo masza to spokojny gość i mniej reagujący na głupoty niż ja, mniej awanturujący się bo w krawacie…. :-)…Ale ten sam talib bez wstydu wpisuje się w wątek swojego wroga maszy?!! Jak to nazwać?…po imieniu?

A ja proponuję aby nie zajmować się postacią excela bo naprawdę nie ma czym :)

brawa-gif.gif

Ależ sly, ja nie mam nic przeciw temu abyśmy w piękny sposób różnili się postawami wobec zjawiska zwanego excel. Bardzo proszę wyłącznie o to, abyś nie był agresorem reagując na każdy wpis excela. Tylko tyle.

Jak sam widzisz ja go przestałem oceniać, sam dał pełne świadectwo o postawie jaką prezentuje.

Pozdrawiam Włodek.

• Redaktorzy

Panowie, zostawcie Excela w spokoju. Ten gosc rozwalcowuje wielu z nas miloscia do muzyki. Pisanie w ten sposob o Excelu stawia Was w zlym swietle. Chcecie sie dowartosciowac w internecie kosztem Excela? To zenujace.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

co Cię tutaj sprowadza ?

To wątek rozsądnego gościa, który ma i analog i cyfrę i podchodzi do tego uczciwie. Jest melomanem.......................

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Poza nim nie mam nic do analogu. To prawda, że uważam cyfrę za lepszą opcję ale wiem, że analog może zagrać bez trzasków i pykań. U kolegi marslo nie smażyły się jaja na gramofonie a to już sukces.

• Redaktorzy

Sly nie kompromituj sie. O analogu masz marne pojecie i o innych kwestiach podobnie. Zloz tor analogowy, zaprezentuj jak gra i wtedy stan do walki z Excelem. Acha, najpierw kup 2000 plyt, bo tory bez nosnikow sa niczym.

Nie jestem wazeliniarzem Excela, tylko niezaleznym obserwatorem.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Taki tor analogowy jak ma excel to mam od 30 lat, tzn trochę lepszy, z kolumnami prawidłowo ustawionymi. Nie muszę więc nic kompletować żeby ocenić jego wpisy właśnie jak obserwator.

- Cir permanentnie usuwa moje posty - to nie ma sensu - podejrzewam, że arbitralne usuwanie postów bez zdania racji jest też przyczyną nieobecności ostatnio Yula na forum - Cirowi brak nawet cywilnej odwagi...robi to wszystko po kryjomu...

- Cir permanentnie usuwa moje posty - to nie ma sensu - podejrzewam, że arbitralne usuwanie postów bez zdania racji jest też przyczyną nieobecności ostatnio Yula na forum - Cirowi brak nawet cywilnej odwagi...robi to wszystko po kryjomu...

6db0093d0371.jpg

Dziś koło 15stej napisałem post opieprzający Sly30 i broniący Exela.

Post zniknął.

- dzięki - jestem daleki od snucia teorii spiskowych, ale może sly30 ma jakiś układ z Cirem ? - gdy moderator staje się stroną w sporze - to robi się bagno...:(

- dzięki - jestem daleki od snucia teorii spiskowych, ale może sly30 ma jakiś układ z Cirem ? - gdy moderator staje się stroną w sporze - to robi się bagno...:(

ostatnie ostrzeżenie -kończysz personalne rozgrywki lub odpoczywasz

usuniete sa jedynie posty od wpisanego ostrzeżenia,co robi Yul mnie nie interesuje

watek powstał po niesmaku jaki towarzyszły banowani przez ciebie wszystkich oponentów

niestety bana póki co mozesz dostać tak samo jak sly, ostrzeżenie było dla was obu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.