Skocz do zawartości
IGNORED

Podziękowania dla kilku osób z Forum

kangie

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Witam,

Chciałbym oficjalnie podziękować kilku osobom z tego forum za przekazanie mi cennej wiedzy teoretycznej i praktycznej, pomoc w rozbudowie mojego systemu audio oraz poszerzenie moich "horyzontów muzycznych". Tymi osobami są:

- Robix i jego sympatyczna małżonka

- Yul

- Kiza

- Zukzukzuk

- Paul_67

Wszyscy uświadomiliście mi pewne kwestie, których nie da się przyswoić czytając informacje z internetu. O wielu rzeczach trzeba się przekonać na własnej skórze i własnymi uszami, ale warto mieć kogoś w stylu "mentora", który wskaże właściwą drogę którą należy podążać, by osiągnąć cel.

Dzięki wielkie i do zobaczenia kiedyś w realu :)

Pozdrawiam,

Kangie

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Redaktorzy

Frywolnemu też dziękuję, bo on pierwszy "namówił" mnie żeby wypróbować preamp zewnętrzny gramofonowy i uciekać od preampu wbudowanego w amplituner.

Kiza, zasłużyłeś :)

A ja przy okazji pozdrawiam wszystkich pielgrzymów z Polski!

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

O wielu rzeczach trzeba się przekonać na własnej skórze i własnymi uszami

Kangie, święte słowa! Wg mnie w analogu to jest najpiękniejsze (najważniejsze), że wszystkiego trzeba (można) dotknąć, popróbować samemu (organoleptycznie).

:-)

Pozdrawiam.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Chciałem powiedzieć,że lubię Kangie'go, więc mu dziękuje, że jest spoko chłop.

Ale to samo mogę powiedzieć i o Maszy i Paulu i Yulianie, Excelu...

No, dużo wymieniania :)

Dziekuję.

Miło poczytać że "ktoś" "komuś" dziękuje. Brawo koledzy, to bardzo dobrze że są jeszcze bezinteresowni ludzie którzy chcą podzielić się swoim doświadczeniem i wiedzą. Pozdrawiam wszystkich

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

To takie miejsce detoksu na dość toksycznym forum :)

Coś jak imbir między futomaki, a Nigiri. Zerowanie kubków smakowych przed pójściem w dym.

Niniejszym chciałem podziękować ojcu, że opiekował się kotem w czasie urlopu, choć zrobił to tak niedbale, że kot nasrał na parapet.

To takie miejsce detoksu na dość toksycznym forum :)

Coś jak imbir między futomaki, a Nigiri. Zerowanie kubków smakowych przed pójściem w dym.

Niniejszym chciałem podziękować ojcu, że opiekował się kotem w czasie urlopu, choć zrobił to tak niedbale, że kot nasrał na parapet.

Wątek z kotkiem - mistrzostwo!!! Ja dopiero zaczynam przygodę z gramofonem i choć to nie w temacie to taż chciałbym podziękować kolegom z forum Tomaszowi Pianiście i Achaji - mam nadzieję że mi wybaczycie za off.t -, bardzo dziękuję za nieocenioną i bezinteresowną pomoc w doborze gramofonu a także za wszystkie cenne porady dla początkującego. Już zwątpiłem w to forum ale jednak analog chyba łagodzi obyczaje, jeśli wiecie co mam na myśli... Dziękuję i pozdrawiam wszystkich zakręconych czarną płytą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) To i ja ze swojej strony chciałbym podziękować wszystkim forumowiczom. Do życzeń przyłączają się wuj Leon, żona Zofffia oraz Chór Chłopięcy z internatu w Bździągwadzicach Dolnych.

Do życzeń dołączam piosenkę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Dziękuję mamie i tacie za opiekę

Za ciepło rodzinne i kłótnie przy kolacji

Dziękuję szkole za pierwsze kontakty

Za dzikie wakacje i nerwy w ubikacji

Przede wszystkim chciałbym podziękować sobie, za prezentację i selekcję jazzu i w ogóle za wszystko... dziękuję też wszystkim, którzy nie rozumieją tej muzyki i jej nie słuchają. Przy okazji, chciałbym pozdrowić ciocię Gienię Potworek, wujka Staszka i wujka Cześka. I love you all!

Parker's Mood

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

A ja chciał bym złożyć zbiorowe podziękowanie producentom whisky, gdyż tylko ona pozwala mi bezstresowo czytać tematy takie jak: dlaczego vinyl brzmi lepiej niż cd tudzież dlaczego winyl nie brzmi lepiej niż cd. Ten drugi temat zaczynam w połowie butelki dobrego trunku, gdy już mam super humor i generalnie wszystko mi wisi.

Zerżnę z MarkaN i podziękuję... też jemu :) Wiele świetnej muzyki poznałem dzięki niemu. Dzięki.

Jest jeszcze kilka osób, którym należą się podziękowania i im dziękuję szczególnie również :)

Andrzej

A ja chciał bym złożyć zbiorowe podziękowanie producentom whisky, gdyż tylko ona pozwala mi bezstresowo czytać tematy takie jak: dlaczego vinyl brzmi lepiej niż cd tudzież dlaczego winyl nie brzmi lepiej niż cd.

Ojej, do tego to tylko śmierdzący spiryt gorzelniany z pierwszego pędzenia:)

• 7 miesięcy później...
  • Redaktorzy

Ciąg dalszy podziękowań. Tym razem dziękuję forumowiczom:

- VIS

- vasa

- dino

- Alexander

- 4321 (Sławek)

Spotkania z tymi ludźmi w "realu" to przyjemność. Ogromna wiedza i doświadczenie w analogu i ogólnie - w audio. Cieszę się, że miałem okazję ich poznać. Żałuję, że nie jestem w stanie im się odwdzięczyć. Ale jeśli trzeba będzie pomalować jakiś płot, położyć fugi (spoiny, nie d-moll Bacha) na ścianach czy podłodze to mogę pomóc, bo jestem w tym całkiem dobry ;)

Pozdrawiam,

Łukasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.