Skocz do zawartości
IGNORED

Gramofon do 600 zł

crvss

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Udało mi się uzbierać trochę pieniędzy, które chętnie przeznaczyłabym na zakup sprzętu, jaki zawsze chciałam w domu mieć - gramofonu. Problem jest w tym, że wiem przede wszystkim to, że za 600 zł da radę kupić w miarę dobry sprzęt, nie wiem natomiast jaki. Interesuje mnie sprzęt:

- do którego wystarczy jedynie zakup wzmacniacza (nie w zestawie z przedwzmacniaczem)

- który będzie nadawał się zarówno na stare winyle jak i na nowe

- wyłącznie do odsłuchiwania muzyki

- o w miarę dobrej jakości (oczywiście wiem, że to zależy również od nagłośnienia, ale sam sprzęt też ma tu jednak coś "do powiedzenia")

Przy okazji bardzo chętnie przyjmę sugestie co do rodzaju sprzętu mogącego towarzyszyć gramofonowi (wzmacniacz + głośniki).

https://www.audiostereo.pl/topic/105654-gramofon-do-600-z%C5%82/

Zapoznaj się z tym tematem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W tej cenie jak już, to poczytaj na temat Technicsa SL Q2. Obecnie na allegro jest jeden za 700 zeta, ale to cena za wysoka, jak już to 400:500 zeta. Chyba że pojawi się jakaś licytacja to idzie go wyrwać i za mniejsze pieniądze. Gramofon najlepiej kupować blisko miejsca zamieszkania z możliwością sprawdzenia czy wszystko działa no i unikamy ryzyka uszkodzenia w czasie wysyłki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Udało mi się uzbierać trochę pieniędzy, które chętnie przeznaczyłabym na zakup sprzętu, jaki zawsze chciałam w domu mieć - gramofonu.

Nie to żebym się czepiał, ale warto abyś ustalił/a swoją płeć. W opisie jesteś facetem, a z Twego zapytania wynika, żeś kobita z krwi i kości. Zatem?

że za 600 zł da radę kupić w miarę dobry sprzęt

Wszystko jest względne i zależy od punktu siedzenia. To nie jest suma, za którą kupisz dobry sprzęt w kategoriach jakie tutaj są rozpatrywane. Moja propozycja jest następująca: wstrzymaj się jeszcze z zakupem i dozbieraj drugie 600 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.