Skocz do zawartości
IGNORED

Hobbit - rozszerzona wersja

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś wie o ile dokładnie dłuższa jest wersja rozszerzona Hobbita? Ile scen dodano, a ile wydłużono? strasznie ciężko info znaleźć...

Oj tam ciężko :) jest w wątku o Hobbicie "normalnym" - 13min.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A co tam jeszcze można wydłużyć?:)

Dobre!:))

Napisy końcowe :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Dokladnie jak dla mnie to nie chodzi o te 13 min bo i tak jest dlugi bez tych dodatkowych minut, film jak dla mnie i tak jest swietny, to bardziej chodzi o dodatki ze jest wiecej i to znacznie przynajmneij w tej wersji 3d i generalnie kupia to ludzi ektorzy bardzo lubia WP i Hobbita. Dla kogos dla kogo az tak to nie ma znaczenia to kupia zwykla wersje i tez beda zadowoleni..

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

lolek z Twoim tv i subem to musiałes mieć niezłe efekty.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

lolek z Twoim tv i subem to musiałes mieć niezłe efekty.

Witam był czad niezły, zaluje tylko ze film z pasami jest bo wtedy przy 3d jednak jest mniejszy obraz ..

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

• 2 tygodnie później...

Spraw sobie "poprawny" player i nie będziesz narzekał na czarne paski - dopasujesz jak Ci się podoba.

A mozesz cos wiecej napisac na ten temat, wydaje mi sie ze denon 3313 nie jest slaby, a w 3d w wogole nic nie chodzi jesli chodzi o format w tv - jest tak jakby zablokowany. Tylko w wersji 2d np moze tv zrobic tak ze pas u gory mi zniknie i wtedy o te czesc mam wiekszy obraz a dol zostaje dla napisow.. I kolejna sprawa nawet jak jest jakis bluray ktory powiekszy obraz to nie straci sie na jakosci obrazu , bo wg mnie straci sie wlasnie na jakosci obrazu.. to nie dziala jak np funkcja zoom ze powieksza ale niestey i obraz jest wtedy gorszy... ? Pozdro.

Proszę bardzo - czyta "wszystko" bez zająknięcia, kosztuje "grosze", a możliwości ma wybitne.

W ślepym teście nie do odróżnienia od 10 razy droższych konstrukcji. Moc jaką posiada, pozwala

także na konwersję w locie materiałów 2D do 3D, więc poprawne wycięcie czarnych pasków to pikuś. :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kolego Bodex ale mi chodzilo o normalny odtwarzacz a nie sieciowka ( a mnie nie intersuje cos takiego, bo ja kupuje wylacznie filmy oryginalne dvd jak i bluray, nie sciagam zadnych filmow z sieci, szanuje kogos prace i swoja prace ) ... ale poczytalem troszke sa juz nastepcy tego modelu, podzwonilem do kilku sklepow i roznie mowia sprzedawcy, a co do tych pasow to powiedzili mi sprzedawcy ze przy mniejszym ekranie mozna zlikwidowac te pasy , przy wiekszym nie ma sensu bo i jakosc obrazu jest gorsza. Ale jak ktos sciaga filmy, badz chce mu sie bawic z ripowaniem filmow to pewnie ze moze kupic taki odtwarzacz, ja wole normalny odtwarzacz.

Player współpracuje z każdym napędem BD, więc granie z płyt nie jest dla niego problemem.

Opowieści o pogorszeniu jakości po zlikwidowaniu "pasków" można włożyć między bajki ...

Czasami można go trafić z drugiej ręki za marną kasę, a player jest rewelacyjny i wart każdej wydanej złotówki.

Ale wracając do tematu, to wszystkie różnice są opisane tutaj :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Player współpracuje z każdym napędem BD, więc granie z płyt nie jest dla niego problemem.

Opowieści o pogorszeniu jakości po zlikwidowaniu "pasków" można włożyć między bajki ...

Czasami można go trafić z drugiej ręki za marną kasę, a player jest rewelacyjny i wart każdej wydanej złotówki.

Nie wiem jak to wyglada bo nie widzialem napialem to co powiedzieli mi sprzedawcy w kilku sklepach i twierdzili ze probowali w ten sposob ogladac ale byl gorszy obraz i mowa byla o tv minimum 55 cali..nie istotne jak Tobie to odpowiada to dobrze..

Proszę bardzo - czyta "wszystko" bez zająknięcia, kosztuje "grosze", a możliwości ma wybitne.

W ślepym teście nie do odróżnienia od 10 razy droższych konstrukcji. Moc jaką posiada, pozwala

także na konwersję w locie materiałów 2D do 3D, więc poprawne wycięcie czarnych pasków to pikuś. :)

Ukryta Zawartość

co to za player?

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.