Skocz do zawartości
IGNORED

Okki Nokki...

Gość frywolny trucht

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda jak kosz na śmieci i chyba trochę większe niż ON. Ciekawe czy lepsze.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Wygląda jak kosz na śmieci i chyba trochę większe niż ON. Ciekawe czy lepsze.

wypowiedzi w necie sugeruja, ze potrzeba zdaje sie dwa obroty na umycie, niestety jest dosc glosna, do tego po 20 plytach trzeba robic 30 minut przerwy

W celach statystycznych ile płyt Panowie myjecie podczas jednego spotkania z ON

Wysłane przy użyciu wibratora do betonu z Gwiazdy Śmierci

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

po 20 plytach trzeba robic 30 minut przerwy

To chyba nie byłoby problemem,jeżeli ktoś myje płytę tuż przed jej słuchaniem,a nie całą kolekcję.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

To może tu. Fota wskazuje, że raczej orydżynal KUZMA.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cena na ebay'u ok 500 USD.

tu jest wyjaśnienie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Moim zdaniem cena jak cena. Klienci głosują swoim portfelem. Jak kupują to cena jest dobra, jak nie to niedobra, proste. Podoba się to kupują, nie podoba się to nie kupują.

Tu chyba jest OK bo kupują.

Szczerze mówiąc po tej "aferze" którą rozpetałeś pozostaje Ci tylko tą myjkę oddać. Jesli ją sobie zostawisz to ... ja nie rozumiem po co rozpętałeś ten wątek.

Zawsze mozna kupić CA DoubleMatrix albo tego potwora za 4000 EUR.

Takie jest moje zdanie. Ja do jakości wykonania swojego egzemplarza nic nie mam; jest OK. Zapłaciłem dokładnie za to co kupiłem, co chciałem , co ma robić i co robi.

Pozdro

Cała nadzieja jest w pmcompie-

On w okki-nokki swe płyty kąpie

Wczoraj dotarła do mnie ON.

Wrażenia organoleptyczne są jak najbardziej pozytywne.

IMHB jest wykonana bardzo porządnie i ładnie się prezentuje(biała).

Przykrywa jest z wyjątkowo grubego pleksiglasu, ładnie wygięta.

Wcale nie jest taka głośna.

Obsługa banalna, a efekt znakomity.

Nie zostawia żadnych smug.

Pozostaje mały ślad w miejscu, w którym ramię odrywa się od płyty po wyłączeniu

odsysania. Ale wystarczy je lekko przytrzymać i pozwolić mu się płynnie odsunąć i po problemie.

Pewnie fajniej by było gdyby była tańsza, ale uważam, że to bardzo dobrze wydane pieniądze.

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Tydzień ją użytkuję i napisze tylko jedno. Nigdy więcej knosti!!!!!

No widzisz kto raz spróbował ,ten raczej nie wróci do partyzantki. Fakt ,że takie clearaudio jest jak dla mnie za drogie . Okki Nokki jest uszyte na miarę moich potrzeb.

No widzisz kto raz spróbował ,ten raczej nie wróci do partyzantki. Fakt ,że takie clearaudio jest jak dla mnie za drogie . Okki Nokki jest uszyte na miarę moich potrzeb.

Akurat w to uwierzę.................a nogi w niej umyjesz?

Ja próbowałem twarz umyć w ON. Za nic się nie da umyć dokładnie, zostaje za uszami płyn

Jak jesteś taki "brudny", że ON nie daje rady to sprzedaj ON, dołóż 3 koła kup CA, ona "wyglądem" na pewno Cię domyje, będziesz szczęśliwy... będziesz czysty, będziesz szczęśliwy i nie będziesz więcej skrzeczał jak stara baba...stara marudo... (nie życzę sobie odpowiedzi)!!!

Pozdrowienia dla zadowolonych użytkowników ON:)

będziesz szczęśliwy... będziesz czysty, będziesz szczęśliwy

Się lepiej miszczu z tego "napieńcia" przestań powtarzać, w tym ze swoim słodkim pierdzeniem któryś raz z rzędu o starej tej lub tamtej, bo sam jesteś w tej chwili doskonałym odzwierciedleniem takiego gderliwego tetryka, cóż, bywa. Nie przestaniesz, to Ci jakaś żyłka w końcu naprawdę pęknie, ze szkodą dla Ciebie wyłączną, bo przecież nerwy szkodzą, tak przynajmniej piszą/mówią. Żeś się chłopcze na mnie uwziął i prowadzisz chyba polowanie na każdy mój wpis, choćby żartobliwy. Czepiam się Ciebie? Nie! Więc się ode mnie grzecznie piszę odczep i przestań mnie (oraz innych mających inne zdanie niż Ty) obrażać, skoro ja tego nie czyniłem Tobie.

Swoją drogą nie odróżniasz (enty już raz w tym temacie) najwidoczniej tego, co może być w wymowie prawdziwe, a co sarkastyczne. Myję się miszczu, słowo daję, wody, mydła itp. sobie nie skąpię (nawet mogę Ci nawet trochę podarować) i ON mi do tego nie jest potrzebna. Może teraz zrozumiesz, kiedy Ci wyłożyłem jak przysłowiowej krowie na rowie, tylko jak Ci tak każdy musi wprost wszystko wyjaśniać, to smutne musisz mieć życie, a raczej ci tłumaczący.

Znajdź sobie zatem jakieś porządne zajęcie na noc, przytul żonę, babcię, psa lub nawet swoją ON, a może idź na spacer. Przewietrzenie dobrze na pewno zrobi. A najlepiej śnij, o świecie, gdzie wszyscy są szczęśliwymi posiadaczami ON i nikt nie ma żadnego "ale" ...bo nie wolno lub "zabiorom".

Dla odmiany pozdrawiam wszystkich, bez wyjątków, bo tu jakaś swoista "rasowa" selekcja nawet w pozdrowieniach się wkradła, którą Kami najwidoczniej bardzo lubi ;-P

(nie życzę sobie odpowiedzi)!!!

Życzyć, to sobie możesz, wiesz co... :-P

Pozostaje mały ślad w miejscu, w którym ramię odrywa się od płyty po wyłączeniu

Podczas odsysania poczekaj dwa trzy obroty dłużej i wtedy śladu nie będzie.

Tydzień ją użytkuję i napisze tylko jedno. Nigdy więcej knosti!!!!!

Zgadza się, jak sie spróbuje to nie ma już powrotu do myjek manualnych.

ON w swojej cenie (a nawet trochę wyższej) nie ma konkurencji.

Czy ma konkurencję czy też nie ma to jest bez znaczenia. Ma prawo się podobac jak i nie podobać za te pieniądze więc nie rozumiem po co są ciągle kąśliwe uwagi w stosunku osób, które mają jakieś zastrzeżenia do Okki. Mają prawo do tego. Ciekawi mnie natomiast faktyczna konfrontacja wyglądowa między chińską a niemiecką produkcją, czy faktycznie niemiecka jest o niebo lepiej zrobiona od chińskiej. Tak mnie zastanawia ten luz na ośce talerza, czy nie jest to zrobione specjalnie żeby płyta lepiej dolegała do ssawki. Ssawka idzie na dół, tylko czy pod dobrym kątem względem płyty, żeby równo przylegała całą długością. Tu luz na ośce powoduje że płyta się ładnie do niej dolega a że silnik jest wolnoobrotowy więc w niczym to nie przeszkadza. To tylko takie moje spostrzeżenie, czy dobre czy nie> Hm, nie wiem.

Podczas odsysania poczekaj dwa trzy obroty dłużej i wtedy śladu nie będzie

Tylko nie przesadźmy. Ostrożnie z tą ilością obrotów. Płyta się zaczyna szybko elektryzować, a potem przyciąga każdy pyłek znacznie bardziej, niż przy 2-3 obrotach.

Tak mnie zastanawia ten luz na ośce talerza, czy nie jest to zrobione specjalnie żeby płyta lepiej dolegała do ssawki.

Pilot, a Może to Ty z Frywolnym macie właśnie ok, tj. że luz powinien być : ) Myślę, że aby ocenić wersję ChR i DE, trzeba byłoby obok siebie obie postawić. DE może być tylko pewnie solidniej wykonana. Może ktoś posiadający wersję DE, wrzuci po prostu zdjęcia. Zdjęć nowej wersji jest już jak widzę w brud, łącznie w wersji rozbieranej : )

@SVART - muszę się upewnić: pozdrawiasz "wszystkich", czyli mnie też???:)))) Na wszelki wypadek "mosz kjeląka". Najgorzej to gadać z ponurakami, psiakrew...:) Pozdro - Jacek.

Xniwax, no idea! : ) SA ma bodajże VPI, więc może w wolnej chwili skrobnie słowo. Ja widziałem tylko porównanie VPI i ON na youtube - facet ładnie to poprowadził. Link jest gdzieś w tym wątku.

Niusia, tak jest, wszystkich bez wyjątku (na nikogo nie mam zamiaru ani powodu się ustawiać tzw. bokiem), a Ciebie w szczególności! Za to wprawne przygotowanie się pod odsłuch nowych LPs Moździera ; ) Na ponuraków, w dodatku tych niekojarzących, mamy wiadomo co ; ) Udanego odsłuchu! I nie zapominaj tylko, że po powrocie masz zrealizować dla nas odpowiednik ON, co by się myjkowym żyło lepiej ; )

No! Już jestem spokojniejszy :-P

A gdyby komuś zimno było. Jak jest zima, to musi być zimno ...Pani Kierownyczko :-P

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Odkurzanie kosztuje :) Jeśli ktoś ma zelmerka i jest nie zadowolony, to jasne, że marzy o philipie, takim hm... hepa itp itd... to może sobie odmówic tego hepa i kupić okki. Nie wiem p co drzeć łachy. Cena jest cena... funkcjonalność jest ... o właśnie... funkcjonalność per cena - super w skali od do dupy do super, to drugie :) Poza tym... VPI nie wypadaja najlepiej, współczynnik do dupy i super jest mały :(

Umyłem dziś płytę, niestety nie była zbyt czysta.... żona robi to lepiej, podobno, od dziś to jej zajęcie :)

Ciekawi mnie natomiast faktyczna konfrontacja wyglądowa między chińską a niemiecką produkcją, czy faktycznie niemiecka jest o niebo lepiej zrobiona od chińskiej.

Nie sądzę. Jeśli już to w drobnych detalach... na pewno nie jest to "niebo" sądząc po zdjęciach. Niemiecka Okki wygląda schludnie, ale wyraźnie widać że nie jest to produkcja masowa, tzn. nie jest odpicowana na glanz.

Ale to "made in Germany" na podświadomość owszem działa że ho ho... ;)

"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."

Tak, tylko obrażanie innych i cytaty Ci miszczu zostały, ale w cytatach też jesteś słaby. Misiu kochany, wrzuć w końcu na luzzz... Przed kim się popisujesz? Szukasz poklasku, to chyba źle trafiłeś z tematem. Do tego długo w nocy musiałeś dumać nad odpowiedzią, skoro po 3 rano aż było (pewnie resztki szarych wyparowały ;-P) lub o tej porze dorwałeś się po kryjomu do komputera, bo inaczej nie dają. Nie dziwię się, czytając poziom twego bredzenia. Szlaban na internet powinien być całkowity. Teraz dawaj kolejny zwrot z twojego kajetu z cytatami, tylko oby trafiony był, w co wątpię. Nic od pierwszego wpisu nie kumasz, to i teraz nie mam żadnych złudzeń :-P

• 3 miesiące później...
  • 9 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.