Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego zakładka hi-end jest dla biedaków ?

Kubri

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Nie widzę zakładki hi-end? Może jako życiowy nieudacznik nie zasługuję by ja oglądać?

A może przyczyną jest fakt ze forumowi hi-endowcy okazali się zwykłymi gołodupcami, których nie stać na zakup prawdziwego hi-endu w postaci DACa za 120tys.$?

I fakt ten straszny musi ukrywać administrancja tego foruma zabawnego żeby nie zrobić sobie obciachu i nie stracić przychodów z reklam? Dlatego kasują wątki dla gołodupców?

Ja wnioskuje o utworzenie kolejnej zakładki - pod nazwą plebs. Ale chyba nie przejdzie, bo obejmie wszystkich na forum :-)

Ciekawe czy wątek powisi?

A ja widzę....chociaż niegodny jestem.....

...niegodny...

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

no kurna tos mnie zdołował teraz: To z naszych czworaków ni emozna ogladnąć sobie hi-enda nawet???

ja widze tylko takie:

Stereo

Akustyka

Analog

Lampa

DIY

Muzyka

Kino Domowe

Film

Bocznica

PC Audio

Car Audio

Kluby

GDZIE JEST NEMO ???

Nie widzisz zakładki Hi-End bo ta zakładka nie pokazuje się na badziewnych komputerach dla plebsu.

Zakładkę Hi-End dostrzeżesz tylko i wyłącznie korzystając z dowolnego komputera Apple lub z peceta z procesorem minimum i7.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

To HI-END jest tylko STEREO !?

A co z Quasi Quadro? Quadro? DTS 5.1, 6.1, 7.1 i kolejne??? Nawet dolby Pro się pod to nie załapie??? To wszystko nie jest już hi-end? Tylko jakieś stare plebejskie stereo???

Aaaa to całe szczęscie. Mając więc kino domowe nie muszę się zaliczać do tej grupy biedaków, których nie stać na prawdziwy hi-end!

bo oni są w stereo :-)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

W odbycie to są już inni :-) To tak anowa polska tradycja wchodzenie w odbyt :-)

Odnośnie tytułu wątku. Zakładka ta, jak każda inna jest dla wszystkich ludzi, którzy dyskutują w rozsądnych granicach kultury dyskusji. Nie ma podziału na biednych i bogatych, jest za to podział na tych którzy dyskutują normalnie i na tych którzy sypią personalnymi obelgami. Przynajmniej osobiście będę się o to starał, żeby kierować się takim wyznacznikiem.

Polecam więc zastanowić się do, której grupy chciałbyś się zaliczać i ewentualnie dostosowań do niej język. Oczekujesz poważnego traktowania i szacunku, daj to samo od siebie. Póki co dałeś niestety popis odwrotnej skrajności. Proponuję szklankę zimnej wody dla ochłody przed kolejnym postem i wszystko wróci do normy.

Pozdrawiam

Ja jestem w normie Sławku. Ale kiedy TY ostatnio byłeś u lekarza?

A przepraszam, na ten typ przypadłości zwany moderacja i to wbrew sobie, nie ma lekarstwa i żadnej pomocy.

Polecam więc zastanowić się do, której grupy chciałbyś się zaliczać

Już mnie zaliczono. Parantula zidentyfikował to jako przynależność do "życiowych nieudaczników" z czym trudno mi się nie zgodzić.

Ale ogólnie to jak najbardziej mogę być w zakładce "Audio Plebs" w której zmieści się także zakładka Hi-End.

Tylko nie wiem dlaczego Hi-End jest w zakładce stereo??? Bo mając PC Audio i Kino domowe już się do Hi-endu nie zaliczę. Nie ma takiej szansy. Ale w Plebsie razem z nimi mógłbym być :-)

Ps. Czy Tobie za tę moderacje coś płaci spółka SITE. Bo jeśli nie to stracisz resztki szacunku w moich oczach.

Ale najpierw musisz zaplacic 120tys $

Nie stać mnie! To dla mnie absuradlnie drogo!

Ale dla Elberotha też! Wiec...?

jesteśmy w jednej klasie :-)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Ja jestem w normie Sławku. Ale kiedy TY ostatnio byłeś u lekarza?

To jest właśnie metoda dyskusji o dyskutujących, o której pisałem.

Już mnie zaliczono. Parantula zidentyfikował to jako przynależność do "życiowych nieudaczników" z czym trudno mi się nie zgodzić.

Ale ogólnie to jak najbardziej mogę być w zakładce "Audio Plebs" w której zmieści się także zakładka Hi-End.

Tylko nie wiem dlaczego Hi-End jest w zakładce stereo??? Bo mając PC Audio i Kino domowe już się do Hi-endu nie zaliczę. Nie ma takiej szansy. Ale w Plebsie razem z nimi mógłbym być :-)

Ps. Czy Tobie za tę moderacje coś płaci spółka SITE. Bo jeśli nie to stracisz resztki szacunku w moich oczach.

Ja naprawdę nie zamierzam Cię nigdzie zaliczać, szufladkować ani oceniać jako osobę. Ocenie podlegać będzie tylko forma w jakiej prowadzisz dyskusje. Tak samo jak wszystkich innych dyskutujących bez wyjątku. Bo taka jest rola moderatora i wyłącznie taka. Póki co prezentujesz fatalną formę. Rozumiem że wylewasz frustracje. Ale taka forma dyskusji do niczego pozytywnego nie doprowadzi. Tak samo jak dalsza dyskusja w tym wątku i w tym tonie. Wątek uznaję jako czysto prowokacyjny, w celu wszczęcia pyskówki i dalszego wylewania frustracji. Dlatego też idzie do zamknięcia.

PS. Nikt mi za nic nie płaci. Jedyną zapłatą jakiej bym sobie życzył, będzie dobra kondycja forum, z którego tematyką się utożsamiam i które lubię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.