Skocz do zawartości
IGNORED

Ktory subwoofer polecacie?

amesv87

Rekomendowane odpowiedzi

Zdaje sobie sprawe ze do 500zl nie kupie subwoofera ktorego bedziecie zachwalac ;P Ale chce na chwile kupic cos za ta kwote i to koniecznie nowego (takie tam zboczenie) i licze na Wasza pomoc w wyborze ;)

Z tego co widze to w tej cenie dostepne sa:

Yamaha yst-sw012 za 350zl chyba nie ma konkurencji

Yamaha yst-sw030 mocniejsza wersja tego powyzej, wiec czy oplaca sie dokladac te 150 zl jezeli ze wzgl na metraz wiem ze nie bedzie mi potrzeba az takiego mocnego

Taga tsw-90 to prawda ze to to samo co koda sw 1000? I jezeli tak to czy model sw 1000v2 jest znacznie lepszy od sw 1000?

Jamo sub210 ?

Stx s-200n?

Nie zalezy mi na mocy a na tym zeby subwoofer jak najnizej "schodzil" bo wiem ze o kontroli to w tej cenie nie mam co liczyc

O VK nawet nie chce slyszec bo mialem ta nieprzyjemnosc miec chwile z tym czyms do czynienia..

https://www.audiostereo.pl/topic/109925-ktory-subwoofer-polecacie/

Miałem w domu SW1000. Głośnik i wzmacniacz są ok, natomiast obudowa to porażka- cienka i zadziwiająco miękka płyta mdf, fakt, że z wewnętrzną wręgą wzmacniającą. Na czymś producent musi zaoszczędzić :)

Samo z siebie nic nie szumi nawet w tak budżetowych subwooferach. U mnie też szumiało jak cholera. Poprawiłem zimny lut i cisza jak w HiEndzie.

buczenie czy szumy to zawsze objaw uszkodzenia albo zakłóceń z zewnątrz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.