Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

<br />Okrutna ironia losu: sprzyjający Rosji szef Total'a ginie w wypadku na lotnisku Wnukowo.<br />
może raczej przyleciał z misja zerwania stosunków.

i tak to nalezy przedstawic swiatu niezaleznie od prawdy.

Taka mała refleksja..........

Ostatnie wydarzenia "sprawa Radka"-- wskazują iż prezydent Putin , bardziej dba o interesy Polski niż rząd w naszym kraju.

Sam nie wiem czy to źle jeśli Putin zaproponował Polsce powrót Lwowa do macierzy.? i skąd takie oburzenie ?

Czy taka propozycja jest zła ?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

może raczej przyleciał z misja zerwania stosunków.

i tak to nalezy przedstawic swiatu niezaleznie od prawdy.

A jak to sie ma do:

"Nie będziesz mówił fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu twemu." lub prawdy obiektywnej?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rozumiem że mówić o Polskości Lwowa to źle ? TAK?

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Ostatnie wydarzenia "sprawa Radka"-- wskazują iż prezydent Putin , bardziej dba o interesy Polski niż rząd w naszym kraju.

Sam nie wiem czy to źle jeśli Putin zaproponował Polsce powrót Lwowa do macierzy.? i skąd takie oburzenie ?

Aha. Prowoczek mały.

Hihihi...

Jak widzę mamy tu dalszy ciąg prostackiej i nachalnej proputinowskiej propagandy.

Szkoda, że teksty coraz słabsze i "argumenty" coraz głupsze.

Jestem Europejczykiem.

Świetny przykład jak się manipuluje społeczeństwem....

Ukryta Zawartość

Czy ktoś wie co to jest to........ Centrum Europejskie Uniwersytetu Warszawskiego????

I kto to finansuje ???

Jak widzę mamy tu dalszy ciąg prostackiej i nachalnej proputinowskiej propagandy.

Co Boli jak trzeba nazwać rzeczy po imieniu?

Wszystkich nie przerobicie , cytując klasyka ~!!!

Ukryta Zawartość

<br />. Centrum Europejskie Uniwersytetu Warszawskiego????<br />
a takie centrum zwalczania sekt to co to i kto to finansuje??

Aha. Prowoczek mały.

Żaden prowoczek od dłuższego czasu nikt z władzy się nawet o Polskim Lwowie nie "zająknął"

Bo to przecież takie Antyunijne?

oddelegowane rządowe człowieczki jak widać odrobiły zadanie i nie tracą szansy żeby siedzieć cicho jak przystało na Polaka ...... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,--- Bravo Orban

Dalej mi nikt nie odpowiedział co to k...wa jest Centrum Europejskie Uniwersytetu Warszawskiego????

Pytam bo wczoraj wieczorem właśnie wróciłem ze swojego ulubionego HEVIZ i nikt ale zupełnie nikt z mieszkańców tego kurortu z którymi rozmawiałem nie podziela zdania tego Pana Profesora.......

Czyżby były jakieś dwa równoległe światy o których nie wiem?

Myślę że Pan profesor powinien prześledzić wątki Artona......

Edytowane przez Tommiashi

Okrutna ironia losu: sprzyjający Rosji szef Total'a ginie w wypadku na lotnisku Wnukowo.

Ciekawe czy kierowca pługa rzeczywiście był pijany, czy wina leży po stronie po stronie stażystki z kontroli lotów?

Kierowca raczej pijany nie był bo od dawna nie pije, chcą z niego zrobić kozła ofiarnego.

Jak z wódką nie wypali to znajdą mu dziadka w UPA ;-).

Jestem Europejczykiem.

No tak, faszyści i banderowcy przesrali wybory na Ukrainie, to chociaż tak się odgryzają...

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Zaraz Włodek napisze, że to ściema, przegrali banderowcy ale wygrali jeszcze groźniejsi kryptobanderowcy.

A Kolega Tommiashi doda, że wszyscy i tak chodzą na pasku zachodnich imperialistów i żydowskich bankierów.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Żaden prowoczek od dłuższego czasu nikt z władzy się nawet o Polskim Lwowie nie "zająknął"

Najpierw pieścimy ze wszystkich sił Putina, sławę Rasieji bojową, orła naszego czerwonego, nadzieję postępowej ludzkości, Polską sobie natomiast zadek wycieramy, a potem nagle, w ramach suspensu hej! o Lwów się upomnimy. Panie szanowny (jeśli mi wolno się tak zwrócić osoby o specyficznym statusie) prosiłbym o minimum szacunku dla cudzej inteligencji. Polacy nie są kretynami niezależnie od tego, co tam u was mówią na szkoleniach w ambasadzie czy gdzie bądź.

Zaraz Włodek napisze, że to ściema, przegrali banderowcy ale wygrali jeszcze groźniejsi kryptobanderowcy.

A Kolega Tommiashi doda, że wszyscy i tak chodzą na pasku zachodnich imperialistów i żydowskich bankierów.

Wystarczy zsumować prognozy wyniku wyborczego i wychodzi, że partie postbaderowskie uzyskały łacznie ponad 30 % głosów. Nie zapominaj, że banderowców oficjalnie gloryfikował również lider zwycięskiego ugrupowania Poroszenko.

Wszyscy Ukraińcy to banderowcy. Oprócz tych, którzy wielbią matuszkę Rosję i nowego cara Putina. Coś przekręciłem?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Wszyscy Ukraińcy to banderowcy.

Coś przekręciłem?

Jak to się mawia w kraju Tommiashiego, ciekawie dziewki tańczą. Ale już się powtarzają, w końcu prawie 70 stron o tym samym.

Wystarczy zsumować prognozy wyniku wyborczego i wychodzi, że partie postbaderowskie uzyskały łacznie ponad 30 % głosów. N

wedlug jakiego alfabetu maja tyle.Powszechnie wiadomo ze wedle Nowyyje rossiji.Zaleznie w jakim jezyku czyta sie wyniki. Edytowane przez muls

Jak to się mawia w kraju Tommiashiego, ciekawie dziewki tańczą. Ale już się powtarzają, w końcu prawie 70 stron o tym samym.

Panie Moderatorze proszę na temat...........

Pana zapędy w kierunku oceniania personalnego i przypisywania mi roli co najmniej "charge daffaires" z kremla są nie na miejscu....

Jako forumowicza a zwłaszcza moderatora obowiązuje Pana regulamin i netykieta , proszę o niej nie zapominać.

Polacy nie są kretynami niezależnie od tego, co tam u was mówią na szkoleniach w ambasadzie czy gdzie bądź.

I będzie jeszcze co najmniej 2 lub 3 razy tyle aż się ludzie obudzą z tego letargu, w który ich pcha reżimowa propaganda z TVN,TVP,i rządem na czele.............

Dobrze kombinujesz... widzisz jak chcesz to potrafisz wyciągać logiczne wnioski

"Zmieniłeś widzę już Psu Karmę.... moje psy jak im zmieniłem z kurczaka na jagnięcinę to też jakoś się już inaczej zachowują ....mniej antybiotyków i umysł jakiś jaśniejszy" :)

Ukryta Zawartość

Wybory to wybory .......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Ukryta Zawartość

Wybory to wybory .......

Czyżby sankcje bolały?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

wedlug jakiego alfabetu maja tyle.Powszechnie wiadomo ze wedle Nowyyje rossiji.Zaleznie w jakim jezyku czyta sie wyniki.

W języku jidisz też tak to wygląda, ale jak muls nie rozumieć pa polski...

Wszyscy Ukraińcy to banderowcy. Oprócz tych, którzy wielbią matuszkę Rosję i nowego cara Putina. Coś przekręciłem?

Nie tylko coś, a wszystko przekręciłeś. Z premedytacją trolla.

Czyżby sankcje bolały?

Wolne wybory to wolne wybory nikt nie kwestionuje wyboru Ukraińców ....

Ale jak Krym sobie chciał zrobić wybory to "lament był straszny".

zobaczymy jak zachowa się Kijów i tak zwany zachód w tym PL jak obywatele Donieckiej Republiki będą chcieli zorganizować demokratyczne wybory!!

A sankcje mają do siebie to że dzięki nim coś się może zmieni w Rosji.... wiadomo chodzi o produkcję rolno-spożywczą..........kraj o takiej powierzchni z szeregiem stref klimatycznych ma szereg możliwości aby go wykorzystać i tak się chyba stanie.............

Więcej pracy i inwestycji w kraju........kasa jest , chęci chyba już muszą być !!!

Tak więc drodzy Rosjanie do Roboty!!!

Edytowane przez Tommiashi

• Redaktorzy

Ależ Krym je nawet zrobił. I to takie, że głosowało zdrowo ponad 100% obywateli, a tacy na przykład Tatarzy gremialnie poparli rosyjską własność Krymu. Możliwe że gdy przyjdzie już do kanonizacji Putina przez cerkiew moskiewską, te dwa fakty posłużą za przykład cudów świętego Władimira Władimirycza.

Pana zapędy w kierunku oceniania personalnego i przypisywania mi roli co najmniej "charge daffaires" z kremla są nie na miejscu....

Ja tylko obserwuję i wyciągam wnioski. W byciu Rosjaninem nie ma nic obraźliwego, a rosyjski patriotyzm jest niewątpliwie równie godny szacunku jak polski. Różnią nas natomiast punkty widzenia.

Edytowane przez jozwa maryn

Ja tylko obserwuję i wyciągam wnioski. W byciu Rosjaninem nie ma nic obraźliwego, a rosyjski patriotyzm jest niewątpliwie równie godny szacunku jak polski. Różnią nas natomiast punkty widzenia.

Znowu pan ocenia i przypisuje mi nachalnie Rosyjskie obywatelstwo!!

Niczego się Pan się nie nauczył , nie może Pan pojąć i zaakceptować zasadniczej różnicy jak dzieli mnie i Pana w oglądzie rzeczywistości,..........musi się Pan uciekać do personalnych uwag że....nadaję z ambasady lub jestem Rosjaninem , szkoda czasu na pogawędki powiem prosto żeby Pan zrozumiał.... "myśl Pan o mnie co Pan chcesz ja nie mam z tym problemu Pan widać masz i to duży".

Jeśli formuła bocznicy AS jest tak "wąska" aby pomieścić tylko jeden i słuszny punkt widzenia to po co Pan jeszcze trzymasz ten wątek? zamknij go Pan w cholerę bo widać jest niewygodny...........

Wolne wybory to wolne wybory nikt nie kwestionuje wyboru Ukraińców ....

zobaczymy jak zachowa się Kijów i tak zwany zachód w tym PL jak obywatele Donieckiej Republiki będą chcieli zorganizować demokratyczne wybory!!

A sankcje mają do siebie to że dzięki nim coś się może zmieni w Rosji.... wiadomo chodzi o produkcję rolno-spożywczą..........kraj o takiej powierzchni z szeregiem stref klimatycznych ma szereg możliwości aby go wykorzystać i tak się chyba stanie.............

Więcej pracy i inwestycji w kraju........kasa jest , chęci chyba już muszą być !!!

Tak więc drodzy Rosjanie do Roboty!!!

Dawno nie czytałem takich naiwnych głupot. Aż nie chce się wierzyć, że ktoś to pisze na poważnie.

Jestem Europejczykiem.

Dawno nie czytałem takich naiwnych głupot. Aż nie chce się wierzyć, że ktoś to pisze na poważnie.

Co jest naiwne ?

To że Rosjanie też "zachłysnęli się" powiewem konsumpcjonizmu w minionych latach i zaprzestali produkcji we własnym kraju jak widać niesłusznie....

To że nie mają możliwości na uruchomienie inwestycji we własnym kraju?

( W dobie globalizacji ) ,,,,,,,,śmieszne , każdą powtórzę każdą.. linie produkcyjną u Chińczyka kupią za przysłowiowe grosze montaż , szkoleni to kilka miesięcy !!!, to napędzi koniunkturę w kraju,....Fakt że kiedyś się nie opłacało tego robić wcale nie pozwala na stwierdzenie że to się nie uda.

Nie uda się w Polsce bo się nie opłaca, ale w Rosji dzięki sankcjom opłacać się będzie.....

Poza tym nie zapominajmy o BRICS i potężnym rynku który otwiera się dla Rosjan ze strony dajmy na to Indii czy Chin.......

No Jaro czy ty wiesz o jakich liczbach mówimy?

Rosja tygrysem gospodarczym?Towary rosyjskie zaleją chiński rynek?To jakiś kabaret?Nadajesz z rosyjskiej ambasady?

Będzie dokładnie odwrotnie.To Chiny opanują rosyjski rynek.Rosję czekają trudne lata nie tylko ze względu na zachodnie sankcje ale ze względu na wyczerpania dotychczasowego modelu gospodarczego.Polegajcego na eksloatacji stosunkowo łatwo dostepnych złóż gazu i ropy.To się kończy.

Rosja tygrysem gospodarczym?Towary rosyjskie zaleją chiński rynek?To jakiś kabaret?Nadajesz z rosyjskiej ambasady?

Będzie dokładnie odwrotnie.To Chiny opanują rosyjski rynek.Rosję czekają trudne lata nie tylko ze względu na zachodnie sankcje ale ze względu na wyczerpania dotychczasowego modelu gospodarczego.Polegajcego na eksloatacji stosunkowo łatwo dostepnych złóż gazu i ropy.To się kończy.

Przecież piszę o produkcji Rolno-Spożywczej a nie produkcji latawców i klawiatur z której klikasz,,,,,,,,,,,,,,

Wszystko poza dobrym żarciem można kupić od Chińczyka tak więc nie po to konstruowano BRICS żeby teraz Rosja produkowała latawce i klawiaturę, wystarczy że będą produkować FMCG...., reszta jest w zasięgu i wcale nie trzeba na to kontenerów z Hamburga.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.