Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

pieknie mi sie podoba Poroszenko.Właśnie zawiadomił putinowicza ze oddaje mu Zrujnowany donbas z przysiółkami a nawet obywatelami, ale skonczył z płaceniem za nich.Wycofuje wszystko co ukrainskie a z poczatkiem roku skończy wypłacać renty, emerytury i pensje.I te 3,5 mln kochanych rosjan pójdzie do putinowicza i kolegów.Jak ja lubiem takie klimaty.Zawsze mowiłem ze zawsze znajdzie sie facet z jajami, tylko trzeba czekac.

Chyba wszyscy się zgodzimy iż lepszy jest "brak emerytury" od Poroszenki niż "Rakietą w dom" od Poroszenki.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

W wioskach pod Lwowem renty i emerytury niepłacone są od pól roku , natomiast na Krymie podniesiono je o 40 % .

Jeśli odda FR , to nie będzie mógł ostrzeliwać bezkarnie cywili FR .

Ja p...lę, no to niech Putin zajmie Afrykę, wtedy zniknie tam problem głodu. No i epidemię eboli opanuje, przecież już ma szczepionkę.

Tak na marginesie - nie zaciekawiło nikogo dlaczego Rosja ma tak zaawansowane badania nad ebolą? Z internacjonalistycznej miłości do czarnego ludu pracującego miast i wsi?

Jestem Europejczykiem.

Ja p...lę, no to niech Putin zajmie Afrykę, wtedy zniknie tam problem głodu. No i epidemię eboli opanuje, przecież już ma szczepionkę.

Tak na marginesie - nie zaciekawiło nikogo dlaczego Rosja ma tak zaawansowane badania nad ebolą? Z internacjonalistycznej miłości do czarnego ludu pracującego miast i wsi?

Afrykę, to zdaje się, ze poprawia po swojemu pokojowy laureat Obama. Barak.

Ogniem i mieczem.

Afrykę, to zdaje się, ze poprawia po swojemu pokojowy laureat Obama. Barak.

Ogniem i mieczem.

No to załóż wątek o Obamie w Afryce.

Jestem Europejczykiem.

Chyba wszyscy się zgodzimy iż lepszy jest "brak emerytury" od Poroszenki niż "Rakietą w dom" od Poroszenki.

mysle za na rosjanina najlepszy jest zestaw .Brak emerytury i rakieta od Poroszenki jednoczesnie.

bo generalnie eliminuje to problem emerytury i klopot putinowicza.

mysle za na rosjanina najlepszy jest zestaw .Brak emerytury i rakieta od Poroszenki jednoczesnie.

bo generalnie eliminuje to problem emerytury i klopot putinowicza.

Zastanawiałeś się kiedyś nad tym co piszesz?

Masz świadomość że tam cierpią niewinne osoby, nad głowami których "robiona jest wielka polityka"?

Masz w Sobie choć odrobinę empatii?

Wyłącz "przekaz " i zacznij myśleć samodzielnie!!!

Wszystkie oficjalne informacje o Rosji i Rosjanach są zmanipulowane.

96916733950813805937.jpg

No jak Tommi? Teraz wierzą Ci bardziej?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

No jak Tommi? Teraz wierzą Ci bardziej?

Powtarzanie tego samego tekstu kilka tysięcy razy zawsze wywoła jakąś reakcję!

Jeśli nie włączysz myślenia to zostanie tak jak w polskiej TV i nie polskiej TVN.............czyli "kłamstwo powtarzane po tysiąckroć staje się prawdą".

Taka sytuacja obecnie ma miejsce w sprawie Rosji.

Zwykła psychomanipulacja......ale warto o tym pisać i tłumaczyć...........

Powtarzanie tego samego tekstu kilka tysięcy razy zawsze wywoła jakąś reakcję!

Np. wymiotną.

......ale warto o tym pisać i tłumaczyć...........

Nie wątpię. Powiedz jeszcze jak się załapać.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Np. wymiotną.

Zgadza się jak czytam te wszystkie "oficjalne informacje" na temat Rosji to mam taką Reakcję.

Ale niestety "Głupi Lud To Kupi". Lasowanie mózgów trwa w najlepsze.

Ludziom nie chce się już wklepywać innego adresu jak wp, czy onet....

Nie wątpię. Powiedz jeszcze jak się załapać.

Przyjdzie taki moment że kiedyś zamiast "kpić" przyznasz mi rację ale wtedy może być już za późno.............

No to załóż wątek o Obamie w Afryce.

No to załóż wątek o Putinie w Afryce.

Edytowane przez Włodzimierz

Skoro Jaro i Muls lubią główny nurt to proszę bardzo..........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Skoro Jaro i Muls lubią główny nurt to proszę bardzo..........

Ukryta Zawartość

Dziękuję.

"Cytowani przez "FT" chińscy i zachodni eksperci oceniają jednak, że obie strony pozostają ostrożne i unikają nadmiernego zbliżenia, mając problemy z przezwyciężeniem długoletniej wzajemnej nieufności. Mimo rozmów o zacieśnieniu więzi militarnych i wspólnych ćwiczeń, Rosja do tej pory odmawiała sprzedaży Chinom swej najbardziej zaawansowanej technologii wojskowej, w tym silników odrzutowych i myśliwców - zauważa brytyjski dziennik."

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

te niewinne osoby biora udział w tym co tam sie dzieje.KraDNA TO CO JEST ukrainskie ,okradaja domy opuszczone przez ukrainców a babcie i blondynki kopią przywiazana do slupa ukrainke która pomagała swoim.Tak tak straszne to jest.I do tego trzeba miec duzo empatii i byc wystarczajaco glupi.Ty spelniasz wszystkie kryteria naraz..

a przeciez te wojne spowodowali ukraincy jak mniemam mowia w naszej rosjii.

bo sie nie poddali od razu.

skąd masz takie informacje, jeśli wolno zapytać?

Żyj chwilą! Przyszłość i tak jest nieznana...

On to ma z Chorej Rusofobicznej wyobraźni.............

Edytowane przez Tommiashi

<br />skąd masz takie informacje, jeśli wolno zapytać? <br />
generalnie z glowy.

aaa mozna przeczytac reportaze z miejsca wypadkow słowami prostych ludzi rosjan i ukrainców.Na sile mozna poczytac onet.Tam byly zdjecia blondynki kopiacej przywiazana do slupa ukrainke ktore to zdjecie zrobione przez amerykanina wstrzasnelo swiatem .Był wywiad z kopana ukrainka.Mysle że gdyby tej blondynce urwalo łeb jak to onegdaj pokazywał pewien współczujacy user to ... to by urwało.

Edytowane przez muls

generalnie z glowy.

aaa mozna przeczytac reportaze z miejsca wypadkow słowami prostych ludzi rosjan i ukrainców.Na sile mozna poczytac onet.Tam byly zdjecia blondynki kopiacej przywiazana do slupa ukrainke ktore to zdjecie zrobione przez amerykanina wstrzasnelo swiatem .Był wywiad z kopana ukrainka.Mysle że gdyby tej blondynce urwalo łeb jak to onegdaj pokazywał pewien współczujacy user to ... to by urwało.

Wiesz, pytam się, bo mam rodzinę w okolicach Ługańska, i to trochę wygląda inaczej - w wielkim skrócie - bestialstwo okazywane przez oddziały ukraińskiej gwardii narodowej wobec rdzennej rosyjskiej ludności na tym terenie kwalifikuje się jako ludobójstwo - po prostu.

taak a mlody chlopak ukrainski ktory walczył z separatystami i dostał sie do niewoli miał na ramieniu symbol ukrainy.Dostał sie do niewoli a rosjanin siekiera odrabal mu prawa reke.Obecnie 20 latek leczony jest w niemczech..

Moge wiecej z ługanska.Rodzina zapewnie o tym nie chce slyszec.

a tak moze o rodzinie z Ługanska, bo to prawie to samo>>>

19 listopada 2014, 15:36

Rosjanie dumni z Rosji. Co trzeci: zaczęto się nas bać. Co czwarty: zaczęto nas nienawidzić

Foto: Sergei Chirikov / EPA Rosjanie sądzą, że reszta świata się ich boi

86 procent Rosjan jest dumnych z tego, że mieszka w Rosji - wynika z sondażu niezależnego ośrodka Centrum Lewady. 69 procent Rosjan czuje się wolnymi ludźmi w społeczeństwie. Według badania Rosjanie są ze swego kraju dumni, jak nigdy przedtem.

i tak trzymac w ługansku.

Edytowane przez muls

Przemoc rodzi przemoc. Jakoś nie słychać, żeby Gwardia strzelała poza obszarem działania separatystów.

Tfu, tfu, jak to dojdzie do Rosjan to zaraz zmontują jakąś prowokację, proszę Kolegów o nie przekazywanie tego wiadomo gdzie...

Jestem Europejczykiem.

<br /> rdzennej rosyjskiej ludności na ty<br />
to tez mi sie podoba..rdzenna a wiec ukraincy sa przybłędami.

niebawem rodzina z ługanska bedzie w pełni przezywac historyczne chwile łaczenia z macierza.Poprosze o relacje za dziesiec lat.

<br />Przemoc rodzi przemoc. Jakoś nie słychać, żeby Gwardia strzelała poza obszarem działania separatystów.<br />
generalnie zawsze jest tak ze na wypad bandycki pisza sie bandyci rasowi albo opłacani.Na obrone stawiaja sie ludzie ochotnicy i zaciezni.Jest roznica zasadnicza co do doboru naturalnego.

rozumiem, że nigdy nie byłeś w tym regionie, jeśli tak, to nie wypisuj bzdur

tam codziennie ginie cywilna ludność, i ci ludzie mają już serdecznie dosyć tej chorej i brudnej polityki, tak z jednej i drugiej strony - taka jest prawda co byście nie usłyszeli/zobaczyli w mediach

aaa ja wiem ze ginie i wiem ze jest nieprzyjemnie ale rosjanie sa z tego dumni.To nie ja robiłem badanie.

<br />rozumiem, że nigdy nie byłeś w tym regionie, jeśli tak, to nie wypisuj bzdur<br />
w wielu miejscach nie bylem a wiem o nich wiecej niz o tych gdzie byłem. Edytowane przez muls

Dziękuję.

"Cytowani przez "FT" chińscy i zachodni eksperci oceniają jednak, że obie strony pozostają ostrożne i unikają nadmiernego zbliżenia, mając problemy z przezwyciężeniem długoletniej wzajemnej nieufności. Mimo rozmów o zacieśnieniu więzi militarnych i wspólnych ćwiczeń, Rosja do tej pory odmawiała sprzedaży Chinom swej najbardziej zaawansowanej technologii wojskowej, w tym silników odrzutowych i myśliwców - zauważa brytyjski dziennik."

W TokFM mówili dzisiaj, że przeszło niezauważone dogadanie się na G-20 Chin, Rosji, Indii, Brazylii, RPA w sprawach gospodarczych. Podobno BRICS może być konkurencją wobec Zachodu. Jednak jest niewygodnie o tym mówić. Bo przecież cały świat izoluje teraz Rosję.

taaak w tok szok mowili odwrotnie bo tak wychodziło z pozycji putina wedle wskazowek zegarka

Jak umiesz, to sprawdź, na pewno ta wypowiedź wisi na ich stronie. Ja nie prezydent i wiem, co przekazuję.

po pierwwsze tok to nie jest opinia,po drugie nie było dogadania sie tylko wstepne analizy a te tendencje to juz tak sie maja od paru lat i nikt nie jest zaskoczony.Dogadanie to beda umowy i fakty.

86 procent Rosjan jest dumnych z tego, że mieszka w Rosji - wynika z sondażu niezależnego ośrodka Centrum Lewady. 69 procent Rosjan czuje się wolnymi ludźmi w społeczeństwie. Według badania Rosjanie są ze swego kraju dumni, jak nigdy przedtem.

Szkoda że w Polsce nie możemy być dumni ze swojego kraju :(

Co więcej jakby zrobić badania to pewnie 69 % polaków "nie " czuje się wolnymi ludźmi w społeczeństwie.

To tylko potwierdza tezę założoną w temacie .........

A jak myślisz jaki procent Polaków chciałby mieszkać w putinowksiej Rosji?

Tych co oglądają TV czy innych ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.