Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak są inteligentniejsi bo nie muszą mieć na siłę wdrożonego TTIP , a cała sytuacja w Europie w konsekwencji ma na celu włączenie Europy do tego zbrodniczego systemu co zapoczątkuje NWO.....................

Już kiedyś to pisałem to się ze mnie śmialiście.........

Za niedługo to "tylko" za wschodnią granicą będzie można normalnie żyć ,pracować uczyć się i wymieniać myśli.

Proponuje podszkolić Rosyjski :)

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Nie można odmówić Rosji skuteczności.......

absolutnie!

BTW jaka dziś pogoda w moskwie?

Jednak są inteligentniejsi bo nie muszą mieć na siłę wdrożonego TTIP , a cała sytuacja w Europie w konsekwencji ma na celu włączenie Europy do tego zbrodniczego systemu co zapoczątkuje NWO.....................

Już kiedyś to pisałem to się ze mnie śmialiście.........

Za niedługo to "tylko" za wschodnią granicą będzie można normalnie żyć ,pracować uczyć się i wymieniać myśli.

Proponuje podszkolić Rosyjski :)

słusznie, słusznie, ja Tobie proponuje być nieco bardziej ukrytym agentem bo jak na razie trochę za bardzo "razisz"...

słusznie, słusznie, ja Tobie proponuje być nieco bardziej ukrytym agentem bo jak na razie trochę za bardzo "razisz"...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uczmy się od zwierząt one wyczuwają że kierunek na Wschód to dobry kierunek............

Ukryta Zawartość

45137876581974323669.jpg Edytowane przez Tommiashi

Nie mogę, trzymajcie mnie...

Różne rzeczy pojmuję, ale żeby wypisywać takie brednie, to trzeba mieć potężnie nasrane w głowie.

Moderatorów upraszam o łaskę, ale to opinia nie mająca na celu obrażenie kogokolwiek tylko ocenę świadomości interlokutora.

Jestem Europejczykiem.

świadomość to on ci ma. Narodnom. Do tego nieźle pisze po polsku.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Rzeczywistość jest taka że wszyscy jesteśmy sterowani ,nakręcani, podsycani do nienawiści jeden do drugiego , naród do narodu. Przez kogo? na to pytanie musi sobie każdy odpowiedzieć sam, na miare własnego rozeznania tej kwestii, własnego sposobu postrzegania rzeczywistości jaka nas otacza, może inaczej jaka jest kreowana. Jedo jest pewne wszyscy jesteśmy lekko upośledzeni ,ponieważ nie potrafimy myśleć samodzielnie,i wyciągać wnioski z przeszłości. Pokazuje to dobitnie, nasze aktualne położenie jako kraju w sensie ekonomicznym i politycznym. Krótko, zostaliśmy zgnojeni jako naród a ten proces się nie zakończył ,lecz w najlepsze postępuje lawiinowo dalej do przodu , do celu .Jaki cel , wydaje mi się że wykluczenie, naszej nacji z przestrzeni europejskiej.Tak się w związku z tym zastanawiam co my jesteśmy winni jako naród, tym wszystkim, którzy nas tak nie nawidzą.

Edytowane przez pelot

Ciebie nie trzeba nakręcać do tej nienawiści tak więc przyczyny szukaj w sobie.Tam widziałbym genezę tych urojeń o "wykluczeniu naszej nacji z przestrzeni europejskiej".Ja nie czuję nienawiści do żadnej nacji i nie widzę też prześladowania naszej nacji.Tak więc pisząc "wszyscy jesteśmy lekko upośledzeni" nie uogólniaj,pisz we własnym imieniu.

Nie mogę, trzymajcie mnie...

Różne rzeczy pojmuję, ale żeby wypisywać takie brednie, to trzeba mieć potężnie nasrane w głowie.

Moderatorów upraszam o łaskę, ale to opinia nie mająca na celu obrażenie kogokolwiek tylko ocenę świadomości interlokutora.

Mi też ręce opadły, gdy to przeczytałem. Już miałem skomentować jednak stwierdziłem, że szkoda czasu na dyskusję z osobą wypisującą takie bzdury.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

45137876581974323669.jpg

Czy chodzi Ci o afery dopingowe w rosyjskim sporcie?

Tak,Rosja zawsze słynęła z"wymiany myśli".Te wymiany najlepiej wychodzą w okowach mrozu.

Natomiast co do rosyjskiego.Zanim my wrócimy do jego nauczania to Rosjanie będą musieli szlifować chiński.

Ja tam nie mam nic przeciwko Związkowi Radzieckiemu ale obawiam się, że po naszym akcesie do niego wielu nie przetrzyma srogiej rosyskiej zimy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bladziował będzię przy trzaskającym kominku rozgrzewając się rudą z pierwowo razu i przypalając kubańskiej machorki.

Amerykańskie media podały iż "naloty" sił powietrznych Rosji w Syrii są działaniem lotnictwa USA

Ukryta Zawartość

Czy chodzi Ci o afery dopingowe w rosyjskim sporcie?

Hahahahaha

62750410843851005776.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Co ma piernik do wiatraka?

A to że afera została rozdmuchana na zamówienie "polityczne" i wpisuje się w ogólną tendencję do prowokowania i dyskredytowania Rosji na arenie międzynarodowej.

Ochłoń Wojciechu i zachowaj dystans,- przecież wiadomym jest że w sporcie już od rozpoczęcia zimnej wojny nic nie jest uczciwe! Przypomnij sobie NRD-owskie biegaczki czy amerykańskich lekkoatletów , ten Pan ze zdjęcia ww. to amerykański kolarz pewnie go kojarzysz :) lubił przetaczać krew. Reszta wyników osiąganych przez rzesze multimedalistów jest na 100% nieuczciwa, tylko nie ma technologii. która byłaby w stanie to udowodnić .

Oszust zawsze będzie kilka kroków do przodu !

Życzę miłego oglądania zawodów sportowych , mitingów lekkoatletycznych i innych Tur de.....shitów........

A to że afera została rozdmuchana na zamówienie "polityczne" i wpisuje się w ogólną tendencję do prowokowania i dyskredytowania Rosji na arenie międzynarodowej.

Ochłoń Wojciechu i zachowaj dystans,- przecież wiadomym jest że w sporcie już od rozpoczęcia zimnej wojny nic nie jest uczciwe! Przypomnij sobie NRD-owskie biegaczki czy amerykańskich lekkoatletów , ten Pan ze zdjęcia ww. to amerykański kolarz pewnie go kojarzysz :) lubił przetaczać krew. Reszta wyników osiąganych przez rzesze multimedalistów jest na 100% nieuczciwa, tylko nie ma technologii. która byłaby w stanie to udowodnić .

Oszust zawsze będzie kilka kroków do przodu !

Życzę miłego oglądania zawodów sportowych , mitingów lekkoatletycznych i innych Tur de.....shitów........

Pierwszy rozsadny post. Sam od dawna sportu nie ogladam chyba ze wrestling -tam wszystko jest jasne od poczatku do konca. Nawet "agentura" od czasu do czasu musi zachowac pozory wiarygodnosci choc osobiscie mysle, ze pan Tom to amator patryjota .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.