Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

To, że 396,6 jest > od 370 a 63,61 jest < od 76 nie ma nic wspólnego z moja narodowością. Rosjanin się pisze z dużej litery tak jak Polak.

Zdefiniuj precyzyjnie co według Ciebie jest "gotówką"?

Gotówka to gotówka. Ta ci wszedzie. Tego też nie przeskoczycie bo sami z soba byście musieli handlować. Także nie szukajmy tutaj dziury w całym. Czekajmy i obserwujmy.

chwilowy brak działalności w audio.

Trochę was imperialiści poddusili Jurij. Możesz sie pocieszać, ale przez sankcje i ceny ropy dostaliście mocno po dupie.

Na szczęście dl reżimu naród prosty i ciemny,w Cara wierzy i wierzyć będzie. Jakby co, to urządzi się nową wojenkę i poparcie skoczy do 90%.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Na szczęście dla narodu prostego i ciemnego ma on Cara własnego. W odróżnieniu od narodu światłego i skomplikowanego, który ma Pana zaoceanicznego.

który ma Pana zaoceanicznego.

I żeby się fajnie rymowało ...

Na szczęście dla narodu prostego i ciemnego ma on Cara własnego. W odróżnieniu od narodu światłego i skomplikowanego, który ma Pana zaoceanicznego. .....i drugiego znad

Morza Martwego.... :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Na szczęście dla narodu prostego i ciemnego ma on Cara własnego. W odróżnieniu od narodu światłego i skomplikowanego, który ma Pana zaoceanicznego.

Klasyczna sowiecka śpiewka. Wymyśl coś lepszego.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Po co się mam wysilać? Pan nie będzie bardziej miłościwy...

Niedługo chociaż biały/biała będzie - Polak pod murzynem to kompletny obciach. )))

A tymczasem w Rosji:

"Wiaczesław Lenski, rosyjski paraolimpijczyk, podczas zawodów jeździł na wózku inwalidzkim, a na urlopie normalnie chodził

Wiaczesław Lenski, rosyjski niepełnosprawny pływak, był bohaterem alternatywnych igrzysk paraolimpijskich. Zorganizowało je pod Moskwą państwo, po tym, jak cała rosyjska reprezentacja została wykluczona ze startu w Rio de Janeiro za ukrywanie dopingu na masową skalę. Mieszkający w Samarze Lenski był gwiazdą zawodów pływackich w kategorii sportowców z niepełnosprawnością nóg. Siedząc na wózku inwalidzkim, sfotografował się nawet z ministrem sportu Witalijem Mutką. Jako zwycięzcy przysługuje mu nagroda w wysokości 4 mln rubli, czyli ok. 56 tys. euro.

Internauci wyśledzili jednak, że 24-letni bohater, który w tym roku wypełnił normy na mistrza sportu międzynarodowej klasy (takie tytuły wciąż są w Rosji przyznawane) wypoczywał po igrzyskach na Krymie. Jeździł samochodem, stał na własnych nogach. W komentarzach ludzie szydzili, że cudownie ozdrowiał po wspólnych zdjęciach z ministrem Mutką."

z20737658Q,Cudowne-ozdrowienie-rosyjskiego-paraolimpijczyka.jpg

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gotówka według Wiki to "forma pieniądza w fizycznej postaci: monety i banknoty". Takiej gotówki w Rosji przybywa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Będzie jak znalazł gdy się skończy papier toaletowy ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panie w biznesie i tworzeniu dobrobytu "nie ważne czy mądry czy głupi czy trzyma za mordę czy kradnie zabija cenzuruje... Wazne ze własny nie działa" polityka to nie rodzinne pogawędki to biznes międzynarodowy

Rosyjska politykę mieliśmy. To była Patologia jakich mało. Także uciekajcie od tej patologii... Tylko co z tym carem bo wladzy nie odda.

Chinczyki też dostały pomóc z hakeryki i jak im teraz idzie. A jak idzie wszystkim którzy dostali pomoc od Was?

Przypatrz sie na zachód i Rosję. Odpowiedź dostaniesz.

Moja rada kopnąć w dupe cara i na zachód macie armie surowce można cos osiągnąć a tak będziecie tkwic w tej patologii do czasu az zbankrutuje i wojne wywoła.

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Moja rada

Lepiej wyjdzie Ci radzenie Zbig-owi czym ma się podcierać. :) I uważaj na odłamki zachodniej piramidy finansowej, która padnie raczej wcześniej niż później.

A o tym w jak głębokiej d.pie będą patologiczne USAfile jak hamerykańskie klienci na robienie lodów zbankrutują to aż strach pomyśleć. )))

Przekomiczne. Propaganda jak za dawnych, dobrych lat. Ja bym dodał, że Murzynów już nie biją, ale do nich strzelają, znaczy się koniec bliski, niedługo wybuchnie rewolucja proletariacka.

Jestem Europejczykiem.

Lepiej wyjdzie Ci radzenie Zbig-owi czym ma się podcierać. :) I uważaj na odłamki zachodniej piramidy finansowej, która padnie raczej wcześniej niż później.

A o tym w jak głębokiej d.pie będą patologiczne USAfile jak hamerykańskie klienci na robienie lodów zbankrutują to aż strach pomyśleć. )))

Ale sie uśmiałem. Ani to sensu ani prawdy. Ale chociaż śmieszne.

Gość

(Konto usunięte)

Ale sie uśmiałem.

Śmiech to zdrowie. ))) Mam nadzieję, że z tych obrazków też się pośmiejesz (jeżeli cokolwiek zrozumiesz):

zadluzenie-USA-vs-PKB.jpg

20160922%2520-%2520NYC%2520Homeless%25201_0%5B1%5D.jpgcok4xqznpkmftiig_uaj3g%5B1%5D.pngcok4xqznpkmftiig_uaj3g%5B1%5D.pngabb103198dc7.png

dkvnto6zb0kw5c0shdj57q.png

Based on the data, the U.S. exported over $1.5 trillion and imported over $2.2 trillion in goods throughout 2015. This leaves leaves the U.S. with a negative balance of $735 billion!

USA-trade-balance-75cd.png

Ten jest wyjątkowo śmieszny:

52ffe7ba3a1f.jpg

20160922%2520-%2520NYC%2520Homeless%25201_0%5B1%5D.jpg

ten rysunek mleczki adekwatny, tylko flagi zamieniać wg potrzeby.

dla przykładu: Zyski banków działających w Polsce trafiają za granicę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Odpowiednie służby dostarczyły paliwa.

A może raczej amunicji?

No właśnie, nasi putinowcy najlepiej znają się na słabościach gospodarki amerykańskiej. Tabelki, wykresy, wszystko.

A o problemach swojej własnej (czyli rosyjskiej) pojęcia nie mają.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Stan gospodarki w Rosji odpowiada jej realnym aktualnym możliwościom. Stan gospodarki USA wynika w dużym stopniu ze statusu supermocarstwa, który udało się jemu zdobyć po II WŚ. Gospodarka USA jest coraz bardziej wirtualna, wystarczy zobaczyć stopień zadłużenia i wielkość deficytu handlowego.

Status supremacji USA jest podważany przede wszystkim przez Chiny, w drugiej kolejności przez Rosję. Podważany coraz bardziej skuteczne. Bez możliwości dojenia całego świata gospodarka USA stanie zwykłą gospodarką kraju rozwiniętego, np. takiego jak Kanada lub Australia.

Rzeknij nam, Stiopa - a co jest tak mocno rozwiniętego w Twej mateczce Rosji?

Prócz wszechogarniającej korupcji, syfu i biedy?

Hakerzy

Tutaj bym polemizował oczywiście byli dobrzy ale zachodnie korporacje coraz trudniejsze do hakowania produkty robią. Nawet domena Rosyjska tzw czarne rynki wszelkiem maści w erze cyfrowej coraz słabsze. Pirwctwo oprogramowania też coraz trudniejsze i coraz mniej w wersji rosyjskiej. Zbankrutowany zachód coraz nocniejszy. Pewnie dlatego ze to bankructwo tylko na papierze a biznes nie odczuwa.

Stan gospodarki w Rosji odpowiada jej realnym aktualnym możliwościom.

Myślę, że ta wypowiedz powinna być zgłoszona Komitetowi Noblowskiemu który może nie być świadomy, jakie doniosłe myśli wylęgają sie tu, na Bocznicy!

Jestem Europejczykiem.

Odwrotnie też można powiedzieć.Jej możliwości odpowiadają stanowi gospodarki.Nawet brzmi lepiej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.