Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro widzicie w tym co piszą tylko putinowska propagandę, to wykazujcie ją. Dyskutujcie, udostępniajcie dowody na to, ze to wyłącznie propaganda. Przecież nigdy tego nie zabraniałem, ani ja, ani żaden z moderatorów. Ja wymagam wyłącznie zaniechania używania mowy nienawiści i zwykłych chamskich ataków personalnych. A w tym to własnie Wy kochani rodacy i gospodarze, w wątkach światopoglądowych przodujecie. Nie Rosjanie.

Ale jak widzę Wy żądacie linczu. A tego nie będzie. Dopóki koledzy Rosjanie będą pisać zgodnie z regulaminem nikt ich tutaj nie spacyfikuje za to, że ukazują nam wizje postrzegania świata poprzez własna rosyjska mentalność.

Rozmawiajcie, to zawsze prowadzi do lepszego wzajemnego poznania, a czasem zrozumienia swych racji. Tylko posługiwanie się stereotypami i zaszczepiona nienawiścią rodzi konflikty i tragedie.

jasne.. z putinem rozmawiaj poprzez dyskusje.Powiedz to ukraincom.

naprawde nie obraza twojej inteligencji rosjanin ktory pisze ze putin jest fajny i to wielki wodz ale krytykuje go opozycja nieslusznie zreszta bo to najczesciej sa baby rosyjskie mieszkajace za granica brzydkie jak noc a wiec bez srodkow do zycia, zmuszone do..itd itd.

a wiec jesli nie uzył slowa ku..wa to moze według ciebie nadal...dyskutowac na swoim poziomie?

Edytowane przez muls

jasne.. z putinem rozmawiaj poprzez dyskusje.Powiedz to ukraincom.

Nie prowadzę dyskusji politycznych, zatem oszczędź sobie takich tekstów kierowanych do mnie. O Ukraińcach również mam własne zdanie, wyrobione poprzez osobiste z nimi kontakty towarzyskie i biznesowe. Nie przez stereotypy.

I żeby było jasne. Aneksja Krymu przez Rosję była oczywistą agresją i zaborem ziemi sąsiedniego kraju. To że rozumiem dlaczego Putin zdecydował się na ten krok nie czyni, że znajduję jakiekolwiek usprawiedliwienie. Potępiam każą agresję przeciw wolnym Narodom.

naprawde nie obraza twojej inteligencji rosjanin ktory pisze ze putin jest fajny i to wielki wodz ale krytykuje go opozycja nieslusznie zreszta bo to najczesciej sa baby rosyjskie mieszkajace za granica brzydkie jak noc a wiec bez srodkow do zycia, zmuszone do..itd itd.

Na pewno w nie większym stopniu jak to, co głoszą Kaczyński z Macierewiczem i Rydzykiem, oraz reszta "lepszej zmiany". To co Jurko plecie o swym postrzeganiu postawy Putina, może co najwyżej mnie bawić. Bo przecież nie dziwić. I nie ma to na moje życie najmniejszego wpływu. RWPG już dawno nie istnieje. Natomiast to co czynią wymienieni przeze mnie przedstawiciele obecnej władzy, dotyka mnie w każdym aspekcie bycia Polakiem!

roznica jest taka ze nikt nie pisze w rosji ze kurdupel jest fajny a nasza opozycja to brzydkie glupie baby ktore jako ku,,wy z zagranicy opluwaja wodza.Moze jakies gnidy polskie tak pisza ale zawsze sa to gnidy utuczone na krwi putina....jak donosza ostatnie badania ABW.

..Przecież nigdy tego nie zabraniałem, ani ja, ani żaden z moderatorów...

A wątki "Agentury wpływu na forach internetowych" oraz jeszcze jeden o nie pamiętam jakim tytule w kosmos to zielone ludziki wystrzeliły?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Nie wiem o jakich kosmicznych wątkach piszesz. Czy może ten masz na myśli?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ten watek nie jest ani zlikwidowany ani zamknięty, to o co ci chodzi?

Jeżeli któryś zamknięto to zapewne nie z powodu jego tematyki, tylko sposobu prowadzonej tam dyskusji!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ok. Sprawdziłem.

Mimo kilkukrotnych ostrzeżeń i próśb moderatora o zaniechanie ataków personalnych, uczestnicy nie reagowali. Zatem watek został słusznie zamknięty, jako prowokujący do zachowań niezgodnych z regulaminem forum.

Przecież również w nim pisałeś. Nie zauważyłeś kilkukrotnych upomnień moderatora? Zdziwiony jesteś że zamknął ów wątek?

To zamiast upominać i zamykać watek było zbanować w nim krewkich dyskutantów.

To zamiast upominać i zamykać watek było zbanować w nim krewkich dyskutantów.

Przeglądając tamten watek, to własnie tak uczynił moderator. Zbanował was wszystkich w tamtym wątku zamykając go.

I ja również zamknę każdy następny, w którym w miejsce dyskusji wkradnie się chamstwo i ataki personalne.

I to już koniec mojej z Wami dyskusji o moderowaniu wątków światopoglądowych.

To nie prościej zbanować całe forum lub chociaż Bocznicę? ;)

Skoro masz wgląd w niebyły wątek, możesz zacytować mój chamski lub napastliwy wpis?

Odpowiem już na prawdę po raz ostatni.

Niczego cytować nie będę, ponieważ to nie Ty byłeś powodem zamknięcia wątku. A ten fakt nie ma żadnego znaczenia. Po zamknięciu tamtego wątku Fox założył następny, który jest czynny do dziś tylko w nim już nie piszecie.

Banowanie naszych kolegów, to dla moderacji ostateczność. I choć jak widzę jesteś zagorzałym zwolennikiem wykluczania w ten sposób adwersarzy, to jednak moderacja będzie działać nadal w wypracowany przez siebie sposób.

Skargi na pracę moderatorów należy składać do Administracji Forum.

Takie jak tu, molestowanie moderatora swymi żalami dotyczącymi własnej osoby, jest trollingiem i publicznym atakiem na moderację.

I to ostateczny koniec dyskusji o zamkniętym wątku i pracy moderacji.

EOT.

Na razie można w sieci uprawiać propagandę więc trzeba sie liczyć ze bedzie uprawiana przez naszych komunistycznych braci. Mamy w końcu demokrację zawsze możecie opuścić demokratyczne kraje i wyjechać do dyktatury i będziecie mieć spokój.

Jakoś nie widzę chętnych nawet wsrod rosyjskiej społeczności audiostereo.

chwilowy brak działalności w audio.

Witam popołudniową porą..

Takie tam małe co nie co:...

W linku – zbiór 10 filmów z walk o Mosul ukazujących zniszczenie miasta i cierpienie ludności cywilnej

Ukryta Zawartość

No i news z rana...

Jak Amerykanie robią wszystkich w chu...

Dziś Trump powiedział Erdoganowi, że USA będą ściśle współpracować z Turcją w walce z PKK, w Iraku i Syrii ....

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Dziś Trump powiedział Erdoganowi, że USA będą ściśle współpracować z Turcją w walce z PKK, w Iraku i Syrii ....

Jakieś nieradzieckie źródło można prosić?

Jestem Europejczykiem.

Kolejne "przypadkowe" bombardowania w Syrii cywilów przez Amerykanów.

Na razie około 20 ofiar…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Aha, pewnie kolejny kremlowski fejk.

nie masz klawiatury........wszyscy o tym piszą... ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

nie masz klawiatury........wszyscy o tym piszą... ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak jak sądziłem, twoje twierdzenia o PPK są z kremlowskiej lub tureckiej d... wzięte. Zachodnie źródła o niczym takim nie piszą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Tak jak sądziłem, twoje twierdzenia o PPK są z kremlowskiej lub tureckiej d... wzięte. Zachodnie źródła o niczym takim nie piszą.

Tu masz fajne z Sikorską jako komentatorką..., to już wiarygodne ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tyle że pod tym linkiem nie ma ani słowa o PPK.

Jest taka taktyka bokserska - męczenie przeciwnika ucieczką

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Tak, widzę. Całkiem jak Arton w innym wątku i w innym temacie.

Jestem Europejczykiem.

Lotnictwo amerykańskie zbombardowało syryjskie miasteczko Abu Kamal (Bukamal), leżące tuż przy granicy z Irakiem, prowincja Der Ez-Zaur. W miejscowości tej nigdy nie było żadnych terrorystów i dlatego też jest tam bardzo dużo uchodźców. Bomby trafiły w kilka domów gdzie mieszkali uchodźcy. 30 osób zabitych co najmniej a ponad 50 rannych. Ilość zabitych może się zwiększyć bo trwa odgruzowywanie a wielu rannych jest w cięzkim stanie. Oczywiste jest że w przeważającej większości ofiarami sa kobiety i dzieci…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.html

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

jak na wiadomosti z nowostii to absolutnie prawdziwe jak w najprawdziwszej moskiewskiej Prawdzie.

po prostu sie chce wyc ...nareszcie Prawda.

a tu dla odmiany w kontrze do sputnika zawsze prawdziwego Ukraina skarży Rosję.

. Trybunał orzekł w kwestii Krymu 19 kwietnia 2017. Trybunał w Hadze częściowo uznał słuszność pozwu Ukrainy przeciwko Rosji..

Ukryta Zawartość

tak wiec alosza znowu bredzi lecac za sputnikiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

crawlem.

a to jakby alosza rznał polaka

Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości nie przychylił się do prośby Ukrainy o zastosowanie wobec Rosji środków tymczasowych w związku z naruszeniem konwencji o finansowaniu terroryzmu.

Gość

(Konto usunięte)

Pozytyw na dobranoc.

http://www.urania.edu.pl/wiadomosci/sojuz-wynosi-dwoch-astronautow-pierwsza-tym-roku-podroz-iss-3260.html

Rosyjska rakieta Sojuz FG wystartowała dzisiaj o 9:13 polskiego czasu ze stanowiska 1/5 kosmodromu Bajkonur. Wyniosła na trajektorię ku Międzynarodowej Stacji Kosmicznej parę astronautów - Rosjanina i Amerykanina.

W skład misji wchodzą: Fiodor Jurczikin (dowódca misji) - rosyjski weteran lotów kosmicznych, z 3 zakończonymi misjami i 537 dniami spędzonymi łącznie w kosmosie (jest 7. w rankingu wszechczasów pod względem łącznego czasu spędzonego na orbicie) oraz Jack Fischer (inżynier pokładowy) - Amerykanin, dla którego będzie to pierwsza misja.

Ale widać, że to Rosja bo kosmonauty som w walonkach:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ale po prostu trzeba napierdzielać, nieważne jak. może trolle mają płacone od ilości, nie wiem, nie znam się.

Trybunał orzekł w kwestii Krymu 19 kwietnia 2017. Trybunał w Hadze częściowo uznał słuszność pozwu Ukrainy przeciwko Rosji..

Fuj, paskudztwo, obrzydliwości można dostać, proces pewno ustawiony, upolityczniony i na pokaz

Edytowane przez rasputin
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.