Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ na AS stałem się posiadaczem płyty testowej fadeovera, z prośbą co by ją do ludzi puścić, niniejszym ogłaszam, z pewną inercją, że jest do wzięcia. A zatem, wg ludowego przysłowia "Kto pierwszy, ten lepszy"

Kilka dni temu otrzymalem antene od Zbiga, dzisiaj dopiero jestem w domu i moge cos napisac. Serdeczne podziekowania za poswiecenie czasu w kolejce na poczcie no i za sama antene, obiecuje ze nie bedzie sie ona marnowac:) pozdrawiam

Wątek sam sie odnalazł, bo gdzieś mi zaginął i nie mogłem podziekować Zbigowi za kabalek głośnikowy Monster XP. No - poleniłem sie ja niewdzięczny ;-( Trochę zajęło mi upchnięcie pięciometrowych kabelków, które zastąpiły dotychczasowe półtora metrowe ale udało się. Uff! Moje monitorki stają na półkach, nad nimi następne - dało się i nawet nic nie widać ;-) Nie chciałem ciąć, do tego ponoc według Naima powinny być conajmniej trzy i pół metrowe (oczywiście Naima ;-) więc i dlatego nie ciąłem. A zastąpiły takie zwykłe OFC z jakimś nadrukiem zrobionym dla picu (1,5 mm2). I różnica jest. Nie wiem, czy dokładnie rtaka sama, jak być miała (to znaczy, czy moje odczucia są słuszne) ale dźwiękk nabrał pewnej spójności, jednorodności. Zwłaszcza w dolnej części pasma. A może mi się tak wydaje? Dość, że teraz gra podobnie do systemu Naima (x?), który był podłączony do małych monitorków n-Sat na Audio Show. I całkiem mi się to podoba :-)))

• 2 miesiące później...

Witam szanowne forumowiczki i –ów

co robie w tym wątku?

Już się tłumaczę:)

dziś spedziłem trochę czasu na porządkowaniu swych ”zbiorów”(przyznam że to było bardzo przyjemne) i oto efekt;

police-greatest hits wydawca gull records france(brak ksiązeczki)-płytka wygląda jednak mało orginalnie (jest delikatnie zarysowana)

ten years after-sssh.

rory gallagher-jinx

oba tytuły tłoczone za wschodnia granicą co można przeczytać na tylnej okładce cd.

gary moore-blues for greeny-orginał

czyli te cztery tytuły na zbyciu –na razie:)

obowiazuje zasada walerego –minimum 30 dniowy staż na forum,a ja dodam jeszcze że może dobrze by było gdyby albumy trafiły do 4 osób(zamówienie tylko wątku –kto pierwszy.....) poznaniacy mogą odebrać je osobiście :)

–miło było by gdyby pózniej pojawiły się recenzje tych płyt.

aaaa...

jeszcze przypomniałem sobie ;

1 m gothama gac 2 jest też –więc............

To ja bym z wdzięcznością przyjął pod swój dach Gary Moora. Jeżeli to nie zostanie uznane za wygórowane wymagania, to z chęcią zaopiekuję się również kabelkiem.

Pozdrawiam

oddam w dobre ręce...

2 x 0,75 m kabla Gotham GAC-1 S/PDIF. bez konfekcji. oryginalny. nie lutowany. ucięty tylko.

ten:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ktoś ma ochotę sprawdzić gothamowskie srebro? zapraszam.

w wawie możliwy odbiór osobisty.

pozdrawiam

k.

Ukryta Zawartość

Music>

wyśli mi na skrzynke swój adres(pozostałe mam).

chcę was wszystkich "załatwić" jednym wyjściem na pocztę.

no i ostał sie jeszcze album -Ten Years After-sssh.

naprawdę nikt nie chce usłyszeć "najszybszego gitarzysty świata" to nie możliwe :)

• 2 miesiące później...

Oddam monitor 14 cali, DAYTEK DT-1531D. Ma swoje lata, ale działa. Jednakże czasami troszkę popiskuje:-).

Odbiór raczej osobisty, bo nie chce mi się pakować i wysyłać - Warszawa.

Zbieram materiał do budowy kolumn. Potrzebuję ok. 110-120 płyt MDF o wymiarach min. 55cm x 40cm x 2cm. Nie muszą byc równo wycięte. Mogą to byc jakieś ścinki "poprodukcyjne" byle bym mógł z nich sobie juz sam powycinać takie arkusze. Jeśli ktoś posiada znaczne ilości to byłbym wdzięczny. Pojedyncze sztuki raczej mnie nie interesują bo zbankrutuję na przesyłkach ;-) W okolicach Koszalina mogę odebrać sam.

[email protected]

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

dvd red hot chili peppers "funky monks" - kupiony na wyprzedaży w empiku

(ok. 15 zet) - ale ostrzegam: czarno-biały i więcej ględzą niż grają!

Dla fana rhcp to pewnie gratka - u mnie się wala...

muzyka łagodzi obyczaje

parantulla, 13 Maj 2005, 09:48

>Zbieram materiał do budowy kolumn. Potrzebuję ok. 110-120 płyt MDF o wymiarach min. 55cm x 40cm x

>2cm. Nie muszą byc równo wycięte. Mogą to byc jakieś ścinki "poprodukcyjne" byle bym mógł z nich

>sobie juz sam powycinać takie arkusze. Jeśli ktoś posiada znaczne ilości to byłbym wdzięczny.

>Pojedyncze sztuki raczej mnie nie interesują bo zbankrutuję na przesyłkach ;-) W okolicach Koszalina

> mogę odebrać sam.

>[email protected]

Tylko niech ktos sobie czasem nie pomyśli, że zamierzam uruchomić produkcję przemysłową i szukam jeleni do darmowego sponsoringu. Nie. Te 110-120 płyt jest wyliczone na ... jedną parę kolumn! Na fotce załączam szablon i takich właśnie elementów potrzebuję grubo ponad setkę. Stąd moja prośba. Szacunkowe rachunki przyprawiły mnie o zawrót głowy, więc gdyby ktos cos miał na zbyciu chętnie to wykorzystam.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.