Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Pytanie, gdzie widzisz z mojej strony "napierdalankę"?

Nazwij to jak chcesz. Nie raz widziałem twoje wpisy pod wymoderowaną napierdalanką, że jeśli znów się zacznie, nie będzie mieć znaczenia, czy ktoś był kulturalny i tylko atakowany, czy atakował, itd., bo jest to niezgodne z regulaminem i że bany dostaną wszyscy. Co za różnica, jakiego słowa się użyje do nazwania.

Myślałem raczej o tobie.

Niech wszyscy odejdą z forum, wtedy nie będzie żadnych konfliktów i zapanują wolność, równość i braterstwo! Wszyscy wszyscy, a nie trzy osoby

Jestem dla ciebie "wszyscy"? Ojej, SzuB mnie kocha, świata poza mną nie widzi!

Nie ośmieszaj się, co?

Edytowane przez Father_PiO

Palton, szacunek.

Wiadomo, że łatwiej dać bana SA niż pozbawić kumpla możliwości moderowania.

Nie ośmieszaj się, co?

Słuchaj, przyczepiłeś się, więc odczep się, OK?

Przed chwilą poprosiłem o zajęcie stanowiska przez admina. Myślę, ze to uczciwe zachowanie, które koledzy uszanują.

Palton, tutaj zgoda, może będzie to w miarę uczciwe rozwiązanie, ale pod warunkiem, że adm. wysłucha wszystkich głównie zainteresowanych stron, a nie tylko twojej wersji zdarzeń i czytania wątku, który już w części zdążyłeś z tego co widzę odpowiednio wymoderować. W obecnej sytuacji wychodzisz, ponownie, na niewiniątko, a przecież tak nie jest. W takim przypadku trudno będzie podjąć miarodajną i obiektywną decyzję, a chyba o taką chodzi (o ile w ogóle taka jest tutaj możliwa). Przestań więc grać świętego, uzdrawiacza forum w tajnych wątkach i łagodziciela wszelakich konflików, bo tylko je dodatkowo wzniecasz swoim zachowaniem.

Poza tym, w nawiązaniu do wszędzie szastanym przez ciebie słowem etyka vs. dulicowość, zdecyduj się: albo działasz jako moderator albo działasz jako branzysta (redaktor). Te dwie funkcje są ze sobą sprzeczne i sprawując je nie możesz być z zasady obiektywnym modem.

I nie zgadzam się z Rochem, że główny powód "zła" na forum, to praktycznie konflikt 2-3 panów - Palton jest skonflikotowany z wieloma osobami, których nic nie łączy z np. Szymonem (od razu piszę to, bo Palton z miejsca rzuci, iż wszyscy źli to kolesie Starego i Szymona - tak nie jest.).

I nie zapominajmy o przedstawieniu twojej listy "Dwulicowych Chamów". Zapomniałeś, taki dziarski byłeś, w czym więc powód braku jej ujawnienia? Pewnie jest tak długa, że nadal nad nią pracujesz...

Zobaczymy, czy będziesz grzeczny.

Chłopaki! Spokój, no! ;-)

Użytkownik rochu dnia 19.01.2015 - 08:57 napisał

Palton, szacunek.

Wiadomo, że łatwiej dać bana SA niż pozbawić kumpla możliwości moderowania.

O to to to! Tak to się zapewne skończy. I kto tutaj mówił o kolesiach i grupach wsparcia? :) Szczerze, to ja nie liczę na obiektywną i racjonalną decyzję. Byc może będzie podział jak na AudioHobby (rip).

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

O, to nowoczesna konstrukcja musi być. W takiej się jeszcze nie bawiłem. Napisz mi PW, jak jest skonstruowana i w jakim celu tak ją zbudowałeś. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Tak, tak PALTON, świetne zagranie. Wszelkie wpisy nie wygodne dla Ciebie już nie istnieją, więc można spokojnie manewrować dyskusją. Przyznałeś sie też publicznie, że jesteś stronniczy. Teraz to już nie ważne, czy chodzi o SA, czy o kogoś innego. Twoje parcie na szkło jest tak silne, że niedługo cię to zgubi, nawt nie będziesz wiedział kiedy.

Z racji tego, że niewygodne wpisy już nie istnieją, więc nie mamy jak tego zweryfikować, więc proszę odbanować swoje ofiary.

Jak widać sprawa nabiera inny obrót, w zasadzie to na cholerę ja tutaj cokolwiek piszę, administracja i tak ma to w dupie... Głęboko w dupie...

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jak sobie właściciel forum patrzy na słupki klikalności, czy na co tam się patrzy, to musi być zadowolony z tego co się obecnie dzieje, i zapewne byłby za tym, żeby ten stan jak najdłużej utrzymać. Jak się sytuacja uspokoi, to już nie będzie tak dobrze "żarło". I żadne kulturalne rozmowy o brzmieniu podkładek pod kabelki i myciu tranzystorków nie mają szans na zbliżenie się do tego pułapu.

• Użytkownicy+

Oświadczam, że nie usuwałem żadnych wpisów na przestrzeni ostatnich dziesięciu stron (tyle się cofnąłem dla pewności, chyba sam zacząłem w to wierzyć po takiej nagonce, a co dopiero postronna osoba, nie posiadająca narzędzi do sprawdzenia takich rewelacji).

Nie usuwałem także żadnych wpisów w wątku rocha o spotkaniu.

palton

• Administratorzy

Jak sobie właściciel forum patrzy na słupki klikalności, czy na co tam się patrzy, to musi być zadowolony z tego co się obecnie dzieje, i zapewne byłby za tym, żeby ten stan jak najdłużej utrzymać. Jak się sytuacja uspokoi, to już nie będzie tak dobrze "żarło". I żadne kulturalne rozmowy o brzmieniu podkładek pod kabelki i myciu tranzystorków nie mają szans na zbliżenie się do tego pułapu.

Mylisz się, bocznica ma znikomy udział w statystykach forum, a reklamodawców nie obchodzi w ogóle. Nie znajduje się nawet w top 5 zakładek.

Żadne wojenki nas nie cieszą, a wręcz przeciwnie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Mylisz się, bocznica ma znikomy udział w statystykach forum, a reklamodawców nie obchodzi w ogóle.

To w sumie dobrze, ale po co w ogóle istnieje?

• Administratorzy

Po to, aby podyskutować na tematy niezwiązane z audio. Zakładki tematyczne nie są przecież od tego. Niektórzy potrafią kulturalnie i to robią - mamy sporo tematów o motoryzacji, hobby, sztuce, sporcie.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

bocznica ma znikomy udział w statystykach forum, a reklamodawców nie obchodzi w ogóle

Tyle dobrego!

Edytowane przez Father_PiO

Te które wymieniasz są raczej nieszkodliwe, ale np. o polityce też jest kilka i odnoszę wrażenie, że panujące tam obyczaje przenoszą się na inne wątki i zakładki.

Stary zbanowany. Decyzja w sprawie prośby paltona o zajęcie stanowiska przez admina została już najwyraźniej podjęta.

A nie mówiłem?

panujące tam obyczaje przenoszą się na inne wątki i zakładki.

Bzdura. Co ma pięść do nosa? Gdyby zamknąć Bocznicę, to ludzie przestaliby się kłócić gdzie indziej?

Gratuluje Palton, cel osiągnięty, leć do sklepu po wódkę, trzeba to oblać i zrób zamówienie na kolejną partię trzeszczącej... Nie zapomnij zbanować też połowy forumowiczów, zostaw samych lobbystów i branżowców, będziecie mieć w końcu spokój.

>>audiostereo.pl

Ziomal zostaje, wygrana w kieszeni...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A nie mówiłem?

Bzdura. Co ma pięść do nosa? Gdyby zamknąć Bocznicę, to ludzie przestaliby się kłócić gdzie indziej?

Tak jak napisałem, uważam że dopuszczanie nazwijmy to "niższego poziomu kultury" w dyskusjach w jednej części forum promieniuje na pozostałe.

Tak jak napisałem, uważam że dopuszczanie nazwijmy to "niższego poziomu kultury" w dyskusjach w jednej części forum promieniuje na pozostałe.

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

• Administratorzy

Desant: jeśli ktoś chce, to może przecież nie wypowiadać się ba bocznicy. Wielu użytkowników tak postępuje.

Tego "niższego poziomu kultury" zupełnie nie brakuje również w sztandarowo moderowanej zakładce Hi_END, więc to jedynie wishful thinking.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.