Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem, na przestrzeni ostatnich 10 lat miałem około 40 a może i więcej par kolumn w domu, co nie jest żadną tajemnicą. Śmiech na sali, tym bardziej że wasi koledzy z hajendu więcej kolumn przewalają w ciągu jednego roku i jakoś nikt nie piszczy.

To daje zmianę kolumn co 10 dni (9 z kawałkiem), więc chyba ci hi-endowcy nauczyli się perfekcyjnie korzystać z ustawy konsumenckiej dającej prawo do zwrotu towaru zakupionego internetowo :-)

Gość rydz

(Konto usunięte)

nie rozumiem nagonki na moją osobę zwłaszcza w świetle faktu iż kara została już nałożona i wykonana.

Nie sądzisz że po zdjęciu blokady z konta przez Administrację , choćby jedno krótkie acz treściwe zdanie z Twojej strony do userów powinno być napisane ?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie sądzisz że po zdjęciu blokady z konta przez Administrację , choćby jedno krótkie acz treściwe zdanie z Twojej strony do userów powinno być napisane ?

czego miałoby dotyczyć to zdanie i do kogo miałoby być skierowane? bo na publiczne biczowanie się nie mam ochoty, tym bardziej że przestępstwa nie popełniłem

Nicki Bald i Accu to była zgrywa.

Chodziło o bana w wątkach winylowych bo wkurzały mnie wpisy excela, paula67 i kilku innych.

Acha, taka zgrywa to była.

Jako Bald wychwalałeś pod niebiosa np. odtwarzacz Pioneera PD-75, którego ponoć słuchałeś u swojego kumpla Disco.

Jako Bald zapierałeś mi się w żywe oczy, że nie jesteś Disco lub że kiedykolwiek posiadałeś jakiegokolwiek Sansui.

Zaraz mogę te wpisy odszukać i je tutaj wkleić jak ci pamięć szwankuje.

Okazuje się, że jednak jesteś Disco, jednak posiadałeś Sansui, a PD-75 z tego co wiem posiadałeś kilka egzemplarzy.

Jak to wytłumaczysz? Dalej będziesz się zarzekał, że jako Bald nie zachwalałeś sprzętu, który jako Disco później goniłeś?

Dalej będziesz się zarzekał, że nie uprawiałeś na forum procederu sztucznego zawyżania wartości posiadanego sprzętu?

Czy to też tak tylko dla zgrywy było?

To jest tylko jeden przykład na to, gdzie sobie można wsadzić twoje dziecinne tłumaczenia, że to tylko taka zgrywa.

Każdy jeden złapany za rękę tak się tłumaczy, chociaż jeszcze do wczoraj szedł w zaparte, że to kłamstwa i pomówienia.

Ile razy moderacją mnie straszyłeś jeśli nie przestanę rzucać bezpodstawnych oskarżeń, że Bald i Accu, to Disco,

bo coś sobie ubzdurałeś, że może się wystraszę i zamknę mordę? Co, nie było tak? To też mam ci zaraz przypomnieć?

A może mam gładko przełknąć bajeczkę o tym jak to Excel cię zdenerwował i to przez niego musiałeś się sklonować?

Może jeszcze mam cię zgłosić do orderu Zasłużeni Dla Audiostereo, bo tyle dla tego forum zrobiłeś? Tyle czyli co na przykład?

W świetle tego co nawet sam przed chwilą napisałeś, twoje wpisy na temat sprzętu audio są kompletnie bezwartościowe,

a w ogromnej większości wręcz szkodliwe, zwłaszcza dla niedoświadczonych amatorów 30-letnich szrotów z wystawek,

którzy najpierw bzdur się naczytają, a później lecą na Allegro i skupują te strucle w cenach zawyżonych przynajmniej trzykrotnie,

głównie przez takich ja ty, którzy "nieświadomie" albo "dla zgrywy" (nie myśl sobie przypadkiem, że to łyknąłem jak młody pelikan)

wychwalali tutaj bez opamiętania wszystko po kolei co tylko u siebie mieli w jednym celu - zwiększenia wartości przed sprzedażą.

Tylko po to ludzie zakładają tutaj po kilka kont, bo po nic innego nie jest im to potrzebne. Po co komu trzy konta na jakimś forum?

Makaron na uszy, to możesz nawijać swoim przydupasom, którzy murem za tobą stoją, bo albo do nich nic nie dociera,

albo im zwyczajnie głupio powiedzieć szczerze co o tobie myślą. Wisi mi to kalafiorem szczerze mówiąc, dopóki moim nickiem

ryjów sobie nie wycierają, ratując skórę kolesiowi, który do ostatniej chwili się zapierał, że Bald i Accu, to są jakieś moje wymysły,

a teraz przyparty do muru krokodyle łzy wylewa i rzewne historyjki opowiada jak to go excel z paulem67 w jakimś wątku wkurzyli.

Bald

Całość postów: 973

Accu

Całość postów: 458

paul_67

Całość postów: 5357

excel

Całość postów: 3186

Bez komentarza.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Acha, taka zgrywa to była.

Jako Bald wychwalałeś pod niebiosa np. odtwarzacz Pioneera PD-75, którego ponoć słuchałeś u swojego kumpla Disco.

Jako Bald zapierałeś mi się w żywe oczy, że nie jesteś Disco lub że kiedykolwiek posiadałeś jakiegokolwiek Sansui.

Zaraz mogę te wpisy odszukać i je tutaj wkleić jak ci pamięć szwankuje.

Okazuje się, że jednak jesteś Disco, jednak posiadałeś Sansui, a PD-75 z tego co wiem posiadałeś kilka egzemplarzy.

Jak to wytłumaczysz? Dalej będziesz się zarzekał, że jako Bald nie zachwalałeś sprzętu, który jako Disco później goniłeś?

Dalej będziesz się zarzekał, że nie uprawiałeś na forum procederu sztucznego zawyżania wartości posiadanego sprzętu?

Czy to też tak tylko dla zgrywy było?

To jest tylko jeden przykład na to, gdzie sobie można wsadzić twoje dziecinne tłumaczenia, że to tylko taka zgrywa.

Każdy jeden złapany za rękę tak się tłumaczy, chociaż jeszcze do wczoraj szedł w zaparte, że to kłamstwa i pomówienia.

Ile razy moderacją mnie straszyłeś jeśli nie przestanę rzucać bezpodstawnych oskarżeń, że Bald i Accu, to Disco,

bo coś sobie ubzdurałeś, że może się wystraszę i zamknę mordę? Co, nie było tak? To też mam ci zaraz przypomnieć?

A może mam gładko przełknąć bajeczkę o tym jak to Excel cię zdenerwował i to przez niego musiałeś się sklonować?

Może jeszcze mam cię zgłosić do orderu Zasłużeni Dla Audiostereo, bo tyle dla tego forum zrobiłeś? Tyle czyli co na przykład?

W świetle tego co nawet sam przed chwilą napisałeś, twoje wpisy na temat sprzętu audio są kompletnie bezwartościowe,

a w ogromnej większości wręcz szkodliwe, zwłaszcza dla niedoświadczonych amatorów 30-letnich szrotów z wystawek,

którzy najpierw bzdur się naczytają, a później lecą na Allegro i skupują te strucle w cenach zawyżonych przynajmniej trzykrotnie,

głównie przez takich ja ty, którzy "nieświadomie" albo "dla zgrywy" (nie myśl sobie przypadkiem, że to łyknąłem jak młody pelikan)

wychwalali tutaj bez opamiętania wszystko po kolei co tylko u siebie mieli w jednym celu - zwiększenia wartości przed sprzedażą.

Tylko po to ludzie zakładają tutaj po kilka kont, bo po nic innego nie jest im to potrzebne. Po co komu trzy konta na jakimś forum?

Makaron na uszy, to możesz nawijać swoim przydupasom, którzy murem za tobą stoją, bo albo do nich nic nie dociera,

albo im zwyczajnie głupio powiedzieć szczerze co o tobie myślą. Wisi mi to kalafiorem szczerze mówiąc, dopóki moim nickiem

ryjów sobie nie wycierają, ratując skórę kolesiowi, który do ostatniej chwili się zapierał, że Bald i Accu, to są jakieś moje wymysły,

a teraz przyparty do muru krokodyle łzy wylewa i rzewne historyjki opowiada jak to go excel z paulem67 w jakimś wątku wkurzyli.

Bald

Całość postów: 973

Accu

Całość postów: 458

paul_67

Całość postów: 5357

excel

Całość postów: 3186

Bez komentarza.

Przez szacunek dla innych uczestników dyskusji nie powiem ci gdzie można sobie wsadzić twoje dywagacje. Samo założenie wątku w którym się nie pisze o niczym nie świadczy. Nie jestem przyparty do muru. Twoje posty nadawały się do skasowania. Nie prosiłem o to moderacji. Wolałem wyjaśnić innym userom pokazując im przy okazji kim jesteś. Marnym handlarzyną tropiącym urojoną konkurencję. Ostry język ci nie pomoże. Jesteś cienki. Bardzo cienki.

To daje zmianę kolumn co 10 dni (9 z kawałkiem), więc chyba ci hi-endowcy nauczyli się perfekcyjnie korzystać z ustawy konsumenckiej dającej prawo do zwrotu towaru zakupionego internetowo :-)

Co 3 miesiące średnio...

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Gość rydz

(Konto usunięte)

czego miałoby dotyczyć to zdanie i do kogo miałoby być skierowane?

Choćby do tych userów " między innymi do mnie " z którymi wymieniałeś się poglądami o tematyce audio , pisząc jednocześnie z trzech kont .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Parantulla, powiedz, tak szczerze, czy ten szlafrok to można jeszcze gdzieś dostać/kupić?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

czy ten szlafrok to można jeszcze gdzieś dostać?

Ja to bym prędzej dla kobiety takie futro kupił. Masz jeszcze lub wiesz gdzie można takie futerko cudne dostać, ewentualnie znasz zaufanego handlarza w tym zakresie? :)

Przez szacunek dla innych uczestników dyskusji nie powiem ci gdzie można sobie wsadzić twoje dywagacje.

Przez szacunek dla innych uczestników dyskusji wytłumacz im proszę jak mógł ciebie tak bardzo wkurzyć excel albo arek_67,

że aż dwa dodatkowe konta musiałeś sobie założyć, skoro wystarczy sprawdzić daty rejestracji poszczególnych nicków,

żeby cię przyłapać na kolejnym kłamstwie. Tak excel jak i arek_67 zarejestrowali się na tym forum dwa i trzy lata po tym

jak zarejestrował się tutaj Bald i Accu. To nie są żadne moje dywagacje, tylko niepodważalne dowody na to, że jak zwykle łżesz.

Jeśli już musisz kłamać, to wysil się choć trochę i rób to przynajmniej tak, żeby nie obrażać mojej inteligencji. Ludzie to czytają.

Z każdym kolejnym wpisem coraz bardziej się pogrążasz. Nie idź tą drogą. Po prostu zamilknij, to jedyne co możesz teraz zrobić.

Parantulla, powiedz, tak szczerze, czy ten szlafrok to można jeszcze gdzieś dostać/kupić?

neomammut, powiedz, tak szczerze, koniecznie chciałeś dowody zobaczyć i co, nie masz nic do powiedzenia?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Przez szacunek dla innych uczestników dyskusji wytłumacz im proszę jak mógł ciebie tak bardzo wkurzyć excel albo arek_67,

że aż dwa dodatkowe konta musiałeś sobie założyć, skoro wystarczy sprawdzić daty rejestracji poszczególnych nicków,

żeby cię przyłapać na kolejnym kłamstwie. Tak excel jak i arek_67 zarejestrowali się na tym forum dwa i trzy lata po tym

jak zarejestrował się tutaj Bald i Accu. To nie są żadne moje dywagacje, tylko niepodważalne dowody na to, że jak zwykle łżesz.

Jeśli już musisz kłamać, to wysil się choć trochę i rób to przynajmniej tak, żeby nie obrażać mojej inteligencji. Ludzie to czytają.

Z każdym kolejnym wpisem coraz bardziej się pogrążasz. Nie idź tą drogą. Po prostu zamilknij, to jedyne co możesz teraz zrobić.

Nie ty będziesz mi mówił co mam robić. Jaka jest twoja mentalność wiedzą już na forum i nie wykpisz się byle czym marny handlarzyno.

Ośmieszasz się z tym swoim pseudo śledztwem i "kojarzeniem" faktów.

Nicki Bald i Accu to była zgrywa.

Prawdę zna chyba tylko rochu bo z nim o tym kiedyś rozmawiałem.

Chodziło o bana w wątkach winylowych bo wkurzały mnie wpisy excela, paula67 i kilku innych.

Bald

Accu

paul_67

excel

Widzę, że Accu również zbanowany ale jego wątek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nadal wisi podpięty w Analogu. Ciekawe czy piszący w nim wiedzą, że zostali wkręceni przez klona, a zwłaszcza mocno udzielający się tam jozwa maryn ;) Chciałem nawet to tam napisać ale okazało się, że jestem tam zbanowany...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość rydz

(Konto usunięte)

Widzę, że Accu również zbanowany ale jego wątek http://www.audiostereo.pl/dlaczego-winyl-nie-brzmi-lepiej-od-cd_105382.html nadal wisi podpięty w Analogu. Ciekawe czy piszący w nim wiedzą, że zostali wkręceni przez klona, a zwłaszcza mocno udzielający się tam jozwa maryn ;) Chciałem nawet to tam napisać ale okazało się, że jestem tam zbanowany...

Otwarty od kilkunastu dni chyba przez jozwę , też jestem zbanowany w tym wątku przez accu , za napisanie jednego posta / zachęcam do przeczytania tegoż .

Gość rochu

(Konto usunięte)

(...)

Zastanów sie.

Gdyby Disco nie przyznałby się to dalej miałbyś tylko swoje przypuszczenia i żadnych realnych dowodów na to kim jest Accu i Bald.

Trzeba mieć jaja i sporo odwagi cywilnej aby się przyznać publicznie do tak mało chwalebnej rzeczy jak to zrobił Disco.

Facet będący gentlemanem, taką wiadomość przyjąłby może z udawanym zdziwieniem, może lekko starałby sie ukryć zażenowanie ale na pewno nie skakałby po swoim wrogu niczym kibol na ustawce.

Pamietaj.

Prawdziwego wroga się szanuje, zna i próbuje sie go przeniknąć a w pewnym zakresie nawet kocha.

Gdy go zabraknie pozostaje wielka dziura w sercu.

Edytowane przez rochu

>>vlado

Tego wątku to nawet moderacja nie ogarnia :)

>>Parantulla

Ale mi chodzi tylko o ten szlafroczek, gustowny, czerwony, taki Vintage - świetnie leży :)

W wasze prywatne wojenki nie będę się wpierdzielał, nie ma sensu, poznałem dowody i co z tego? Co mam zrobić, zadzwonić na Policję? Może sprawę w sądzie założyć? Poznałem Discomaniaca osobiście, nie mam zamiaru teraz do niego dzwonić i mówić: Sorry, ale wywalam Twój numer, bo Parantulla ma dowody, że robiłeś to czy tamto. Mam to gdzieś. Kupiłem od niego końcówkę mocy Sony N55ES, gra do tej pory i nie jest to żaden szrot. A co to, sprzedawanie jest zakazane? Tylko Parantulla może sprzedawać? Jesteś tak samo handlarzem jak ja, Disco i wielu na tym forum. Więc ten argument kompletnie do mnie nie przemawia. Mogę się przyczepić ewentualnie do klonów i napuszczania klientów, ale skoro Disco miał swoje konto zablokowane to siłą rzeczy założył sobie inne nicki i tyle. Dlatego napisałem, że powinien te nicki czym prędzej usunąć. Nie mam jednak zamiaru tracić na tej znajomości, bo z disco fenomenalnie mi się rozmawia i który ma sporą wiedzę o wszelkiej maści klockach ze szrotowago jak to określiłeś okresu. Zresztą, nie uczestniczyłem w tych procederach dlatego nie mam zamiaru bawić się w sędziego, co Ty Parantulla robisz z wielkim smakiem.

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Przyznanie się do błędu nie jest łatwe. To prawda. Karę odbyłem i sprawę uważam za zamkniętą. Ale dla parantulli to za mało. Mimo że nie ma dowodów na to iż Accu czy Bald cokolwiek reklamowali na forum. Nie ma także dowodów na to że ja prowadziłem jakąkolwiek działalność handlową. Są dowody na działalność parantulli w zakresie handlu kolumnami w ilości niemal hurtowej.

Dla mnie też to wystarczy i sprawę uważam, przynajmniej w moim umyślę, za zamkniętą.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Może tak na wszelki wypadek aby nasz kolega mnie o coś nie oskarżył informuję, że w najbliższym okresie wystawie do sprzedaży nieco nadwyżek z moich systemów.

I tak: kolumny Labirynthos, wzmacniacz Mastersound 845 Compact, CD Luxman D500, 2 Sonos ZP120, 2 Sonos ZP90, 3 Sonos Bridge, nico kabli Furutecha i Wireworlda.

W trosce o to aby mnie nie posądzono o handlarzenie starałem się nie pisać o żadnym z w/w sprzętów, no może poza Sonosem ale tu wątek jest od dawna martwy i zamknięty.

Parantulla - czy mogę?

Edytowane przez rochu

>>vlado

Tego wątku to nawet moderacja nie ogarnia :)

Stara się ogarnąć. Alek miał nadzieję, że kiedy przywróci wątek antagonistyczny do "winyl lepiej", to ci za winylem będą dyskutować w wątku za, a przeciwnicy w wątku przeciw :-) Ale to się nie da na zamordowanej zakładce analog, choćby dopóki główny troll bloger tam głosi swe idiotyzmy w każdej zakładce :-)

Ale moderacja udaje ślepą i głuchą na nasze głosy i działania w/w troll'a :-)

Widać ma w tym cel.

Pozdrawiam

Włodek.

Zastanów sie.

Gdyby Disco nie przyznałby się to dalej miałbyś tylko swoje przypuszczenia i żadnych realnych dowodów na to kim jest Accu i Bald.

Trzeba mieć jaja i sporo odwagi cywilnej aby się przyznać publicznie do tak mało chwalebnej rzeczy jak to zrobił Disco.

Trzeba być wyjątkowo bezczelnym typem, żeby taki proceder w ogóle uprawiać i pomimo tego, że wszyscy dookoła o tym wiedzą

w żywe oczy się wypierać powtarzając w kółko "nie masz dowodów... nie masz dowodów...nie masz dowodów..."

Wielką łaskę zrobił, że się przyznał? Jeszcze dwa dni temu kozaczył i się rzucał, że dowodów nie mam i co, nagle mu się odmieniło?

Po prostu nie miał innego wyjścia jak się przyznać, bo za dużo gnoju się rozlało. A tak przy okazji - naprawdę o wszystkim wiedziałeś?

>>Parantulla

Ale mi chodzi tylko o ten szlafroczek, gustowny, czerwony, taki Vintage - świetnie leży :)

W wasze prywatne wojenki nie będę się wpierdzielał, nie ma sensu, poznałem dowody i co z tego?

No i nic z tego. Po prostu bądź konsekwentny w swoim nie wpierdzielaniu się.

Przyznanie się do błędu nie jest łatwe. To prawda.

Bo się zaraz rozpłaczę.

Ale dla parantulli to za mało. Mimo że nie ma dowodów na to iż Accu czy Bald cokolwiek reklamowali na forum.

Ależ oczywiście, że są dowody. Oto jeden z nich:

A teraz kilka wniosków: laptop jako napęd jest totalną pomyłką. Dźwięk ma spory nalot cyfrowy i na sprzęcie tej klasy co Krell kompletnie nie da się tego słuchać. Brzmienie jest kompletnie wyzute z emocji i pozbawione polotu. Występują podstawowe problemy z lokalizacją źródeł. Przynajmniej dwa kroki do przodu zrobiłem podpinając taniutki transport Audiomeca a CEC to było przynajmniej kroków pięć. Bez względu na jakość podpiętego przetwornika. I co ciekawe odtwarzacz disco czyli Pioneer PD-75 w tej roli także sprawdził się zdecydowanie lepiej. Zresztą byłem niemałym szoku porównując to urządzenie do Krella. Nie usłyszałem niczego co mógłbym nazwać przepaścią brzmieniową. Odtwarzacz zachowywał się bardzo muzykalnie a po zmianie kabli na bardziej transparentne (może inaczej: po prostu jaśniejsze) różnice uległy zatarciu choć nie można powiedzieć że ich nie było. Krell ma bardziej dosłowną definicję d dźwięku i z muzyki wydobywa najdrobniejsze niuanse które Pioneer zakrywa specyficzną aurą muzykalności i ogromnej przyjemności brzmienia. Co ciekawe mimo tego bardzo podobała mi się średnica PD-75. Teraz już wiem za co to urządzenie dostało kiedyś tak pochlebne recenzje i dlaczego było porównywane do elity.

Disco, pd-75, krell, wszystko w jednym wpisie. Zaraz wkleję drugi, później trzeci, a jeszcze później dwudziesty drugi i czterdziesty trzeci.

Niewinny bidulku bezpodstawnie oskarżany o naganianie pod nickiem Bald jeleni na sprzęty, które ma Disco i będzie do ludzi wypychał.

Nie ma także dowodów na to że ja prowadziłem jakąkolwiek działalność handlową.

Nie ma także żadnego mojego wpisu na temat prowadzenia przez ciebie działalności handlowej,

więc podkreślanie tego faktu na każdym kroku możesz sobie darować, bo nie to ci zarzucałem,

gdybyś przypadkiem po raz kolejny zapomniał o co chodzi. O ten tramwaj co nie chodzi.

Są dowody na działalność parantulli w zakresie handlu kolumnami w ilości niemal hurtowej.

Dolicz jeszcze do tego wzmacniacze i odtwarzacze, których też przynajmniej po 20 było.

Tylko nie zapomnij o dowodach na to, że parantulla w jakimkolwiek stopniu wykorzystywał audiostereo.pl

do promowania swoich aukcji lub reklamowania swoich gratów w każdym możliwym miejscu tego forum.

Od wątków innych użytkowników, poprzez własne wątki klubowe, po dział recenzji w zakładce Opinie.

Choćbyś na rzęsach stawał na łebku od szpilki tańczył, przykro mi bardzo, ale nic na mnie nie masz.

Za to ja, jeśli tylko zechcę, mogę całą noc przeklejać tutaj cytaty twojej radosnej 12-letniej twórczości.

Dalej chcesz się licytować na dowody?

Parantulla - czy mogę?

Tak, możesz.

Możesz odpowiedzieć na moje pytanie - czy wiedziałeś, że Bald, Accu i Disco, to jest jedna i ta sama osoba,

a mimo to udawałeś greka prosząc o dowody na potwierdzenie moich jak to nazwałeś "przypuszczeń"?

A Disco przypadkiem nie posiada nadal Pioneera PD-75? Sam słuchałem go u siebie w systemie, świetny odtwarzacz.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

A Disco przypadkiem nie posiada nadal Pioneera PD-75? Sam słuchałem go u siebie w systemie, świetny odtwarzacz.

Posiada od prawie 6 lat. I nie zamierza sprzedawać. Ani teraz ani za pół roku czy rok.

parantulla, kończ waść i wstydu sobie oszczędź.

A bo to jednego PD-75 disco posiadał?

To po pierwsze, a po drugie rozumiem, że teraz najważniejszą kwestią jest to czy posiada czy nie posiada,

a zupełnie nieistotną pierdołą i pomijalną sprawą jest to czy z konta Bald go zachwalał czy nie zachwalał?

Ach no tak, zapomniałem że Ty się przecież nie wpierdzielasz.

parantulla, kończ waść i wstydu sobie oszczędź.

Skończę jak zrobię porządek z takimi jak ty, a dopiero się rozkręcam...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Skończysz banem za insynuacje i bezpodstawne podejrzenia. Przy okazji zostaniesz znienawidzony przez społeczność. Jesteś na dobrej drodze.

Tia...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.