Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Cir, moderacja z sklonowanego konta to raczej słabo wygląda dla użytkowników.

Jet to także wbrew regulaminowi jak sądzę, chociaż mogę się mylić jak wygląda jego treść na dzień dzisiejszy:)

Osobiście mam większy szacunek do Vlado jako moderatora niż do Zdzicha naprawiacza świata nie mającego odwagi firmować swojej misji pod własnym nickiem.

Idąc dalej to można na forum zarejestrować klona pod działalność branżową a prywatnie pisać we własnym imieniu?

konto anonimowe miało być małą zachętą ale przyznaje jest do du.y

w kwestii konta zdublowanego - nie jest to klon /ostatnie zdanie w Twoim wpisie / moge powołać sie na opinie administracji/ można mieć dwa konta jedynie w przypadku branzy jedno do wpisów oficjalnych oznakowane branża i drugie do prywatnych wpisów oznakowane prywatne do wpisów nie związanych z prowadzona dzialalnoscia

jest to sprawa całkiem nowa , niedawno ustalona w zwiazku z porzadkowaniem kont branżówych i próba dzialania w kwestii zarzutów o marketing prowadzony z takich kont jak równiez ułatwieniem dostepu do konta branżowego wielu osobom z np jednego sklepu

Cir, wyczyść Sittkowi historię to może przejdzie breakpc2.gif

Gorzej będzie z rozmową kwalifikacyjną :(

Vasa tu jest głowny problem - moderacja nie ma narzedzi do czyszczenia historii konta bo z rozmowa to mysle że Sittek dałby radę :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A tak szczerze rzeknij - chciałbyś?

Myślę, że - w życiu!!!:-)

Pewnie że nie, a co ja biały murzyn.

Funkcja moda to bardzo odpowiedzialne zajęcie, nie ma zadnych negatywnych konsekwencji dla moda więc moderuje jak potrafi, a że ci ludzie nie mają żadnego zawodowego przygotowania to jest jak jest czyli nieciekawie by nie rzec oj słabiutko.

Pytanie do Administracji i Moderacji: Jak długo trollownie w wykonaniu użytkownika muls będzie tolerowane i traktowane jako zgodne z Regulaminem i Netykietą na Bocznicy?

Za odpowiedzi muls-owi na jego poziomie dostałem kilkanaście punktów karnych w ciągu kilku godzin jednego dnia i ban z automatu na 10 dni.

muls nie trolluje, ale kontestuje. Głupotę.

Wątpię.

Popieram. Obawiam się, że to był głos na zasadzie brzęku nożyc :)

Nie zgadzam się. Jeżeli w debacie pijesz do kogoś to powinieneś robić to ad meritum, a nie ad personam.

Poza tym jest po coś Regulamin i Netykieta. Albo obowiązuje wszystkich albo nikogo - w przypadku wolnej amerykanki radze sobie sam. I wszystko jasne.

Pytanie do Administracji i Moderacji: Jak długo trollownie w wykonaniu użytkownika muls będzie tolerowane i traktowane jako zgodne z Regulaminem i Netykietą na Bocznicy?

Przypadki trollingu zgłaszamy na panel moderatorów, nie do zakładki technicznej. Wszystkie zgłoszenia w zakładce zostały przez moderację uwzględnione, a przypadku kolegi @muls wymoderowane,a sam zgłoszony ostrzeżony. Skąd więc pomysł, że trollowanie jest przez moderacje tolerowane?

Jaki wpis jest trollingiem decyduje moderator, nie osoba zaangażowana osobiście w spór ze zgłoszonym. Sugerujesz zatem, że na Twoje życzenie mam usunąć kol.@muls'a z jakiegoś wątku, czy może z forum? To byłoby Twoim zdaniem zgodne z regulaminem i netykieta na Bocznicy?

W.

Za odpowiedzi muls-owi na jego poziomie dostałem kilkanaście punktów karnych w ciągu kilku godzin jednego dnia i ban z automatu na 10 dni.

Czy ten przypadek zdarzył się w czasie kiedy byłem już moderatorem?

Edytowane przez vlado
Gość vasa

(Konto usunięte)

Sugerujesz zatem, że na Twoje życzenie mam usunąć kol.@muls'a z jakiegoś wątku, czy może z forum? To byłoby Twoim zdaniem zgodne z regulaminem i netykieta na Bocznicy?

A czy to nie byłoby rozwiązanie optymalne?

I ostateczne :)

Optymalne zapewne nie, ostateczne raczej także nie ze wzgledu na perfekcyjnie opanowaną technikę klonowania kont na tym forum :-)

Proponuję zatem poddać wszystkich i siebie weryfikacji, przez społeczeństwo naszego forum. Głosujmy po kolei nad każdym, czy mamy go usunąć z forum, czy jest jak na razie pożądanym uczestnikiem?

Zróbmy odpowiednia zakładkę do takiego rozliczenia. Co Wy na to?

>Vlado

Rozumiem twoje intencje. Ale jesteś zbyt idealistytyczny. Wszyscy nigdy nie będą głosować. Wystarczy, że się skrzyknie grupa oszołomów by przepchnąć swój wariant. Już dawno tu przechodziłem coś podobnego. W ten sposób jeden z moderatarów zamykał moje wszystkie wątki o SACD nasyłając świrów robiących bagno które było pretekstem do zamknięcia. Im nic oczywiście nie robiono.

Powiem inaczej. Jeżeli grupa będzie chciała cię zabić to kto ma rację?

Gość vasa

(Konto usunięte)

Proponuję zatem poddać wszystkich i siebie weryfikacji, przez społeczeństwo naszego forum. Głosujmy po kolei nad każdym, czy mamy go usunąć z forum, czy jest jak na razie pożądanym uczestnikiem?

Kusisz Włodku, kusisz.

Coraz bardziej mi się ten pomysł podoba.

Tylko trzeba informację do wszystkich rozesłać na maila żeby w pełni demokratycznie to seppuku popełnić 83KiwiG.gif

Takie coś nie ma racji bytu. Nigdy każdy nie weźmie udział w takim głosowaniu.

Rozumiem twoje intencje. Ale jesteś zbyt idealistytyczny. Wszyscy nigdy nie będą głosować. Wystarczy, że się skrzyknie grupa oszołomów by przepchnąć swój wariant.

I tu ARTON55 ma rację.

Zresztą najprawdopodobniej nie każdy będzie temu podlegał, niejeden użytkownik nie zna większości userów. A jak się zbierze dowolne grono wzajemnej adoracji, to nawet największy (tu powinno paść dosadne i adekwatne słowo) zostanie na forum.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość vasa

(Konto usunięte)

to nawet największy (tu powinno paść dosadne i adekwatne słowo) zostanie na forum.

Więcej wiary Keef, wiecej wiary.

A jak się zbierze dowolne grono wzajemnej adoracji,

I oto chodzi koleżanko, oto chodzi :)

Czyli proponujesz zakładkę zatytułowaną "Lincz"?

Czyli proponujesz zakładkę zatytułowaną "Lincz"?

Może nie, bo naruszałaby prawa autorskie do nazwy :-) Może "Selekcja - czyli napiętnowanie i utylizacja niewygodnych nam użytkowników". Chociaż tytuł "Selekcja" to również zapożyczenie.

Niemniej dziękuje za udział w tym socjotechnicznym Quizie. Szczególnie dziękuję Tym, do których to pytanie adresowałem, a którzy nie zdecydowali się zając stanowiska.

W.

Bardzo proszę nie usuwać mulsa, a usunąć kolegę vasę. Da radę ?

Pomysł linczu bardzo mi się podoba, tylko nazwa powinna być nieco delikatniejsza i nie tak oczywista. Proponuję np: Ostateczne Rozwiązanie Problemu Niepotrzebnych i Szkodliwych Userów na Forum AS.

Co wy na to ?

Edytowane przez jello
Może "Selekcja - czyli napiętnowanie i utylizacja niewygodnych nam użytkowników".

Pomysł linczu bardzo mi się podoba, tylko nazwa powinna być nieco delikatniejsza i nie tak oczywista. Proponuję np: Ostateczne Rozwiązanie Problemu Niepotrzebnych i Szkodliwych Userów na Forum AS.

Od razu na myśl przychodzi mi okres w dziejach Polski tak między 1939 a 1945 rokiem.

Edytowane przez witek_z

Ostateczne Rozwiązanie Kwestii Niepotrzebnych i Szkodliwych Userów na Forum AS.

Czy pierwsza konferencja w tej ważnej sprawie odbędzie się na Kujawach pod przewodnictwem o patronatem moderatora audiostereo oberstumbanfurera paltona? Jeśli tak, kto będzie reprezentował poszczególne szczeble partyjne forum, w tym dział propagandy etc.?

Edytowane przez vlado
proszę moderatorów o nieusuwanie tego wpisu.

Czy pierwsza konferencja w tej ważnej sprawie odbędzie się na Kujawach pod przewodnictwem o patronatem moderatora audiostereo oberstumbanfurera paltona? Jeśli tak, kto będzie reprezentował poszczególne szczeble partyjne forum, w tym dział propagandy etc.?

Maiłem zamiar usunąć Twój wpis jako atak na moderatora, jednak odpowiem na niego, ponieważ wiem, że znajdzie on wielu podobnych Tobie "żartownisiów", którym się on spodoba, tzn jego "forma" :-)

Oczywiście moją "propozycję Quiz" odczytałeś w sobie użyteczny sposób. Jednak ja proponowałem abyście Wy sami, użytkownicy forum, dokonali takiego samooczyszczenia wśród wszystkich, także nas moderatorów.

Co Ty na to? :-)

W.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A ja mogę?

Po weekendowych występach kolegów hajendowych wystawiam jako pierwszy swoją kandydaturę na usunięcie mnie z forum AS jako potencjalnego szkodnika bo zaprawdę powiadam Wam, że z trudem utrzymuję palce z daleka od klawiatury aby nie napisać co o tych wypisywanych pierdach myślę.

I nie byłyby to słowa pełne kultury i wdzięku.

A ta zakładka powinna być flagowcem tego forum.

O bocznicy przez grzeczność nie będę wspominał...

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

PO RAZ KOLEJNY ŻĄDAM USUNIĘCIA WPISU,,.............................

Edytowane przez vlado
chamski jezyk i nieodpowiednie miejsce zgłoszenia.

wystawiam jako pierwszy swoją kandydaturę na usunięcie mnie z forum AS jako potencjalnego szkodnika

Dziękuję, ale autodestrukcyjnych desperatów mamy tutaj pod dostatkiem.

Przecież napisałem wyraźnie, wskazujecie tych użytkowników i modów, jakich uważacie za szkodników na całym forum w celu całkowitego ich usunięcia.

Jeśli podoba się Wam taka zabawa, założę odpowiedni wątek w którym każdy wskaże swoje typy. Niemożliwe będzie dyskutowanie nad wpisami. Każdy napisze kogo uważa za szkodnika i dlaczego chce aby go na trwałe usunąć. Bez komentarzy takich wisów.

Chcecie wziąć w tym udział?

W.

PO RAZ KOLEJNY ŻĄDAM USUNIĘCIA WPISU,,.............................

Po pierwsze nie wrzeszcz i nie histeryzuj, po drugie, podaj dokładnie gdzie ów wpis jest zamieszczony, abym mógł go odczytać. Mam przeszukiwać całe forum? Po trzecie, doskonale wiesz, że usunięcia wpisów zgłaszamy na panel moderatorów nie w tym wątku.

A ja mogę?

Po weekendowych występach kolegów hajendowych wystawiam jako pierwszy swoją kandydaturę na usunięcie mnie z forum AS jako potencjalnego szkodnika bo zaprawdę powiadam Wam, że z trudem utrzymuję palce z daleka od klawiatury aby nie napisać co o tych wypisywanych pierdach myślę.

I nie byłyby to słowa pełne kultury i wdzięku.

A ta zakładka powinna być flagowcem tego forum.

O bocznicy przez grzeczność nie będę wspominał...

Napisz proszę co o tym myślisz, nie krępuj się.
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Po pierwsze nie wrzeszcz i nie histeryzuj, po drugie, podaj dokładnie gdzie ów wpis jest zamieszczony, abym mógł go odczytać. Mam przeszukiwać całe forum? Po trzecie, doskonale wiesz, że usunięcia wpisów zgłaszamy na panel moderatorów nie w tym wątku.

Po pierwsze, pisałem o tym grzecznie dwa razy, a ty bezczelnie usunąłeś moje wpisy. Wiec teraz wrzeszczę.

Po drugie, po raz kolejny, bezczelnie i bez jakiegokolwiek uzasadnienia usunąłeś mój wpis.

Po trzecie, bardzo wyraźnie napisałem datę i godzinę tego wpisu, wystarczyło nie kasować po raz kolejny bez jakiegokolwiek uzasadnienia mojego wpisu i wiedziałbyś, gdzie go szukać.

Po czwarte, zgłaszałem ten wpis na twój panel, panie moderatorze, TRZYKROTNIE!!! I zostałem chamsko przez ciebie ZIGNOROWANY!!!

Po piąte, chętnie pobawię się w wypisanie szkodników tego forum. Jesteś numerem dwa, za paltonem, jako ten, którego uważam za moderatora stronniczego, niekompetentnego, nieuważnego i olewającego swoje obowiązki.

Po szóste, pojawiłem po 10 dniach zakazu pisania, który dostałem od ciebie dlatego, że nie rozumiesz, co się do ciebie mówi, nie rozumiesz, co się dzieje, nie rozumiesz, co kto pisze i w jakiej intencji. Ciekawe, za co ukarzesz mnie tym razem? Za atak na moderację? Bo to, ze uważam cię za osobę niekompetentną i nie wypełniającą swoich obowiązków jest atakiem? W takim razie powinni mnie zamknąć do więzienia, bo codziennie atakuję polityków PO. Twoja "argumentacja" jest śmieszna i pożałowania godna.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Nie przekręcaj mojego nicka, zgłaszam na panel.

Już o to pytałem, spytam jeszcze raz: dlaczego na forum tolerowana jest osoba, używająca jako awatara symbolu Ku Klux Klanu.

Edytowane przez Father_PiO
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.