Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, J4Z napisał:

O politykę zawsze będzie dym, dlatego na niektórych forach jest całkowity zakaz porusznia tego tematu. 

I tutaj też powinien być. Powiedzmy przez miesiąc. Może zaczęlibyśmy pisać w innych tematach.

2 minuty temu, Espectro napisał:

Jeżeli nie potraficie rozmawiać w polityce i o polityce to nie rozmawiajcie wcale. Jest tyle ciekawych tematów które są bardzo przyjemne w czytaniu i samej rozmowie oraz uczestnictwie.

Jeżeli potraficie się tylko obrażać bo ktoś jest za X a ktoś jest za Y partią to nadal wiele musicie się nauczyć o kulturze i sposobie wypowiedzi oraz rozmowy z innymi.

Musisz tego oficjalnie zakazać. Inaczej się nie da. Uzależnienie.:)

Coś jak telefony komórkowe:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
1 minutę temu, bubusia napisał:

OK

Trzymam za słowo.

🙂

Nadal z tego co wnioskuje że jest płacz nad:

1. Brakiem możliwości dezaprobaty nad postami.

2. Usunięcie reakcji zabierze możliwość oceny czegokolwiek co także potwierdzi punkt 1.

3. Szerzenie sie głupoty i durnych pomysłów to nie problem reakcji dodawanych do postów a problem:

3.1. Brak zgłoszeń. (MODERACJA nie czyta każdego postu na forum)

3.2. Wchodzenie w dyskusje i obrażanie się nawzajem, za co potem lecą punkty.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Kk, covid, wojna, polityka, są moim zdaniem całkowicie zbędnymi tematami na forum o tematyce audio. Miesiąc nic nie da. 

.

• Administratorzy
1 minutę temu, bubusia napisał:

Musisz tego oficjalnie zakazać. Inaczej się nie da. Uzależnienie.:)

Szukanie problemu i szukanie powodu żeby uderzyć psa.

To takie chodzenie po szemranych uliczkach gdzie na 10000% w godzinach wieczornych gwarancją jest utrata zębów i dorobienie sie kolorków pod oczami lub sprawdzenie co ma sie w brzuszku. 

1 minutę temu, J4Z napisał:

Kk, covid, wojna, polityka, są moim zdaniem całkowicie zbędnymi tematami na forum o tematyce audio. Miesiąc nic nie da. 

Bocznica jest po to aby w tematach audio nie przeskakiwac w trakcie rozmowy na inne tematy i aby zachować czystość w takowych. Za to także się mocno kara gdy ktos pisze nie na temat w tematach o audio.

Bocznica to twór z góry w większości ograniczony z powodu dostępów i poziomów widzianych tematów oraz możliwosci pisania. 

Tak jak to wielu powtarza "o audio powiedziano juz wszystko" 

Temat zamknie się o godzinie 16:00 

Nie rozrabiajcie w tematach, bo w weekend to ja oceniam zgłoszenia. 🙂 

4 minuty temu, J4Z napisał:

Tak samo jak wymaganie zmiany podejścia i robienia porządków w userami którzy są źli i niedobrzy.

Przy czym mówi to jedna z stron a ta druga pisze to samo o tej pierwszej. 

Forum to miejsce gdzie można sobie porozmawiać na prawie każdy temat przy zachowaniu jakiś sensownych granic i przyzwoitości.

Spokojnego weekendu.

7 minut temu, Espectro napisał:

Tak samo jak wymaganie zmiany podejścia i robienia porządków w userami którzy są źli i niedobrzy.

Znam sposób na takich co nie umieją się zachować. 😉 Domyślasz się jaki?

.

Godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

[...] Apogeum głupoty w kraju przekracza stany alarmowe w stanach bardzo wysokich  i nie wolno tego krytykować nazywając po imieniu . Głupota stała się pozytywną cechą . Czy tego na AS chcecie ? J[...]  ale czara goryczy zaczyna się pomału przelewać.  

Dokładnie tak się już zaczyna dziać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zwracam uwagę, że nie był to atak personalny skierowany do kogokolwiek, a tylko ogólny protest przeciwko bezdennie głupim wpisom, które pojawiły się wcześniej w tym (i nie tylko) wątku.

Ukryta Zawartość

Ale ponieważ wpisy te popełniali z reguły piewcy "dobrej zmiany" przeto też i ukarano Cię. Albowiem.

• A to jakoś osobliwie wisi do dziś (tak, na marginesie, z tego chyba można się domyślać, kto doniósł)  😉

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 minut temu, argus napisał:

Ukryta Zawartość

Zwracam uwagę, że nie był to atak personalny skierowany do kogokolwiek, a tylko ogólny protest przeciwko bezdennie głupim wpisom, które pojawiły się wcześniej w tym (i nie tylko) wątku.

Moim skromnym zdaniem z którym i tak się nikt nie liczy tu na forum, powyższy wpis kolegi argusa zasługuje na co najmniej 3 punkty karne ze względu na wysoką szkodliwość społeczną wpisu, właściwszą karą za takie chamstwo powinien być 7 dniowy ban za notoryczne obrażanie osób o odmiennych poglądach zwłaszcza wyznawców KK.

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, argus napisał:

uderz w stół 😉 😉 😉

Dodam jeszcze że awatar kolegi argusa też moim zdaniem może naruszać dobra osobiste osób trzecich i jest niezgodny z regulaminem.

Swego czasu i ja musiałem zmienić awatar bo był "niewygodny".

• Redaktorzy
1 minutę temu, caleb66 napisał:

Dodam jeszcze że awatar kolegi argusa[...]

A jom myśloł, że to rodzony brat "Rydzyka"!!!

@argus bez urazy. Żarcik.

😄 😉

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

🤣🤣🤣

Spoko, oligofreno zasługują na nieco więcej tolerancji (to oczywiście nie do Ciebie) 🙂

Edytowane przez argus
44 minuty temu, caleb66 napisał:

Moim skromnym zdaniem z którym i tak się nikt nie liczy tu na forum, powyższy wpis kolegi argusa zasługuje na co najmniej 3 punkty karne ze względu na wysoką szkodliwość społeczną wpisu, właściwszą karą za takie chamstwo powinien być 7 dniowy ban za notoryczne obrażanie osób o odmiennych poglądach zwłaszcza wyznawców KK.

Tak okrutnie ?    Nie wystarczy zakaz wstępu na niedzielną [23.04.2023] mszę ?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

35 minut temu, argus napisał:

🤣🤣🤣

Spoko, oligofreno zasługują na nieco więcej tolerancji (to oczywiście nie do Ciebie) 🙂

Ale tylko do czasu i nie we wszystkich aspektach.

2 godziny temu, argus napisał:

oligofreno zasługują na nieco więcej tolerancji

Oligofrenopedagog  z ciebie żaden, ale omijanie wulgaryzmów epitetami opanowałeś jak wąż własny ogon.
Nieładnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, caleb66 napisał:

Dodam jeszcze że awatar kolegi argusa też moim zdaniem może naruszać dobra osobiste osób trzecich i jest niezgodny z regulaminem.

To może ban na miesiąc za awatara , za posiadany sprzęt , za krytykę Unitry lub innego producenta , za gusta muzyczne , za perkusję w kapeli której ktoś słucha ? Za wszystko . To po co ten cały portal ? Czy nie łatwiej umówić się gdzieś w ustronnym miejscu , tak jak to kiedyś gitowcy robili oraz (uczniowie w podstawówce żeby nie robić dymu w szkole) , na solówę - bądź postawienie w ramach pojedynku alapagi jako mniejsze zło ? Emocja i niepotrzebna energia puści. Jaka smaczna jest ta wszechogarniająca zewsząd głupota. Szkoda słów.

Mam propozycję . Może zamiast banów , punktów ujemnych w ramach kary niech każdy kto narozrabia na forum postawi w zgłoszeniach piwo - lub dobrą kawę ---> przelew na podane konto , jeśli nie to zainteresowani umawiają się w pubie , lub w innej knajpie , bądź u winnego   ---> stawia uznany przez moderację za winnego . Kto za ?  

Edytowane przez Wojtek 1959

51 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

To po co ten cały portal ?

To forum to front (bocznica) a ty nie opowiedziałeś się jeszcze po żadnej ze stron ale do czasu kiedy nie trafi cię jakaś zbłąkana kula. Jesteś nowy ( tak mi się wydaje) masz jeszcze prawo popełniać błędy, jak ten wyżej o numerze #31832.

Edytowane przez caleb66
Gość

(Konto usunięte)

Odmiana nicka przez przypadki karana punktami już byla. Teraz pod pręgierzem stoi biedny avatar. Co będzie następne? Fonty pogrubione bądź pochyle ,czy napisana z Nokii za pomocą Tapatalka czy Google? Jakimi to bzdetami się zajmujecie- kabaret.

• Administratorzy
4 godziny temu, argus napisał:

obraz.thumb.png.0554e701d6e37994c1ada4aec0aeaa22.png

Przecież to Pański wpis. 

Godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

To może ban na miesiąc za awatara

za co ? nie jest obraźliwy.

32 minuty temu, 23031970 napisał:

Awatar kolegi Argusa nie narusza niczyich dóbr osobistych ,  lecz jest wyrazem społecznej dezaprobaty dla antysemityzmu , homofobii oraz afer .

Ukryta Zawartość

Sprzeciw można wyrażać inaczej a awatar ze zdjęciem osoby która nie wyraziła zgody na używanie jej wizerunku to łamanie regulaminu.

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, argus napisał:

🤣🤣🤣

Mam pytanko. Dlaczego nie banujecie tego jegomościa powyżej? Kpi, obraża  kogoś tam, a wy sobie na to patrzycie. Wcześniej nazwał kogoś idiotą, chyba nawet całą grupę, a  potem wkleił to jako dowód na bezpodstawne  przyznawanie punktów. Teraz obraża dalej, kamufluje inwektywy, i udaje superzabawnego. Kolesie lajki strzelają. I wszystko jest cacy, i to w wątku funkcjonalnym.

Co to w ogóle jest?

Espectro, patrzysz i nie reagujesz.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
38 minut temu, caleb66 napisał:

To forum to front (bocznica) a ty nie opowiedziałeś się jeszcze po żadnej ze stron ale do czasu kiedy nie trafi cię jakaś zbłąkana kula. Jesteś nowy ( tak mi się wydaje) masz jeszcze prawo popełniać błędy, jak ten wyżej o numerze #31832.

Ja nie mam nic do powiedzenia. Bzdetami się zajmujecie. Czy avatar w kwiatki czy bez ? To jest chore . Jestem tu od 2015 lub 16 roku dokładnie nie pamiętam daty wstapienia tutaj . Jest to moje 3 konto tu na AS. Wyszedłem stąd między iinymi przez to czy nowy silnik na AS ma mieć reputację czy nie. Byłem temu przeciwny. Zarówno bylem przeciwny lajkom. Liczyła się tylko ilość wpisów. Pisałem jako Piwo jasne i Piwo1. Co mnie porażalo tu na forum. Glupota i niewiedza , zbytnie teoretyzaowanie, brak praktyki gdyż muszę się praktycznie zetknąć ze sprzętem, żeby coś napisać. A to że jestem z wykształcenia elektronikiem to na pewne sprawy jestem mocno wyczulony i potrafię być bardzo szorstki jak ktoś farmazoni o sprzecie i nie tylko.

22 minuty temu, Espectro napisał:

Przecież to Pański wpis. 

za co ? nie jest obraźliwy.

Właśnie, jak tak dalej pójdzie to będzie. Nie jest obraźliwy. Podpisuję się czterema konczynami.

Edytowane przez Wojtek 1959

Rozumiem, że moge innych określać jako np mentalny retard, i nie ma z tym problemu?

Przy okazji wrzucając kilka uśmieszków?

Chamstwu zakamuflowanemu mówicie tak?

I żeby nie było, tylko pytam, nikogo nie obrażam.

Edytowane przez bubusia

8 minut temu, caleb66 napisał:

Sprzeciw można wyrażać inaczej a awatar ze zdjęciem osoby która nie wyraziła zgody na używanie jej wizerunku to łamanie regulaminu.

Zapytaj Nelsona Pass , czy wyraził zgodę na używanie swojego wizerunku komuś z AS ....

A tak poważ nie , to bądź łaskaw zakończyć swoje popisy , bo zaraz nałapię punktuf , jak mrówkuf  , bo już mnie pazury swędzą .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 minuty temu, MV2 napisał:

Zapytaj Nelsona Pass , czy wyraził zgodę na używanie swojego wizerunku komuś z AS ....

A tak poważ nie , to bądź łaskaw zakończyć swoje popisy , bo zaraz nałapię punktuf , jak mrówkuf  , bo już mnie pazury swędzą .

Nie strasz bo się....sam wiesz co.

I nie trolluj z łaski swojej.

Edytowane przez bubusia

21 minut temu, caleb66 napisał:

Rzeczywiście nie przystoi .....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez 23031970
Edycja

Piotr

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.