Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Kw202 napisał:

Tu moralności uczy moderator który swoje nagiej foty wrzucał całkiem nie tak dawno na olx. 

To już samo mówi o poziomie tego forum. 

Ciekawe stwierdzenie...

27 minut temu, Kw202 napisał:

Tu moralności uczy moderator który swoje nagiej foty wrzucał całkiem nie tak dawno na olx. 

No, nie żartuj ... Są jakieś ślady po tej ,,aktywności" w sieci ?

...there is no spoon...

43 minuty temu, endriuw napisał:

A to, że płaczesz, jak dziecko, któremu odebrano zabawkę.

Przyjmij na klatę punkty, obiecaj poprawę

Ja bym go tu nie zatrzymywał.

2 minuty temu, arturp napisał:

No, nie żartuj ... Są jakieś ślady po tej ,,aktywności" w sieci ?

Zapewne trzyma w swoim archiwum...

2 minuty temu, toptwenty napisał:

Ja bym go tu nie zatrzymywał.

Niechaj idzie, jeśli jego taka wola.

• Administratorzy
46 minut temu, Kw202 napisał:

Po co to przeciągać @Espectro 

Obiecał mi Pan link. 

na pw obiecałem. Nie widzę wiadomości od Pana.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 godzinę temu, endriuw napisał:

Nie prościej nie pisać na forum?

To łatwe.....natomiast jakbym do ciebie nie napisał nie dowiedziałbym się, że za napisanie do ciebie prawdy, że piszesz "chore logicznie, niedorzeczne wpisy", nie dowiedziałbym się że za to można punkty dostać.    🙂

To po "wysublimowanym dowcipie", po napisaniu "co za różnica o kim kłamiesz", po napisaniu, zwróceniu uwagi że ktoś "zadaje głupie pytania" kolejna ciekawostka z jaką na tym forum przyszło mi się zmierzyć.....jakbym na tym forum nie pisał nigdy bym na to nie wpadł że można za takie rzeczy punkty dostawać.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 minuty temu, Maju napisał:

To łatwe.....natomiast jakbym do ciebie nie napisał nie dowiedziałbym się że za napisanie do ciebie prawdy, że piszesz "chore logicznie, niedorzeczne wpisy", nie dowiedziałbym się że za to można punkty dostać.    🙂

Vice versa Drogi Maju.🙂

Vice versa...

Ale to nie ja zgłaszałem...

Wg. mnie punkty ci się nie należały, ponieważ to tylko przekomarzanie się było, natomiast żadnego chamskiego odwetu nawet bym się w twoim wpisie nie dopatrywał.

Pisz petycję, niech ci punkty cofną.

Ogólnie miłego dnia życzę i zapraszam do dyskusji😉.

7 minut temu, endriuw napisał:

punkty ci się nie należały

Wiem i wierzę że nie ty doniosłeś.....zaczyna mnie natomiast coraz bardziej bawić "skrupulatność" tego karania, zastanawiam się za co jeszcze bardziej absurdalnego można dostać tu punkty.

Może dlatego jeszcze tu piszę.  

Dziękuję i (znowu) polecam się na przyszłość.  🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 minutę temu, Maju napisał:

Wiem i wierzę że nie ty doniosłeś.....zaczyna mnie natomiast coraz bardziej bawić "skrupulatność" tego karania, zastanawiam się za co jeszcze bardziej absurdalnego można dostać tu punkty.

Może dlatego jeszcze tu piszę.  

Dziękuję i (znowu) polecam się na przyszłość.  🙂

Proszę bardzo.🙂

To co? Jedziemy?😉

Teraz, endriuw napisał:

Proszę bardzo.🙂

To co? Jedziemy?😉

Wyjaśniam, dziękowałem swoim "darczyńcom" a nie pojedziemy razem, bo nam nie po drodze....   🙂

Do tamtego tematu jeszcze zajrzę, ale chyba nie dziś....

Pa.

8 minut temu, Maju napisał:

Wyjaśniam, dziękowałem swoim "darczyńcom" a nie pojedziemy razem, bo nam nie po drodze....   🙂

Do tamtego tematu jeszcze zajrzę, ale chyba nie dziś....

Pa.

Miłego.🙂

• Administratorzy
Godzinę temu, endriuw napisał:

Vice versa Drogi Maju.🙂

Vice versa...

Ale to nie ja zgłaszałem...

Wg. mnie punkty ci się nie należały, ponieważ to tylko przekomarzanie się było, natomiast żadnego chamskiego odwetu nawet bym się w twoim wpisie nie dopatrywał.

Pisz petycję, niech ci punkty cofną.

Ogólnie miłego dnia życzę i zapraszam do dyskusji😉.

rozumiem żę sami sobie rozstrzygacie tutaj kto jest winny a kto nie ? to i odwołania też załatwcie proszę. 🙂 

17 minut temu, cortes napisał:

Kto z moderacji jest żydem i nie ma poczucia humoru?

Ja mogę być ? 

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Espectro napisał:

rozumiem żę sami sobie rozstrzygacie tutaj kto jest winny a kto nie ? to i odwołania też załatwcie proszę. 🙂 

dawno dwóch antagonistów tak się nie kochało i nie zapraszało do dyskusji

... nie wiem ... śmiać się czy płakać 🙂

13 minut temu, slawek.xm napisał:

Jedno i drugie.🙂

Odpisałem @Maju, że to nie ja podkablowałem i nie czuję się urażony, więc o co chodzi?

Może idzie ku lepszemu?🤭

• Administratorzy
20 minut temu, slawek.xm napisał:

mogę ignora zdjąć. Będzie ciekawiej na forum. I w zgłoszeniach. 

22 minuty temu, Espectro napisał:

Jakiś oficjalny formularz istnieje?

23 minuty temu, Espectro napisał:

Ja mogę być ? 

Popieram Pana kandydaturę.🙂

• Administratorzy
Teraz, endriuw napisał:

Jakiś oficjalny formularz istnieje?

na dole strony kontakt.

23 minuty temu, Espectro napisał:

Ja mogę być ? 

Mogę nie mogę. Jesteś czy nie jesteś? Chyba, że wstydzisz się bycia obrzezanym. Reasumując żyd bez poczucia humoru. Dupa i cycki są w porządku ale gaz już nie?

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

• Administratorzy
Teraz, cortes napisał:

Mogę nie mogę. Jesteś czy nie jesteś? Chyba, że wstydzisz się bycia obrzezanym. Reasumując żyd bez poczucia humoru. Dupa i cycki są w porządku ale gaz już nie?

jest jest. Ale połączenie żyd i gaz nie jest. Jak coś ok ? nawet, choć w podtekstach.

Teraz, Espectro napisał:

a ja odrzucam. 

Także akceptuję.

1 minutę temu, cortes napisał:

Nieładnie tak wypisywać...

Może jakieś dzieci wertują AS?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.