Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Zadzior, nie zadzior, punkty za uszkodzony mozg sie naleza, takze vlado, czyn swoja powinnosc, porzadek musi byc

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Oj, nie, ja tak nie uwazam. Ja vittorio jednak lubię.

Może rzeczywiscie mam ten mózg nieco zlasowany ;)

Edytowane przez jar1

No nie przypisuj sobie megalomanie, że to z powodu Twoich z nim pyskówek postanowił opuścić zagrodę.

Nic takiego nie twierdziłem, nie snuj teorii spiskowych bo daleko na tym nie zajedziesz.

Oj, nie, ja tak nie uwazam. Ja vittorio jednak lubię.

Może rzeczywiscie mam ten mózg nieco zlasowany ;)

Ale vittorio lubi porzadne moderowanie, punkty musi dostac, bo wezmie i sie obrazi:)

Swoją drogą to bardzo dziwne, że te "wyleniałe salonowe lwy" wypełzają ze swojej zagrody gdzie podobno jest tak bardzo dobrze i piszą na polanie,

skoro jest tak rewelacyjnie to zwijajcie te swoje postrzępione ogony i jazda do zagrody !

A może po prostu nie jesteście żadnymi "lwami salonowymi" tylko zwykłymi pospolitymi, niedojrzałymi,sfrustrowanymi osobnikami złaknionymi widowni,

żebyście mogli błyszczeć gdyż w Waszym naturalnym środowisku czujecie się niedowartościowani gdyż real Was po prostu olewa ?

No niestety, za pospolitymi, niedojrzałymi,sfrustrowanymi osobnikami złaknionymi widowni punkty tez sie naleza, ewidentne chamstwo

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Ale vittorio lubi porzadne moderowanie, punkty musi dostac, bo wezmie i sie obrazi:)

Pisałem już wczoraj żebyś miał wzgląd i szacunek dla uczestników forum i pisał po polsku, jeśli Cię na to nie stać to nie pisz.

No niestety, za pospolitymi, niedojrzałymi,sfrustrowanymi osobnikami złaknionymi widowni punkty tez sie naleza, ewidentne chamstwo

Raczej prawda...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Raczej prawda...

rozumiem, ze uwazasz mnie(siebie rowniez, bo tam nalezysz) za pospolitego i niedojrzalego frustrata, bardzo dziekuje

Pisałem już wczoraj żebyś miał wzgląd i szacunek dla uczestników forum i pisał po polsku, jeśli Cię na to nie stać to nie pisz.

vittorio, czy Ty tu moderujesz

rozumiem, ze uwazasz mnie(siebie rowniez, bo tam nalezysz) za pospolitego i niedojrzalego frustrata, bardzo dziekuje

Nie, uważam, że większość na tym forum to niedojrzali faceci, którym nie przystoi zachowywać się jak gówniarze w piaskownicy... - i nie należę do Saloniku - wywaliłem się sam...

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jeszcze wczoraj/przedwczoraj tam pisales, ale ok, moze i sie wywaliles

Jak się zapisałem to chciałem sprawdzić co tam się dzieje, ale jak zobaczyłem co się dzieje to się sam usunąłem. Napisałem jeden merytoryczny post - na który nie otrzymałem odpowiedzi. Ale niestety, silnik Saloniku jest niedopracowany i mogłem nie tylko, mimo usunięcia, czytać ale i pisać, więc skorzystałem z okazji... ot cała historia... i raczej nie było to przedwczoraj ani wczoraj...

@ jar1 rzeczywiście fotka tego sierściucha w charakterze lwa salonowego symbolizującego Twoją postać jest fajna ale czy nie powinieneś dostać 2 punktów karnych za atak personalny osoby jar1 ?

Sprawdzałem, regulamin tego nie zabrania.

Edytowane przez jar1

vittorio, nie znam czlowieka, ale mysle, ze znowu Cie ponosi, Ty jestes jakis niereformowalny

Czy ten czlowiek wyrazil zgode, zebys go tutaj wklejal?

Zrozumiales, czy bez polskich znakow nie dasz rady?

Edytowane przez bubusia

• Moderatorzy

Właśnie dostałem punkty karne za post adresowany do jar1, mimo to, że jar1 potraktował go tak jak należy, czyli jako nieszkodliwą ironię z podtekstem.

Reakcja jar1 była stosowna do sytuacji, na temat reakcji moderacji dyskutował nie będę.

@ jar1 rzeczywiście fotka tego sierściucha w charakterze lwa salonowego symbolizującego Twoją postać jest fajna ale czy nie powinieneś dostać 2 punktów karnych za atak personalny osoby jar1 ?

A co powiecie na postać tego "lwa salonowego" ?

Żeby zapobiec wszelkim bezsensownym komentarzom oświadczam, że fotografia ta jest zamieszczona w internecie za zgodą i wiedzą postaci na niej widniejącej - więc nie zachodzi okoliczność naruszenia dóbr osobistych.

po co wywlekasz takie zdjęcia, jaki jest tego cel? Co Ci to daje? zwłaszcza, że dotyczy osoby ktora jest aktualnie zbanowana i nawet nie ma się do tego jak ustosunkować.

-----------------

Mysle, ze powinienes zostac mocno ukarany.

Kolego vlado, co o tym sadzisz, tutaj pytam jak najbardziej powaznie?

A czy Prezydent Duda którego fotografii w sieci jest multum wyrażać musi zgodę na wklejenie jego fotki do dowolnego wątku na AS ?

Ten ktoś nie jest osobą publiczną, więc musisz mieć zgodę na publikację...

No coz, jakim trzeba byc czlowiekiem, zeby takim chamstwem sie popisywac, cos niebywalego

Edytowane przez bubusia

Moderacjo, zareaguj, ten czlowiek niczego nie rozumie

"Nie przegadasz mnie mój brachu

Lepiej zacznij szukać fachu"

Zrozumiałem jego credo życiowe i przestaję się dziwić... :-)

Przeczytaj sobie w internecie co to jest osoba publiczna - udostępniłeś także bez zgody właściciela jego dane personalne...

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Chłopie to Ty niczego nie rozumiesz.

czy na przykład Palton zapytał mnie czy zgadzam się na zamieszczanie na forum fotografii z moją podobizną ?

a może Harpia się zapytał ?

a przecież zdecydowanie nie jestem osobą publiczną, spotkania miały miejsce w kręgu całkowicie prywatnym,

kompletnie nie rozumiem Twojej obłudy, co też jest takiego gorszącego w tej fotografii ?

w sieci "wisi" od kilku lat.

• Moderatorzy

Nawet jeśli tak, to co ma być przyczyną umieszczanie tego tutaj? W jakim stopniu łączy się to z dyskusją która tu trwa, czy w jakimkolwiek stopniu z audio w ogóle? Wszyscy wiemy po co to zrobiłeś, by zaszkodzić temu człowiekowi, sprowokować jakieś zaczepki drwiny itd.

-----------------

• Moderatorzy

czy na przykład Palton zapytał mnie czy zgadzam się na zamieszczanie na forum fotografii z moją podobizną ?

a przecież zdecydowanie nie jestem osobą publiczną, spotkania miały miejsce w kręgu całkowicie prywatnym,

kompletnie nie rozumiem Twojej obłudy, co też jest takiego gorszącego w tej fotografii ?

w sieci "wisi" od kilku lat.

a czy to że palton złamał w tym wypadku prawo zaczyna to legitymizować takie zachowania? To że sąsiadowi ukradli rower pozwali mi kraść?

-----------------

To chyba Twój problem prawda?

A widzisz tu na forum imię i nazwisko? Nie. Czy na stronie tego klubu jest nick z AS? Nie. Co to oznacza? To, że gdzieś wisi zdjęcie to zostało umieszczone za zgodą właściciela - to, że wisi do wglądu, nie czyni właściciela osobą publiczną....

Edytowane przez neomammut

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.