Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo chyba bedzie koniec tej serii i znowu bedzie trzeba długo czekać...:)

A ta była całkiem dramatyczna i z fajnymi zwrotami akcji :)

A i sceny batalistyczne też miodzio...

Nawet jeden zabity. Miejmy tylko nadzieję, że serial nie zakończy się zmartwychwstaniem :)

Nawet jeden zabity. Miejmy tylko nadzieję, że serial nie zakończy się zmartwychwstaniem :)

Z tą nadzieją to różnie bywa ale miejmy ... nadzieję :)

Mamy też dwójkę ocaleńców.

Właśnie dostałem informację od administracji, że temat wróci na swoje miejsce.

Kolejny raz jak widzisz Twój punkt widzenia mija się ze stanowiskiem admina.

Dziękuję z tego miejsca administracji i reszcie moderacji za przywrócenie tematu do należnego działu.

Szkoda, ze musiało to trwać rok, ale lepiej późno niż wcale:-)

a pisałes do admina przez ten rok ? i co milczał rok :) a dziś odpowiedział czy wreszcie admin raczył wysłuchac to co mu vlado napisał ?

naprawde nie szukaj wrogów tam gdzie ich nie ma i zakończ te prowokacje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie, pisałem do moderacji bo to ona, jak to kreślił Vlado, wywaliła temat w kosmos.

A admin odpowiedział mi w prywatnej korespondencji w której ze mną i Paltonem uczestniczył.

Ja osobiście uważam, że Palton miał rację wywalając twój wątek w kosmos! Pisz do Administracji o przywrócenie, a ja zaopiniuje dlaczego nie należy tego robić!

Koniec mojej rozmowy z Tobą!

A stanowisko Vlado w tej sprawie było jasne i czytelne.

Nie, pisałem do moderacji bo to ona, jak to kreślił Vlado, wywaliła temat w kosmos.

A admin odpowiedział mi w prywatnej korespondencji w której ze mną i Paltonem uczestniczył.

A stanowisko Vlado w tej sprawie było jasne i czytelne.

mylisz sie w stanowisku vlada

moderacja nie moze zmieniac decyzji innego moderatora stad pisalismy abys rozmawiał z adminem , jak równiez jedynie admin wiedział na 100 % kto watek przeniósł , moderatorzy tego nie widzieli

jak dla mnie kuriozum cała ta sytuacja

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Myślę, że niepotrzebnie ciągniesz tą dyskusję. Temat wróci więc sprawa zamknięta.

Jeśli jest tak jak piszesz, że moderatorzy nie wiedzieli to dlaczego Vlado publicznie na forum napisał, że zrobił to Palton? Nie wiedział i kogoś o to pomówił? Nie sądzę.

Co do mojej oceny stanowiska Vlado mogę ją opierać jedynie na wpisach które tutaj zamieszcza.

A te w stosunku do mnie są ,, mało wyszukane''.

Edytowane przez HQ150

To, że decydujemy się przywrócić ten wątek, jest decyzją moją i Prezesa Skrzypczaka. Decyzja nad którą musieliśmy się zastanowić, aby była sprawiedliwą z naszego punktu widzenia a nie twojego chciejstwa. Jest ona taka, ponieważ uważamy, że usunięcie tego watka odbyło się w sposób nieelegancki, tak to określmy. Moderator, który zastosował tę karę odszedł, zatem zmiana jego decyzji jest teraz możliwą. I to jest jedyny powód dla którego przywrócę go na forum! Sprawą jego przywrócenia zajmuje się ja i żadnego innego moderatora nie obciążaliśmy tą bzdurą.

Skończ z tą swoją megalomanią i nie pisz ludziom bzdur, bo stajesz się postacią groteskową!

Rzeczywiście masz ogromny talent czynienia sobie wrogami ludzi, którzy nimi nigdy nie byli!

Co do tej sprawy EOT!

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Skończ z tą swoją megalomanią i nie pisz ludziom bzdur, bo stajesz się postacią groteskową!

cir już rozumiesz czy podać Ci inne cytaty skierowane do mnie:

-ludzie zza Buga tak mają

-nieszczęście Ty moje

-masz z tym problem?

-Weż się umyj dziecko nieprzestań pieprzyć!

Powiedz mi cir czy tego rodzaju określenia są wyrazem poszanowania forumowiczów?

A te w stosunku do mnie są ,, mało wyszukane''.

I niepomiernie jesteś tym zdziwiony i zbulwersowany, prawda? Bo ten podły vlado czyni to bez żadnego powodu? :-)))

Gość Gosc

(Konto usunięte)

To, że decydujemy się przywrócić ten wątek, jest decyzją moją i Prezesa Skrzypczaka.

snapback.pngUżytkownik vlado dnia 24.04.2016 - 21:04 napisał

,,Ja osobiście uważam, że Palton miał rację wywalając twój wątek w kosmos! Pisz do Administracji o przywrócenie, a ja zaopiniuje dlaczego nie należy tego robić!''

Koniec mojej rozmowy z Tobą!''

Edytowane przez HQ150

cir już rozumiesz czy podać Ci inne cytaty skierowane do mnie:

-ludzie zza Buga tak mają

-nieszczęście Ty moje

-masz z tym problem?

-Weż się umyj dziecko nieprzestań pieprzyć!

Powiedz mi cir czy tego rodzaju określenia są wyrazem poszanowania forumowiczów?

zapytaj admina , przeciez zawsze załatwia twoje sprawy :)

ja nie mam juz dalej ochoty tłumaczyc dlaczego nagle admin po roku zmienia decyzje moderatora - a Ty dalej nie wiesz :)

chcesz bic piane , baw sie sam

,,Ja osobiście uważam, że Palton miał rację wywalając twój wątek w kosmos! Pisz do Administracji o przywrócenie, a ja zaopiniuje dlaczego nie należy tego robić!''

Koniec mojej rozmowy z Tobą!''

To jest moje osobiste zdanie na temat tego Twojego wątku. Co skłoniło nas do jego przywrócenia napisałem wyraźnie, jednak jak widzę nie jesteś w stanie dostrzec różnicy w tych dwu postawach:-)

Nie mam więcej Tobie nic do powiedzenia w sprawie naszej decyzji i Twojego wątku.

Koniec dyskusji.

Od kiedy powstal ten wasz salonik to cale pieniactwo przenioslo sie do tego watku,istny hyde park. Zalozcie temat w saloniku o problemach saloniku i tam sie udzielajcie poza oczami troli i klonow. Apeluje tez o zaprzestanie pisania do siebie po imieniu jakby ktokolwiek chcial zrobic na reszcie wrazenie ze "ma sie kolesi" tutaj. Zenada.

Edytowane przez hydrogen

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Tutaj w tym wątku zaprzestaje zwracania się do Użytkowników po imieniu i proszę resztę o to samo. Proszę również o staranność pisania Nicków, aby nie dać powodów do zgłoszeń o celowe ich przekręcanie.

Tak, przeniescie do salonowej zagrody by nikt z poza tej zagrody tego nie czytał - może sprawy forum też tam przeniesmy, wtedy także każdy będzie mógł się wypowiedzieć...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak, przeniescie do salonowej zagrody by nikt z poza tej zagrody tego nie czytał - może sprawy forum też tam przeniesmy, wtedy także każdy będzie mógł się wypowiedzieć...

a jaki niby wplyw reszta forumowiczow poza uczestnikami saloniku ma na problemy z nim zwiazane? chiano byc za kurtyna to niech tam sie leja..a nie,pzrepraszam tam jest kulturka wiec wszelkie zale trzeba pisac na bocznicy,tak? :))

Edytowane przez hydrogen

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

po prostu chcą się pochwalić że jeszcze są, że mogą itd

tam "nikt ich nie widzi" - więc obszar rażenia mniejszy

tu zawsze ktoś podejmie dyskusje

tak widzę powód cyklicznych, nagłych nalotów salonowych na tę zakładkę

bo rzeczywiście - gdyby chcieli własne sprawy załatwiać dla siebie - to robiliby to u siebie, bez wynoszenia brudów na zewnątrz...

zauważam, że jest taki trend - wyskoczyć, potrenować, wrócić

to głupie...

bo o czym tu ludzie z saloniku mają dyskutować? - i z kim? z niesalonikowcami? po co? - przecież to nielogiczne

a jednak to robią...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

a jaki niby wplyw reszta forumowiczow poza uczestnikami saloniku ma na problemy z nim zwiazane? chiano byc za kurtyna to niech tam sie leja..a nie,pzrepraszam tam jest kulturka wiec wszelkie zale trzeba pisac na bocznicy,tak? :))

Aaaa, ok, nie zrozumałem :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

tak widzę powód cyklicznych, nagłych nalotów salonowych na tę zakładkę

bo rzeczywiście - gdyby chcieli własne sprawy załatwiać dla siebie - to

założyliby własne forum, z własnymi zasadami i odpowiadającym im gronem użytkowników. To przecież nie jest ani trudne, ani drogie.

Ale widać, o inne rzeczy tu chodzi ......

Być może chodzi o jakąś pełzającą rewolucję, zmiany własnościowe w przyszłości, przygotowywanie gruntu, szukanie motywacji...

Nie mnie oceniać kto jakie ma zamiary, szczególnie że ich nie ogłosił. Nie lubię tylko niejasnych, niejawnych sytuacji, w których ktoś z puli A wie więcej niż wszyscy z pozostałych opcji. Lub może wiedzieć - bo ma dostęp do info, którego inni nie mają z przyczyn technicznych. To nie jest demokratyczne, to burzy idee forum, to źle wpływa na userów i demotywuje ich do ogólnego uczestnictwa - poprzez bserwowane niesnaski, ataki, zarzuty, niesprzyjający klimat. Pisaliśmy już o tym.

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

To forum zmieniło wielu ludzi, zmieniło ich na tyle, że przestali się wypowadać, zabierać głos w przestrzeni tematycznej, a nawet odeszli. Sami forumowcze nie dadzą rady uzdrowić tego forum. Zgadzając się na salonik dajecie do zrozumienia, że resztę macie w dupie - wiec kolejnii forumowicze przestają się udzielać... droga administracjo...

To forum zmieniło wielu ludzi, zmieniło ich na tyle, że przestali się wypowadać, zabierać głos w przestrzeni tematycznej, a nawet odeszli. Sami forumowcze nie dadzą rady uzdrowić tego forum. Zgadzając się na salonik dajecie do zrozumienia, że resztę macie w dupie - wiec kolejnii forumowicze przestają się udzielać... droga administracjo...

Spokojnie, to że ktoś wódy tydzień nie pije nie znaczy, że został zagorzałym abstynentem :)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Spokojnie, to że ktoś wódy tydzień nie pije nie znaczy, że został zagorzałym abstynentem :)

Jasne, tylko szuka innych miejsc gdzie można w miłej i sympatycznej atmosferze, wśród znajomych się napić.

Jasne, tylko szuka innych miejsc gdzie można w miłej i sympatycznej atmosferze, wśród znajomych się napić.

Miejsce nie jest Panie takie złe, a i kompanów do flaszki tu nie brakuje :)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Miejsce faktycznie jest niezłe, do tego z tradycjami, no ale część bywalców zamyka się w osobnym pokoju w tajemnicy a przy ogólnodostępnych stolikach pusto. Nudą wieje. A i za zwrócenie uwagi obsłudze szmatą się dostanie i swoje trzeba wysłuchać.

Nawet jak się nie odzywasz, cicho siedzisz to kłótnie obsługi się niosą po sali zamiast relaksującej muzyczki.

Edytowane przez HQ150

Nic nie trwa wiecznie i nawet imperia padały :-)

Trzeba o tym pamietać.

Także o tym, że nikt nikogo siłą nie zatrzyma ani nie zapędzi na forum.

Warto więc chyba utrzymywać standard otwartości, przyjazności dla userów - bo inaczej forum straci wiarygodność, popularność. Ucierpi na tym reklama, szczególnie droższych marek, którym nie jest obojętne do jakiego kręgu adresują przekaz.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Hipokryci i zadymiarze,to jest w skrócie salonik,jego motto i misję opisał ojciec założyciel twierdząc,że on będzie pisał tam gdzie zechce,tym samym userom którzy brzydzą się takimi podziałami pokazał środkowy palec. W tym rechocie wspiera go oczywiście udający teraz baranka ............,który wszystkim którzy byli i są odmiennego zdania,zalecał maść na ból tego i owego,tym "wysublimowanym żartem" wprawił w świetny humor..................,co u innych może powodować co najmniej refleksję nad poziomem jego poczucia humoru,ale to już pole do analiz specjalistów więc zostawmy. Pisałem od samego początku,że będzie z tego kupa szajsu i jest,bo inaczej być nie mogło.

Miejsce faktycznie jest niezłe, do tego z tradycjami, no ale część bywalców zamyka się w osobnym pokoju w tajemnicy a przy ogólnodostępnych stolikach pusto. Nudą wieje.

Sądzisz, że w osobnym pokoju nie wieje nudą?

Skąd mam wiedzieć?

Po coś jednak się tam zamykają.

Jakiegoś szaleńczego przyrostu wpisów i wątków nie ma, dlatego sądzę, że trchę tam nudno.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.