Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ponwnie zrobiłem zrzut ekranu. Na skrzynce mailowej jest wiadomość. Proszę o merytoryczne odpowiedzi na zawarte tam pytania. Będę drążył aż dostanę satysfakcjonujące odpowiedzi lub przeprosiny.

Gość LTD12

(Konto usunięte)

Odpowiedź w wątku klub 16Hz.

Jeżeli potwierdzasz to rochu nke miał prawa mnie banować.

Dlaczego jeszcze ten ban nie jest zdjęty?

Jeżeli potwierdzasz to rochu nke miał prawa mnie banować.

Dlaczego jeszcze ten ban nie jest zdjęty?

Musisz zwrócić się do @Rocha jeśli wiesz że to on Ciebie zbanował. Każdy moderator na tym forum jest niezależny i jeśli @Rochu nie chce stosować się do sposobu moderacji prowadzących zakładkę, to tę sprawę musimy rozstrzygnąć z Właścicielem Forum. Jaki był powód zbanowania Ciebie w wątku klubowym?

Ponwnie zrobiłem zrzut ekranu. Na skrzynce mailowej jest wiadomość. Proszę o merytoryczne odpowiedzi na zawarte tam pytania. Będę drążył aż dostanę satysfakcjonujące odpowiedzi lub przeprosiny.

Stawiasz sprawę otwarcie tutaj, to zamieść co masz do powiedzenia tutaj, a nie strasz zrzutami ekranów i jakimiś ukrytymi wpisami na skrzynkę maile. Co to za podchody?

Ja jestem za tym aby banować tych co wysłali ponad 5 no moze 10 zgłoszeń na panel. A atak w zgłoszeniu na panel to zwykły atak a nie zgłoszenie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

<br />Stawiasz sprawę otwarcie tutaj, to zamieść co masz do powiedzenia tutaj, a nie strasz zrzutami ekranów i jakimiś ukrytymi wpisami na skrzynkę maile. Co to za podchody? <br />

Zapomniałem napisać że ta wiadomość jest na waszej skrzynce moderacyjnej. Proszę przeczytać i odpowiedzieć merytorycznie i wyczerpująco, bądź przeprosić. Jeżeli zostanę zbyty wykrętami to będę słał skargi do administracji aż do skutku. To nie są żadne podchody ani straszenie, jako użytkownik forum mam święte prawo słać skargi na moderację do administracji. Więc nie jest to także żadne straszenie. Chyba że masz się czego bać?

Powód- posty, które zostały "skasowane" 05.02 br.

Bardzo proszę, abyś nie zamieszczał mi zagadek. Nic nie rozumiem z tego wpisu.

To nie są żadne podchody ani straszenie, jako użytkownik forum mam święte prawo słać skargi na moderację do administracji. Więc nie jest to także żadne straszenie. Chyba że masz się czego bać?

Ja nie posługuje się skrzynka moderacyjną pisząc z zagranicy, zatem albo zamieścisz to tutaj, albo będziesz czekał, aż ktoś z moderatorów to odczyta i ci odpowie.

Jedyne co sam mogłem zrobić, to spojrzeć na kary jakie otrzymałeś. Nie widzę tam kary za zamieszczanie zgłoszeń na panel moderacyjny. O co ci w takim razie chodzi?

Gość LTD12

(Konto usunięte)

Proszę nie zadawaj mi pytań, na które bez problemu możesz sam odpowiedzić czytając posty skasowane. Ja nie mogę ich zacytować, nie mam dostępu.

Nie mogę więc odpowiedzieć wprost.

Nie chcę przedstawiać swojej interpretacji.

Edytowane przez LTD12

Ja nie posługuje się skrzynka moderacyjną pisząc z zagranicy

Aha, wredny celnik na granicy maile zatrzymuje default_laugh.png

To nawet lepiej, zwrócę się do któregoś z pozostałych moderatorów żeby to sprawdził. Jako że jestem od lat moderatorem na innym forum opartym na tej samej platformie, wiem że dowolny moderator potrafi to zrobić. To co chciałem uzyskać od ciebie mam już w zrzutach ekranu, więc twój udział w sprawie nie jest mi więcej potrzebny. Odtąd będę rozmawiał z administracją.

Proszę nie zadawaj mi pytań, na które bez problemu możesz sam odpowiedzić czytając posty skasowane. Ja nie mogę ich zacytować, nie mam dostępu.

Nie mogę więc odpowiedzieć wprost.

Nie chcę przedstawiać swojej interpretacji.

Ja nie czytam na bieżąco całego forum. Nie wiem gdzie i dlaczego moderator usunął Twoje wpisy. Jeśli wiesz który to z modów, zwróć się do niego, bowiem moderatorzy (jak do tej pory) nie podważają swych decyzji moderatorskich. Jeśli czujesz się skrzywdzonym, napisz do Administracji Forum.

<br /> Jeśli wiesz który to z modów<br />

Praktyka jest taka że moderatorzy zazwyczaj nie podpisują się pod swoimi "dokonaniami" więc szukaj wiatru w polu.

Aha, wredny celnik na granicy maile zatrzymuje default_laugh.png

To nawet lepiej, zwrócę się do któregoś z pozostałych moderatorów żeby to sprawdził. Jako że jestem od lat moderatorem na innym forum opartym na tej samej platformie, wiem że dowolny moderator potrafi to zrobić. To co chciałem uzyskać od ciebie mam już w zrzutach ekranu, więc twój udział w sprawie nie jest mi więcej potrzebny. Odtąd będę rozmawiał z administracją.

Ja nie korzystam ze skrzynki milowej forum i informuje Ciebie o tym otwarcie. Zatem, albo mnie i nam tutaj przedstawisz swój problem i ja ci naq niego odpowiem albo pisz na skrzynkę lub bezpośrednio do Admina.

Nie chcesz tutaj przedstawić swego protestu? masz w nim coś do ukrycia?

Napisałem już że twój dalszy udział w dyskusji nie jest mi do niczego potrzebny. Właśnie zwróciłem się do Cira i powoli krok po kroku uzyskuję interesujące mnie odpowiedzi. Więc nie nalegaj, nie będę ujawniał publicznie treści mojej prywatnej korespondencji z Cirem.

Praktyka jest taka że moderatorzy zazwyczaj nie podpisują się pod swoimi "dokonaniami" więc szukaj wiatru w polu.

Wiem. Z wieloma praktykami tutaj walczyłem i wielu nie udało mi się zmienić. Przez ponad rok prowadziłem otwarta moderację odpowiadając każdemu na bieżąco w wątkach i podpisując się pod każdym udzieleniem kary regulaminowej. I co? I wszyscy, także Ty kazaliście mi się zamknąć, bo to niezgodne z regulaminem. Wobec tego jako moderatorzy pracujemy anonimowo. I to kuźwa dalej problem:-))) Może ja jednak nie do końca pracuję anonimowo:-( Przyznaje i wybaczcie, a Ty możesz napisać o tym Adminowi. Ale to dlatego, aby za to co ja osobiście czynię jako moderator kolegom z forum, nie było przypisywane innym moderatorom. Jak pewien dawny mod usuwający po nocach wpisy i banujący w ciemnościach, a rano ubolewający nad pokrzywdzonymi i piszący że taka jest moderacja na tym forum.

Wiem również i wszyscy wiemy, bo co rusz nam o tym przypominasz, że jesteś najlepszym moderatorem w internecie, na najlepszym forum w internecie. No cóż, na tym forum chyba moderatorem nie zostaniesz, choć Twoje zabiegi w wyręczaniu i pouczaniu moderacji na takie chęci wyraźnie wskazują :-)

Napisałem już że twój dalszy udział w dyskusji nie jest mi do niczego potrzebny. Właśnie zwróciłem się do Cira i powoli krok po kroku uzyskuję interesujące mnie odpowiedzi. Więc nie nalegaj, nie będę ujawniał publicznie treści mojej prywatnej korespondencji z Cirem.

Ja wymagam od Ciebie ujawnienia prywatnej korespondencji z innym moderatorem???

Ja ci tutaj odpowiem.

Wasze wystąpienie w tym wątku (Twoje i user @koobal) dotyczy kary którą nałożył ci jeden z moderatorów.

Ale nie w tym jest sedno sprawy.

Sedno jest w mojej osobie. W tym ze napisałem PW do innego moderatora, przedstawiając mu sprawę twojego spamowania panelu moderacyjnego bezpodstawnymi zgłoszeniami w ilości ponad 50szt! Napisałem prośbę aby cie upomniał i nałożył kare regulaminową za ten wyczyn, ponieważ jesteście ze sobą w zażyłych stosunkach towarzyskich, o czym wszystkim wiadomo.

Wniosłeś na panel żądanie usunięcia ponad 50wpisów, bo raczyłeś je uznać jako off top. W wątku którego nie jesteś autorem ani gospodarzem. W wątku KLUBOWYM Audio Academy!

Nie jesteś również moderatorem tego forum, aby decydować co jest off a co nim nie jest, nie masz żadnych uprawnień do instruowania moderatorów co do ich pracy. Za kogo ty się tutaj uważasz? Fora pomyliłeś? Na zapytanie moderatora który udzielił ci kary, jakie zadał gospodarzowi wątku klubowego, otrzymał odpowiedź, że żadnych wpisów w swoim wątku nie uważa za off top!

Moderator przeprosił w wątku i udzielił ci całkowicie uzasadnionej kary. Gdyby nie to ja bym to zrobił, a wiedząc jak bardzo nasze koleżeństwo jest szorstkie, nie pisałbyś tu dzisiaj. Dlatego prosiłem moderatora z którym jesteś w przyjaźni aby cie reprymendował.

Nie będzie żadnego grzebania w publikacjach zamieszczanych w watkach klubowych przez moderatorów, bez oczywistego wskazania przez ich gospodarzy!

<br />bo co rusz nam o tym przypominasz, że jesteś najlepszym moderatorem w internecie, na najlepszym forum w internecie.<br />
Uciekasz się już do przytyków personalnych, i to kłamliwych bo niczego takiego nigdy na forum nie napisałem. A jeżeli ujawniasz treść prywatnych wiadomości, to tym gorzej.. To bynajmniej nie świadczy o twoim poczuciu pewności. Ale daruj sobie dalej będę tą sprawę załatwiał bez twojego udziału więc możesz się nie produkować, bo dalsze twoje wysiłki będę zmuszony ignorować. Natomiast wszelkie twoje przytyki personalne będą zarchiwizowane i przesłane administracji. To co teraz tutaj czytam jako żywo przypomia mi wypociny pewnego byłego tuza tego forum przez niektórych użytkowników zwanego Dyzmą.

<br />Nikt nie został ukarany za zamieszczenie zgłoszeń na panelu moderacyjnym. To nonsens. <br />

<br /> napisałem PW do innego moderatora, przedstawiając mu sprawę twojego spamowania panelu moderacyjnego bezpodstawnymi zgłoszeniami w ilości ponad 50szt! Napisałem prośbę aby cie upomniał i nałożył kare regulaminową za ten wyczyn<br />

Aha, czyli nie osobiście, tylko cudzymi rączkami. Bez komentarza.

Żądam podania punktu regulaminu który przewiduje karanie użytkowników za raportowanie offtopów do moderacji.

Ejże, czyżby?

No fakt, sorry, jest grono osób na tym forum, którym moje moderowanie nie stoi na drodze życiowej :-)

Żądam podania punktu regulaminu który przewiduje karanie użytkowników za raportowanie offtopów do moderacji.

Kto uznał że to off top, ty??? W nie swoim wątku? Masz moderatorów za idiotów???

Bezpodstawne zgłoszenia dotyczące konkurencji w ilościach kilkudziesięciu jednorazowo jest spamem i w dalszym postępowaniu zostaniesz uznany za spamera na tym forum. Zapewne w drodze głosowania moderatorów zostaniesz z forum zbanowany.

Wnioski o usuniecie ciebie za postawę jaka prezentujesz na forum padały już kilkukrotnie, chyba dopiąłeś swego. Ja prosiłem Rocha aby na ciebie wpłynął, ale jak widać bezskutecznie.

A szkoda, bo ja bardzo Ciebie szanuje za top co robisz w DiY.

Masz moderatorów za idiotów???

Nie, nie mam. Na pewno nie wszystkich.

Czyli mam rozumieć że podania punktu regulaminu który rzekomo naruszyłem zgłaszając raporty do moderacji się nie doczekam. Niech i tak będzie. Zwrócę się z tym do administracji.

Oczywiście post w którym przyznajesz się do podburzania innego moderatora do nieregulaminowych działań przeciwko mnie zarchiwizowałem sobie starannie.

zgłoszenia dotyczące konkurencji

A jakiej to niby konkurencji? Przecież ja nie produkuję kolumn, od co najmniej dziesieęciu lat nie wykonałem ani jednej pary. Ba, nie zmodyfikowałem też żadnej.

Oczywiście post w którym przyznajesz się do podburzania innego moderatora do nieregulaminowych działań przeciwko mnie zarchiwizowałem sobie starannie.

Prośbę o jak najbardziej regulaminowe ukaranie Twojego spamu, a do Rocha żebyś zrozumiał że nie nastaje na Ciebie. Ja bym nie dał punkcików jak mod, który Ciebie ukarał, tylko ban na watki klubowe co najmniej na miesiąc, aby ci przeszły zapędy do moderowania wpisów w klubach:-)

A jakiej to niby konkurencji? Przecież ja nie produkuję kolumn, od co najmniej dziesięciu lat nie wykonałem ani jednej pary. Ba, nie zmodyfikowałem też żadnej.

Znów uważasz nas za idiotów?? Wiem tylko mnie. Ale możesz się przeliczyć i sam wyjść na idiotę:-) Uważasz że Twoich koneksji z Grzegorzem nikt z nas modów i ludzi na forum nie zna???

ukaranie Twojego spamu,

Nie spamu tylko raportów do moderacji. Nadal nie podałeś punktu regulaminu który rzekomo złamałem.

a do Rocha żebyś zrozumiał że nie nastaje na Ciebie. Ja bym nie dał punkcików jak mod, który Ciebie ukarał,

Aha, czyli rozumiem że Rochu nie dał z siebie zrobić popychadła więc posłużyłeś się którymś z pozostałych moderatorów. I nie był to Cir.

Uważasz że Twoich koneksji z Grzegorzem nikt z nas modów i ludzi na forum nie zna???

Grzegorz od prawie dwudziestu lat jest moim serdecznym kolegą, czego nigdy nie trzymałem w tajemnicy. Jeżeli natomiast masz na myśli jeszcze coś innego, to napisz to otwartym tekstem żebym mógł sobie to starannie zarchiwizować i ewentualnie oskarżyć cię o publiczne pomówienia.

czyli to był nie tyle spamming co email bombing panelu moderacyjnego ale wszedzie jest to traktowane jako rownowazne

a teraz na powaznie - proponuje wreszcie zakonczyc wzajemne wojenki pomiedzy klubami 16 Hz a AA , czy miesiac spokoju jest juz zbyt dlugim okresem ?

uwazam ze z naszej strony to wszystko , ograniczamy ingerencje w watki klubowe do minimum zostawiajac ich ocene osobom prowadzacym watek

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

czyli to był nie tyle spamming co email bombing panelu moderacyjnego ale wszedzie jest to traktowane jako rownowazne

a teraz na powaznie - proponuje wreszcie zakonczyc wzajemne wojenki pomiedzy klubami 16 Hz a AA , czy miesiac spokoju jest juz zbyt dlugim okresem ?

uwazam ze z naszej strony to wszystko , ograniczamy ingerencje w watki klubowe do minimum zostawiajac ich ocene osobom prowadzacym watek

Nie szanowny kolego, to nie był żaden przejaw wojenki. Raport do moderacji to nie jest przecież żadne żądanie, tylko zwrócenie waszej uwagi na to że coś się dzieje. Ostateczna ocena czy należy podjąć jakieś działania czy też nie, zawsze i tak należy do moderatorów. Karanie użytkowników za to że raportują to jakieś kuriozum. Naprawdę chcecie doprowadzić do sytuacji że użytkownicy nic nigdy nie będą raportować bo się będą bali że moderacja im za to punkty wlepi? Naprawdę lepiej jest flekować użytkownika za takie coś punktami, i jeszcze wysyłać mu jakieś z sufitu wzięte uzasadnienie nie mające żadnego związku z zaistniałą sytuacją? A przecież wystarczy wysłać JEDNĄ wiadomość PM. Nie zrobiliście tego, żaden z was. A jakiekolwiek infrmacje o tym za co właściwie zostałem ukarany i na jakiej podstawie nawet wołami od was ciężko wyciągnąć.

Cir, Tobie akurat dziękuję za dobre chęci, ale proszę byś nie był pochopny w osądach i zdał się na własny rozum a nie podszepty. W razie potrzeby służę wszelkimi niezbędnymi informacjami. A jako że Vlado już groził publicznie że mnie zbanuje, na wszelki wypadek podaję mój adres mailowy: [email protected]

Grzegorz od prawie dwudziestu lat jest moim serdecznym kolegą, czego nigdy nie trzymałem w tajemnicy. Jeżeli natomiast masz na myśli jeszcze coś innego, to napisz to otwartym tekstem żebym mógł sobie to starannie zarchiwizować i ewentualnie oskarżyć cię o publiczne pomówienia.

Lubię post

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Proszę Adamie nie strasz mnie. Ja mam swoich prawników a i sam sobie w prawie radzę od bardzo dawna. Co archiwizujesz? Te nasze wpisy? Przecież wiesz, że ja ich nie usunę. Tak samo jak są tu wszystkie moje potyczki z użytkownikami, również te na słusznie umarłym saloniku. Nie mierz mnie proszę swoja miarą, bo jesteśmy diametralnie rożni. Ja Ciebie bardzo szanuje i podziwiam w Twojej wiedzy w zakresie konstrukcji DiY. Ale Ty uważasz, że podziw bez całkowitego poddaństwa i uległości to nie jest to:-)) Jednak nawet Twój narcyzm jestem w stanie znieść. Niestety czołobitności i usług związanych z tym że Ciebie szanuje, nie oczekuj. Nie znasz mnie. Nie wiesz kim byłem, kim jestem, Twoje oczekiwania, że sobie mnie zastraszaniem podporządkujesz to ułuda.

Mnie nie przeszkadzają układy i znajomości w branży. Sam z synami zajmujemy się również handlem, produkcja i td.. Nie w branży audio. Kiedy ktoś z konkretnej branży audio w UK, namierzy mnie jako moderatora AS, natychmiast porzucę tę funkcję. Na tym forum jestem wyłącznie hobbystycznie i nie ma mowy o wymuszeniu na mnie wspierania kogokolwiek z branży.

Zarzucasz/zarzucacie mi wspieranie Szymona i jego koterii. zapytajcie Szymona jak bardzo go wspieram. A wspieram go ja i Administracja:-) Pisałem kilkadziesiąt razy, zarówno w otwartym forum jak i w saloniku, że trzech dopuszczonych warunkowo - sorry, teraz tylko dwu. Maja reżym dopuszczalnych punktów katy w ilości 10ciu. Któryś z Was jest chętny na traki układ???

To tylko dzięki pracy dzisiejszych moderatorów, doskonale odróżniających wpisy na panel perfidnie szczujące na Szymona od rzeczywistych jego potknięć utrzymują go jeszcze na tym, forum. To samo się odnosi do Buma. Chyba nie zaprzeczysz, że Szymon jest Twoim cierniem na tym forum?

Wybacz mi, że tan sposób dyskusji obrałem a nie na PW. Ale nic co o nas bez nas. To mam jako mantrę z przeszłości.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Moderatorzy

Proszę Adamie nie strasz mnie. Ja mam swoich prawników a i sam sobie w prawie radzę od bardzo dawna. Co archiwizujesz? Te nasze wpisy? Przecież wiesz, że ja ich nie usunę. Tak samo jak są tu wszystkie moje potyczki z użytkownikami, również te na słusznie umarłym saloniku. Nie mierz mnie proszę swoja miarą, bo jesteśmy diametralnie rożni. Ja Ciebie bardzo szanuje i podziwiam w Twojej wiedzy w zakresie konstrukcji DiY. Ale Ty uważasz, że podziw bez całkowitego poddaństwa i uległości to nie jest to:-)) Jednak nawet Twój narcyzm jestem w stanie znieść. Niestety czołobitności i usług związanych z tym że Ciebie szanuje, nie oczekuj. Nie znasz mnie. Nie wiesz kim byłem, kim jestem, Twoje oczekiwania, że sobie mnie zastraszaniem podporządkujesz to ułuda.

Mnie nie przeszkadzają układy i znajomości w branży. Sam z synami zajmujemy się również handlem, produkcja i td.. Nie w branży audio. Kiedy ktoś z konkretnej branży audio w UK, namierzy mnie jako moderatora AS, natychmiast porzucę tę funkcję. Na tym forum jestem wyłącznie hobbystycznie i nie ma mowy o wymuszeniu na mnie wspierania kogokolwiek z branży.

Zarzucasz/zarzucacie mi wspieranie Szymona i jego koterii. zapytajcie Szymona jak bardzo go wspieram. A wspieram go ja i Administracja:-) Pisałem kilkadziesiąt razy, zarówno w otwartym foru jak i w saloniku, że trzech dopuszczonych warunkowo - sorry, teraz tylko dwu. Maja reżym dopuszczalnych punktów katy w ilości 10ciu. Któryś z Was jest chętny na traki układ???

To tylko pracy dzisiejszych moderatorów, doskonale odróżniających wpisy na panel perfidnie szczujące na Szymona od rzeczywistych jego niepotknięć otrzymują go jeszcze na tym, forum. To samo się odnosi do Buma. Chyba nie zaprzeczysz że Szymon jest Twoim cierniem na tym forum?

Wybacz mi że tan sposób dyskusji obrałem a nie na PW. Ale nic co o nas bez nas. To ma jako mantrę z przeszłości.

Przyglądam sie tej dyskusji i nie wiem czy wyciągnąłem poprawne wnioski - jesli cos pokręciłem proszę o wyprowadzenie mnie z błędu.

A wiec: koobal sie spytał czy zgłaszanie postów na panel moderacyjny jest/moze byc karane i padła odpowiedz, że nie i dostał zjebke za podłe insynuacje. Bo jak sie okazalo insynuacją jest zadanie pytania.

Na co użytkownik Mcgyver podtrzymał pytanie - po czym Vlado zaparł sie kolej raz, ze nigdy cos takiego nie mialo miejsca.

Kolejnym ważnym punktem tego sporu bylo zadanie pytanie przez Vlada "czy moderacja to idioci" (rozumiem ze Vlado pytał o konkretnego modearatora uwikłanego w spor, czyli siebie), na pytanie to zapadła wymowna cisza. By podtrzymać rozmowę Vlado kolejny raz zadał pytanie o "idiotów moderatorów" i tym razem zapadła jeszcze bardziej wymowna cisza...

Tak od słowa do słowa wyszlo ze jednak kary za zgłoszenia moderacyjne byly i Vlado wiedział od początku o całej sprawie, bo sam to zainicjował, a później udawał Greka...

By wyjść z opresji "z twarzą", tj. Nie przyznać sie do błędu, wplótł do dyskusji nieśmiertelny watek buma i Szymona (jeszcze żadnego związku tych forumowiczów ze spraw ja nie widzę, ale jak wiadomo Vlado nigdy sie nie myli wiec związek jakis pewnie jest) i stanęło na tym, ze Vlado ma lepszych prawników.

Czy cos pominąłem?

-----------------

<br />Ty uważasz, że podziw bez całkowitego poddaństwa i uległości to nie jest to:-)) <br />
Nie zamawiałem u ciebie analizy psychologicznej. Daruj więc sobie. Jedyne czego się domagam to punktu regulaminu który rzekomo naruszyłem raportując do moderacji. A jeżeli już wspominasz salonik, to przypomnę że ten casus jest jaskrawym dowodem na to gdzie masz wszelkie regulaminy. Przemocą wcisnąłeś tam swoje interwencje moderacyjne, mimo że regulamin saloniku jednoznacznie i bez cienia wątpliwości ci tego zabraniał. Doprowadziło to w rezultacie do zniszczenia saloniku i exodusu kilkuset płodnych użytkowników na konkurencyjne forum stworzone z potrzeby chwili. Bo na audiostereo żyć byś im nie dał. Teraz o dziwo dążysz usilnie do przekształcenia zakładki klubowej w drugi salonik likwidując na tym terenie działania moderacyjne. Brak konsekwencji czy kryje się za tym coś innego? Nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne.
<br /> Twoje oczekiwania, że sobie mnie zastraszaniem podporządkujesz to ułuda.<br />
Vlado, naprawdę możesz sobie darować imputowanie mi takich rzeczy. Nie ze mną takie numery. Nie oczekuję od ciebie niczego poza rzetelnym wypełnianiem obowiązków moderatora, bezstronnością i nienadużywaniem uprawnień. Praktyka pokazuje jednak że oczekuję zdecydowanie za wiele.
<br />Zarzucasz/zarzucacie mi wspieranie Szymona i jego koterii. zapytajcie Szymona jak bardzo go wspieram.<br />
A to już jakieś kuriozum. Nigdy ci nie zarzucałem wspierania Szymona, szczerze, to nawet nie miałem bladego pojęcia że go wspierasz. Jedyne co ci zarzucam, to notoryczne nadużywanie uprawnień moderatorskich.
<br />Chyba nie zaprzeczysz że Szymon jest Twoim cierniem na tym forum?<br />
Bredzisz człowieku, zwidy jakieś masz. Przejrzyj sobie lajki, zobacz ile wpisów Szymona lajkkuję. Przejrzyj też raporty do moderacji, nie znajdziesz żadnego donosu na Szymona ode mnie. Możesz natomiast natknąć się na moje zgłoszenia przypadków ataków personalnych na Szymona. Zupełnie nie rozumiem dlaczego publicznie kłamiesz na mój temat. Natomiast za czasów saloniku wywołałem tamże wręcz awanturę przeciwko salonikowym tuzom którzy go stamtąd usunęli z jaskrawym pogwałceniem tamtejszego regulaminu, za co sam oberwałem od nich odwetowymi żółtymi kartkami i o mało nie podzieliłem jego losu. Tak raczej nie postępuje ktoś komu Szymon przeszkadza? Czyż nie? Chcesz mnie oczernić w oczach Szymona? Dlaczego? Jaki masz w tym interes?

Vlado ma lepszych prawników.

I tu bym polemizował. Osobiście odnoszę wrażenie że tylko się przechwala default_wink.png
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.