Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Tia...

Marcin, nie ma co zwracać uwagi na tego trolla. Zwrócę uwagę moderacji i tyle. Jak widzisz choroba postępuje i prawdę mówiąc nie chce mi się już z nim gadać.

Parantulla chyba juz każdy wyraził swoja opinie , konta zostały zbanowane - czas odkreslić linie i zacząc od nowa

moge tylko stwierdzic ze discomaniac71 jest jedyna znana mi osoba która ostatecznie przyznala sie do lewych kont i zalatwila sprawe z moderacja do końca bez dalszej eskalacji konfliktu

chce byc uczestnikiem forum

temat zamknięty , proponuje zając sie innymi problemami

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Proponuję zająć się innymi problemami...

Proponowałem chyba z dziesięć stron temu, żebyś w skrócie naświetlił o jakie konkretnie problemy się Tobie rozchodzi.

Przypomnę tylko, że miały to być problemy forum, nie mające związku z osobami Starego Audiofila ani Paltona.

Skoro od początku wiadomo, że sedno sporu opiera się na konflikcie Palton - Stary (cała reszta, to są bzdety bez znaczenia)

i albo wyleci stąd Palton, albo odejdzie jakaś tam grupa forumowiczów (dla ułatwienia proponuję złożyć jawne deklaracje)

to po kiego wała dalej to ciągnąć i wyszukiwać coraz bardziej idiotyczne problemy typu "a bo on kiedyś powiedział".

Pokażcie wreszcie, że macie jaja, postawcie sprawy jasno - albo ON albo MY - Administracja forum zdecyduje na kim bardziej jej zależy

i zakończmy tę dziecinadę, no ileż można smęcić i zatruwać atmosferę głupotami, które poza garstką znudzonych życiem nikogo nie interesują.

tak jak Ty w kazdej zakładce dyskutantów usiłujesz pokazać jako handlarzy szrotem i samo zło bo przeciez nikt normalny nie bedzie pisał w zakładce Kluby o uzywanych gratach tak w tym problemie równiez starasz sie wyszukac takie proste i łatwe wytłumaczenie

konflikt moderacja - stary audiofil jest jedynie stałym katalizatorem przy wielu problemach tego forum i za kazdym razem zaostrza te problemy

problemy nie znikną wraz ze zniknięciem starego audiofila

Jakie problemy? Które to są konkretnie?

Wymień ze trzy, które NIE MAJĄ związku z fatalnym moderowaniem Paltona i prześladowaniami kolegów Starego Audiofila.

Co tam trzy... znajdź mi taki chociaż jeden.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

watek nazywa sie techniczny i sluzy do zadawania takich pytań

ja nie mam problemów technicznych

jesli Ty masz problemy techniczne pytaj

chcesz mielic kolejne niegodziwosci odbywajace sie na forum załóz własny watek tyle ze bez atakow personalnych

w temacie Starego Audiofila i Paltona nie mam zamiaru nic pisać , nie rozmawiam o ludziach bez ich pełnoprawnego udzialu w rozmowie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Założyłem taki wątek dawno temu.

Był to Klub Miłośników Przetartych Gaci w którym opisywałem jak to ładnie ująłeś "niegodziwości" polegające na:

-otwieraniu wątków tylko i wyłącznie w celu zwrócenia uwagi na konkretne graty, które będą zaraz do kupienia

-podrzucaniu linków do aukcji, gdzie trzy słupy licytują towar, który jest własnością tego co te linki podrzuca

-posiadaniu kilku kont na jednym forum, dzięki którym różni delikwenci naganiają sobie klientów na różne usługi

-posiadaniu kilku kont na jednym forum, dzięki którym różni delikwenci naganiają sobie klientów na różne runchle

I tak dalej i tak dalej.

Niestety (dla jednych niestety, dla innych akurat stety) nie da się pisać o takich sprawach wiarygodnie

bez podawania konkretnych przykładów konkretnych sprzętów, konkretnych aukcji czy konkretnych użytkowników,

co z automatu podchodzi pod atak personalny lub trolling jak to miałem podane w uzasadnieniu bana,

którego otrzymałem tylko za to, że ośmieliłem się wytknąć dwóm cwaniaczkom "drobne nieścisłości"

w przedstawianiu rzekomej wartości używanych kabli, które osobiście kiedyś posiadałem i moje były o połowę tańsze.

Za to dostałem bana na całe forum (od Paltona, którego tak bronię podobno) a w uzasadnieniu jak wół stało "trolling".

Co do mojego Klub Miłośników Przetartych Gaci, to dałem sobie siana po kilku bezskutecznych próbach jego odszukania.

Czyli że jak, widząc jawny przekręt pisać o tym nie można, bo trolling.

O tych, którzy te przekręty robią pisać też nie można, bo to atak personalny.

Wychodzi więc na to, że gdybym po raz kolejny założył taki wątek, to albo bym musiał w nim pisać o pogodzie,

albo bym dostał tyle punktów za trolling i ataki personalne, że po dwóch godzinach miałbym już komplet do bana,

a do rana po moim wątku nawet śladu by nie było. Jak tak się zastanowić, to chyba mam ciekawsze rzeczy do roboty.

watek nazywa sie techniczny i sluzy do zadawania takich pytań

A to nie tutaj prze bite 30 stron każdy kto chciał mógł jeździć po znienawidzonym moderatorze jak po łysej kobyle?

Kurka wodna, musiałem pomylić wątki w takim razie...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Czy podpinanie wątku o tematyce nijak nie mającej nic wspólnego z forum Audio, ani ze stroną techniczną forum. Dodajmy wątku zamkniętego. Bo to jest istotną kwestią, czyli de facto jest to ogłoszenie, reklama, czort wie jak to nazwać. W każdym razie, czy to nie jest delikatna przesada?

Żeby nie użyć mocniejszych słów, że to nadużycie uprawnień moderatorskich dla prywatnych celów.

Jeszcze raz podkreślę, chodzi mi o fakt, że to jest wątek zamknięty, o jakiejś tam tematyce prywatnej i został podpięty. To jest ogłoszenie administracyjne właściciela portalu? Czy jak go należy traktować? Coś tu chyba jest nie tak, żeby nie rzec przegięcie z deka :(.

EDIT

Mowa o tym wątku, żeby była jasność: http://www.audiostereo.pl/co-zrobimy-sami-dla-obrony-kraju-propozycja_117689.html/page__st__90?do=findComment&comment=3371161

Edytowane przez SlawekR

Sławek..ażeby nie używać innych słów bo znów mnie zabanujesz...tematów które nic nie mają wspólnego z forum audio jest tu dziesiątki tysięcy, jakby te tematy nie związane z audio wykasować to pewnie nie wiele by zostało..więc uważasz, że to nie przesada pisać o kościele, polityce, skrzyniach biegów etc., to wszystko OK prawda bo bocznica ? Tyle, że nikt tego nie usunie bo ta bocznica to połowa forum...forum audio :-).

Dlaczego nikt się tym nie interesuje z moderacji, administracji ? statystyki ? SEO ? pozycjonowanie czy jeszcze jakieś inne walory artystyczne to ma ? :-). Napisz proszę w jednym zdaniu no chyba, że Cie znów uraziłem i dasz mi bana :-). lata mi to już jak tylko tak potrafisz pokazać swoje JA to baw się nadal dobrze.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Sławek..ażeby nie używać innych słów bo znów mnie zabanujesz...

Zabanuję, a niby w jaki sposób? Coś Ci się chyba pomyliło.

tematów które nic nie mają wspólnego z forum audio jest tu dziesiątki tysięcy, jakby te tematy nie związane z audio wykasować to pewnie nie wiele by zostało..więc uważasz, że to nie przesada pisać o kościele, polityce, skrzyniach biegów etc., to wszystko OK prawda bo bocznica ? Tyle, że nikt tego nie usunie bo ta bocznica to połowa forum...forum audio :-).

Nie chodzi mi o sam fakt tematu jako takiego. Tylko o fakt, że temat założył moderator, następnie go zamknął, a w kolejnym ruchu ten zamknięty temat podpiął i tym samym nadał mu status ogłoszenia administracyjnego. To jest przegięcie. A nie sama tematyka, bo ta jest jak każda inna na bocznicy. Jeśli tego nie jesteś w stanie zrozumieć, to ja na pewno nie będę Ci w stanie wytłumaczyć, w czym tkwi ten "o jeden most za daleko" w rzeczonej sytuacji.

Dlaczego nikt się tym nie interesuje z moderacji, administracji ? statystyki ? SEO ? pozycjonowanie czy jeszcze jakieś inne walory artystyczne to ma ? :-). Napisz proszę w jednym zdaniu no chyba, że Cie znów uraziłem i dasz mi bana :-). lata mi to już jak tylko tak potrafisz pokazać swoje JA to baw się nadal dobrze.

Ale mnie pytasz? Masz problem z rozróżnianiem kolorów? Ja nie jestem moderatorem już od dość dawna. Zrezygnowałem, właśnie w dużej części z powodów, które opisujesz, bo też nie mogłem się z takim stanem rzeczy pogodzić i różnymi dziwnymi sytuacjami. Ogarnij się więc może trochę i żale wylewaj i pytania zadawaj pod właściwym adresem.

Dla mnie taka sytuacja jak opisana wyżej, z tym wątkiem podpiętym, to totalne kuriozum i przegięcie. Do tego stopnia, że zareagowałem. Bo i przeginanie powinno mieć swoje granice. To jest przecież prywatne ogłoszenie autora wątku, podpięte w ramach wykorzystania przysługujących uprawnień moderatorskich. No bez jaj. Co to ma być?

Edytowane przez SlawekR
Gość rochu

(Konto usunięte)

Czy moderacja mogłaby rozważyć odpięcie wszystkich przyklejonych wątków (oprócz wątku niniejszego) w niniejszej zakładce?

Pomijając względy estetyczne, nawigacja po Bocznicy jest nader utrudniona.

OK Sławek, jakoś sensownie tym razem mi wytłumaczyłeś i załapałem o co Ci kaman :-). Co do moderowania i kolorów....za mało masz wiedzy o moderacji i skryptach forumowych :-), kolor nic tu nie ma do uprawnień, możesz wyglądać jak zwykły user a mieć uprawnienia nawet admina ale widocznie nikt Cię tego nie nauczył bo i po co, myślałem, że zostawili Ci uprawnienia za "zasługi" bo to często spotykane na forach ale tu widocznie faktycznie wszystko jest inaczej o czym pewnie wszyscy już wiedzą :-). Sławek, nie irytuj się, raczej jestem ogarnięty chłopaczyna i cieszę się, że też nie podoba Ci się na forum audio, temat Kościół, polityka i inne jaja jakie się tu robi :-).

Pozdrawiam.

Czy moderacja mogłaby rozważyć odpięcie wszystkich przyklejonych wątków (oprócz wątku niniejszego) w niniejszej zakładce?

Podpinając wątki "na siłę", które są mało "popularne", zmniejsza się ruch na Bocznicy i zaczyna wiać nudą.....!!

Przyłączam się do apelu o "odpięcie" ww. wątków :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Wydaje mi się, że już chyba najwyższa pora zająć się sprawą wątku klubowego SoundArt,

gdzie całe stado klonów produkuje spam podbijając temat, żeby nie wypadł z pierwszej strony zakładki.

Tak wiem, to nie jest problem techniczny. Gdzie w takim razie można zgłaszać podobne przypadki?

Koniowi na Helu?

P.S.

Jak mnie który znowu o dowody zapyta, to chyba od razu śmiechem zabiję.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Skynek już jakiś czas wystosował podobny apel poparty przez kilku userów. Bez echa.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

A może by tak wniosek dalej idący. Zamiast odpiąć wątki podpięte na Bocznicy, może lepiej odpiąć Bocznicę z forum. I przypiąć ją pod innym adresem, w innej domenie. To też by skutecznie rozwiązało problem wątków podpiętych.

Się rozmarzyłem, ech :P.

Edytowane przez SlawekR

Czy można "zarządzić" i przestrzegać, żeby ogłoszenia w "różnych kostkach do wzięcia" musiały być z ceną?

To nie allegro tylko, najczęściej, sprzedaż różnych nadwyżek, pozostałości po projektach itp.

A może by tak wniosek dalej idący. Zamiast odpiąć wątki podpięte na Bocznicy, może lepiej odpiąć Bocznicę z forum. I przypiąć ją pod innym adresem, w innej domenie. To też by skutecznie rozwiązało problem wątków podpiętych.

Się rozmarzyłem, ech :P.

Widać uraz po moderacji pozostał.............

Nie przejmuj się najdalej za rok wszystko minie.........

Najpierw moderator, teraz... dywersant. Cel działania podobny - rozkład AS.

Edytowane przez Włodzimierz
Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Odpowiem tym samym sarkastycznym językiem

Odzywają się ci najbardziej zainteresowani utratą błotka w którym można się z lubością taplać. Chlapiąc przy okazji wszędzie dookoła.

Nie przejmuj się, ta obawa minie. Znajdziecie sobie inne, jest tego szajsu dość w różnych zakątkach netu. I niekoniecznie forum audio musi generować kolejne.

Najpierw moderator teraz... dywersant. Działanie podobne - rozkład AS.

Najwięcej do powiedzenia na forum audio mają ci, których foum audio dla audio kompletnie nie interesuje. I to jest najbardziej kuriozalne w tym wszystkim. Byle tylko zakrzyczeć rozsądek i postawić wszystko na głowie. A administracja standardowo ma to głęboko w poważaniu. Dlatego to takie fajne błotko.....

Edytowane przez SlawekR

Odpowiem tym samym sarkastycznym językiem

(...)

Najwięcej do powiedzenia na forum audio mają ci, których foum audio dla audio kompletnie nie interesuje. I to jest najbardziej kuriozalne w tym wszystkim. Byle tylko zakrzyczeć rozsądek i postawić wszystko na głowie. A administracja standardowo ma to głęboko w poważaniu. Dlatego to takie fajne błotko.....

Przestań w końcu płakać na sobą.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Przestań w końcu płakać na sobą.

Nie płaczę nad sobą, tylko nad tym syfem, który tutaj uprawiacie, wykorzystując kompletną bezwolność administracji. Syf który bezpośrednio ciągnie w czeluść śmietnika stronę merytoryczną forumi resztki normalnej atmosfery. Mnie to powiewa zasadniczo, bo nie tutaj to gdzie indziej, aczkolwiek jeśli dorzucam do biznesu swoją kasę, to nie widzę powodu, abym musiał siedzieć cicho jak ktoś zasyfia okolicę.

I oczekuję minimum normalnych zachowań administracyjnych. A nie rad "nie zaglądaj tutaj, to nie będziesz widział syfu". To jest jakieś kuriozum, żeby ktoś zainteresowany wszystkim, tylko nie tematyką audio, miał na forum audio, urządzać sobie platformę do chamskich kłótni światopoglądowych, religijnych, narodowościowych, politycznych i wszelkich innych gdzie jeden nienawidzi drugiego i musi to wykrzyczeć całemu światu.

Nie godzę się na to i mam do tego prawo. I żaden chamski docinek pod moim adresem tego nie zakrzyczy.

Nie płaczę nad sobą, tylko nad tym syfem, który tutaj uprawiacie, wykorzystując kompletną bezwolność administracji. Syf który bezpośrednio ciągnie w czeluść śmietnika stronę merytoryczną forumi resztki normalnej atmosfery. Mnie to powiewa zasadniczo, bo nie tutaj to gdzie indziej, aczkolwiek jeśli dorzucam do biznesu swoją kasę, to nie widzę powodu, abym musiał siedzieć cicho jak ktoś zasyfia okolicę.

I oczekuję minimum normalnych zachowań administracyjnych. A nie rad "nie zaglądaj tutaj, to nie będziesz widział syfu". To jest jakieś kuriozum, żeby ktoś zainteresowany wszystkim, tylko nie tematyką audio, miał na forum audio, urządzać sobie platformę do chamskich kłótni światopoglądowych, religijnych, narodowościowych, politycznych i wszelkich innych gdzie jeden nienawidzi drugiego i musi to wykrzyczeć całemu światu.

Nie godzę się na to i mam do tego prawo. I żaden chamski docinek pod moim adresem tego nie zakrzyczy.

Weź przestań. Trzeba było nie godzić się na tę społeczną funkcję. Teraz przystosuj się do ogółu, a nie szukaj szczególnych praw i szczególnej ochrony szczególnie dla siebie na Bocznicy. Tej samej. która chcesz zlikwidować. Aby wykazać swoje dziewictwo i wyższość nad innymi, na AS masz jeszcze tyle innych wątków... A ty ciągle tu. Wodę mącisz.

Zrozum w końcu, że jesteś tu i teraz skompromitowany. W oczach swoich byłych kolegów i użytkowników. Być może nie wszystkich. Dla mnie jesteś troll - rozbijasz to Forum.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Weź przestań. Trzeba było nie godzić się na tę społeczna funkcję. Teraz przystosuj się do ogółu, a nie szukaj szczególnych praw i szczególnej ochrony szczególnie dla siebie na Bocznicy. Tej samej. która chcesz zlikwidować. Aby wykazać swoje dziewictwo i wyższość nad innymi, na AS masz jeszcze tyle innych wątków... A ty ciągle tu. Wodę mącisz.

Zrozum w końcu, że jesteś tu i teraz skompromitowany. W oczach swoich byłych kolegów i użytkowników. Być może nie wszystkich. Dla mnie jesteś troll - rozbijasz to Forum.

Nie zamierzam się przystosowywać do włażenia mi na na głowę chorego offtopu, bo ktoś akurat tak lubi, szczególnie w momencie gdy dorzucam swoją kasę do finansowania tego grajdoła.

I za rady "siedź cicho i nie zaglądaj na bocznicę" uprzejmie dziękuję. Ale nie skorzystam. I mało mnie to interesuje, że tym którzy są na forum wyłącznie dla tego syfiastego offtopu, to nie pasuje i głośno wypowiadana prawda w oczy kłuje. Ale taka ona jest. Robicie niemożebny syf na forum audio i przekraczacie wszelkie granice kultury dyskusji i granice przesady.

Czas najwyższy żeby ktoś wreszcie się temu przeciwstawił głośno i wyraźnie. Zanim już kompletnie forum merytorycznie zdziadzieje. Nie zakrzyczysz mnie żadnymi ironicznymi, prześmiewczymi, personalnymi tekstami. To tak nie zadziała, nie tym razem.

Nie zamierzam się przystosowywać do włażenia mi na na głowę chorego offtopu, bo ktoś akurat tak lubi, szczególnie w momencie gdy dorzucam swoją kasę do finansowania tego grajdoła.

I za rady "siedź cicho i nie zaglądaj na bocznicę" uprzejmie dziękuję. Ale nie skorzystam. I mało mnie to interesuje, że tym którzy są na forum wyłącznie dla tego syfiastego offtopu, to nie pasuje i głośno wypowiadana prawda w oczy kłuje. Ale taka ona jest. Robicie niemożebny syf na forum audio i przekraczacie wszelkie granice kultury dyskusji i granice przesady.

Czas najwyższy żeby ktoś wreszcie się temu przeciwstawił głośno i wyraźnie. Zanim już kompletnie forum merytorycznie zdziadzieje. Nie zakrzyczysz mnie żadnymi ironicznymi, prześmiewczymi, personalnymi tekstami. To tak nie zadziała, nie tym razem.

To co napisałem nazywasz chorym offtopem, jednocześnie jako moderator nie zrobiłeś skutecznie nic, aby wyeliminować prawdziwy offtop i trolling. Wyciszonym głosem powiem ci - SPADAJ!

I za rady "siedź cicho i nie zaglądaj na bocznicę" uprzejmie dziękuję. Ale nie skorzystam.

Taplałeś się na bocznicy na tyle długo że pora już wyluzować a argumentacja że jesteś sponsorem AS jest śmieszna, wszyscy tu jak "jeden mąż" jesteśmy sponsorami tego "kramu", jak nie w takiej to w innej postaci. Sam poprzez różnie wzmocnienia kolegów i ich klony wydałem tyle kasy że mógłbym mieszkanie za to kupić tak więc przy karcie klubowej to jest pestka.............

Edytowane przez Tommiashi

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

... Wyciszonym głosem powiem ci - SPADAJ!

Pyskuj pyskuj, to w zasadzie tyle na co cię stać. Nie ma argumentów to trzeba innych zakrzyczeć. Jedyne na co cię stać to "spadaj". Nie zamierzam z tobą dyskutować w tym tonie i taką pseudo argumentacją.

Wystarczy mi na pamiątkę ten stek rynsztokowych wyzwisk jakimi mnie w poprzednim forumowym twoim wcieleniu potraktowałeś pod odsłoną prywatnej korespondencji. Mam ją zapisaną na dysku, dla potomności tę "twórczość". Już wiem w czym rzecz i z kim mam do czynienia. I kto to mówi "spadaj". ten co opuścił forum w majestacie obrażenia i kto twierdzi że Bocznica powinna być perłą w koronie forum Audio" śmiech na sali normalnie. Chore i postawione kompletnie na głowie wszystko. I to jest możliwe wyłącznie dzięki kompletnej bezwolności administracji, z czego niektórzy skrupulatnie korzystają. I to się

Napiszę jeszcze raz, wnosicie zerowy wkład w merytorykę forum, a wręcz poniżej zera. Jedyne co potraficie robić to jątrzyć w bzdurnych dyskusjach, które pasują do forum audio jak pięść do nosa. Czego Wy ludzie szukacie na forum audio, skoro tematyka audio kompletnie Was nie interesuje? Chyba tylko zadymy, co zresztą widać na każdym kroku. Jeśli już ktoś i coś powinno spadać z forum to ten cały chamski syf bocznicowy.

Czego Administracji szczerze życzę, aby wreszcie się otrząsnęła i ten chlew ukróciła, przez który forum się stacza, w chorej atmosferze, do merytorycznego niebytu.

Bez odbioru.

Edytowane przez SlawekR

Pyskuj pyskuj, to w zasadzie tyle na co cię stać. Nie ma argumentów to trzeba innych zakrzyczeć. Jedyne na co cię stać to "spadaj". Nie zamierzam z tobą dyskutować w tym tonie i taką pseudo argumentacją.

Wystarczy mi na pamiątkę ten stek rynsztokowych wyzwisk jakimi mnie w poprzednim forumowym twoim wcieleniu potraktowałeś pod odsłoną prywatnej korespondencji. Mam ją zapisaną na dysku, dla potomności tę "twórczość". Już wiem w czym rzecz i z kim mam do czynienia. I kto to mówi "spadaj". ten co opuścił forum w majestacie obrażenia i kto twierdzi że Bocznica powinna być perłą w koronie forum Audio" śmiech na sali normalnie. Chore i postawione kompletnie na głowie wszystko. I to jest możliwe wyłącznie dzięki kompletnej bezwolności administracji, z czego niektórzy skrupulatnie korzystają. I to się

Napiszę jeszcze raz, wnosicie zerowy wkład w merytorykę forum, a wręcz poniżej zera. Jedyne co potraficie robić to jątrzyć w bzdurnych dyskusjach, które pasują do forum audio jak pięść do nosa. Czego Wy ludzie szukacie na forum audio, skoro tematyka audio kompletnie Was nie interesuje? Chyba tylko zadymy, co zresztą widać na każdym kroku. Jeśli już ktoś i coś powinno spadać z forum to ten cały chamski syf bocznicowy.

Czego Administracji szczerze życzę, aby wreszcie się otrząsnęła i ten chlew ukróciła, przez który forum się stacza, w chorej atmosferze, do merytorycznego niebytu.

Bez odbioru.

Bocznica jest częścią Forum AS - być może najlepszą - mimo swoich wad. Niewątpliwych. Jest tez bardziej merytoryczna niż inne subfora na AS, gdzie w nieskończoność dyskutuje się o tym samym i gdzie też chamstwo i inne negatywy są obecne.

Sam odpowiedziałeś moim adwersarzom, że w niczym nie naruszyłem Regulaminu - wiec po cóż te wstręty.

Za swój sposób moderacji zasłużyłeś nawet na więcej niż to co ci napisałem na PW. Twoje osobiste umizgi na PW są jeszcze bardziej obrzydliwe. Myślę, ze tak samo oceniają je w większości, Ci z którymi w ten sposób konwersowałeś.

Uważam, że bardzo przydałby się wątek odnośnie właściwej interpretacji Regulaminu i Netykiety prowadzony przez Administracje. W nim użytkownicy mogliby rozwiewać swoje regulaminowo-netykietyczne wątpliwości, a potem nie powinno być żadnego zmiłuj się...

Bez bocznicy to forum byłoby nudne jak flaki z olejem.

Całe życie siedzę w sprzęcie elektronicznym, naprawiłem więcej amplitunerów, telewizorów i innych klamotów elektronicznych niż większość z Was miała okazję zobaczyć na własne oczy. Nie uczestniczę w wątkach audio i tym podobnych, bo jak czytam wpisy gości którzy opisują jak słyszą w którą stronę płynie prąd w kablu albo jak to nagle sprzęt zaczął grać bo podpięli listwę przeciwzakłóceniową za 2 koła z jednym warystorem wartym 2zł w środku to mnie pusty śmiech ogarnia.

Ale wychodzę z założenia, że każdy kto jest dorosły ma prawo mieć konika i wydawać na to swoją kasę, dlatego nie komentuję tego i nie udzielam się.

Mnie wystarczy taki sprzęt jaki mam i muzyka jaką lubię.

Bocznica z kolei jest ciekawa, dużo mądrych ludzi tutaj choć też całkiem sporo podjudzaczy. Uczestniczę w dyskusjach, dopóki rozmawia się na argumenty, gdy zaczynają się wyzwiska i ataki personalne odpuszczam. Z wieloma ludźmi się nie zgadzam, ale szanuję to że mają inne zdanie.

I nagle wpada jakiś gość zwany Grevor i ogłasza że wie kto jest klonem, kto jest przydatny dla tego forum a kto powinien z niego spadać. Zakłada wątek , w którym banuje każdego kto ma inne zdanie niż on. Próba wypowiedzi osób zbanowanych w innym wątku kończy się zablokowaniem go.

Kim jesteście Panowie którzy ogłaszacie się inteligentnymi bardziej? Zakładacie forumowe Gestapo? Kto Wam dał takie prawo ?

Ja to mam gdzieś, pisać tu nie muszę, i tak w większości czytam.

Bez bocznicy to forum byłoby nudne jak flaki z olejem.

Całe życie siedzę w sprzęcie elektronicznym, naprawiłem więcej amplitunerów, telewizorów i innych klamotów elektronicznych niż większość z Was miała okazję zobaczyć na własne oczy. Nie uczestniczę w wątkach audio i tym podobnych, bo jak czytam wpisy gości którzy opisują jak słyszą w którą stronę płynie prąd w kablu albo jak to nagle sprzęt zaczął grać bo podpięli listwę przeciwzakłóceniową za 2 koła z jednym warystorem wartym 2zł w środku to mnie pusty śmiech ogarnia.

Ale wychodzę z założenia, że każdy kto jest dorosły ma prawo mieć konika i wydawać na to swoją kasę, dlatego nie komentuję tego i nie udzielam się.

Mnie wystarczy taki sprzęt jaki mam i muzyka jaką lubię.

Bocznica z kolei jest ciekawa, dużo mądrych ludzi tutaj choć też całkiem sporo podjudzaczy. Uczestniczę w dyskusjach, dopóki rozmawia się na argumenty, gdy zaczynają się wyzwiska i ataki personalne odpuszczam. Z wieloma ludźmi się nie zgadzam, ale szanuję to że mają inne zdanie.

I nagle wpada jakiś gość zwany Grevor i ogłasza że wie kto jest klonem, kto jest przydatny dla tego forum a kto powinien z niego spadać. Zakłada wątek , w którym banuje każdego kto ma inne zdanie niż on. Próba wypowiedzi osób zbanowanych w innym wątku kończy się zablokowaniem go.

Kim jesteście Panowie którzy ogłaszacie się inteligentnymi bardziej? Zakładacie forumowe Gestapo? Kto Wam dał takie prawo ?

Ja to mam gdzieś, pisać tu nie muszę, i tak w większości czytam.

Aż miło poczytać wpis człowieka twardo stojącego na ziemi.

Dziękuję za ten wpis i pozdrawiam.

Włodek.

Wystarczylo by wylaczyc bocznice na jakis czas zeby schlodzic temperamenty coniektorych. Normalni ludzie wytrzymali by troche czasu bez mielenia o niczym. A jak by nie pomoglo to poprawka. Ale komus musi zalezec, ale akurat nie zalezy. Bo bocznica to ruch, a ruch to wiadomo, a ze gowniany to nie ma znaczenia.

?👈

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.