Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, endriuw napisał:

Do jezza nie mam nic.. 

Ale jezz ma do ciebie i tobie podobnym. Przez takich typow jak ty moderacja zostala wkrecona do zbanowania go. Sorry jezz, ze wywlekam, ale to ich klasyczny modus operandi  i warto byloby, zeby modracja to wiedziala.

Jezeli mowimy o prowokacji to mozna ja zarzucic wszystkim, a nie udawac swietego i obwiniac jedna ze stron, czyli tak jak to wyzej robi pan endriuw.

Tyle ode mnie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A typem typka, o którym tak ,, rzeczowo" się rozpisujesz jesteś  ty... 

Niby dlaczego jezz cos ma do mnie? Gadałeś z nim? 

Ja daję jezzowi lajki... 

A typem typka, o którym tak ,, rzeczowo" się rozpisujesz jesteś  ty... 

Niby dlaczego jezz cos ma do mnie? Gadałeś z nim? 

Ja daję jezzowi lajki... 

Ty jestes tylko przykladem pewnych zachowan.

Ja daję jezzowi lajki... 

hehe, a to bedzie okolicznosc lagodzaca:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Skończ Waść... Wstydu oszczędź... 

Prowokuj dalej, a doczekasz się  upragnionej odpowiedzi z mojej strony, bo doskonale wiem, że do tego zmierza ta rozmowa🙂

8 minut temu, bubusia napisał:

Ale jezz ma do ciebie i tobie podobnym. Przez takich typow jak ty moderacja zostala wkrecona do zbanowania go. Sorry jezz, ze wywlekam, ale to ich klasyczny modus operandi  i warto byloby, zeby modracja to wiedziala.

Jezeli mowimy o prowokacji to mozna ja zarzucic wszystkim, a nie udawac swietego i obwiniac jedna ze stron, czyli tak jak to wyzej robi pan endriuw.

Tyle ode mnie.

Pieprzysz od rzeczy. Jezz nie jest  tłumokiem żeby w nim krew zagotować jakimiś wpisami na forum. Dostał pewnie bana za jakąś pierdołę, a ty znowu robisz dramę.

Edytowane przez Piękny Stefan

Jezz... Halo... Jesteś tam mój wspólniku od niejasnych spraw cukrowych? Masz coś osobistego do mnie?

Nie drame, tylko napisalem jak bylo. I nie chodzi o gotowanie. Koniec, bo pan endriuw poczuje sie sprowokowany:)

2 minuty temu, endriuw napisał:

Jezz... Halo... Jesteś tam mój wspólniku od niejasnych spraw cukrowych? Masz coś osobistego do mnie?

Napisalem ci, ze jestes tyko przykladem. Zacznij myslec.

Masz jeszcze raz:

Zatrybil?

Edytowane przez bubusia

Pewnie ja sie obawiam.

2 minuty temu, endriuw napisał:

Jeżeli jak twierdzisz nie jesteś  prowokatorem, ani nie donosisz- to, czego niby masz się obawiać? 

Przeciez napisalem, ze sie nie obawiam karniakow i banow.

Czytamy ze zrozumieniem. To sie nazywa ironia.

Ja zrozumiałem, że jednak się obawiasz🙂. Spoksik- z mojej strony nic Ci nie grozi🙂. Możemy se popyskować🙂

Tylko ta moderacja... Ech... 

A to jakieś bany, a to punkciki czy usuwanie wpisów... 

Oj endriuw, jak bys wiedzial jak ja tutaj z moderacja roznej masci, ze tak powiem, darlem kota, to moze uswiadomilbys sobie jaka bzdure napisales.

Edytowane przez bubusia

I po zabawie 😞

Można pyskować, można koty drzeć od pisiatych, od pełowców wyzywać. 

Ale nie takie agresywne teksty jak,, Forumowa K ... o". To już nie jest atak personalny, tylko obelga... Ja sam posiadam dystans do samego siebie, potrafię, śmiać się z siebie, ale gdy ktoś do mnie z tekstem, j.w. wyjedzie- to szlag mnie trafia... 

Faktem jest, że ten epitet nie był do mnie skierowany, ale czasem  trzeba się powstrzymać... 

Ktoś nazwał mnie POpaprańcem i spłynęło  po mnie jak po kaczce🙂. Za to jak napisałem rozmówcy, że jest ,, pispopaprańcem" - ten wielce ofuczony zgłosił i dostałem punkciki🙂

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, bubusia napisał:

A propo kolegi jezz to wlasnie takie prowokacyjne typki jak endruw, reszty nie wymienie(fakt, sa gorsi), sklonily modow do wlepienia mu bana. Caly czas okreslaja go mianem pisowca z ktorym nie ma nic wspolnego. A gdy cos rzuci na nich od razu kabluja, zeby go zbanowac. I wlasnie dokladnie to mialo miejsce. Dziwi, ze moderacja daje sie w to wkrecac.

potwierdzam

@endriuw przez to wasze pierd..enie o cukrze wywalili jezza. Jak widać są świadkowie 🙂

Edytowane przez Piękny Stefan
Gość

(Konto usunięte)
28 minut temu, Piękny Stefan napisał:

@endriuw przez to wasze pierd..enie o cukrze wywalili jezza. Jak widać są świadkowie 🙂

już tęsknisz?

takie romantyczne uczycia warto sfilmować 🙂

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

już tęsknisz?

takie romantyczne uczycia warto sfilmować 🙂

Musisz mieć ciekawą filmotekę skoro tak twierdzisz 🙂

Napisal Bob

... apeluje tuba przekaźnikowa propagandy z Nowogrodzkiej.

😂😄😀😃😅

Czy tego typu wypowiedzi, non stop powtarzane, obrazliwe dla drugiej strony podlegaja punktacji?

13 godzin temu, Espectro napisał:

Temat odblokowany ale gdy zobaczę za chwile bluzgi to weekend będzie bez tematu Polityka.

Moim zdaniem (zdaje sobie sprawę, ze dla większości nic nie znaczącym) powinieneś zamknąć wątek na jakiś czas,  bo tam nikt nie rozmawia o polityce, to jest festiwal pijaru i wzajemnych uszczypliwości. O kk nie jest lepszy.

12 minut temu, bubusia napisał:

Napisal Bob

... apeluje tuba przekaźnikowa propagandy z Nowogrodzkiej.

😂😄😀😃😅

Czy tego typu wypowiedzi, non stop powtarzane, obrazliwe dla drugiej strony podlegaja punktacji?

to zapalnik...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Nie mam wątpliwości, że będziesz. Tylko że będziesz tytuował (jak dotychczas) tak tych którzy nimi nie są. A chyba o to tutaj lamentowałeś wczoraj.

Pierwsze nożyce już się odezwały.

2 godziny temu, bubusia napisał:

A propo kolegi jezz to wlasnie takie prowokacyjne typki jak endruw, r

Bubusia, jeśki chodzi o @endriuw to nie wierzę, że tak jest.

Mam wrażenie, że endriuw, podobnie jak ja, ty i jeszcze kilka osób, w wątku polityka, po prostu dobrze się bawi.

2 godziny temu, bubusia napisał:

Ale jezz ma do ciebie i tobie podobnym

Tak jak wyżej napisałem, mam warazenie, ze z endriuw, chyba raczej dobrze się tu bawimy.

A to sorry, ale mnie sprowokowal. Troche:)

2 godziny temu, endriuw napisał:

typem typka, o którym tak ,, rzeczowo" się rozpisujesz jesteś  ty... 

Jestem pewien, ze bubusia jest ostatni w tej kolejce.

Absolutnie nic. Już napisałem😀

Ale bubusię też źle oceniasz.

od niejasnych spraw cukrowych?

Jakby co, w Rzeszowie też nie ma😀

Przepraszam za offtop.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.