Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze typy i antytypy na inne źródła informacji o tematyce HDTV

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No i znowu mamy przykład standardowego numeru na forum Kikiego, zawsze co roku jest tak, że jak wyjdzie nowy model (a zwłaszcza z tych które są w głównej ofercie Kikiego) i zaczynają się pojawiać pierwsze posty użytkowników, to dokładnie w momencie pojawienia się pierwszych postów (udokumentowanych) ze zdjęciami lub filmikami jakiejś wady obrazu, to zaraz nagle za tymi postami pojawiają się posty nowych użytkowników którzy są bardzo zainteresowani tym modelem z kalibracją i proszą o pv, dosłownie za moment pojawia się kiki i mówi że ma info dla niebieskich, i po jakimś czasie ci użytkownicy (?) raportują że zgłaszane wcześniej problemy i usterki w ogóle u nich nie występują. Ten scenariusz jest zawsze wprowadzany po zgłoszeniu i udokumentowaniu jakiejś usterki.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
W dniu 4.07.2017 o 17:33, kapusta7 napisał:

Kto dostał Bana?

Właśnie zostałem zbanowany na forum kikiego.

Jako powód podano:

,, Bez podania przyczyny''.

W dniu 5.07.2017 o 20:41, gość napisał:

Jako powód podano:

Twoje posty też poznikały :/

Jestem za:

Niech właściciel forów banują ile wlezie promo SONY/SAMSUNG/LG/PHILIPS/TCL/MANTA/Pamasonic ...

To sprytne, że za darmo sztaby warszawskie w/w brandów (polaczki) wklejają się za friko pod wiarygodne, wieloletnie fora. To jest już koniec wiarygodności nas wszystkich.

Pełne POZDRO na THE END

Gość Gosc

(Konto usunięte)
W dniu 5.07.2017 o 21:02, lycone napisał:

Twoje posty też poznikały ?

Tak.

Na priv Kiki mi pisał, że sprawę ze wszystkimi klientami którym wysłał TV z ,, pomyloną'' kalibracją załatwił. Oczywiście bez wytłumaczenia na czym niby ta pomyłka polegała. Ale w temacie o TV TCL 70 w dalszym ciągu pojawiają się wpisy osób które czują się oszukane tym zakupem i nie wiedzą co mają robić dalej.

No to im podpowiedziałem, że zgodnie z naszą Ustawą mają pełne prawo taki TV z innymi parametrami niż pisemne zapewnienie sprzedawcy odesłać do sklepu. I to oczywiście na koszt sprzedawcy. No i te wpisy informujące forumowiczów a stanie prawnym w naszym kraju zostały wyczyszczone a ja zbanowany:-)

W dniu 5.07.2017 o 21:06, janunio napisał:

To sprytne, że za darmo sztaby warszawskie w/w brandów (polaczki) wklejają się za friko pod wiarygodne, wieloletnie fora.

Prosiłem Cię wiele razy żebyś tu nikogo nie obrażał.

Niestety nie potrafisz się powstrzymać.

Pytanie kto glupszy, kupujacy czy sprzedajacy ten zdecydowanie zawyzony cenowo produkt? ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jeszcze tylko prośba. Na HDTVPolska @Fjubens komentuje moje zbanowanie.

Napisał, że zostałem zbanowany mimo, że opłacałem forum kikiego. To nieprawda.

Nigdy ani złotówki tam nie zapłaciłem. Jak ktoś jest aktywnym forumowiczem na forum Gmeru proszę zamieśćcie to sprostowanie.

W dniu 5.07.2017 o 20:41, gość napisał:

Jako powód podano:

Bardzo proszę o bardziej stonowane dobieranie określeń hahaha.

No to pięknie.

Nikt tak jak Ty nie pomagał na HDTV w sprawach gwarancyjnych.

Idę o zakład ze sprawa z kalibracja nie została wyprostowana.

Ten naciągacz dalej wciska kit ludziom i te śmieszne TCL.

Jakie dyplomy mają porobione dla TCLa :D

K.. jak w pierwszej klasie szkoły podstawowej.

Jak on może pisać o testach jak nie potrafi testów przeprowadzać :D

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nikt tak jak Ty nie pomagał na HDTV w sprawach gwarancyjnych.

Ale właśnie o to poszło.

Za bardzo pomagałem forumowiczom. Po wyczyszczeniu moich postów z podpowiedzią jak oddać te TV sprzedawcy na jego koszt, Kiki znowu wmawia im, że powinni je oddać w terminie 14 dni, czyli na koszt kupującego.

W sieci już nawet pojawiają się blogi o działalności kikiego w sieci :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kiki na elektrodzie znowu dzisiaj atakuje olbrzymim kontrastem z TCL P60 7920:1 który mu wyszedł na jego własnym pomiarze.

Po wejściu na hdtv.com.pl .... "Serwis został zablokowany"

Czyżby CBA się wzięło za nich ? :)

Wchodzę na google sprawdzić co się stało, po wpisaniu w google hdtv.com.pl /spacja/ na pierwszym miejscu pojawia się ciekawa, najpopularniejsza fraza wyszukiwania związana z tym serwisem :)))

zagrywka Kikiego Musi uporządkować forum ze swoim synkiem bo była nagonka na TLC dla tego zawiesił chociaż krętacz wymyśli co innego

Po wejściu na hdtv.com.pl .... "Serwis został zablokowany"

Czyżby CBA się wzięło za nich ? :)

Wchodzę na google sprawdzić co się stało, po wpisaniu w google hdtv.com.pl /spacja/ na pierwszym miejscu pojawia się ciekawa, najpopularniejsza fraza wyszukiwania związana z tym serwisem :)))

Hdtv.com.pl, google podpowiada "oszuści" hehehe.

żaden atak tylko to była prowokacja cwaniaka Kikiego dziwnym trafem jego zostałą nagonka na TLC jak zaczął oszukiwać nie daję wam do do myślenia żeby odwrócić swoją uwagę Gnojem CBA powinno się zająć albo rzecznik konsumenta że oszukuję to co ludzie kupują

Edit: podobnie jak pan Marek przepraszał za kalibracje Czy u Macieja ktoś miał reklamacje pytam albo kogoś zrobił w wał ja nie słyszałem u KIKIego już to nie raz było nie raz jak była kalibracja przez tel ?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jeśli jednak to był udany atak na forum, to pod dużym znakiem zapytania pozostaje bezpieczeństwo forumowiczów.

To nie jest pierwszy raz, kiedy na tym forum ktoś ma dostęp do danych które tam forumowicze, choćby w wiadomościach wysyłanych na priv wysyłają.

Page not found.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Page not found.

Spokojnie są wszystkie kopie. Jak pojawią się dokładne pomiary (Macieja i Tomasza) kontrastu i kolorów, to je bardzo dokładnie porównamy (i uczciwie ocenimy) z tymi zademonstrowanymi przez Kikiego.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Już Ci powiem co będzie po takim porównaniu.

Ta sytuacja przecież już miała miejsce przy porównaniu wyników testu jakiegoś TV Philips.

Kiki napisał, że w Philipsie się pomylili i do testów na inne portale niż jego wysłali zepsute egzemplarze tych TV:-)

Można?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.