Skocz do zawartości
IGNORED

Islam - religia miłości?

Rekomendowane odpowiedzi

Robi się coraz gorzej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trybunał stanu dla tych którzy przyłożą rękę do sprowadzenia ich do Polski.

Jedyna nadzieja w pis oczywiście tylko nadzieja bo pewności nie ma. Dyktatorzy niemoeccy na pewno będą coraz nowsze metody zastraszania polskich rządzących wymyślać.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

I dlatego właśnie zrobiło się niebezpiecznie, Niemcy jako "dyktator" europy mają dużą siłę nacisku, którego zmniejszać nie będą, lecz odwrotnie - będą zwiększać.

Nie pokładam jakichś wielkich nadziei w PISie ale na pewno oni lepsi niż PO. Obawiam się jednak że perspektywa stołków unijnych przyćmi patriotyzm wielu PISowych posłów.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ukryta Zawartość

..."To nie jest 150 tys., jakie chcą rozdzielić systemem kwotowym, to nie jest 500 tys. - liczba jaką słyszałem w Brukseli, to są miliony, a potem dziesiątki milionów, ponieważ morze imigrantów nie ma końca" - powiedział Orban.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Obrzydliwe jest że takie "moralne karły" mają tutaj prawo do swych nienawistnych wypowiedzi w przestrzeni publicznej.

Nie rozumiem administracji tego forum ...

No właśnie, dlaczego jeszcze nie zostałeś zbanowany ze swoją moralnością rodem z PRL?

Czy naprawde europejscy wlodarze nie widza co sie tutaj dzieje, o co w tym wszystkim chodzi? To jest najazd islamu na Europe. Nie udalo im sie 2 razy w walce zbrojnej przed wiekami wiec poszli po rozum do glowy I zmienili taktyke: wysylaja swoich zeby zdestabilizowac kontynent. Wyczuli slaby punkt poprawnosci politycznej EU I polityki imigracyjnej. Ewidentnie widac ze cala ta akcja jest przez kogos finansowana. Europa kapituluje bez najmniejszej proby walki z obca cywilizacja. Obudzcie sie poki nie jest za pozno, o ile nie jest...

Obrzydliwe jest że takie "moralne karły" mają tutaj prawo do swych nienawistnych wypowiedzi w przestrzeni publicznej.

Nie rozumiem administracji tego forum ...

Chciałeś napisać "zaplute karły..." ale się ugryzłeś w klawiaturę :)

Ukryta Zawartość

Justas chce tego u nas na ulicach. Jedź na Lesbos, spodoba ci się.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

Ukryta Zawartość

Po 3 latach pobytu w UK mam ich serdecznie dosc. Dzielnice w ktorych mieszkaja sa zasyfione do granic mozliwosci. Ten burdel rozprzestrzenia sie na inne dzielnice.

Dzieki takiej polityce Brytyjczycy chca wyjscia z UE. Nie dajmy sobie wmowic ze inne spoleczenstwa europejskie sa tak bardzo tolerancyjne - tylko media karmia nas poprawnoscia polityczna. Tam ich nie chca tak samo jak my.

Wrocilem do Polski a Unia chce mi ich zaserwowac takich sasiadow. Straszne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez clark_kent

Jaaa pieeeerdole! Polacy bez mieszkań, albo z kredytem na 30 lat a tu:

Ukryta Zawartość

...Pomysł chwali również zajmująca się integracją migrantów ogólnopolska Fundacja Ocalenie. - To bardzo dobre posunięcie, ponieważ brak mieszkań jest jednym z najbardziej dotkliwych problemów imigrantów. Łatwiej im znaleźć pracę, ale po prostu grozi im bezdomność - wyjaśnia prezes zarządu fundacji Piotr Bystrianin. - Warto jednak pamiętać, że istotne jest też, by osób, które znajdą nowy dom, nie zostawiać samym sobie, a integrować, choćby uczyć języka polskiego, oswajać z życiem w naszej rzeczywistości.

Co za idiota:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

Jaaa pieeeerdole! Polacy bez mieszkań, albo z kredytem na 30 lat a tu:

Ukryta Zawartość

...Pomysł chwali również zajmująca się integracją migrantów ogólnopolska Fundacja Ocalenie. - To bardzo dobre posunięcie, ponieważ brak mieszkań jest jednym z najbardziej dotkliwych problemów imigrantów. Łatwiej im znaleźć pracę, ale po prostu grozi im bezdomność - wyjaśnia prezes zarządu fundacji Piotr Bystrianin. - Warto jednak pamiętać, że istotne jest też, by osób, które znajdą nowy dom, nie zostawiać samym sobie, a integrować, choćby uczyć języka polskiego, oswajać z życiem w naszej rzeczywistości.

Co za idiota:

Ukryta Zawartość

Ale jaja.

jednak spokoju w Polsce nie będzie a myślałem że tylko niskie place i ogólnie rozrastajacy sie kkrporacjonizm u nas będzie postepowal. Ale jednak zaczną się powazne problemy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Czy naprawde europejscy wlodarze nie widza co sie tutaj dzieje, o co w tym wszystkim chodzi? To jest najazd islamu na Europe. Nie udalo im sie 2 razy w walce zbrojnej przed wiekami wiec poszli po rozum do glowy I zmienili taktyke: wysylaja swoich zeby zdestabilizowac kontynent. Wyczuli slaby punkt poprawnosci politycznej EU I polityki imigracyjnej. Ewidentnie widac ze cala ta akcja jest przez kogos finansowana. Europa kapituluje bez najmniejszej proby walki z obca cywilizacja. Obudzcie sie poki nie jest za pozno, o ile nie jest...

Brawo, to jest właściwa i trzeźwa ocena zarówno historii jak i obecnej sytuacji.

Podejrzewam, że sklepy z militariami zaczną zwiększać swoje obroty.

Booożeee! Cooo zaaa idioooootka (+ idiota):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

15.jpg

Ukryta Zawartość

...Willkommen im Jahr 2018 :)

Ukryta Zawartość

jak dotychczas najwiekszym wspolczynnikiem milosci odznaczaja sie katolicy tu zrzeszeni palajac nienasycona milosci do blizniego ktorego najchetniej utopia w morzu srodziemnym.Ciekawa sytuacja dla slow i kochaj blizniego na ktorych siedza dupa juz 1000 lat.Dziwna zbieznosc pogladów masówy katolickiej....

Edytowane przez muls

Dla sprostowania jestem osoba niewierzaca I nie mam nic wspolnego z zadna religia. Nie podoba mi sie duzo spraw zwiazanych z instytucja kosciola w Polsce I na swiecie, ale wole zyc wsrod chrzescijan niz obcowac z cywilizacja ktora nie szanuje zasad demokracji I w ogole innych praw niz prawo proroka. Ci wszyscy ktorzy tak lituja sie nad obrazkami pokazywanymi w mediach beda kiedys przepraszac jak staniemy sie niewolnikami Muzulmanow. Moze jeszcze nie teraz ale za kilka lat.

Swoja droga dlaczego w mediach wini sie wszystkich za smierc dziecka na morzu oprocz jego rodzicow, ktorzy sa odpowiedzialni za wlasne dzieci I narazili je na pewna smierc.

Swoja droga dlaczego w mediach wini sie wszystkich za smierc dziecka na morzu oprocz jego rodzicow, ktorzy sa odpowiedzialni za wlasne dzieci I narazili je na pewna smierc.

dziecko bo jest jescze cos pewniejszego niz pewna smierc.Nadzieja, o czym ty nie masz zielonego pojecia bo ci juz dupa urosła do niemozebnych rozmiarow.

z prawami proroka jest tak jak z prawami bozymi.Nie zabijaj, nie kradnji, nie pij, nie bij zony, nie obmawaiaj, nie cudzołoz ,.Znasz to ..?.na pewno dobrze?To u nas.

:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

cos juz gdzies to slyszalem podczas wymordowania inkow??a przez kogo..zapomnialem juz.

troche narodów to slyszało w identycznej tresci.

ale nie slyszalem zeby tatarzy polscy jakos sie tym wyrozniali .

Edytowane przez muls

Ukryta Zawartość

COXs1YlWIAAPe8o.png

:)

12002886_1137602972921221_92911158142916815_n.jpg?oh=88e59f6eaafa3006f07d5a4be39c9537&oe=566D5384

Ukryta Zawartość

Pewnie. Przecież każdy polski moralista ci powie - niech się tam araby wybijają maczugami, ale sami u siebie. Wara im od Europy.

Specjalistami od ssania kasy i socjalu w Anglii, Niemczech i Skandynawii jesteśmy MY - i żaden arab nie będzie nam robił konkurencji ani podsysał naszej dojnej krowy. Amen .

tyle ze napinanie sie narodowych katolikow obecnych w tym skladzie jest z lekka spoznione.Jak donosza 65 % polakow popiera przyjecie wiekszej liczby uchodzców.To pewnie ci niecalkowici polacy bo nie smiem powiedziec ze..zydzi.

Edytowane przez muls

Specjalistami od ssania kasy i socjalu w Anglii, Niemczech i Skandynawii jesteśmy MY - i żaden arab nie będzie nam robił konkurencji ani podsysał naszej dojnej krowy. Amen .

Boże, co za bzdury!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.