Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizory - typy i antytypy.

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Podobnie jak było z Philipsem co dostawali to testów Golden Sample pisałem o tym bo ujawniła to redakcja gazety Kino Domowe wydawane przez IGD bo czytelnicy sie dopytywali. Kiki jak sie odniesiesz do tego chociaż nie możesz tu kasować postów?

Golden sample - nie było żadnej tajemnicy - więc śledztwo nie potrzebne.

Jak to niepotrzebne ?

Że te TV co je testowaliście były przysyłane przez producenta co prawda w takiej samej obudowie i oznaczeniu wersji modelowej jak wersja sklepowa ale konstrukcyjnie były inne (lepsze) od wersji sklepowych. Ciekawe jak często i przez jaką ilość producentów był uprawiany ten proceder.

Przysyłają różne modele na testy i te ze Golden sample - nie było żadnej tajemnicy - więc śledztwo nie potrzebne.

Akurat w tych czasach Philips wygrywał wszystko w LCD dziwne to wy to ne ujawniliście tylko kasowaliście posty na swoim forum tylko inna redakcja była w stanie to ujawnić i sie rozleciała

Z pewnością do testów powinny trafiać egz. sprawdzone i z aktualnym FW.

W przeciwnym wypadku może wyjść kaszana typu OLED SONY A1 (test M. Koper) z 35% niedoświetleniem naroży matrycy.

I stała się kara dla SONY za lekceważenie testera.

Locoloca spadaj na swoje forum i tam się demagogie i kasuj nie wygodne posty razem Z AR2 jak tu ci nie raz powiedziano bo to co wypisujesz to żal to sie czyta

Mówisz że wiedziałeś o Golden Sample a nie ujawniłeś tego dla czego miałeś jakieś korzyści z tego każdy głupi by sie kapnął i masz czelność podnosić głoś czemu u ciebie na forum polecacie tylko HK,JBL i Philipsa razem z BJ tak samo na elektrodzie macie profity od tych dupnych producentów?

Dziwne też po ujawnieniu redakcja Kina Domowego się rozleciała bo byli uczciwi i na listy czytelników napisali prawdę a u was na forum jeśli chodzi o Philipsa ile razy był zamykany temat albo kasowane posty do tego sie nie odniesiesz

Mówią, że najwięcej podejrzewa o oszustwo ten co sam najwięcej ma za uszami i każdego innego o to podejrzewa.

Ja nie podejrzewam nikogo, każdy stara się robić inaczej , po swojemu i dla mnie to super.

A ja czytając np. opinie o samochodach różnych ludzi wyciągam swoje wnioski.

A jak odpiszesz na kasowanie postów na swoim forum i innym temacie tu go mi nie wyjaśniłeś jeśli chodzi o Philipsa i Golden sample czemu tego nie ujawniłeś na swoim forum w tym czasie co redakcja IDG tylko kasowałeś posty albo AR2 zamykał watki nie wygodne pisz na temat? Napisz dla czego miałeś korzyści od producenta ?

Wiesz ja jest obiektywny bo żaden producent mi za nic nie płaci i nic nigdy nie dostałem za darmo i nie reklamowałem nigdy nic

Kiki, czy w twoich testach można się będzie spodziewać wrażeń z testowania obiektu UFO w szybkim ruchu ? To byłby ciekawy fragment testu który by każdy mógł też sprawdzić/potwierdzić u siebie w domu czy się zgadza z twoim testem.

Jaki fragment testu masz na myśli ?

Ten którego nie robisz, a mianowicie taki ,zwłaszcza pierwszy, tylko jak wiadomo odpowiednie parametry i szybkość trzeba ustawić prawidłowo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

januncio potrafi golnąć spytaj się tu nie raz na bombie pisał :)

Sam się to tego przyznawał że jest pod wpływem nasz januncio jest udany pamiętam jak pisał o pędzeniu bimberku :)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

januncio potrafi golnąć spytaj się tu nie raz na bombie pisał :)

Sam się to tego przyznawał że jest pod wpływem nasz januncio jest udany pamiętam jak pisał o pędzeniu bimberku :)

Wyobraź sobie jaką wtedy OLED ma płynność!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.