Skocz do zawartości
IGNORED

Ktoś szuka mocnej klasy A?

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Voila:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To nie jest moje :).

Pozdro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Muszę przewietrzyć mój system…

Nie warto bo tam zginie w krucjacie Parantuli przeciwko wolnemu handlowi. Do tamtego wątku nie ma już po co wchodzić, syf.

A ten wzmak gra znakomicie jest arcydobrze wykonany. Moim zdaniem za ta kase to perełka.

Pozdro

Nie warto bo tam zginie w krucjacie Parantuli przeciwko wolnemu handlowi. Do tamtego wątku nie ma już po co wchodzić, syf.

A ten wzmak gra znakomicie jest arcydobrze wykonany. Moim zdaniem za ta kase to perełka.

Pozdro

W sumie masz racje bo jak tak patrzę to ostatni czasy w Znaleziskach niezła "wiocha" jest :-)

Ze sprzętem DIY jest tak że może grać dobrze, ale może też grać dennie. Nigdy nie wiesz co kupujesz i czy nie jest to czasem kot w worku.

Mój Pass DIY na przykład grał jak tanie tranzystorowe radyjko.

Tyle kasy za coś co może być totalną wtopą ? Dzięki ...

Słuchałeś, otwarłeś go czy tylko pomachałeś wahadełkiem przed monitorem?

Nie, obejrzałem załączone do aukcji zdjęcia.

Rochu czy Ty tak masz, że nigdy się Tobie nic nie podoba? Gorszego malkontenta w audio niż ty to jeszcze nie widziałem.

Pozdro

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rochu czy Ty tak masz, że nigdy się Tobie nic nie podoba? Gorszego malkontenta w audio niż ty to jeszcze nie widziałem.

Po prostu mam dystans do wpisów misiów, którzy ujawniają niczym nieuzasadniony entuzjazm do czegoś co z reguły widzeli przelotnie w realu a najczęściej znają jedynie z fotografi z netu.

Po prostu mam dystans do wpisów misiów, którzy ujawniają niczym nieuzasadniony entuzjazm do czegoś co z reguły widzieli przelotnie w realu a najczęściej znają jedynie z fotografi z netu.

Przeważnie czytam wpisy na tym forum, ale jak czytam opisy Pana rochu (Rochu) to włącza mi się taki stary głos.... Spostrzeżenie pmcomp słuszne.

Panie rochu trzymaj się swojego motto.

Ja np. lubię czytać takie newsy, nie jestem biegły w tym temacie, ale od czasu do czasu warto zobaczyć coś ciekawego.

Po prostu mam dystans do wpisów misiów, którzy ujawniają niczym nieuzasadniony entuzjazm do czegoś co z reguły widzeli przelotnie w realu a najczęściej znają jedynie z fotografi z netu.

Jak mniemam posałeś o sobie.

Gówno wiesz co ja wiem, czego słuchałem i co mam w domu.

Jesteś mistrzem ostatniego wpisu, zawsze ostatni głos musi należeć od ciebie. Nie tym razem.

Pa, pa.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.