Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-End a sprawa Youtube, najlepsze recenzje z sieci.

grynio

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Oczom nie wierzę. Przeżycie hajendu dla ubogich. Zamiast słuchać muzyki na porządnym systemie za kilka tysięcy, słucham dźwięku systemu za sto tysięcy nagranego za pomocą nieznanego mikrofonu od jakiegoś komputera, skompresowanego i odtworzonego również z komputera. I jeszcze uważam, że dało mi to pojęcie o brzmieniu systemu i może nawet wydaje mi się, że to brzmi lepiej, niż z uczciwego systemu. Dom wariatów.

Że co ???

brak rekomendacji grynia

nie rozumiem, czego nie rozumiesz :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Pyszna rada Twonk, już zamawiam kartę pamieci do mojego HTC One.

... jak masz HTC one to powinieneś wiedzieć, że nie możesz w nim zainstalować karty pamięci...

“With age comes wisdom, but sometimes age comes alone.”

― Oscar Wilde

Utopia

Gramiak też Waszej produkcji.........................jak tak to kłaniam się nisko.

Tylko ten repertuar jakiś bez wyrazu..........bardzo słabo,tragicznie-brak gustu w/g mnie.

• Redaktorzy

>jozwa

Najwyraźniej przegapiłeś kilka hi-endowych wątków w ciągu ostatniego roku. Zrozumiałbyś... ;-)

Widziałem jak jakieś osoby proponowały posłuchanie systemu za pomocą skompresowanych plików, ale potraktowałem to prawidłowo jako audiodowcip.

A to widzę, że trend.

Oczom nie wierzę. Przeżycie hajendu dla ubogich. Zamiast słuchać muzyki na porządnym systemie za kilka tysięcy, słucham dźwięku systemu za sto tysięcy nagranego za pomocą nieznanego mikrofonu od jakiegoś komputera, skompresowanego i odtworzonego również z komputera. I jeszcze uważam, że dało mi to pojęcie o brzmieniu systemu i może nawet wydaje mi się, że to brzmi lepiej, niż z uczciwego systemu. Dom wariatów.

Ten dom wariatów zasponsorowałeś swoimi decyzjami personalnymi.

Tak to teraz wygląda, że Youtubowi znawcy Hiendu hasają w najlepsze a ludzie rzeczywiście osłuchani mają bany i kontrolowane wpisy, lub ich już "nie ma"

Ile czasu w dzisiejszej forumowej rzeczywistości popisał by Qb_1?

jak masz HTC one to powinieneś wiedzieć, że nie możesz w nim zainstalować karty pamięci...

W moim można...

A jakie są najlepsze ustawienia YouTube aby filmik z prezentacją sprzętu MBL zagrał na moim PC tak jak gra w rzeczywistości.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nadmienię, że słyszę jak trzaska patyczek w filmiku, to chyba już mam hi end.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Hej Droga Moderacjo dzis co prawda święto ale może jutro zabierzecie się Panowie do roboty i ten jajcarski wątek przeniesiecie na bocznicę? Każdy ma prawo się powygłupiać nawet w taki dzień jak dziś ale nie oznacza to chyba tego że dajecie robić z zakładki High-End totalny śmietnik? I tak już tu jest nieźle zapaskudzone.

Na AS 2014 pojawi się wiele ciekawych urządzeń w realu a nie na Jutubie to może na ten temat lepiej sobie popisać?

W moim można...

To znaczy, że nie masz HTC One tylko jakiś inny model. Zapewniam Cię, że w HTC One karty nie zainstalujesz choćbyś młotka użył...

― Oscar Wilde

Gość jt211

(Konto usunięte)

Robert tu masz fragment recenzji z audiofilskiego magazynu

nawet nie z netu czy Jutuba :

" Trzeba też wspomnieć o bezpośredniości w pokazywaniu sceny muzycznej. Zdarzało się, że wokalistka śpiewała, niemal siedząc mi na kolanach. Całość sceny jest pokazywana bliżej – jakbyśmy słuchali koncertu z pierwszego rzędu w filharmonii. "

Od tej opinii do słuchania i oceniania z Jutuba nie jest chyba daleko ?

Nikt ci biedaku nie zabrania tworzyć mądrych wpisów, nawet taka potęga zła jak ja.

nie ma sensu 'tworzyc' wpisów gdy małpa z brzytwą je wylatuje w kosmos, bo sie nie podobają sponsorowi...bogaczu...filozofie...mędrcu forumowy...krynico mądrosci...ostojo sprawiedliwosci, o slyszacy miedzy głuchymi, niosący dobroć z filuternym uśmieszkiem wszystkowiedzacego.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Z rzeczywistością nie ma sensu walczyć. Skoro jest zapotrzebowanie z rynku na filmiki z jutuba - to trzeba to wykorzystać.

Każdy dealer powinien teraz zatrudnić seksowną, skąpo ubraną panienkę panienkę i starego inżyniera w swetrze do kręcenia filmików ze sprzętem audio.

Dźwięk można tak dobrać żeby w komputerze na starej karcie i głośniczkach za 20 zł grał jak najlepiej.

Może będzie to większy sukces niż tkwienie w pustym salonie od rana do wieczora przy zerowym zainteresowaniu klientów ...

• Redaktorzy

nie ma sensu 'tworzyc' wpisów gdy małpa z brzytwą je wylatuje w kosmos, bo sie nie podobają sponsorowi...bogaczu...filozofie...mędrcu forumowy...krynico mądrosci...ostojo sprawiedliwosci, o slyszacy miedzy głuchymi, niosący dobroć z filuternym uśmieszkiem wszystkowiedzacego.....

Nudzisz.

To znaczy, że nie masz HTC One tylko jakiś inny model. Zapewniam Cię, że w HTC One karty nie zainstalujesz choćbyś młotka użył...

Zapewniam Cię, że można... w internecie.

Józek, wiem,wiem:)

Proste to wszystko i jakże Hiendowe, niestety tylko w internecie.

Już przeszło 3 lata temu z kolegami w chmurze odsluchiwaliśmy rezystory tzn. dokonywało się zmiany rezystora w torze, nagrywało filmik dobrym, neutralnym brzmieniowo mikrofonem np. w telefonie blackberry i wysyłalo pozniej w chmurę gdzie odsłuchiwało kilku audiofili z różnych miast i póżniej była otwarta linia telefoniczna i dzielenie się uwagami. Teraz jest prościej, są ajpady ogólnie dostępne, jutub czy fejsbuk na aplikacji mobilnej, korzystajmy z tego....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Ja na Tajwanie z swoim systemem zająłem 2 miejsce;0), i tak się trzymałem chyba z 3 miesiące, może dłużej,...tak szukam i nie mogę znaleźć, gdzie to było, może gdzieś w Malezji.?...;0)

NVM = Nevermind. Napisałem posta ale potem stwierdziłem, że nie chce mi się o tym dalej dyskutować więc go wy-edytowałem ;)

― Oscar Wilde

Ty człowieku potrzebujesz dobrego lekarza a nie adaptacji pomieszczenia firankami.

Miałem kumpla w szkole,też gubił poczucie rzeczywistości.

A co to masz za klocki?,aby się dowiedzieć trzeba PW wysłać do Ciebie.

Oby nie był to HTC ONE z kartą 64gb

To do autora wątku,oczywiście

Łokmen Saba

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.