Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz stereo do HECO CELAN 700 do 2tys.

bad69boy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Posiadam kolumienki Heco Celan 700 jestem z nich bardzo zadowolony i nie myślę o ich zmianie.

Na chwile obecną grają z Yamaha AX-1070 i źródłem Yamaha CDX-890 Pro-bit.

Pomieszczenie w jakim grają to około 22m kw.

Muzyka głównie Soul, Rap, Pop

Problem polega na tym że wmak powoli odmawia mi posłuszeństwa i zacząłem myśleć o jego wymianie.

Sprzęt raczej używany, wątpię żebym znalazł coś z nowego do 2 tysi co dorówna AX1070 i uciągnie Celany.

wzmak musi posiadać pilota,

wzmak wyprodukowany w tym tysiącleciu ;)

nie może generować zbyt obfitego basu bo w połączeniu z Celanami zamuli brzmienie

ludzi dobrej woli bardzo proszę o propozycje

które nie będą przekraczać mojego budżetu-jest to wartość graniczna

z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Miałem kiedyś te celany i sprzedałem je głównie z powodu zbyt obfitego basu, wtedy właśnie z xindakiem a-06, a potem z xa6800r więc te zestawienia odradzam.

Z yamahą gra nieźle z tego względu, że pewnie ona ma słaby bas i celany 700 to poprawiają. Musisz zatem szukać czegoś podobnego z umiarkowanym basem, może kolejna nowsza Yamaha albo jakiś Rotel. Wiem, że to nie po "audiofilsku" ale warto poszukać wzmacniacza, który będzie miał regulację barwy co pozwoli w razie czego ująć trochę basu.

Witam wszystkich.

Posiadam kolumienki Heco Celan 700 jestem z nich bardzo zadowolony i nie myślę o ich zmianie.

Na chwile obecną grają z Yamaha AX-1070 i źródłem Yamaha CDX-890 Pro-bit.

Pomieszczenie w jakim grają to około 22m kw.

Muzyka głównie Soul, Rap, Pop

Problem polega na tym że wmak powoli odmawia mi posłuszeństwa i zacząłem myśleć o jego wymianie.

Sprzęt raczej używany, wątpię żebym znalazł coś z nowego do 2 tysi co dorówna AX1070 i uciągnie Celany.

wzmak musi posiadać pilota,

wzmak wyprodukowany w tym tysiącleciu ;)

nie może generować zbyt obfitego basu bo w połączeniu z Celanami zamuli brzmienie

ludzi dobrej woli bardzo proszę o propozycje

które nie będą przekraczać mojego budżetu-jest to wartość graniczna

z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 6556853206_g.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Audiofan01- te Celany to z takimi kamyczkami na dole i górze dorobionymi na zamówienie??

jeżeli tak a wydaje mi się,że o tych samych kolumienkach rozmawiamy to służą mi do dzisiaj i pięknie grają

dziękuję za udaną transakcję!

kichanadeta-czy możesz powiedzieć czym się kierowałeś dlaczego taka propozycja anie inna??

Audiofan01- te Celany to z takimi kamyczkami na dole i górze dorobionymi na zamówienie??

jeżeli tak a wydaje mi się,że o tych samych kolumienkach rozmawiamy to służą mi do dzisiaj i pięknie grają

dziękuję za udaną transakcję!

kichanadeta-czy możesz powiedzieć czym się kierowałeś dlaczego taka propozycja anie inna??

Świat jest jednak bardzo mały. Pozdrawiam:-)

Świat jest jednak bardzo mały������

taaa świat się porostu skurczył

głośniki pierwsza klasa jak dla mnie zwykłego pożeracza chleba

czy jakiś konkretny Rotel chodzi Ci po głowie??

taaa świat się porostu skurczył

głośniki pierwsza klasa jak dla mnie zwykłego pożeracza chleba

czy jakiś konkretny Rotel chodzi Ci po głowie??

Ukryta Zawartość

Ten jest interesujący ale zastrzegam, że go nie słuchałem. Miałem do czynienia z dwoma tańszymi modelami i grały bardzo klinicznie ale w swojej cenie porządnie i bas miały umiarkowany więc z celanami 700 pewnie by się spasowały ale to tylko przypuszczenie bo nie słuchałem takiego zestawienia.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.