Skocz do zawartości
IGNORED

CD do 1200 zł

embri

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

poszukuję jakiegoś używanego odtwarzacza cd do mojego systemu

posiadam wzmaka CA 651A + kolumny AA PHOEBE III połączone one są kablami własnej roboty

myślałem o dedykowanym cd czyli o CA 651C ale jest on trochę za drogi

muzyka jaką preferuję to elektronika z elementami jazzu , dubstep , house , trance , ale i lubię muzykę instrumentalną coś w stylu Chrisa Jonesa , Alana Taylora , Mika Oldfielda oraz trochę punk rocka coś typu Guano Apes dobrym metalem też nie gardzę

Dobrze by było żeby odtwarzacz miał kolor czarny ponieważ wzmacniacz jest też czarny

Zastanawia mnie MUSICAL FIDELITY E60 CD nawet jest teraz aukcja na allegro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co o nim sądzicie???

a może macie jakieś lepsze propozycje jak w temacie do 1200 zł

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/115922-cd-do-1200-z%C5%82/

Proponuję zwrócić uwagę na nowy odtwarzacz Nad C516 BEE, powinien Cię w pełni usatysfakcjonwać, a masz urządzenie fabrycznie nowe na gwarancji.

Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie na odsłuchy do naszego salonu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Arcam CD 82. Znajdziesz w tej kwocie a nawet taniej. A uważam go za świetny w tym budżecie. Sam go używam, a miałem wcześniej Arcama CD73, NADa C542, NADa C521i, Denona DCD-1450AR zlampizowanego.

Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

narazie niewidze tego egzemplaża na allegro

no nic może jeszcze ktoś cos podpowie

a może ktoś ma taki wzmacniacz jak ja

właśnie jakie macie cd przy takim jak ja wzmacniaczu??? czyli CA 651A

zaraz zerknę

Może zainteresuje Ciebie CA 650C?

Wystawiłem takiego na Allegro.

a opowiedz mi historię tego cd-ka ( z czym grał , który właściciel , skąd go kupiłeś , i dlaczego się na niego zdecydowałeś )

był bym zainteresowany

pozdrawiam

Jestem drugim właścicielem. Kupiłem go jako transport do CA SM6. W związkuz tym, że chcę wrócić do CD jako głównego źródła, które musi mieć zbalansowane wyjścia xlr to zdecydowałem się na sprzedaż tego CD.

Jak by Cię interesował Audio Analogue Crescendo to będę miał do sprzedania za jakiś miesiąc w idealnym stanie z całym fabrycznym kompletem nawet taniej niż Ty poszukujesz źródła. Do elektroniki (sam słucham) bomba.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

bierz to co ma kotd tego 650c to uzywka warta ceny bo za 1200 jedynie dobre nowe jest onkyo cs5l 1200zl a ten 650c jest lepszy. Nie bierz zadnych nadow 515,6 bee to podstawowe supermarktowe modele a tu masz sprzet z dobrej polki na dluzszy czas. A nie przepadam za ca ale 650 to juz mocny model.

a co myślicie o tym odtwarzaczu właśnie jest wystawiony na allegro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z góry dziękuję za podpowiedzi

a nad tym Cambridgem cały czas się zastanawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.