Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do Sansui AU-X711

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mysle sobie "a może by poprawić jakość dzwieku" i na myśl mi przyszla wymiana kolumn obecnie gram na JBL Ti1000 jestem zadowolony z dzwieku gra to dobrze (wiadomo im lepsza realizacja tym lepiej) ale na pewno da się jeszcze lepiej, może jeszcze bardziej otwarty dźwięk? możecie polecić cos lepszego z kolumn do obecnego wzmacniacza? budżet 3000zl ewentualnie z mala dokladka ale skupmy się na 3000zl

Oczywiście tylko używane bo nowki za 3000zl to pewnie bylby spory spadek w jakości.

chwilowy brak działalności w audio.

https://www.audiostereo.pl/topic/116011-jakie-kolumny-do-sansui-au-x711/

wymień te kolumny czym prędzej tym lepiej,au-x711 to lepiej niż dobry piecyk,i czym lepsze przetworniki,tym lepiej zagra.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak masz spore pomieszczenie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może warto zapolować na Infinity R90 z Niemcowni? Czasami pokazują się w okolicach €1000.

wygladaja na porządne no i wstega jest dodatkowym atutem tylko nie wiem czy nie za duże do mojego pomieszczenia ok 20m2

mysle nad czyms trochę mniejszym

chwilowy brak działalności w audio.

Ja podłączam moją 711 do quadrali.W sypialni to monitory phonologue gold rondo,a w salonie phonologue aurum 9.Monitory wysteruje 711 pięknie, ale z podlogowcami mam wrażenie, że czasami nie daje rady.Jeżeli przed świętami uda mi się umówić na odsluchy z @romekjagoda to będziesz miał relację, jak 711 paruje się z infinity.

Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.