Skocz do zawartości
IGNORED

Jakość zasilania - kable, gniazda etc.

partner

Rekomendowane odpowiedzi

Myslalem ze zmadrzales w koncu, no coz ;(

kontakt z mistrzem od mądrości jest nadal zbyt krotki :) musisz jeszcze poczekac na efekty

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

<br /> Zreszta sa tez badania zaawansowane na szyszynka ( osrodkiem duchowym )<br />

No "trzeciego oka" do audio to może nie mieszaj o szyszynce jeszcze mniej wiadomo niż o mózgu :)

No "trzeciego oka" do audio to może nie mieszaj o szyszynce jeszcze mniej wiadomo niż o mózgu :)

No tak pogadajmy moze o bardziej przyziemnych osrodkach jak n.p mozdzek, ten odpowiada za proste funkcje :D

Gość cybant

(Konto usunięte)

To dusza mieszka w Szyszynce?…To odkrycie na miano Nobla. Być może tak faktycznie jest ale do tej pory nikt tego nie wykazał ani nawet chyba nie wysnuł takich przypuszczeń.

Tak , Darek Dusza mieszka w Szyszynce koło Tarnowa;)

<br />n.p mozdzek, ten odpowiada za proste funkcje :D <br />

Nie bierz tego osobiście,znowu nie mogłem się powstrzymać coś mi się skojarzyło ot tak....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Każdy może sobie sprawdzić, w którym miejscu krzywej się znajduje i jak czuły jest na zniekształcenia.

Ukryta Zawartość

Zapraszam do udziału i prezentacji wyników.

Zapraszam do podzielenia sie wynikami

Ukryta Zawartość

No to czekamy na reszte, mam nadzieje ze podejmiecie rekawice, robcie testy przy tych samych opcjach

Jeszcze musisz usciślić na czym słuchałeś.

Ja, jakiś czas temu robiłem, na laptopie, na jego wbudowanych głośniczkach.

sygnal z komputera po coaxie na Sony DTC-57ES, dalej na Sony TA-F670ES i na kolumny.

Mój wynik jest tu, '

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) '

Wyszło mi -27dB. Była to jedyna próba, bez zabawy w uczenie się lub wybierania spośród róznych wyników najlepszego ;)

Ukryta Zawartość

Wyszło mi -27dB. Była to jedyna próba, bez zabawy w uczenie się lub wybierania spośród róznych wyników najlepszego ;)

A myslisz ze ja cos wybieralem czy sie uczylem? pierwszy od kopa test

Dla mnie to zabawa, troche dziwne ze jak zrobsiz blad to wracasz o poziom wyzej, co sprzyja pomylce.

Od 30dB to juz na granicy percepcji przynajmniej dla mnie, i nie boje sie tego powiedziec, 2 bledy tam mialem wlasnie na 30 i 33dB

Jeszcze jedno zastrzezenie, mysle ze takich testow nalezaloby wykonac kilka i wycviagnac jakas srednia, szczerze watpie czy drugi raz bym taki wynik osiagnal, zapewne bylby nizszy

Dla mnie to zabawa, troche dziwne ze jak zrobsiz blad to wracasz o poziom wyzej, co sprzyja pomylce.

Taka zasada w metodologii, dla potwierdzena, czy poprzednie trafienie nie było przypadkiem.

Dyskutowane na forum róznice w brzmieniach mają podobny charakter, jak te w tym teście. To coś w rodzaju zniekształceń intermodulacyjnych, jakie wprowadzanow tym teście.

• Redaktorzy

A co masz do niej podłączone?

Skoro twierdzisz ,że to taki majstersztyk to chętnie spróbuję jak wypadnie przy Siltechu.

O tym pisałeś?

Ukryta Zawartość

Ja to mam. Nie powiem złego słowa, naprawdę.

Ukryta Zawartość

vsjguc.jpgNo to czekamy na reszte, mam nadzieje ze podejmiecie rekawice, robcie testy przy tych samych opcjach

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to czekamy na reszte, mam nadzieje ze podejmiecie rekawice, robcie testy przy tych samych opcjach

Już była akcja testuj w innym wątku niestety polegli słyszący.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.