Skocz do zawartości
IGNORED

kino domowe dające rade w stereo

Daro_stg

Rekomendowane odpowiedzi

kyle - co do twojej malo inteligentnej odpowiedzi o wlascicielach monstera to wychamuj troche bo nawet nie wiesz co tak naprawde znaczy slowo ,,frajer,,...

kolejnym razem pomysl choc odrobine zanim cos napiszesz. i wypadalo by ladnie przeprosic ze ublizanie innym forumowiczom.(tak zachowala by sie inteligentna osoba ktora powiedzmy troche ponioslo...)

Czy ktoś się orientuje jaki koszt przewodu wysokiego napięcia? Chodzi o te naj grubsze co wychodzą z stacji transformatorowych. :)

One muszą mieć dodatkowo betonowe podkładki, inaczej nie będzie słychać lektora.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

One muszą mieć dodatkowo betonowe podkładki, inaczej nie będzie słychać lektora.

Hm,no to mnie trochę podłamałeś nie pomyślałem o tym no to zestaw będzie musiał trochę więcej ważyć.

Zresztą przy takich przewodach to chyba jednego elektryka dadzą gratis myślę,może on nadał by się za lektora,wiec może podkładki nie będą potrzebne. :)

Wysłane z mojego commodore 64 przy użyciu Joysticka.

Tylko gdy przypadkiem źle podłączysz i cię pierdyknie z mocą wodospadu to tylko nie idź w stronę światła.....

Spokojnie przecież pan elektryk będzie gratis także on tam myślę jest dobry w te klocki.

:)

Wewnątrz stacji duże prądy idą szynami aluminiowymi. Może w tę stronę pójść? ;)

Też można by pójść tą drogą znacząco obniżyło by to wagę całości co do odsłuchu to myślę pan elektryk na pewno pomógł by mi przenosić te kabelki.

:)

Wysłane z mojego commodore 64 przy użyciu Joysticka.

• 3 miesiące później...

A podłącz amplituner na jedną kolumnę a wzmacniacz na drugą (sygnał podaj z jednego źródła czyli jeden kanał do ampli a drugi do wzmaka) i ustaw na nich identyczną głośność (i potem nie ruszaj gałek od głośności tylko naprzemiennie ściszaj je balansem) i obadaj czy ampli dalej będzie ci grał wyraźnie gorzej.

Jedną nogą będąc w kuchni zapytam; a scena, plany, wybrzmienia? Wsio rawno?

Jak mawiał Wielki Szu, no skoro tak, to tak. ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.