Skocz do zawartości
IGNORED

Wątek poparcia dla starego audiofila

dd6

Rekomendowane odpowiedzi

A czemu moderacja jeszcze nie zamknęła tego wątku? Trza zrobić kolejne tajne spotkanie, tym razem o koniu :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

1. dd6

2. wiatrak

3. Keef'98

4. BlueMax

5. modrzew47

6. xniwax

7. Bezlitosna Niusia

8. cir

9. 23031970

10. 747

11. rochu

12. Tadeiro

13. grynio

14. Bobcat

15. Aero

16. palton

17. Filwoj

18. Jaro_747

19. jamówię

20. GratefullDe

21. jar1

22. raptusx

23. masza1968

24. neomammut

25. lucky

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Moderacji coś od wczoraj nie widać.

Wiem! Ferie Zimowe! :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Koledzy po co ta lista?).............ale za nią też dzięki.

Wystarczy przywołać do porządku moderatorów-lekceważących i obrażajacych do woli-bez umiaru i bezkarnie

Kwestia interpretacji danego wpisu każdego z nas przez zielonych może być w każdym momencie dowolna.

Gdybyście wiedzieli za jakie bzdety dostawałem punkty i w efekcie bana od paltona......po prostu patologia i mentalność dresiarza.

A MOZE TO JEST FORUM PRYWATNE REDAKTORÓW I EKSREDAKTORÓW.........strazników pokoju i ostoji prawdy i fachowych recenzji?

Redaktorzy powinni sobą coś w kwestii audio reprezentować-bo wyzłośliwianie się,przycisk,banowanie,kasowanie postów,nieuzasadniony

entuzjazm z dżwięku w pokoju diy,śmieszne wykłady w pokoju diy,pamiątkowa księga wpisów,udawanie niewinątek-znaczy że wsio jest ok,

lata 2010-2012 nadmiar alkoholu na wystawie...............to na mój gust zdarzenia które nie powinny mieć miejsca.

Euforia,euforia a w efekcie goła dupa.Także skład redaktorów jest wyborem dość niefortunnym,a nawet szalonym,namaszczonych przez Józwę.

Cóż można dodać konkretnego..........na układy nie ma rady.

Wiem kto jest to kapitanem,kto steruje,kto rządzi,dzieli,kto napędza rynek,które wątki są zakamuflowane i sponsorowane.

Ilu działa niebieskich nieoznaczonych-trampolina bądż batuta do interesów poprzez polecanie wyrobów i ogłupianie ludzi.

Chyba nadszedł kres tych podjazdów-osobiście zawsze takiego stanu rzeczy nie akceptowałem,byłem temu przeciwny.

Ciekawe jaka nagrodę dostanę i jaka będzie interpretacja-atak na moderację znowu-bo co?........nieprawdę napisałem?

Walczę z tymi patologiami nieustająco i wytrwale-bo jestem pasjonatem audio,a dla takich ludzi nie powinno się zamykać drzwi.

To pójde na urlop-czy nie,a może to będzie mój ostatni tu wpis?..............a może watek wyleci w kosmos?

ps.

Sprostowanie

Całość wypowiedzi nie dotyczy całej moderacji

Gość rochu

(Konto usunięte)

Wiem! Ferie Zimowe! :D

Ten najważniejszy (co siaduje w drugim rzędzie) chyba hasa po forum od wczoraj swoim klonem i próbuje prowokować aby sie ktoś wyłożył do regulaminowego wypunktowania.

Walczę z tymi patologiami nieustająco i wytrwale-bo jestem pasjonatem audio,a dla takich ludzi nie powinno się zamykać drzwi.

twój to pomysł i zajęcie

ale

nie demonizował bym zbytnio

to forum jest na wykończeniu

stąd takie patologie

policzcie ilu jest aktywnych na forum ... ?

i przypomnijcie ilu bywało kilka lat temu

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

Ja myślę, że to nie o aktywnych chodzi ale o sklonowanych. Stary Audiofil to pewnie Palton - jedna i ta sama osoba. Jak można głosić, że się go wywali i zagłosować, żeby został - to jest patologia :D

1. dd6

2. wiatrak

3. Keef'98

4. BlueMax

5. modrzew47

6. xniwax

7. Bezlitosna Niusia

8. cir

9. 23031970

10. 747

11. rochu

12. Tadeiro

13. grynio

14. Bobcat

15. Aero

16. palton

17. Filwoj

18. Jaro_747

19. jamówię

20. GratefullDe

21. jar1

22. raptusx

23. masza1968

24. neomammut

25. lucky

26.Elmero

melduję się

Moje www.seozmagania.blogspot.com dla wszystkich ciekawskich

1. dd6

2. wiatrak

3. Keef'98

4. BlueMax

5. modrzew47

6. xniwax

7. Bezlitosna Niusia

8. cir

9. 23031970

10. 747

11. rochu

12. Tadeiro

13. grynio

14. Bobcat

15. Aero

16. palton

17. Filwoj

18. Jaro_747

19. jamówię

20. GratefullDe

21. jar1

22. raptusx

23. masza1968

24. neomammut

25. lucky

26.Elmero

27.Rezyslaw

...policzcie ilu jest aktywnych na forum ... ?

i przypomnijcie ilu bywało kilka lat temu

To jest trend ogólny, nie dotyczy tylko Audiostereo i nie dotyczy tylko audio. Pewne rodzaje hobby mają wzloty i upadki, tak jak miejsca ich krzewienia.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

idea wątku jest jasna

kto za to sie wpisuje

kto szuka awantur to nie w tym wątku , ataki personalne i watki im poświęcone są niezgodne z zasadami audiostereo

wpisy osób szukajacych tu zabawy sa usunięte

• Moderatorzy

1. dd6

2. wiatrak

3. Keef'98

4. BlueMax

5. modrzew47

6. xniwax

7. Bezlitosna Niusia

8. cir

9. 23031970

10. 747

11. rochu

12. Tadeiro

13. grynio

14. Bobcat

15. Aero

16. palton

17. Filwoj

18. Jaro_747

19. jamówię

20. GratefullDe

21. jar1

22. raptusx

23. masza1968

24. neomammut

25. lucky

26.Elmero

27.Rezyslaw

28. plastik1989

-----------------

Wątek jako taki jest bez wątpienia ZGODNY z regulaminem forum. Jak do tej pory moderacja dba o to, żeby nieodpowiednie wpisy były usuwane i mam nadzieję, że dalej tak będzie.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

• Redaktorzy

Wystarczy przywołać do porządku moderatorów-lekceważących i obrażajacych do woli-bez umiaru i bezkarnie

[naruszenie regulaminu - atak na moderację]

Kwestia interpretacji danego wpisu każdego z nas przez zielonych może być w każdym momencie dowolna.

Gdybyście wiedzieli za jakie bzdety dostawałem punkty i w efekcie bana od paltona......po prostu patologia i mentalność dresiarza.

[naruszenie regulaminu - atak osobisty]

A MOZE TO JEST FORUM PRYWATNE REDAKTORÓW I EKSREDAKTORÓW.........strazników pokoju i ostoji prawdy i fachowych recenzji?

Redaktorzy powinni sobą coś w kwestii audio reprezentować-bo wyzłośliwianie się,przycisk,banowanie,kasowanie postów,nieuzasadniony

entuzjazm z dżwięku w pokoju diy,śmieszne wykłady w pokoju diy,pamiątkowa księga wpisów,udawanie niewinątek-

[naruszenie regulaminu - atak na moderację]

znaczy że wsio jest ok,

lata 2010-2012 nadmiar alkoholu na wystawie...............to na mój gust zdarzenia które nie powinny mieć miejsca.

Euforia,euforia a w efekcie goła dupa.Także skład redaktorów jest wyborem dość niefortunnym,a nawet szalonym,namaszczonych przez Józwę.

[naruszenie regulaminu - atak osobisty]

Cóż można dodać konkretnego..........na układy nie ma rady.

Wiem kto jest to kapitanem,kto steruje,kto rządzi,dzieli,kto napędza rynek,które wątki są zakamuflowane i sponsorowane.

Ilu działa niebieskich nieoznaczonych-trampolina bądż batuta do interesów poprzez polecanie wyrobów i ogłupianie ludzi.

Chyba nadszedł kres tych podjazdów-osobiście zawsze takiego stanu rzeczy nie akceptowałem,byłem temu przeciwny.

Ciekawe jaka nagrodę dostanę i jaka będzie interpretacja-atak na moderację znowu-bo co?........nieprawdę napisałem?

Walczę z tymi patologiami nieustająco i wytrwale-bo jestem pasjonatem audio

[chwalenie się - dopuszczalne, regulamin pozwala]

,a dla takich ludzi nie powinno się zamykać drzwi.

To pójde na urlop-czy nie,a może to będzie mój ostatni tu wpis?..............a może watek wyleci w kosmos?

OK, teraz podliczenie ile punktów wyszło i jaki będzie tego efekt końcowy.

• Moderatorzy

O co chodzi z tym? Jak regulamin pozwala to po co się tym zajmuje moderacja? BTW Jak obiektywnie można ocenić co jest chwaleniem się?

"[chwalenie się - dopuszczalne, regulamin pozwala]"

-----------------

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.