Skocz do zawartości
IGNORED

O Starym Audiofilu

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

Mam jedynie obawy ze względu na swoją porywczość. Obawiam się, że farbowane kudły by fruwały jak babie lato, łeb latał jak w subaraku a łuszczyca się sypała jak śnieg na Alasce w środku zimy :)

No cóż...

Jako zapraszający i - miejmy nadzieję jako gospodarz - po mojej stronie leży obowiązek zadabania o spokój i bezpieczeństwo na spotkaniu.

Mam w tym z resztą pewną wprawę ; )

wspólnego dobra

Masz rację o wspólne dobro należy dbać.

Można rozpocząć od zrobienia porządku - tu na forum - będzie się łatwiej rozmawiać.

Mam wrażenie, więcej jestem pewien, że dotychczasowe oznaczenia wymagają korekty.

O co chodzi?

Mamy na forum użytkowników, branżę, moderatorów, redaktorów, gości.

Moja propozycja to oznaczenie - lobbysta.

Jest ich tak wielu, że natychmiast zostaną wskazani po nazwie użytkownika przez innych użytkowników lub moderację.

Takie: kto jest kto ( niedoskonałe, ale lepsze od stanu na dziś )

Uważam, że taka zmiana nie wyeliminuje różnych nawarstwionych problemów na forum, ale znacznie ułatwi rozmowę.

Wystosowałem zaproszenie i muszę się tego trzymać.

Dopiero będziesz wyglądał,jak się wszyscy do ciebie zwalimy.Oj będzie się działo.Platon już deklaracje złożył.
Gość SlawekR

(Konto usunięte)

.....

Ze swojej strony mogę zaproponować jedno - spotkajmy sie.

Normalnie, w realu.

Spróbujmy porozmawiać.

Dwa razy w ramach krakowskich odsłuchów udało nam się jakoś rozwiązać pewne nabrzmiałe na forum konflikty.

Może udałoby sie po raz trzeci?

Józwa, Stary Audiofil, Palton, Szymon, Parantulla, Masza1968. Neomamut, Tomkly i każdego kto ma ochotę, kogo nie wymieniłem za co przepraszam - zapraszam do siebie.

Przedstawicieli Site i Elberota także zapraszam.

Kraków nie leży na końcu Galaktyki.

Dom może nie jest spory ale ostatnio prawie trzydziestu chłopa się zmieściło : )

Jakieś papu, coś do wypicia - będzie, nocleg da się zorganizować.

Co byście powiedzieli na sobotę pod koniec stycznia/początek lutego?

Na razie jest was dwóch...nie za intymnie?

1. palton

2. SlawekR

3. .....

Już mniej intymnie, to już trójkącik :)

A tak poważnie, to takiej okazji na spotkanie nie można przepuścić, szczególnie że jestem z tego samego końca Galaktyki ;)

Panowie, proszę, bez egzaltacji! Forum tematyczne zawsze będzie przyciągać różnych ludzi, hobbystów, branżystów, wzmacniaczy, idiotów, fajnych ludzi itd. Zawsze będą kłótnie, spory, zarzuty, kliki, układy itd. Problemem jest nietransparentność moderacji, która albo jest chorobliwie i głupio zamordystyczna (SlawekR), albo... - no właśnie, uwikłana. Spotkanie przy wódce skończy się kacem, albo mordobiciem, albo - jak po spotkaniu paltona z... - forumowym praniem brudów. Niech każdy zrobi rachunek sumienia, przypomni sobie, że (lub czy) ma jaja, pomyśli o dobru wspólnym (forum) i tyle. Poza grupą forumowej elity trafiają tu ludzie, których naprawdę coś w tym hobby nęci, czasem zaczynają od zera (jak wielu z nas kiedyś), czasem chcą się czegoś dowiedzieć i naprawdę w dupie mają, czy jakiś pan X powiązany z dystrybutorem Y obroni dupę Z, który jest właścicielem sprzętu, jaki psuje Y biznes. To są gówna środowiskowe, z którymi powinniście sobie sami poradzić, a forum to forum - jest takie, jacy użytkownicy (w tym moderacja). Chcesz zmienić ten świat, to zacznij od siebie! Albo od moderacji ;-)

• Użytkownicy+

:(

31.01 to akurat końcówka ferii i będę w drodze z "fabryki" ;) ayona. :)

Przeoczyłem ten wpis, może też być inny dzień, dla mnie równie dobrze w tygodniu. 24.01,15 też jest ok.

Jest niewielkie prawdopodobieństwo, że będę jechał za granice. To może być jedyna przeszkoda z mojej strony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.