Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Audiostereo toleruje faszystów

artur0215

Rekomendowane odpowiedzi

ze w ogole chce ci sie pisac.

jasne, wiem, że to forum, ale z góry wiadomo, że to wszystko i tak skończy się jedną wielką awanturą..co wy forum nie znacie ;-) ?

warto :-) ?

Smuga cienia spowija..;-)

Przeczytałem i ten wątek i "Układziki i układy użytkowników z Moderacją" - polecam, oba dają pełen obraz. Acz odradzam po posiłku lekturę,

Lubiłem bocznicę można się było i powygłupiać i czasami poważnie porozmawiać. Bywali tu ludzie i mądrzy i idioci - ci też wnosili swój koloryt.

Niestety obecnie coraz częściej tematy tutaj to swego rodzaju paplanie się w guanie.

A Owsiak mnie ani grzeje ani ziębi, owszem swoje zdanie mam, acz nawet uznając argumenty "matki k." przyznać trzeba iż sporo sprzętu ze znaczkiem w szpitalach stoi, dwa w dobie skundlenia i skłócenia rodaków inicjatywa która ich łączy jest warta grzechu. Także na serduszko się załapię z czystym sumieniem...

A co do propozycji - rozumiem iż auror ma dowody iż jego antagoniści to faszyści ??? Pytam z ciekawości, bo faszyzm chyba nie jest tolerowany przez prawo ???

A, jutro proponuję zamknąć wątki blondynek, pojutrze tych od kabli, ciekawe na jaki dzień przypadnie zamknięcie konta autora ???

;-P

To co mówicie jest bardzo niepokojące. Faszyzm jest w kontrofensywie. Coś dziwnego się dzieje. Nawet Tomek Lipiński przeszedł ostatnio a tamtą stronę. Musimy się konsolidować i bronić tak dobrego i wrażliwego człowieka jak Jurek.

Jurek sobie poradzi.Trzeba bronic mamuske bo to jego..koniec.Ma dwie corki na utrzymaniu.

a lipinski niech przestanie patrzec na to ile zarabiaja koledzy.Nie ten poziom sztuki.

Artur, nie szkoda Ci zdrowia i czasu? Kto to tutaj zacznie sprawdzać? Myślisz, że chłopaki ze służb mundurowych wiedzą więcej? Czy oni w ogóle coś wiedzą? A Ci z wątku o WOŚP, czy o Rydzyku wiedzą tyle co przeczytają w prasie i co im poda telewizja. Z drugiej strony skąd wiadomo, że to akurat Ty masz rację absolutną? I nie śmieje się, nie szydzę. Z punktu widzenia uczestników tego wątku tak to właśnie wygląda...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Każdy z nas płaci na WOŚP, czy to bezpośrednio czy pośrednio ...ze swoich podatków.

Policjanci wolontariusze, czy pracujący/służący za kasę ? -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

patrzecie a jak ida skiny albo narodowcy to stary idiota nie widzi.

policji.

no jeszcze moze legie i starucha.Tez nie widzi.A jak gorniki idom falom to tez za nasze pieniadze a bronia ich pieniedzy.

Ukryta Zawartość

Trudno. Takiego powiedzmy Hitlera usunę sam, natomiast co bardziej rozszalałych fanfanów Kaczyńskiego wprawdzie znoszę z trudem, ale usunąć raczej nie mam prawa.

a znosisz fanatyków tuska i platformy oraz orkiestry, cokolwiek by za wałek nie zrobili są cacy?

• Użytkownicy+

Przeczytałem i ten wątek i "Układziki i układy użytkowników z Moderacją" - polecam, oba dają pełen obraz. Acz odradzam po posiłku lekturę,

Dwie minuty Cię zgubiły... :)

Ukryta Zawartość

I jak tam teraz "pełen obraz"?

ciekawe na jaki dzień przypadnie zamknięcie konta autora ???

;-P

Jest kilka możliwości. Nigdy, bo kolega zmieni retorykę i nie jest klonem. W dniu udowodnienia, że to klon. W dniu otrzymania kolejnego ostrzeżenia, które przekroczy dopuszczalną ilość punktów.

Ukryta Zawartość

Przyłącz się do akcji:

"NIE OBRAŻAM. Wpisy niezgodne z zasadami forum zgłaszam moderacji, a ich autora banuję w swoich wątkach."

I zbanuj się w tym wątku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.