Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie u rocha - lista obecności.

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Pietrek powinien na takie spotkanie zabrać dwa świąteczne granaty...na wszelki wypadek.

Dwa granaty to za mało

Wezmę całą skrzynkę wódki.............zielonych się upije,podpiszą że zrzekają się funkcji moderatorów dobrowolnie-mam taki plan.

Inna opcja nie wchodzi tu w rachubę.

Pierwsi sekretarze też odchodzili zazwyczaj w niełasce i niesławie-dobrze myślę?

Coraz dłuża, otwierający to sama świta :). Jacek by musiał chyba raczej przylecieć :).

I tu - tysz!:)

Okoliczności - dziwnym zbiegiem...

Akurat jestem teraz w Polsce, zresztą - niedaleko od nieznanego mi Gospodarza...

Cóż - nieszczęścia i pożegnania w rodzinie - zdarzają się czasem...

Owocnych obrad życzę z wielką sympatią i ufnością, że - coś wniosą.

Choć wątpię.

-Jacek.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Wezmę całą skrzynkę wódki.............zielonych się upije,podpiszą że zrzekają się funkcji moderatorów dobrowolnie-mam taki plan.

Zakładając, że sie to uda, to jaki masz plan na później?

Masz jakiś pomysł, wizję tego jak forum będzie wyglądać po takiej rezygnacji?

To się..., odbuduje... :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość rochu

(Konto usunięte)

Widzisz, mam tego świadomość, że na tym forum jestem żywą skamieliną.

Ale nawet jako skamielina wiem, że dawne czasy nie powrócą i nie będzie jak dawniej.

I nic już odbudować się nie da.

Można za to próbować szukać nowych sposóbów na koegzystencję użytkowników i takie funkcjonowanie forum, które pozwoli każdemu jakoś zyc i nie zderzać się za często.

Zakładając, że sie to uda, to jaki masz plan na później?

Masz jakiś pomysł, wizję tego jak forum będzie wyglądać po takiej rezygnacji?

Nie będę gdybał............bo do rezygnacji nie dojdzie-zarówno dobrowolnej jak i pod presją.

Alternatywę na wolne wakaty w moderacji posiadam.

Co tu dużo pisać ,mówić,ba nawet skamleć-wszystko jest i tak ustalone i przykazane odgórnie.

Jestem trzeżwy i wiem co piszę i mówię.

Do Ciebie ktoś powinien przyjechać z Site,ale nie przyjedzie-bo wszystko już wiadomo.

Z moderacja nie będę rozmawiał-bo przypuszczam ,że SławekR-taki były znajomy po kądzieli pokaże Paltonowi i Józwie...........WAWEL.

Gość rochu

(Konto usunięte)

A ja Ciebie proszę abyś jednak rozmawiał.

Rozumiem, że masz wielkie poczucie krzywdy ale wierzę w to, że potrafisz stanąć ponad własne uczucia i chociaż podjąć próbę rozmowy (czyli wyrażenia swojego stanowiska ale także wysłuchana drugiej strony).

Dobrze piszesz-laptop będzie niezbędny jak się Palton nie odniesie do swoich paszkwili,a w nich do pomówień mojej osoby.

Nie jestem dzieckiem i nie z takimi tuzami miałem do czynienia..............tzn. tuzami audio i autorytetami i wzorami moralności.

Nie jestem tez koniem z kantarem na łbie i z zasłoniętymi oczyma.............co ma się rozumieć krótkowzrocznym,a nawet kretem)

Przeraża mnie u Paltona i Józwy zniewalająca bystrość umysłu.....chyba dlatego tak długo są już teraz sam nie wiem-moderatoro-branżowcami.

Rochu jest taka prośba do Ciebie..........przyjadę pijany jak świnia,wtedy masz gwarancje dialogu z mej strony,a mój ochroniarz świnie hoduje-to

ze mną da sobie radę ważę tylko 105 kilo.

Stanowisko drugiej strony powiadasz ,a to Ci heca nie byle jaka-otóż znam je od dawna.) przypuszczam,ze Ty także,więc

Przedstawienie paszkwili może zaowocować tym,że spotkanie nie będzie z wcale potrzebne-wsio się samo wyjaśni-who is who?

Natomiast w celach towarzyskich jak mnie zaprosisz i przyjmiesz stawię się w miarę możliwości czasowych.

A ja Ciebie proszę abyś jednak rozmawiał.

Rochu, stary audiofilu, przecież cały czas rozmawiamy, a przynajmniej próbujemy rozmawiać i tłumaczyć, tylko koledzy P. i JM nie docyć, że mieszają swoją działalność branżową z moderowaniem (co wg mnie stanowi sprzeczność interesów i wyłącza bezstronność, jak by nie mówił). Coś takiego jest niedopuszczalne. Modowie powinni być co do zasady bezstronni oraz obiektywni, a wiadomo, że ww. jegomoście bezstronni i obiektywni nie są, chociażby z uwagi udział w branży, a do tego dzielenie członków forum, tworzenie jakichś pokątnych grup wsparcia etc. Świadczą o tym też w szczególności ostatnie buńczuczne posty P. Jak np. można szczycić się obrażaniem innych i wszędzie to podkreślać? I ja nie mam o nic żalu, tylko staram się uzmysłowić granice przyzwoitości, których ww. człowiek zdaje się nie mieć. Dla mnie forum AS to zabawa, tylko tę dobrą zabawę psują podobne osoby sowim postępowaniem. Szczerze, to nie wierzę też w zmianę nastawienia P., bo po prostu najwyraźniej nie potrafi, gdyż jest zbyt zapatrzony w swoje ego i nieomylność, a wiadomo, że z ludźmi zamkniętymi na opinie innych, w tym tych mających odmienne zdanie, trudno dyskutować.

jak się Palton nie odniesie do swoich paszkwili

I niech nie zapomni przynieść swojej Listy Dwulicowych Chamów, pomogę nawet kserować :). Nie wstydź się Paltonie, przecież prawisz na lewo i prawo, że jesteś pewny zdania co do tych osób, więc nie trzymaj nas w niepewności i pracuj nad listą pracuj. Najlepiej, aby była możliwie długa...

Dziwne dla mnie jest , że dorośli ludzie uczestniczą w tym festiwalu obłudy. Nie dali wam się w docelowych wątkach nawet wypowiedzieć, powycinali posty, a na koniec zamknęli te tematy, a wy liczycie na jakieś mediacje, zapraszacie tych ludzi i jeszcze im wódkę chcecie lać. Dorośnijcie...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Electro, jak napisałem wyżej, ja nie liczę na nic ...dobrego ze strony kolegów. Chociaż bardzo bym chciał.

Póki co relaxujemy się i oglądamy jakiś film, koledzy modowie mogą też popatrzeć. Lekka akcja i ciekawy klimat - ujął mnie ten serial, życiowy do tego. Spokojnej nocy i miłego oglądania, a jutro budzimy się z pozytywnym nastawieniem i szerokim uśmiechem, czego i Wam i sobie życzę :-].

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />Heja muls, co słychać? Jak już poskrzekałeś to zmykaj do błota, bul bul bul <br />
a ciebie któs o zdanie pyta??

błoto skutecznie chroni przed kommmmarami.

a ogacili cie juz gacek ..na zime??

czy w gaciach samych.

Moderacja powinna być dla forumowiczów, a nie odwrotnie. Co będzie z tych rozmów pewnie wielkie gów..., wróć kupa. Ale do Rocha podjedziemy, moderację przejedziemy, a gdy pijani udzadzą się na lerzakowanie, z Rochem muzy posłuchamy przyjaźnie :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

dawne czasy nie powrócą i nie będzie jak dawniej.

Na szczęście.

Odeszło dużo ludzi z dużą wiedzą - i to jest bardzo złe bo coraz mniej tu fachowców.

Ale jak czytam czasem te wypociny z dawnych lat o sprzęcie (wypisywane pewnie w najlepszej wierze) to mi się aż płakać chce. Było tu kilku samorodnych "opinion leaders" którzy zdominowali swoimi opiniami to forum. Ja po latach odsłuchów różnych sprzętów odkryłem że pisali oni takie bzdury że to aż głowa mała a wiedzy to nie mieli żadnej. Oni też się na to forum obrazili. Na szczęście !

Justas, jeżeli masz coś w temacie spotkania do powiedzenia, to powiedz.

W innym przypadku - proszę zamilcz.

Wprawdzie nie jestem Justas ale czuje się zaproszony do powiedzenia na temat spotkania.

Pytania:

Czy będzie na nim przedstawiciel Właściciela/administracji?

Jak do tej pory nie znalazłem potwierdzenia tego faktu.

Jeśli nie to jest to Wasze prywatne spotkanie w prywatnych sprawach i nie widzę potrzeby aby z tym się afiszować w osobnym temacie.

Jakie macie prawo/możliwości zmieniać cokolwiek na tym forum? kogo Wy jesteście przedstawicielami?

Moderacja realizuje wytyczne właściciela.

Pozostali uczestnicy spotkania nie są reprezentacją uczestników forum.

Proszę podać ile osób średnio dziennie czyta to forum? ile z tych osób Rochu i inni reprezentujecie?

To że inni nie piszą to nie znaczy że wasze rozróby, nienawiść do tego czy innego moderatora popierają.

Rzadko i mało piszę, raczej czytam.

Napisałem to aby uświadomić Wam że się ośmieszacie.

Oczywiście jakiś palant zaraz napiszę znowu że jestem klonem albo kumplem jakiegoś moderatora.

Więc z góry odpowiadam:

...... się!

Kolega @Justas nie raz potrafi popłynąć, ale w tym wypadku diagnoza w 100% trafna....

A co do samego spotkania życzę mocnych głów i braku syndromu dnia wczorajszego, acz podobnie jak @sa nie wierzę w jakikolwiek jogo skutek poza towarzyskim...

Acz trzymam kciuki i przypominam iż Kolega @neomammut ma czarny pas w ping-ponga także mimo iż ich mniej, bez szans nie są ;)

P.S. @dio brutalnie, ale również 10/10

Wprawdzie nie jestem Justas ale czuje się zaproszony do powiedzenia na temat spotkania.

Pytania:

Czy będzie na nim przedstawiciel Właściciela/administracji?

Jak do tej pory nie znalazłem potwierdzenia tego faktu.

Jeśli nie to jest to Wasze prywatne spotkanie w prywatnych sprawach i nie widzę potrzeby aby z tym się afiszować w osobnym temacie.

Jakie macie prawo/możliwości zmieniać cokolwiek na tym forum? kogo Wy jesteście przedstawicielami?

Proszę podać ile osób średnio dziennie czyta to forum? ile z tych osób Rochu i inni reprezentujecie?

To że inni nie piszą to nie znaczy że wasze rozróby, nienawiść do tego czy innego moderatora popierają.

Rzadko i mało piszę, raczej czytam.

Napisałem to aby uświadomić Wam że się ośmieszacie.

Oczywiście jakiś palant zaraz napiszę znowu że jestem klonem albo kumplem jakiegoś moderatora.

Więc z góry odpowiadam:

...... się!

Sam się ..............!!!!

Chyba umiesz grać w palanta............tak se myślę.

moze chlopaki otrzezwieja w koncu ;)

Które chłopaki?

Dio, ...ja się nawet zdziwiłem, że na spotkaniu ma być pierwsza osoba z listy. Moim celem jest pojechać, dobrze spędzić czas i poznać nowych kolegów z forum w 4 oczy. Żadnych ustaleń nie planuję osobiście robić, no chyba że co do kolejnego spotkania :). Do tego reprezentuję samego siebie :). W każdym razie jeśli dojadę, to zarówno ja, jak i ekipa mazowiecka będzię absolutnie trzeźwa - bawimy się bez napojów wyskokowych :).

Sam się ..............!!!!

Chyba umiesz grać w palanta............tak se myślę.

No i się zilustrowało.

Są ludzie którzy postrzegają świat tak:

Jesteśmy MY i oni.

MY tylko mamy rację, oni to najgorsze zło jakie może być.

Każdy kto nie jest z NAMI to oni albo ich lemingi.

Ja w tym nie mam ochoty brać udziału, ani o tym czytać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.