Skocz do zawartości
IGNORED

Za co zostałem zbanowany w wątku technicznym?

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodząc na Wątek techniczny zobaczyłem powiadomienie, iż nie mogę uczestniczyć w dyskusji, ponieważ zostałem zbanowany.

Nie otrzymałem żadnego powiadomienia czym moja skromna osoba zasłużyła na takie wyróżnienie, oraz nie widzę żadnych punktów karnych.

Mój ostatni wpis jest datowany na 19.12.2014r i był osobistą rozmową ze Sławkiem R.

Zauważyłem, że ban koreluje ze sporem prowadzonym między użytkownikami a Paltonem. Zapytałem więc przez PW Roberta, czy to on był dla mnie tak łaskaw. Twierdzi, że to nie on jest autorem mego bana.

Zwracam się do kolegów moderatorów o wyjaśnienie mi od kogo i za co otrzymałem tę karę. Chyba, że za brak czynnego udziału w trwającym sporze (czytaj nagonce na Paltona)?

A może jestem na liście "dwulicowych"? Wobec powyższego uważam, że zaliczenie mnie do "dwulicowych" to zwykłe sk***ysyństwo, ponieważ owszem brałem czynny udział wraz z Pawłem w tak zwanym "przewrocie majowym" jednak z powodów które ściśle wyłożyłem i nie mając zamiaru przechodzenia na tworzone Forum mimo oficjalnego tam zaproszenia.

Bardzo proszę o wyjaśnienie mi powodów ograniczenia mej wolności do wyrażania własnego poglądu w wątku technicznym.

Włodek.

Eee, pewnie pomyłka :)

Ale zaraz zaraz, jeśli mowa o

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to jego założycielem jest Admin1 i wg niepisanej umowy dopóki jest aktywnym userem/adminem na forum to nikt nie ma prawa działać i banować w jego imieniu!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Redaktorzy

Jeśli chodzi o wątek powyżej, to vlado nie jest w nim zbanowany. Przed chwilą sprawdziłem, przy każdym wątku moderator może rozwinąć listę userów z zaznaczonymi zablokowanymi i stąd wiem, że vlado nie jest zablokowany.

No widzisz? Jozwa nawet ewidencję wyczyścił, w sumie logiczne bo co było a nie jest...

:D

Justas ty nie narzekaj na narzekaczy tylko napisz co dzisiaj polecasz powiedzmy do...hm...500 zeta?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie ważne - zbanowany czy nie. Ważne żeby sobie móc ponarzekać na moderację ...

Ty masz coś z główką? Ja narzekam na moderację? A może twierdzisz, że nie byłem tam zbanowany?

...

I co wobec tego? Dziesięć minut przed napisaniem tego wątku byłem jeszcze zbanowany i pisałem zapytanie na PW do CIra, a wczoraj pytałem na PW Paltona i dzisiaj rano mi odpisał.

Może uważasz, że otrzymanie bana na wątek bez podania przyczyny nie usprawiedliwia tego co tu napisałem?

W.

vlado zwrocił sie z prośba o usuniecie bana i tak się stało

małe zamieszanie , problem rozwiązany nie był powodow aby bana miał dłużej

powód ? przy blokadzie w watku nie ma mozliwosci umieszczenia opisu - nie odpowiem

obecnie i tak był juz nieistotny

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Aha, czyli jozwa pisząc swój post w tym wątku nie wiedział, że inny mod już odbanował vlado?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.