Skocz do zawartości
IGNORED

Budżetowe komponenty hiend

Gość cybant

Rekomendowane odpowiedzi

W przeciwieństwie do Ciebie nie czytam prasy audio...

Piszę też tylko o tym czego słuchałem...

To jednak prawda , czytelnictwo w narodzie maleje ;)

Jednak jak mam czytać bajki o audio to też zdecydowanie wolę posłuchać; tak że analfabetyzm w czasopisemkach audio rośnie :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

W przeciwieństwie do Ciebie nie czytam prasy audio...

Piszę też tylko o tym czego słuchałem...

A posiadasz coś wiarygodnego oprócz Twego słowa i klawiatury ?

Ferujesz wyroki i narażasz ludzi na koszta nie wspominają nic o wcześniejszym odsłuchu.

Uważasz że Twój gust to gust wszystkich ?

A nietrafione wydatki forumowiczów Cię nie obchodzą ?

I jeszcze jedno jak już będziesz słuchał u kolegów lub coś czytał to skoncentruj się na elektronice bo sporo błędów zostawiasz i sam już nie wiem czy to prasa audio czy opinie internetowe tak słabo Cię podszkoliły w bajaniu.

Kończąc powiem trochę przewrotnie - widząc Twoją sytuację rozumie Twoje tulenie się do Sly30.

Spoko.

Firewall 1

Nie zadzieraj z Grupą Krakowską ;)

Poważniej, bzdety zaczynasz pisać; Popraw Się!

Idę dziś na razie z tego forum bo ono zaczyna ogłupiać!!!

A nietrafione wydatki forumowiczów

Okres ochronny na pelikany już się skończył.:)

Dla mnie nie ma lepszej nauki jak na własnych błędach .

Pewniaki nie istnieją moim zdaniem w audio .

Tylko i wyłącznie samodzielne odsłuchy na spokojnie są wartościowe.

Gość cybant

(Konto usunięte)

A posiadasz coś wiarygodnego oprócz Twego słowa i klawiatury ?

Ferujesz wyroki i narażasz ludzi na koszta nie wspominają nic o wcześniejszym odsłuchu.

Uważasz że Twój gust to gust wszystkich ?

A nietrafione wydatki forumowiczów Cię nie obchodzą ?

I jeszcze jedno jak już będziesz słuchał u kolegów lub coś czytał to skoncentruj się na elektronice bo sporo błędów zostawiasz i sam już nie wiem czy to prasa audio czy opinie internetowe tak słabo Cię podszkoliły w bajaniu.

Kończąc powiem trochę przewrotnie - widząc Twoją sytuację rozumie Twoje tulenie się do Sly30.

Spoko.

Spoko;)

Oprócz klawiatury posiadam też system...w przeciwieństwie o niektórych...

Nie wiem gdzie napisałem , że mój gust ma kształtować gusta innych...?

Pokaż swój system wtedy będziesz partnerem do pouczania innych...

A tak to tymczasem ,borem , lasem....

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Okres ochronny na pelikany już się skończył.:)

Dla mnie nie ma lepszej nauki jak na własnych błędach .

Pewniaki nie istnieją moim zdaniem w audio .

Tylko i wyłącznie samodzielne odsłuchy na spokojnie są wartościowe.

Też tak uważam.

Pokaż swój system wtedy będziesz partnerem do pouczania innych...

Jesteś mało wiarygodny abym Ci cokolwiek " pokazał "...

Panowie, po co ta rozróba?

Weekend się zbliża nawał pracy w robocie i trzeba odreagować.

Pokaż swój system wtedy będziesz partnerem do

Koledzy , to nie fora nudystyczne.

Swoją drogą to Firewall1 powinien pokazać na czym gra i wyjść z twarzą bo jak na razie zarzuty o klonowanie mają

swój sens .

Koledzy , to nie fora nudystyczne.

Swoją drogą to Firewall1 powinien pokazać na czym gra i wyjść z twarzą bo jak na razie zarzuty o klonowanie mają

swój sens .

Mają sens? To 100% pewne i potwierdzone informacje!

Nie rozumiem po co ktoś tworzy takie klony :( może jestem z innej planety ale co to za problem wrzucić fotkę systemu ?

siedzę na rożnych forach (kolarstwo, triathlon) i nigdzie takiego problemu z klonami nie ma.

mój system tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tu tak na rozluźnienie z innej mojej działki:

p4pb10911260.jpg

Ukryta Zawartość

TIdal Audio Contriva Diacera SE / Denafrips Terminator+ 12th / Denafrips arce / Monobloki Purifi 1et9040ba / Denafrips Athena / Velodyne Sc1250 +  Wilson Benesh Torus

Mają sens? To 100% pewne i potwierdzone informacje!

Wiesz sporo więcej od takich przeciętnych osób jak ja na przykład. Też się zastanawiam po co komuś starania o bycie

klonem ? Wiarygodność i zdobycie zaufania innych aby póżniej manipulować mniej doświadczonymi userami ? Możliwe

jeśli za tym kryje się jakiś biznesowy interes.

W przypadku watpliwosci, dany delikwent powinien pokazac swoj system, jak sie okaze, ze wszystko gra to powinien otrzymac przeprosiny, i tyle, a osobie nieslusznie podejrzewajacej powinno byc glupio, proste.

Takze kolego firewall chyba wiesz co nalezaloby zrobic, podejrzewa cie pol forum, ty pokazujesz system i wszystkim jest glupio, do dziela

No chyba, ze maja racje, wtedy zaserwujesz jakis wykret i wszystko bedzie jasne

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Możliwe

jeśli za tym kryje się jakiś biznesowy interes.

Prócz tego, doszukałbym się znamion głęboko ukrytych w osobowości.

Ps. Jeszcze parę dni temu pisałeś, że to nic, że klon, bo się go dobrze czyta.

Wiarygodność i zdobycie zaufania innych aby póżniej manipulować mniej doświadczonymi userami ?

Czyżbyś był mniej doświadczonym eserem, ze dałeś się zmanipulować?:)) Nie daję wiary!:))

Co by nie było, wierzę w Ciebie, Megan(!) :)

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

W przypadku watpliwosci, dany delikwent powinien pokazac swoj system, jak sie okaze, ze wszystko gra to powinien otrzymac przeprosiny, i tyle, a osobie nieslusznie podejrzewajacej powinno byc glupio, proste.

Takze kolego firewall chyba wiesz co nalezaloby zrobic, podejrzewa cie pol forum, ty pokazujesz system i wszystkim jest glupio, do dziela

No chyba, ze maja racje, wtedy zaserwujesz jakis wykret i wszystko bedzie jasne

Firewall 1

Nie zadzieraj z Grupą Krakowską ;)

Padło już w Tytanach chyba str. 62.

Chciałem się wprosić na odsłuchach, ale Firewall odparł, że "nie jestem gościnny" jakoś tak.

W sumie nie dziwota, bo kto by chciał Piano zapraszać do siebie:)))

mozesz zawsze wpasc np do mnie, no problem:)

a firewall, no coz, wszystko jasne

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Padło już w Tytanach chyba str. 62.

Chciałem się wprosić na odsłuchach, ale Firewall odparł, że "nie jestem gościnny" jakoś tak.

W sumie nie dziwota, bo kto by chciał Piano zapraszać do siebie:)))

Twoje słowa wziąłem sobie do serca....

" Po za tym( w kontekście samego porównania), obserwuje forum i te zabawę od jakiegoś czasu i wnioskuje, ze dziś mało kto spotyka się dla przyjemności posłuchania czy koleżeńskiego porównania, a raczej dla wytknięcia błędów i obsmarowaniu na AS, że bas czy średnica do bani.Nie, nie.., dzięki:) Jakoś mi to pachnie koniem trojańskim.

Piszę coraz mniej, porównania i błyszczenie pozostawiam innym, a mnie jest i zawsze było dobrze z samą muzyką, szczególnie po nabyciu MBL 101.

Mimo tego, lubię poczytać o zmaganiach innych. Lubię tan grajdołek i dzień bez AS, uważam za stracony:) Czasem coś wtrącę, napiszę, ale też coraz rzadziej z uwagi na "rozboje" i nie specjalną, własną estymę.

Panowie! Piszcie, porównujcie, chętnie Was czytam, wyciągam wnioski, no i jak co dzień, zaczynam dzień z kawą i AS:) "

Sam widzisz ...ale za zaproszenie serdecznie dziękuję.

Gość jt211

(Konto usunięte)

Nie wiem Babusia czy to takie jasne bo gdzieś ciśnie się na usta pytanie co u cholery robi Moderacja w tym przypadku ?

Otwieram lodówkę a tam Firewall 1 albo 747 albo inny twór :>)

Czy ta zakładka tak ma wyglądać ??? I to wszystko w imię ruchu i kasy tak to ma już być ?

Prócz tego, doszukałbym się znamion głęboko ukrytych w osobowości.

Ps. Jeszcze parę dni temu pisałeś, że to nic, że klon, bo się go dobrze czyta.

Czyżbyś był mniej doświadczonym eserem, ze dałeś się zmanipulować?:)) Nie daję wiary!:))

Co by nie było, wierzę w Ciebie, Megan(!) :)

Piano, nie znam powodów dla których ktoś spalony na forum z róznych powodów chce wszelkimi sposobami wrócić

na forumową scenę gdzie tak na prawdę nic się nie dzieje po za kilkoma interesującymi wątkami , w imię czego ?

z nudów , przyzwyczajenia , biznesu ?

To że wielu z nas nie ma przygotowania technicznego i na pierwsze 5 min można wcisnąć rózne techniczne bajki

to nic takiego bo zawsze różne mądrości można zweryfikować z osobistymi specami. Mnie nie raz zdarzały się

techniczne wpadki które wynikają z tego co wyżej i tzw. pośpiechu w odpisywaniu na posty.Jak by na to nie patrzeć

kolega Firewall 1 ma sporo do powiedzenia w technicznych i praktycznych ( lub teoretycznych ) meandrach użytkowania

róznych urządzeń co też zastanawia skąd ta wiedza do zdobycia której potrzeba wielu lat doświadczeń i bycia non stop

po uszy w audio.

Czy ja dałem się zmanipulować Firewallowi ? Raczej nie bo nie doszło do żadnej konfrontacji kup - sprzedam albo

pożycz a wkrótce oddam - więc o czymś takim nie ma mowy. Z natury jestem ufnym człowiekiem ale nie daję

bezgranicznej wiary każdemu słowu które usłyszę. To jak będzie Piano z tym AA ? Zapisujesz się do Klubu AA ?

Zrób to w imię lepszych stosunków w rodzinie , przyniesiesz ulgę najbliższym a zwłaszcza żonce która chciałaby mieć

wreszcie spokój ........ oczywiście audifilski spokój !!!

Gość jt211

(Konto usunięte)

kolega Firewall 1 ma sporo do powiedzenia w technicznych i praktycznych ( lub teoretycznych ) meandrach użytkowania

róznych urządzeń co też zastanawia skąd ta wiedza do zdobycia której potrzeba wielu lat doświadczeń i bycia non stop

po uszy w audio.

Jurgen po takim stwierdzeniu to ja już nie mam więcej pytań ...

Nie rozumiem po co ktoś tworzy takie klony :( może jestem z innej planety ale co to za problem wrzucić fotkę systemu ?

siedzę na rożnych forach (kolarstwo, triathlon) i nigdzie takiego problemu z klonami nie ma.

mój system tu:

Ukryta Zawartość

tu tak na rozluźnienie z innej mojej działki:

p4pb10911260.jpg

Dobrze wyglądasz +++ , przygotowania do triathlonu ?

Ukryta Zawartość

Owszem nie zaprzeczę.

Jeżeli uznasz to za plagiat z góry przepraszam.

Zaraz taam plagiat:) Prosiłem jeno o zbytnie nie przyzwyczajanie się:))

Zrób to w imię lepszych stosunków w rodzinie , przyniesiesz ulgę najbliższym a zwłaszcza żonce która chciałaby mieć

wreszcie spokój ........ oczywiście audifilski spokój !!!

Chyba audiofilski sPOKÓJ, chciałeś Waść rzec:))

Ps. Przecie napisałem, że wierzę w Waszmościa:)

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Otwieram lodówkę a tam Firewall 1 albo 747 albo inny twór :>)

Czy ta zakładka tak ma wyglądać ??? I to wszystko w imię ruchu i kasy tak to ma już być ?

Poczytaj moje porady i propozycje do posłuchania może dostrzeżesz czy Userzy na mnie pluli czy też nie.

Oprócz wiadomo - że tak powiem albo raczej się wstrzymam.

Może wyciągniesz jakieś wnioski.

A jak nie to też zrozumie.

Na tego typu zaczepki z mojej strony EOT.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.