Skocz do zawartości
IGNORED

Kogo z Użytkowników i Moderatorów uważasz za szkodnika na forum?

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Gorzej, że pisze o zimnych lutach na forum. Poleć balonem, a potem go dziagnij nożem :)

Co? Muls pisze sensownie, ma specyficzny sposób wyrażania swojego zdania, ale kretynem nie jest.

A skąd wiesz Nowy Kolego? Muls udzielił Ci wskazówki jak rewitalizować kondensatory czy jak współzyć pokojowo z teściową?

Nowy kolego? Hmm... Ciekawe. ;-) Pomyliłeś płeć.

Nie trzeba mi udzielać wskazówek, abym umiała czytać ze zrozumieniem.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Oooo.... zwracam honor. To miłe, że pisze tu kobieta.

Mój błąd - ja znam się na kobietach - pociągniemy temat? (nie chcę wyjść na mizogina, który pogardza kobietami)

Wziąłaś nick od tych beznadziejnych głośników - to mnie zmyliło!

Nie, Keith "Keef" Richards z the Rolling Stones ;-) Nie wiem, który raz tłumaczę, że nie jestem reklamą marki audio.

Wysoki jak brzoza, a głupi jak koza. Powód, dla, którego brzoza to zły pomysł.

A o sośnie była piosenka dla pszedszkolaków.

Lepszy pomysł, to cis... Hmm... Ładne drewno, dobre łuki. ;-)

Może drewno klejone warstwowo, płyta pilśniowa czy OSB? :-D

Muls to kretyn, ale guru niektórych kretynów. Jest szkodliwy?

Ze wszech miar nie. Nie jest szkodliwy, wyłącznie specyficzny jak Ty :-) Ale nikt nie jest doskonały :-)

Ale nikt nie jest doskonały :-)

Nawet ja. ;-) :-P I tą sensacją kończymy dzisiejszy program. (zawsze chciałam, to powiedzieć)

Skynek,to wontek dla kapusiów....tak mi się wydaje.Albo prowokacja....do tego.

I nie boisz się "chojaku" tu pisać? :-) A jak to rzeczywiście PROWOKACJA ??? :-)

W.

Vlado to moderator z jajem podoba mi się :)

NOOOO! Wypraszam sobie. Z jajami. I popraw mi to natychmiast! :-) Bo sam wymoderuje.

W.

NOOOO! Wypraszam sobie. Z jajami. I popraw mi to natychmiast! :-) Bo sam wymoderuje.

W.

Yes sir, poproszę o punkty karne za atak na moderację!

jakbym miał przycisk to sam bym się zbanował :)

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nawet ja. ;-) :-P I tą sensacją kończymy dzisiejszy program. (zawsze chciałam, to powiedzieć)

Ej, ej, ej - no nie wygłupiaj się!

Zobaczymy się jeszcze? Rozumiem, że zdeprymowali Cię ci wszyscy idioci - mody i usery.

Ale tylko ja zapewnie Ci spokój i komfort na tym forum. Mam nadzieję, że naprawdę jesteś kobietą, bo tu, to ewenement.

Tu grasuje szajka zboczeńców - tylko ja mam czyste intencje.

Chciałbym poznać kobietę mych marzń - masz duże głośniki?

Jest jeden drobiazg Egonie o którym powinieneś wiedzieć. Kobieta do której się zwracasz w tak szarmancki sposób jest niepełnoletnia.

Radzę ci przemyśleć następne wpisy. Żeby nie było, że nie ostrzegałem.

W.

To 16nastka Skynek...

A właśnie, fox'iu. Co do wklejki którą musiałem posprzątać.

Jak jesteś u mnie w gościach, to nie pluj na podłogę proszę.

Włodek.

skynyrd, wszystko gra? Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale zapewne jesteś w wieku moich rodziców. Więc radzę Ci odpuścić tego rodzaju teksty, bo wyglądają dość kuriozalnie. Jeśli chodzi o moje audio, to wszystko mieści się na komodzie :-D Faktycznie, mam wielkie kolumny podłogowe ;-) Buhahaha.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

(Wymoderowano) *********************************

skynyrd, wszystko gra? Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale zapewne jesteś w wieku moich rodziców. Więc radzę Ci odpuścić tego rodzaju teksty, bo wyglądają dość kuriozalnie. Jeśli chodzi o moje audio, to wszystko mieści się na komodzie :-D Faktycznie, mam wielkie kolumny podłogowe ;-) Buhahaha.

a jakie to ma znaczenie?

-------------------

Upomnienie.

Podstawa: § 6. 5.a Regulaminu.: Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest: zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

Źródło: http://www.audiostereo.pl/index.php?app=tos

skynek jak zwykle na okragla i bez sensu.Wpadł nawyzywal, obnazył sie, zapiąl spodnie i wpadnie jutro jak nie zaspi.To kretyn ktorego wszyscy wyrzucaja wlacznie z zona ale nadal nie wie dlaczego.

------------------------------

Moderowano: atak personalny.

Podstawa: § 6. 5.a Regulaminu.: Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest: zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo proszę jakąś prawdziwą moderację o natychmiastowe zamknięcie tego wątku i nie otwieranie jemu podobnych nigdy więcej !!!

Bo to forum robi się coraz bardziej głupie. A dzięki takim wątkom jak ten zaczyna kręcić się dookoła własnego ogona.

I przez to robi się nie dość że jeszcze bardziej głupie to jeszcze żenujące ...

Ci ci chcą zamykać, mogą na Bocznicę nie zaglądać, tylko udzielać się merytorycznie.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Potraktuj to jak zabawę psychoedukacyjną.

A jaka jest prawdziwa ? To jest bardzo fajny temat na następny wątek.

Np. Szymon One zgłosił Mr. Clippinga na moderatora, zapewne w celu wzajemnego głaskania się po audiofilskich jajach, co wy na to moi drodzy ?

Jello zgłaszam Ciebie na moda będziesz sobie mógł sam wylizać jajca :)

Bo to forum robi się coraz bardziej głupie. A dzięki takim wątkom jak ten zaczyna kręcić się dookoła własnego ogona.

I przez to robi się nie dość że jeszcze bardziej głupie to jeszcze żenujące ...

Jaka moderacja, taki wątek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.