Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

No i najwazniejsza informacja że Audiostereo uzywa cookies do sledzenia uzytkowników, a nie tylko poprawy funkcjonalnosci przeglądania serwisu. Od tego nalezało by zacząć że kłamiecie w komunikatach z tych wyskakujących okienek.

O to ciekawe, a możesz coś więcej napisać na ten temat? :)

Czy można tutaj dodawać w jakiś sposób kalkulatory z excela?

Musiałbym sprawdzić w dozwolonych plikach, mogę dopisać, ale jest taka potrzeba?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Kiedy ktoś raczy mi odpowiedziec dlaczego i za co zostałem zablokowany od pisania w watku Funkcjionalność - forum?

Amnezji wstecznej wszyscy dostaliści ei nikt nie wie kto klawisz nacisnął?

Kiedy ktoś raczy mi odpowiedziec dlaczego i za co zostałem zablokowany od pisania w watku Funkcjionalność - forum?

Amnezji wstecznej wszyscy dostaliści ei nikt nie wie kto klawisz nacisnął?

Przecież sam wiesz najlepiej dlaczego - podzieliłeś się już tą wiedzą:

To standard. Mnie zbanował Palton w wątku Forum-funkcjonalność. Bo mógł! Bez uzasadnienia, informacji. Nie pofatygował sie nawet odpowiedzieć na PW o co chodziło. (...)

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

Palton mi odpowiedział na PW że to nie on. Wpis zreszta nie był mu nieprzychylny, a wręcz odwrotnie.

Z reakcji wnosze więc że to Ty byłes sprawcą!.

I co ? Lepiej ci od tego, tak bez uzasadnienia?

Natomiast zapytanie do Admina1 założyciela wątku Forum-funkcjionalność, pozostało bez odpowiedzi. Głuchy telefon.

Wpis zreszta nie był mu nieprzychylny, a wręcz odwrotnie

???

Z reakcji wnosze więc że to Ty byłes sprawcą!.

???

Nie mam wpływu na to co wnosisz i po czym, ale podpowiem Ci, że przeczucie to bardzo wątła przesłanka do jakichkolwiek wniosków.

Powrót po dłuższej przerwie...

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

A co to za dzierwa? Albo raczej dzierzba...

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Proszę o potraktowanie mojego wpisu jako oficjalna skargę na moderatora cir - dwa razy za jeden wpis?

Ukryta Zawartość

post-58766-0-07167100-1436888666_thumb.png

post-58766-0-68025400-1436888666_thumb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawe, który z modów pierwszy przyleci żeby rozdać parę klapsów za zaśmiecanie tego BARDZO WAŻNEGO WĄTKU służącego do komunikacji z administratorem?

Wysłane powietrzem

Jam ci jest. Skoro wezwanym, udzielam regulaminowego ostrzeżenia za świadomy trollong w wątku technicznym kolegom :

vasa, fox733, romek55714.

No i widzisz vasa, po co ci to było? Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość vasa

(Konto usunięte)

Jam ci jest. Skoro wezwanym, udzielam regulaminowego ostrzeżenia za świadomy trollong w wątku technicznym

Dzięki Ci dobry człowieku za oznakę życia. Już myślałem że wszyscy na wakacjach i tylko ja zap...am usmiech.gif

Co prawda w netykiecie ani regulaminie brak wzmianek o trollongu, ale niech tam...

Czy byłbyś tak miły i przypomniał mi jak jest formalna droga odwoławcza? I jaki jest maksymalny czas na odpowiedź ze strony wyższej instancji?

No i widzisz vasa, po co ci to było?

No tak, dochrapałem się i dostałem bęcki krzeslo.gif

Co prawda w netykiecie ani regulaminie brak wzmianek o trollongu, ale niech tam...

Czy byłbyś tak miły i przypomniał mi jak jest formalna droga odwoławcza? I jaki jest maksymalny czas na odpowiedź ze strony wyższej instancji?

Jednak jak zapewne zauważyłeś, jest taki paragraf w 'księdze kar'' oraz przewidziane za takowy happening punkty :-) Będąc długoletnim użytkownikiem tego Forum napewno znasz formalną drogę odwoławczą, zresztą wiadomo że Administracja a w ostateczności Właściciel Forum.

Niestety ja zwykły ORMOwiec nie wiem ile czasu dała sobie wyższa instancja na odpowiedź :-( Musisz mi wybaczyć.

Ps.

Ale o co chcesz się odwoływać, że na Twoje osobiste wezwanie udzieliłem ci ostrzeżenia regulaminowego? A, zapewne uważasz, że żadnego trollingu z Twojej i kolegów strony nie było? :-)))

Gość vasa

(Konto usunięte)

Będąc długoletnim użytkownikiem tego Forum napewno znasz formalną drogę odwoławczą,

Włodku drogi. Przez te jedenaście lat nie dostałem (chyba? ale możesz sprawdzić w rejestrach) żadnego punktu karnego ani ostrzeżenia więc o drodze odwoławczej nie mam pojęcia. Ale palton tyle razy podawał właściwy adres że znajdę.

zapewne uważasz, że żadnego trollingu z Twojej i kolegów strony nie było? :-)))

Oczywiście że nie. Zostało zgłoszone zastrzeżenie co do działania moderacji (w moim odczuciu słuszne) a administrator na nie nie zareagował w żaden sposób. Więc odrobina ruchu w tym miejscu miała zwrócić mu uwagę na fakt że zaniedbuje swoje obowiązki. I tyle.

Swoją drogą forum źle współpracuje z Tapatalkiem. Obcina wpisy, niewłaściwie formatuje cytaty, dziwnie wkleja obrazki. Czy to kwestia formatu forum czy apki na telefon?

Tutaj przykład:

post-981-0-03122600-1437065736_thumb.png

Oczywiście że nie. Zostało zgłoszone zastrzeżenie co do działania moderacji (w moim odczuciu słuszne) a administrator na nie nie zareagował w żaden sposób. Więc odrobina ruchu w tym miejscu miała zwrócić mu uwagę na fakt że zaniedbuje swoje obowiązki. I tyle.

Zgłoszenie tutaj to rzecz prawidłowa, ale używanie sobie i prowokowanie innych do kpiących pogaduszek już nie :-( Do tego jest drugi wątek forumowy. Tam jeśli tylko nie ubliża się personalnie i nie używa wulgaryzmów, można swobodnie sobie ponarzekać na modów, adminów, a nawet na siły wyższe :-))

Serdeczności jak zawsze.

W.

Ale przesadziłeś z tymi punktami, skoro było zgłoszenie to po jednym by wystarczyło a nie trzy jak za atak personalny. :(

<<Oczywiście że nie. Zostało zgłoszone zastrzeżenie co do działania moderacji (w moim odczuciu słuszne) a administrator na nie nie zareagował w żaden sposób. Więc odrobina ruchu w tym miejscu miała zwrócić mu uwagę na fakt że zaniedbuje swoje obowiązki. I tyle.>>

wczoraj było udzielone niezbędne wyjaśnienie - oczywiście nie w tej zakładce

EOT

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ale przesadziłeś z tymi punktami, skoro było zgłoszenie to po jednym by wystarczyło a nie trzy jak za atak personalny. :(

Nie ja foxsiu drogi, to taryfikator ma trolling za czy i basta :-( tak jak za personal atak. My punktów dzielić od ręki nie możemy.

Kończmy na tym w tym wątku, a jeśli są jeszcze pytania przejdźmy do wątku "forum funkcjonowanie".

• 2 tygodnie później...

Chętnie bym k... przeszedł ALE JAKIŚ ... już wie kto ... mnie tam zbanował po jednym wpisie bez podania najmniejszego powodu.

Czy to oznacza że mogę tutaj obie narzekać na modów - zwłaszcza tego ggala anonima co mnie zbanował a go ni ma ?

Gość vasa

(Konto usunięte)

forum źle współpracuje z Tapatalkiem

I nic się przez tydzień z okładem nie zmieniło.

Tapatalk nie widzi wiadomości ani cytowań.

A administracja nie widzi problemu ani pytań kierowanych do niej.

Dlaczego forum audiostereo źle współpracuje z najpopularniejszą aplikacją przeznaczoną do obsługi for internetowych?

Kończmy na tym w tym wątku,

Czy mój post jest wystarczająco merytoryczny żeby na niego odpowiedzieć?

Czy też narusza któryś z licznych paragrafów?

A na moje zapytnaie kto i z jakiego powodu zbanował mnie w watku funkcjonalność forum odpowie mi ktoś wrescie czy tylko będe dostawał ostrzezenia za trolling? Chętnie bym zadał pytanie w wątku funkcjonalność forum i nawet tam sobie ponarzekał ale nie mogę. Mam założyć osobny watek na ten temat?

Może moderator albo jakis admin techniczny mógłby przenieść moje pytania z tego wątku do watku Funkcjonalnosć forum, skoro nie mogę tam pisać - bez podania jakiejkolwiek przyczyny i jakiejkolwiek informacji ?

Już to zrobiłem. I nic zadnej reakcji, żadnej odpowiedzi. Pisałem do Admina, pisałem do Paltona - odpowiedział wtedy że to nie on nałozył tę blokadę.

Ok. Wobec powyższego zdejmę ci tamten ban.

pisałem w tej sprawie 28.06.2015 - 08:44 na adres Admin1, ale do tej pory nie było odpowiedzi. Blokada powstała po skasowaniu jakiejś dłuższej dyskusji w której mój wpis był tam gdzies w środku i poleciał z innymi. Nie było żadnej informacji za co i dlaczego ban, żadnego ostrzezenia, punkót itp.. Może to był wypadek przy pracy - ktoś poleciał po całości.

O - Dzieki. i widzisz teraz mogę tam sobie ponarzekać bez zarzutów o trolling :-)

przepraszam za brak odpowiedzi.

Admin1 zajmuje się problemami technicznymi a nie banami i punktami ;-)

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

przepraszam za brak odpowiedzi.

Admin1 zajmuje się problemami technicznymi a nie banami i punktami ;-)

Ale jazda.

Jak przeniesiono bez słowa wytłumaczenia mój temat na bocznicę, to nikt z moderacji się do tego nie przyznał.

Dostałem info że zrobiła to moderacja ale kto i dlaczego, tajemnica. mam pytać administrację.

Nie mam w zwyczaju pytać kogoś całkiem kogoś innego o poczynania innej osoby i to jeszcze w prywatnej korespondencji.

Więc tego nie zrobiłem. I jak widzę dobrze, bo admin się takimi sprawami jak sam napisał nie zajmuje.

To może w świetle tej informacji wreszcie mi moderacja odpowie kto i dlaczego to zrobił?

Bo podejrzewam podobnie jak kubeck, że skoro nikt nie wie, kto i dlaczego to była taka sama pomyłka jak w jego wypadku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.