Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego wyłączenie dostępu? Nie można po prostu poczekać na poprawkę?

Skoro na Tapataka bany nie działają to raczej logiczne, że wyłączyli dostęp - z drugiej strony utrudniło to cholernie dostęp do forum...

Napisałem post jako zbanowany, myślę sobie, odblokowany? Nie - to tylko błąd :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Soft został tymczasowo wyłączony. Część użytkowników forum wykorzystywała go do omijania banów, a wręcz chwaliła się tym publicznie i zachęcała kolejnych. W tej chwili rozmawiamy z twórcami tapatalk, i ustalamy zmiany w ich oprogramowaniu, w celu rozwiązania problemu.

A co jest niby złego w skórce mobilnej? Została dawno dostosowana i powinna działać elegancko. Jeśli brakuje tam jakiejś funkcjonalności, to proszę zgłaszać, będziemy działać.

Jak to skórka? Proszę sobie włączyć Audiostereo Mobile, tam powinno być wszystko dobrze.

To właśnie jest skórka mobilna, która właśnie nie działa tak jak normalna.

1. Wylogowuje po dodaniu odpowiedzi.

2. Wylogowuje po polubieniu wpisu.

3. Brak funkcji dodawania zdjęć.

4. Jak coś jeszcze brakuje, to proszę dopisywać.

Co do wyglądu na tablecie, to wrzucam screeny skórki Classic i Mobile oraz dla porównania jak to wygląda na Tapatalk.

• Administratorzy

Dlaczego wyłączenie dostępu? Nie można po prostu poczekać na poprawkę?

To trzeba było siedzieć cicho i się nie wychylać :) Problem przestał być marginalny, bo wiadomość pędem rozniosła się po forum, a kolejni użytkownicy byli o niej informowani. Póki co proszę używać skórki mobile, będziemy ją jeszcze dopracowywać, oczywiście czekamy też na poprawki tapatalk.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Skoro na Tapataka bany nie działają to raczej logiczne, że wyłączyli dostęp - z drugiej strony utrudniło to cholernie dostęp do forum...

Napisałem post jako zbanowany, myślę sobie, odblokowany? Nie - to tylko błąd :)

Jakoś nie widzę tu logiki. Jeżeli jest, to znaczy, że główną funkcją forum są bany i ich omijanie.

Wyłączenie pokazuje też lekceważącą relację administracja - użytkownicy.

Myślałem, że wyłączenie jest z powodu omijania reklam na Tapatalk, ale pewnie i na to przyjdzie czas :-)

To trzeba było siedzieć cicho i się nie wychylać :) Problem przestał być marginalny, bo wiadomość pędem rozniosła się po forum, a kolejni użytkownicy byli o niej informowani. Póki co proszę używać skórki mobile, będziemy ją jeszcze dopracowywać, oczywiście czekamy też na poprawki tapatalk.

Ja akurat głównie czytam, a powyższe tylko potwierdza, co napisałem wcześniej.

Wyłączenie pokazuje też lekceważącą relację administracja - użytkownicy.

No niestety, ale nie sprawdzili przedtem, że skórka mobilna nie działa tak jak powinna.

A już sama wielkość czcionki powinna dać do myślenia.

Zresztą filmy na Androidzie też się nie odtwarzają w Operze - mówię o forum - a w Tapatalk wszystko śmiga.

No niestety, ale nie sprawdzili przedtem, że skórka mobilna nie działa tak jak powinna.

Nie mam na myśli skórki (chociaż to też ten problem), chodzi o myślenie - jakaś część omija zakazy - wyłączamy wszystkim. Ale nic dziwnego, jesteśmy tu nie klientem, a towarem, to nieuchronne, jeżeli dostęp jest za darmo.

• Administratorzy

Ja akurat głównie czytam, a powyższe tylko potwierdza, co napisałem wcześniej.

Owszem, nie twierdzimy, że wszyscy użytkownicy nadużywali tapatalka, to chyba oczywiste. Jednak liczba omijających bany diametralnie wzrosła w ostatnim czasie, a to prowadziło do rozwalania wątków. Jest wiele for, które w ogóle nie supportują tego rozwiązania.

Skórka mobilna działa, nie mieliśmy takich zgłoszeń, o których piszesz. Zweryfikujemy to, ale do tej pory nie docierały do nas takie sygnały.

Skórka mobilna działa, nie mieliśmy takich zgłoszeń, o których piszesz. Zweryfikujemy to, ale do tej pory nie docierały do nas takie sygnały.

Nie było zgłoszeń co do skórki mobilnej, ponieważ korzystaliśmy z Tapatalk :)

Owszem, nie twierdzimy, że wszyscy użytkownicy nadużywali tapatalka, to chyba oczywiste. Jednak liczba omijających bany diametralnie wzrosła w ostatnim czasie, a to prowadziło do rozwalania wątków. Jest wiele for, które w ogóle nie supportują tego rozwiązania.

To już jest pytanie do ludzi z Tapatalk, bo technicznych przeciwwskazań raczej nie ma.

• Administratorzy

Nie było zgłoszeń co do skórki mobilnej, ponieważ korzystaliśmy z Tapatalk :)

Statystyki mówiąc co innego. Użytkowników skórki mobilnej jest wielokrotnie więcej.

Statystyki mówiąc co innego. Użytkowników skórki mobilnej jest wielokrotnie więcej.

Momencik... Oczywiście, na telefonie skórka mobilna jest czytelna. Ale na tablecie już nie.

• Administratorzy

Testowaliśmy ją głównie na telefonach, więc pewnie dlatego. Na tablecie nie lepiej używać tych desktopowych?

Tak jak pokazałem tutaj, niestety nie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oczywiście mnie wylogowało po Wyślij.

I po wyjściu w wątek ląduję na pierwszej stronie, zamiast na ostatnim nieczytanymm.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niektórzy mają długie ręce jak widać. Ciekawe, że znana od dawna i wykorzystywana luka dopiero w tym momencie została "zauważona".

Coż są rowni i rowniejsi :(

O proszę, polubiłem wpis buma i mnie wylogowało.

A logować musiałem się DWUKROTNIE - sprawdziłem też w innym wątku i jest ten sam problem.

I w kółko to samo. Sorry ale to jest po prostu wq... :(

Linki w skórce mobilnej mogłyby się otwierać w nowej zakładce.

---------------------------------------------------------------

Okazuje się, że jestem zbanowany w wątku "Audio mity" - o czym korzystając z Tapatalk nie wiedziałem.

1. Chciałbym wiedzieć kto i z jakiego powodu mnie tam zbanował.

2. A także gdzie jeszcze jestem ew zbanowany i dlaczego.

Niestety, ale chyba część forumowiczów nie dorosła do prawa banowania we własnych wątkach i może powinno to jednak być zatwierdzane przez moderatora?

A już zupełnym kuriozum są tzw bany prewencyjne.

• Administratorzy

Czy ktokolwiek inny ma problem z wylogowywaniem na skórce mobilnej? Może masz zalogowanych kilka kont w różnych zakładkach i portal Ci sesje gubi :)

Niektórzy mają długie ręce jak widać. Ciekawe, że znana od dawna i wykorzystywana luka dopiero w tym momencie została "zauważona".

Coż są rowni i rowniejsi :(

Nadinterpretacja. Nikt tak nie powiedział.

A kto mówi, że wszyscy? Właśnie o to chodzi, że nie wszyscy, a wyłączone mają wszyscy. Nie podoba się? To wyłączymy całlkiem i po problemie.

Kolejne kilka słów potwierdzających lekceważący stosunek administracja - użytkownicy.

Zwłaszcza, że nastąpiło to po interwencji jednego superusera, któremu niewygodne opinie i pytania przeszkadzały we wzmacnianiu marki.

Przypadkowy zbieg okoliczności? Niemożliwe ;)

Spoko, mamy już klub Magico, więc zapraszamy do dyskusji :)

Na iPhone`ie 5C, przeglądarka chrom nie mam żadnych problemów ze skórką mobilną - tylko te kolory...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Administratorzy

Na iPhone`ie 5C, przeglądarka chrom nie mam żadnych problemów ze skórką mobilną - tylko te kolory...

Cieszy mnie to. Tak jak napisałem - wariant niebiesko-szary również potem dorzucimy.

Wrzuciłem właśnie najnowszą wersję tapatalk na serwer. Ktoś może sprawdzić czy działa?

edit: dziwne, bo sypie błędem jak na razie. Zgłosiłem do supportu.

Nadal bany nie działają na Tapataka...

• Administratorzy

A sam tapatalk Ci działa?

Działa bardzo dobrze - teraz są także działające powiadomienia do IOS'a z AS.

• Administratorzy

Bo wrzuciłem najnowszą wersję na serwer. U mnie jak klikam na audiostereo to sypie błędem, jak kliknę w nazwę tematu to działa.

Chwila, klikasz w aplikacji Audiostereo z menu for?

• Administratorzy

Taaa... ale ban from topic nie działa. Ostrzegam, że jak znów będą rozróby to wyłączymy, więc proszę się pilnować :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.