Skocz do zawartości
IGNORED

Wybieramy Najkulturalniejszego użytkownika Forum - nagroda dla zwycięzcy.

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

Wskażmy proszę najbardziej kulturalnego użytkownika tego Forum.

Proszę o poważne zgłoszenia, ponieważ zwycięzca tego konkursu otrzyma wyróżnienie oraz nagrodę od Zarządu Forum.

Q21 ale nie wiem czy się liczy bo jest to użytkownik z branży więc oczywiste że musi być miły a tak to przychodzi mi na myśl Bumpalump

Vlado, z całym szacunkiem, czy Ciebie już na prawdę powaliła ta funkcja Moderatorska? Piszę na prawdę poważnie. Dostałeś trochę władzy i już złote zegarki zobaczyłeś? Dostałeś może jakieś specjalne święcenia?

Moderator nie powinien zakładać żadnych wątków, które powodują podziały, naganiają do nienawiści lub kogokolwiek faworyzują. Jest to mocno nie profesjonalne podejście. Opamiętaj się chłopie... - masz misję?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Czyli: moderator nie powinien ganić za chamstwo i trolling, nie powinien nagradzać wyróżniających się użytkowników, nie powinien odzywać się na forum.

A co powinien moderator? Pomogę :-)

Powinien dawać się ciągle opluwać, oraz banować wszystkich, których mu wskażą zainteresowani tym trolle ? Najlepiej żeby był niezauważalny i pozwalał zarządzać innymi na forum zgodnie z ich fantazją.

Wskażmy proszę najbardziej kulturalnego użytkownika tego Forum.

Misiomor .

zwycięzca tego konkursu otrzyma wyróżnienie oraz nagrodę od Zarządu Forum.

Należy mu się .

Ja jestem kulturalny , bo nie dałem nikomu bana i nie obrażam się wirtualnie , ktoś do mnie ty debilu , a ja dziękuję .

poza tym że kasujesz wpisy, pomogę ... powinien mieć misję !

Dokładnie tak, niezaangażowani są przy takim poziomie nienawiści, agresji i wzajemnego chamstwa bezsilni. A Wam przede wszystkim o takich chodzi, prawda? Palton i vlado muszą odejść, zaszczujemy jak poprzednich którzy odeszli :-)

Ja jestem kulturalny , bo nie dałem nikomu bana i nie obrażam się wirtualnie , ktoś do mnie ty debilu , a ja dziękuję .

Prawda.

Ja oficjalnie zgłaszam czester15,30.

Bedom dobre kable w nagrode czy nie? A tak na prawdę to wolałbym uścisk dłoni prezesa...ale sie rozmarzyłem!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bedom dobre kable w nagrode czy nie? A tak na prawdę to wolałbym uścisk dłoni prezesa...ale sie rozmarzyłem!

Foxiu odpuść nagrody są tajemnicą.

W

Tu się dzieje coś bardzo, bardzo niedobrego ! Nie tylko od strony użytkowników.

Widzę że jak się ostatnio wśród użytkowników trochę uspokoiło to szajba zaczyna też przechodzić na drugą stronę.

Ludzie - nie bądźcie dziećmi. To tylko hobby - o sprzęcie.

Nakręcanie złych emocji nikomu nie jest potrzebne i nie należy tego robić. Zwłaszcza ze strony moderacji !

Odpuść justas...przeglądnij allegro a potem zapytaj parantulli dlaczego tak drogo..l.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czyli: moderator nie powinien ganić za chamstwo i trolling, nie powinien nagradzać wyróżniających się użytkowników, nie powinien odzywać się na forum.

To metoda stara jak świat...kija i marzchewki.Od tego som mama i tata.Od małego trzeba zaczynać a tutaj takich nie ma ...mam nadzieje.

Dużo było użytkowników , którzy po swoich niefortunnych wpisach i obrażających innych zgłaszali moderacji prośbę o skasowanie tychże wpisów ?

Odpuść justas...przeglądnij allegro a potem zapytaj parantulli dlaczego tak drogo..l.

Dobre spadłem z krzesła ze śmiechu

Krzywdy sobie nie zrobiłeś...spadając?Dopiero by było.Odszkodowanie by Fox musiał wypłacić.

Dobre spadłem z krzesła ze śmiechu

Tu się dzieje coś bardzo, bardzo niedobrego ! Nie tylko od strony użytkowników.

Widzę że jak się ostatnio wśród użytkowników trochę uspokoiło to szajba zaczyna też przechodzić na drugą stronę.

Ludzie - nie bądźcie dziećmi. To tylko hobby - o sprzęcie.

Nakręcanie złych emocji nikomu nie jest potrzebne i nie należy tego robić. Zwłaszcza ze strony moderacji !

Możesz nam wyjaśnić po jaką cholerę wchodzisz wciąż do wątków budzących w Tobie obrzydzenie, strach, wewnętrzny protest? Coś cie zmusza do takiej kontestacji swego oburzenia?

Może załóż swój własny wątek w ulubionym temacie i tam stwórz swój azyl? Tam nic ci nie będzie groziło, jak by co to wal na panel. Pomogę.

W temacie proszę. Myślicie że wciąż czyścic po was to takie miłe zajęcie?

Myślicie że wciąż czyścic po was to takie miłe zajęcie?

Ech,nie narzekaj,jak ci źle to przecież możesz to ....zostawić.Przymusu nie ma.

Możesz nam wyjaśnić po jaką cholerę wchodzisz wciąż do wątków budzących w Tobie obrzydzenie, strach, wewnętrzny protest? Coś cie zmusza do takiej kontestacji swego oburzenia?

Justasik jus tak ma....bidaczysko.

Myślicie że wciąż czyścic po was to takie miłe zajęcie?

Nikt tak nie myśli. Myślę że to doprawdy musi być frustrujące. Masz z tym problem ? Rzuć to.

Ale nie nakręcaj podziałów.

Ale nie nakręcaj podziałów.

Dla Ciebie nagrodzenie wyróżniającego się kulturą kolegi z forum, wybranego przez oddanie na niego głosów wszystkich użytkowników, jest nakręcaniem podziałów?

Możesz nam wyjaśnić po jaką cholerę wchodzisz wciąż do wątków budzących w Tobie obrzydzenie, strach, wewnętrzny protest?

- justas32 napisał bardzo mądrze i w pełni się z nim zgadzam, ma prawo wejśc do każdego wątku jako pełnoprawny user, oraz wyrazic swoją opinię.....Tobie natomiast vlado puszczają nerwy i zaczynasz zachowywac się histerycznie używając w dodatku przekleństw.....moim zdaniem moderator jest od tego, zeby zdecydowanie postawic tamę chamstwu i nienawiści...Ty tego nie potrafisz....stworzyłeś dwa niepotrzebne wątki, które szybko zamieniły się w rynsztok....moderator powinien byc niewidoczny i nie może brac udziału w dyskusji na forum, nie może by stroną, wyjątkiem chyba tylko wątek techniczny, moderator nie powinien zakładac wątków na forum - taka jest cena władzy i bycia osobą publiczną oraz sędzią....inaczej jest to road to hell.....

excelvinyl winylmania blog szukaj

Może i masz trochu racji ale i tak jesteś największym bajkopisarzem na forum...

Vlado, może chcesz dogonić Paltona? Bo mało Ci brakuje...

Może i masz trochu racji ale i tak jesteś największym bajkopisarzem na forum...

A 747?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Excel.

Czemu nie zgłosisz swej kandydatury na moderatora? Wiesz jak widzę o tej robocie wszystko, znasz sie na ludziach, jesteś sprawiedliwy i obiektywny, umiesz doskonale banować.

Zgłoś się, tylko władzy ci brakuje o której w każdym poście wypłakujesz.

Może cie przyjmą.

A swoje obowiązki i regulamin forum znasz i przestrzegasz?

Czytałeś tytuł tego wątku?

Zgłosiłeś czyjąś kandydaturę?

Trolujesz jak zawsze, a pouczenia skieruj do siebie mistrzu banowania wszystkich, kto nie po twojej myśli.

Za dużo już porządnych i cennych ludzi wypłoszyłeś z tego forum.

EOT.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.