Skocz do zawartości
IGNORED

Czy wybuchnie III wojna światowa?

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

A jakie?

Rossia Today nie podaje? Albo Sputnik?

W takim razie sprawa jest jasna - rzeczy o których nie piszą po prostu nie istnieją.

Jestem Europejczykiem.

Jug tak ogólnie nie ma co się przerzucać linkami roznymi sormami pakami cenzurami. Rosja jest światowym liderem w inwigilacji wlasnych obywateli i ograniczaniu wolnosci slowa. Tak jak amerykanie i zachodni świąt szpieguja i rozwijają technologie inwiglacji to w Rosji dochodzi jeszcze stara rosyjska mentalnosc totalitarnych poprzedników i cały mechanizm działań totalitarnego systemu wraz z dyktaturą która zawsze stawiała na inwiglacje w każdym aspekcie i cenzurę.

Musisz zrozumieć że Rosja wciąż preferuje system dyktatury. Wiem ze to ciężkie dla Ciebie bos z Rosji (przyjmując ze tylko jesteś trollem internetowym) no chyba że działasz w propagandzie to wtedy nie ma co przekonywać bo sie nie da.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość

(Konto usunięte)

Rosja jest światowym liderem w inwigilacji wlasnych obywateli

))) Nie słyszałeś pewnie nic o amerykańskiej NSA https://pl.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency Rosja w zakresie totalnej inwigilacji tak swoich obywateli jak i obywateli całego świata w porównaniu do USA jest mocno zacofana.

cały mechanizm działań totalitarnego systemu wraz z dyktaturą która zawsze stawiała na inwiglacje w każdym aspekcie i cenzurę

Skąd wiesz o największej tajemnicy państwowej, że Putin siedzi pod każdym rosyjskim stołem kuchennym? )))

W takim razie sprawa jest jasna - rzeczy o których nie piszą po prostu nie istnieją.

Dużo rzeczy istnieje tylko w postaci urojeń chorych umysłów.

Nie wiem jaki z Ciebie elektryk ale lekarz byłby z Ciebie kiepski. :) Dobry by te urojenia leczył:

Faktem jest, że demokracja w Rosji to na razie wyłącznie urojenie. Patrząc na mentalność Rosjan ne wierzę, żeby byli zdolni do zbudowania za mojego życia demokratycznego systemu.

Taki Jurij na przykład jest zachwycony tym, co się tak dzieje. Ciekawae tylko, dlaczego siedzi u nas, czyli na tym zgniłym zachodzie. Zadanie służbowe, czy co?

Jestem Europejczykiem.

Może też jest radzieckim humanistą?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gość

(Konto usunięte)

zgniłym zachodzie

Zapomniałeś jeszcze o imperialistach napisać. Czyżby w Polsce propaganda antyzachodnia była aż tak silna, że z Ciebie do tej pory te propagandowe klisze wyłażą?

jest zachwycony tym, co się tak dzieje

Mój zachwyt istnieje tylko w Twojej wyobraźni.

Czyżby w Polsce propaganda antyzachodnia była aż tak silna

A co Cię to obchodzi? Nie wtrącaj się.

Mój zachwyt istnieje tylko w Twojej wyobraźni.

Jesteś małością urojoną.

Wojna może wybuchnąć w każdej chwili.

W czerwcu ubiegłego roku, krótko przed objęciem przez Theresę May teki premiera, atomowy brytyjski okręt podwodny HMS Vengeance przeprowadzał test pocisku balistycznego Trident II D5. Brytyjski pocisk balistyczny wystrzelony z tego okrętu mógł trafić w terytorium USA. Zabawa trwa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.