Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Nie nobilituj gamoni wielkimi literami.

Dla mnie takimi samymi gamoniami(może jeszcze gorszymi)są POpaprani Oszuści.Też z dużej ich pisze a na pewno nie nobilituje ani jednych ani drugich.Jedni są warci drugich.Dudokwaczory czy Tuskokopacze to jedno i to samo.Nazwy trochę inne....tylko.

@Modrzew47

Człowieku? Wszytko gra? Najpierw wypisujesz, że nie jesteś za PiSdzielcami, ale dokonujesz ataku tylko na jedną stronę - PO. PiStrollu, jesteś bardzo niewiarygodny jako osoba, która atakuje wszystkie opcje polityczne.

Mła?:-)

Jak zwykle!

Prostymi.

;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Człowieku? Wszytko gra? Najpierw wypisujesz, że nie jesteś za PiSdzielcami, ale dokonujesz ataku tylko na jedną stronę - PO. PiStrollu, jesteś bardzo niewiarygodny jako osoba, która atakuje wszystkie opcje polityczne.

A gdzie to krytykuje wszystkich i gdzie jestem za piCem?Prosze o zacytowanie.A jak nie to odszczekać szybko.Te dwie partie krytykuje non stop.

Chyba ci słonce przygrzało...zbyt.

Mówiłam. Naparzasz na jedną partię - PO. Znajdź cytat, w którym równo jedziesz po PiSakach,

Ich poparcie wynika z ataku jednych na drugich ale co tam,skąd ty możesz o tym wiedzieć?

Naparzasz na jedną partię - PO

To ty musisz udowodnić zarzut a nie ja.A na marginesie to mam takie prawo,oddałem na nich głos do pierwszej kadencji i nie zrealizowali zdecydowanej większości obietnic.Zostali więc w moich oczach Platformą Oszustów.Na PiC nigdy nie dałem się nabrać.

O czym? Rozwiń. Mało spójna jest Twoja wypowiedź, dużo w niej niedopowiedzeń, a ostatnio ktoś mnie krytykował za czytanie między wierszami i ponoć błędną interpretację.

Za cienka w uszach jesteś by mnie spowiadać.POwinno ci to wystarczyć co napisałem.Na PiCmanów się nie nabrałem więc do nich nic nie mam.Głosu mojego nie dostaną nigdy.Dopowiadaj sobie sama....wisi mi to.

To ty musisz udowodnić zarzut a nie ja.

To Ty musisz się "wybronić" z zarzutu.

Powtarzam. Znajdź cytat, w którym jedziesz po PiSakach jak po Platformersach.

Jak byś była tu dłużej to byś wiedziała czyim zwolennikiem jestem a tak kulą w płot.Szukaj zwady z sobie równym.Nic nie musze jak chcesz szukaj sama....wisi mi to.

Drugi raz mówisz, że to Ci wisi, a cały czas wracasz niczym Samolocik* ;-)

Sugerujesz, że nie dorównujesz mi w utarczkach? Cóż... "Przez grzeczność nie zaprzeczę, skoro już tak siebie określasz." ;-)

*numerek, 747, "fan" pewnej "piosenkarki", której imienia czy tam nazwiska nie mogę przekręcać ;-) jak kto woli.

Młodzież się łuczy pyszczyć? Urocze prawda? ;-)

@Modrzew47

Teraz się obcięłaś? Przecież to standardowa taktyka, jeszcze kilku kolesiów tak robi, ale nasz drewniany Kolega rzeczywiście jest w czołówce. Piszę o tych sztuczkach od dawna, zabawne jest obserwowanie jak starają się udawać obiektywnych aż tu przychodzą wybory i spadają im maski. Nie wytrzymują chłopaki.

Jego podskokami i tzw. "żądaniem dowodów" kompletnie się nie przejmuj, to też część "standardowej procedury".

Jestem Europejczykiem.

Teraz się obcięłaś? Przecież to standardowa taktyka, jeszcze kilku kolesiów tak robi, ale nasz drewniany Kolega rzeczywiście jest w czołówce.

Głupiś Jaruś jak mało kto.Jesteś dłużej i nie wiesz kto moim kandydatem?Duda to chyba twój...raczej.Bronka się wyrzekałeś to kto może być poza Dudą?Ja oficjalnie już mówiłem,że najbliżej mi do JKM(Od zawsze),ale ty wiesz lepiej co mi smakować może.Ględzisz o jakiejś taktyce?I tak dobrze,że nie pomyliłeś jej z .......lektyką.

Młodzież się łuczy pyszczyć? Urocze prawda? ;-)

Urocza to jesteś cała.....jak klapa od srocza.Bystra jak woda....w niej.

Jego podskokami i tzw. "żądaniem dowodów" kompletnie się nie przejmuj, to też część "standardowej procedury".

Ty Jaruś patrzaj na swoje podskoki,bo jeszce ci......... odpadnie.Standartowo.

przyzwoici ludzie walą gnoja w mordę.

Gorzej jak gnój większy i silniejszy.

Jest równouprawnienie......coraz większe.Nie wiedziałeś?

Inne czasy.

Tak sugerują,co niektóre.

Do tej pory jakoś na brak ciebie nie cierpiałem...Bezlitosna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tu jest jeden z wielu przykładów POpapranych rządów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mleczko_1.jpg

Hehehe.

Urocza to jesteś cała.....jak klapa od srocza.Bystra jak woda....w niej.

Jak już mówiłam. Widać, że kryptoPiSak. Jedynym twym argumentem w każdej dyskusji są twoje chamskie odzywki.

A niby w twojej nie ma chamstwa?A kto to jest kryptoPiSak?Jeśli ktoś nim jest to nie ja ale przypisywanie tego mi,chamstwem nie jest?

Idź do szkoły i zapytaj pani co to chamstwo,jak nie wiesz.Odpowiadam tylko pięknym za nadobne.

EOT

Och, pięknym za nadobne? Ciekawe rzeczy się dzieją. Świat... toż to rynce łopadajom jak się takie zakały ludzkości jak ty widzi.

"Tooth for tooth, eye for an eye.

Sell your soul just to buy, buy, buy.

Beggin' a dollar, stealin' a dime,

Come on can't you see that I

I am stranded ,caught in the crossfire

I am stranded, caught in the crossfire."

Dobra koniec cytatów.

Do szkoły w święto?

Formacja PO/PSL pokazała jak należy dbać o własne interesy, tyle tylko że oni byli wybrani przez ogół i dla ogółu.

Rozpiepszyli Polskę jeszcze bardziej zamiast dbać, i jeszcze durne uśmieszki że wszystko jest OK (€€€€€) - to ja już wolę PIS.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.